PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BILDIRCINA ÖZEL...

yucelmert
13.Mart.2013, 17:32
şimdiden yavaş yavaş başlayalım istedim, fişekti tüfekti vs. işlerine
benim sizlere sorum, otomatik tüfekte kullanmak üzere ekibimizin bıldırcın avları
için koli bazlı fişek alımı yapacağız.
önerdiğiniz ve tecrübe ettiğiniz bir marka varmı???
mesela şahsen poze dense sterlingin açık tapa 24 gr. skeet fişeğini 9,5 numara tek geçerim derdim...
şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler...

gsahiner
13.Mart.2013, 18:36
valla komutanım otomatikde bp 10-11 no bence en uygun tabi arazi şartlarına göre değişir. poze ve çifte kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım

13.Mart.2013, 18:48
Bıldırcına öyle kaliteli sıkıya gerek yok. 9 numara YAF al hem ucuz, hem de vuramazsan mazeret arama suç senin... ;)

Burhan KESKİN
13.Mart.2013, 18:52
Benimde tercihim

Bıldırcına öyle kaliteli sıkıya gerek yok. 9 numara YAF al hem ucuz, hem de vuramazsan mazeret arama suç senin... ;)

Onur ÇELİKOĞLU
13.Mart.2013, 19:57
Ben yazın 30 gr ve 28 gr 8 no RC ve Kaiser, bıldırcın sezonu kapanmadan önceki son av gününde gittiğimde 32 gr Rc 8 no fişek kullandım ve 2 tane vurdum.

Yaz için 28 30 gr 9,10 no Meca,Sterling,Lambro,Yaf kullanmayı planlıyorum , Ekim kasım aylarında da yine 30 gr 9 10 dan yukarı çıkamam .

gsahiner
13.Mart.2013, 20:49

oğuz hocam yaf öyle bir fişekki bir kutusu diğer bir kutuyu tutmuyor helede keçe tapaları hiç bir şeye benzemiyor bu sezon 5 kutu kullandım hiç mi hiç memnun kalmadım tüfeğimi 50 kere temizledim hala namluda bıraktığı pisliği temizleyemedim otomatikde gözenekleri dolduruyor benim gözümde 1 tl bile verilecek fişek değil züber ondan çok iş yapar

Burak SEZER
13.Mart.2013, 21:30
Çoğunuz bana gülecek ama sezonda tüfeğime ZUBER den başka fişek sürmüyorum.. O yeşillerin hepsi zuber ile vuruluyor :D :D :D
Dediğim gibi kendi şahsım adına Zuber diyorum...

13.Mart.2013, 23:11
ben gecen sezon mirage bior tapa 10 numara 28 gram kullandım tüfegim poze 66 namlu mobil şoklu cok menmunum bu senede mirage kullanmayı düşünüyorum fiyatı yafla aynı sayılır herkese tafsiye ederim arkadaşlar

yucelmert
14.Mart.2013, 18:58
aynen zubere devam o zaman,
sterling deneyen varmı acaba???

gsahiner
14.Mart.2013, 20:22
aynen zubere devam o zaman,
sterling deneyen varmı acaba???

yücel abi sterling güzel sezon boyunca güzel isabetli ve neticeli atışlar yaptım

ibrahim ozel
15.Mart.2013, 00:18

Yıldıray İNCE
15.Mart.2013, 15:31

Aynen bende katılıyorum........

yucelmert
15.Mart.2013, 16:15
arkadaşlar tamam kalitesiz ama niye kimse yazmıyor,
bahsettiğiniz fişek power tapa,
yakın kalkanları çaput (paramparça) etmiyormu ???

İBRAHİM AKKAYA
15.Mart.2013, 16:30
Biz Fişek Kulanmasını Bilmiyoruz Hava Şartları ve Bölge için Belki Değişir.
Ben YAF Tek geçerim Yıllardır Kulanırım 30 Gram Bior 28 normal Çaput Kelimemi Toz yapıyor.
Bu yıl 20 bin fişekiğini sattım :D :D :D
Reklam sanmayın YAF Yerliüretimin Yüzakı :) :) :)

yucelmert
17.Mart.2013, 08:16
eywallah dayıcım, fişekleri gördüm saçmayı ezdim,
bana göre gayet yumuşak...
sterling 24 gr. açık tapa 9.5numara skeet fişeği
sterling 28 gr. bior 10 numara
ikisindende istanbuldan epey bi alım yapacağız... selamlar