PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanser için şifalı bir dua ...

Elfin Asilkan
17.Mart.2013, 10:59
Kanser hastalığı her geçen gün daha fazla yayılmaktadır.Tıp alanında uzmanlar bu hastalığı tedavi etmek için yeni ilaçlar,tedavi yöntemleri bulmaya çalışıyor.Peki biz kanser hastası yakınları napıyoruz,napabiliyoruz...Eğer sizinde bir yakınınız bu illet hastalığa yakalanmışsa aşağıda paylaştığım duayı bol bol okumasını istiyorum .En azından not alıp yazarsanız bir tanıdığınızın arkadaşınızın yakınına okumasına vesile olursunuz...Rabbim herkese acil şifalar versin inşallah ....

Kanser için: "Celle Celaluhu" ismini bol bol zikir edin arkasından mutlaka şu şifa ayeti okunmalıdır: Bismillahirrahmanirrahim "Ve yeşfi suduura kavmin mu'minin""Ve şifaun lima fissudur""Fihi şifaun linnas""Ve nunezzilu minel kurani ma huve şifaun rahmetun""Ve iza maridtu fehuve yeşfin""Kul huve lillezine amenu huden ve şifa''

Not : belli bir sayı,limit yok herkesin duası kabul Hastalara şifalar diliyorum ....

Burhan KESKİN
17.Mart.2013, 14:09
Bu değerli bilgiler için çok teşekkürler Elfin hanım Allah düşmanımın başına vermesin Okunacak her dua için Allah kabul etsin paylaşım için teşekkürler!

Yıldıray İNCE
17.Mart.2013, 14:41
Allah düşmanımın başına vermesin paylaşım için teşekkürler okunan dualar kabul olsun........

kemal bozkurt
17.Mart.2013, 19:42
Güzel bir paylaşım allah kimseye böyle dert vermez inşallah hastalarımıza acil şifalar diliyorum

yucelmert
19.Mart.2013, 20:02
paylaşım için teşekkürler, Allah Razı olsun.