PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bizde av yasak demi...yazık valla yazık.(Ç.Ekren)

çetin ekren
13.Mart.2013, 11:36
bizim ülkemizde av yasak demi arkadaşlar.... >:( >:( biz zaten koruyup himaye etmekle yükümlü bir ülkeyiz...
adamlar halen av yapıyorlar,üstelik7x24 neymiş göç hayvanlarında yasak yokmuş...
bizde neden var... bizim ülke avcımızın hakkı yokmu...
bu nasıl bir sistem Allah aşkına...biz koruyalım,biz dokunmayalım elin gavuru afiyetle avını yapsın...
ben hakkımı helal etmiyorum...

http://i47.tinypic.com/rhmlcp.jpg

Oktay AKÇAKMAK
13.Mart.2013, 12:10
BURASI NİRE ÇETO

gsahiner
13.Mart.2013, 12:31
abi burası bizim asya ülkelerinden birisi bir de angut var gördüğüm kadarıyla bu ne arkadaş ya başlıyacam böyle ülkeye valla vatandaşlıktan ihracımı isteyecem sırf bu avcılık kanunları yüzünden

çetin ekren
13.Mart.2013, 13:26
heç havaslanma gomutan bura ırak bır ülke.bize bise duşmez.

Yıldıray İNCE
13.Mart.2013, 14:05
Kasma Kendini Çetin kardeşim biz alıştık artık zaten yeterince zamansız avlananlardan cekiyoruz yapacak birşeyimiz yok....... :(

ali38
13.Mart.2013, 14:22
Gördüğüm kadarı ile kuşların bi çoğu sökün kuşu bu yıllardır böyle bizde sökün zamanı av yasak ama ben bu yasağı savunanlardanım örneğin şu mevsimde Yeşil,Boz yerli kuşlar eş tutmuş durumda hep çift çift geziyorlar av açık olsa emin olun hiç ayır etmeyiz hangisi geldi tüfek atarız.

//Örneğin keklik avı kapanıp tavşan avı açılsa tavşana çıkan avcıların % kaçı kekliğe tüfek atmaz ???

Recep DÖNMEZ
14.Mart.2013, 17:30
Çetin Gardaşım;
Biz yasak olan şeylere hiç bulaşmadık,bulaşmayız da.
Bizde yasak el de serbest.
Bizde niye yasak ?
Bu işi çok bilen büyüklerimiz var ya,
İşte o yüzden yasak...

yucelmert
14.Mart.2013, 18:54
kar yağar üşünür,
büyüklerimiz bizden iyi düşünür :D :D

ismail aksu
15.Mart.2013, 06:28
kar yağar üşünür,
büyüklerimiz bizden iyi düşünür :D :D
güzel sölemişin komutanım o ankaraya gönderdiğimiz büyükleri değiştirmenin zamanı geldi balıkçı olan balık işiyle avcı olan avişiyle uğraşssın hakiki bir avcı olursa bizi daha iyi temsil edeceğine inanıyorum selamlar

İBRAHİM AKKAYA
15.Mart.2013, 14:19
Çeto Ben Adım Fattik öylede Battık Böylede Battık . :D :D :D :D
Bizde Selbestte olsa av yok zati .
Ama Bende Hakkımı Helal etmiyorum Bilsinler. :)