Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : VİCDANSIZLAR (G. Şahiner)

gsahiner
16.Mart.2013, 08:25
Arkadaşlar sabah bahçemizde bulduğum bir kumru birisi yaralamış kafesle hayvan kaçmış yaralı donmuş sabaha kadar aldım besledim biraz tedavi uyguladım inş. sağlığına kavuşur ama kırığı çıkığı varmı bilmiyorum. Sırtında derin yüzükler var ve tüyleri komple sıyrılmış orayı bandajladım ve antiboyitkli yara merhemi sürdüm inş. kendine gelir.

http://i46.tinypic.com/fmrig5.jpg

Onur ÇELİKOĞLU
16.Mart.2013, 08:51
Eline sağlık abi inşallah düzelir.

Bizimde bahçeye bir kumru gelmişti, iki kanadında bir çok saçma yarası vardı kanatları tamamen parçalanmıştı neredeyse bende ona tedavi uyguladım ama nafile. Vücuduna da saçma almış olmalı ki ikinci gün öldü.

Yıldıray İNCE
16.Mart.2013, 10:26
Eline sağlık gültekin kardeşim inşallah sağlığına kavuşur........

gsahiner
16.Mart.2013, 10:31

Bizimde bahçeye bir kumru gelmişti, iki kanadında bir çok saçma yarası vardı kanatları tamamen parçalanmıştı neredeyse bende ona tedavi uyguladım ama nafile. Vücuduna da saçma almış olmalı ki ikinci gün öldü.

sağolasın onur kardeşim bunun saçma yarası yok sırtı yüzülmüş şimdi canlandı biraz daha hareketlendi bakıyoruz büyük bir ilgiyle

gsahiner
16.Mart.2013, 10:31
Eline sağlık gültekin kardeşim inşallah sağlığına kavuşur........

sağolasın yıldıray abicim

Onur ÇELİKOĞLU
16.Mart.2013, 11:17

sağolasın onur kardeşim bunun saçma yarası yok sırtı yüzülmüş şimdi canlandı biraz daha hareketlendi bakıyoruz büyük bir ilgiyle

Saçma yarası yoksa o zaman büyük bir problem olmayabilir. Ya kedinin pençesinden kaçtı yada keskin bir yere sürtünmüş olabilir abi.

gsahiner
16.Mart.2013, 12:10
kuş hakıın rahmetine kavuştu