PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 17.03.2013 Operasyon Tamam Alabalıklar Çantada (G. Şahiner)

gsahiner
18.Mart.2013, 06:03
Dostlar Cumartesi akşam saat 10 Yerimde duramıyorum geceden gidecektik aslında ama duramadım kaldırdım herkezi dedim hadi gidiyoruz neyse abi çıktık yola saat 2 de ordaydık ben olatayı salladım bir tane çektim bizimkiler bulmuşa döndü curcuna yeri gibi hemen herkez olta atma çabasına girdi çok soğuk ayaz ve kara rağmen gece 2den öğlen 12 ye kadar yaptığımız av neticesinde sonuçlar ortada 4 kişi 32 adet alabalık :) ( avımız 4 kişi ile limitler dahilinde yapılmıştır).

3 tanede kol gibi sazan yakaladım ama yasak olduğu için geri bıraktık dostlar resimlerinide çekmedim başkasıda düşünülemezdi zaten

http://i47.tinypic.com/28rk51d.jpg

http://i45.tinypic.com/16m7xb6.jpg

http://i50.tinypic.com/103zdi0.jpg

Babam ve ben

http://i49.tinypic.com/2zf78y1.jpg

http://i49.tinypic.com/10x4hnt.jpg

http://i50.tinypic.com/2exmpg9.jpg

http://i45.tinypic.com/24xm62o.jpg

İBRAHİM AKKAYA
18.Mart.2013, 08:10
Gültekin Kardeşim Harika Bir av Olmuş Ben yakalsaydım Ortalık yanmıştı ağlatmazdım Balık öldüğünü Anlasın Diye :D :D :D :D
Paylaşım için sağol Daha Nice avlara
RASTGELE. ;D ;D ;D ;D

Yıldıray İNCE
18.Mart.2013, 08:12
Gültekin kardeşim maşallah bereketli olmuş avınız sen ilk oltayı attım balığı aldım diyorsun ya ondan sonra soğuk kar unutulmuştur zaten rastgele........

gsahiner
18.Mart.2013, 09:07
Gültekin Kardeşim Harika Bir av Olmuş Ben yakalsaydım Ortalık yanmıştı ağlatmazdım Balık öldüğünü Anlasın Diye :D :D :D :D
Paylaşım için sağol Daha Nice avlara
RASTGELE. ;D ;D ;D ;D

sağolasın dayıcım merak etme akşam helvalarını yedim öldünüz üleeen diye bağırdım anladılar :)merak etme :)

gsahiner
18.Mart.2013, 09:08
Gültekin kardeşim maşallah bereketli olmuş avınız sen ilk oltayı attım balığı aldım diyorsun ya ondan sonra soğuk kar unutulmuştur zaten rastgele........

öyle yıldıray abi valla kar soğuk vız geldi tırıs gitti soguk diye arabadan inmiyorlardı ben bi tane atıp arabaya doğru tutnca hepsi aptala döndüler :)

18.Mart.2013, 10:48
Maşallah Gültekin alabalıkları kalabalık zamanda yakalamışsınız. Babam hep der erkeği olacak dişisi makbulüm değildir. Ama bana sorarsan dişisi de makbul erkeği de yeter ki balık olsun, sudan babam çıksa yerim :) :) :)

gsahiner
18.Mart.2013, 15:41
Maşallah Gültekin alabalıkları kalabalık zamanda yakalamışsınız. Babam hep der erkeği olacak dişisi makbulüm değildir. Ama bana sorarsan dişisi de makbul erkeği de yeter ki balık olsun, sudan babam çıksa yerim :) :) :)

sana katılıyorum oğuz abi ne olursa olsun yerim :) yeterki balık olsun evet güzel zamanda yakaladık çok soğuk ayaz kar yedik ama değdi :)

kemal bozkurt
19.Mart.2013, 18:04
Hey maşallah Rasgele

yucelmert
19.Mart.2013, 19:52
maşallah usta, baba oğul güzel curnata olmuş,
avınız ve muhabbetiniz daim olsun, rastgele...

gsahiner
20.Mart.2013, 06:12
teşekkürler dostlar sağolun varolun herkeze böyle güzel avlar yapmak nasip olur inş.

Osman KARATEPE
20.Mart.2013, 07:27
Oy oy oy Gültekin'im baba oğul harika bir av yapmışsınız. Sazanları geri saldığın için ayrıca tebrik ederim seni kardeşim.

gsahiner
20.Mart.2013, 09:23
Oy oy oy Gültekin'im baba oğul harika bir av yapmışsınız. Sazanları geri saldığın için ayrıca tebrik ederim seni kardeşim.

sağolasın osman abi güzel bir av günü geçirdik sazanları salmassak yazın ne tutacağız abi bir çok sazan yakalayan ve tırıvırı atan kişilerede ceza yazdırdık

Osman KARATEPE
20.Mart.2013, 09:30

sağolasın osman abi güzel bir av günü geçirdik sazanları salmassak yazın ne tutacağız abi bir çok sazan yakalayan ve tırıvırı atan kişilerede ceza yazdırdık

Eline sağlık kardeşim...

Burhan KESKİN
20.Mart.2013, 11:36
Eline sağlık kardeşim avınız daim ve bereketli olsun :)

20.Mart.2013, 11:43
gültekin kardesim avın bol bereketli olmuş maşallah diger avlarınında böyle olmasını temenni ederim. Bu arada alabalık sezonu nezaman kapanıyor kaşıkmı kullanıyorsun :) amatör olarak bende başlayasım geldi bak bunları görünce bi takım alam :)

gsahiner
20.Mart.2013, 12:27
gültekin kardesim avın bol bereketli olmuş maşallah diger avlarınında böyle olmasını temenni ederim. Bu arada alabalık sezonu nezaman kapanıyor kaşıkmı kullanıyorsun :) amatör olarak bende başlayasım geldi bak bunları görünce bi takım alam :)

mustafa kardeşim mepps kullanıyorum gökkuşağı alabalığı her sezon açık diğerleride tebliğde yazıyo kardeşim tabi biraz zor bu alabalık işi :)

20.Mart.2013, 13:46
bizim ereglilinin barajında alabalık cokmuş kardesim gerci tesisisleride var ama gidip dip oltası atıyodum vakit gecsin diye haziran temmuz gibi sazan ve levrek tuttum ama hic alabalık dek gelmedi bi tane kamışlı oltada aldm kaşık dedikgimiz seyden sürekli atcek yaptm hic dekgelmedi silikon balıklardanda taktm ama o oltayla hic nasip olmadı

gsahiner
20.Mart.2013, 14:07
bizim ereglilinin barajında alabalık cokmuş kardesim gerci tesisisleride var ama gidip dip oltası atıyodum vakit gecsin diye haziran temmuz gibi sazan ve levrek tuttum ama hic alabalık dek gelmedi bi tane kamışlı oltada aldm kaşık dedikgimiz seyden sürekli atcek yaptm hic dekgelmedi silikon balıklardanda taktm ama o oltayla hic nasip olmadı

ozaman kücük iğneli şamandıralı bir yüzey olatası yap kardeşim solucan tak ama solucanı misina ve iğneden tam içinden geçir

20.Mart.2013, 14:53
solucana geliyosa şamandırayıda takarım kardeşim kamışla ne sazan ne levrek tutabildim solucanda taktm yalnız igne ve kullandıgın yapay yem felan varsa fotograflayıp paylasabilirsen menmun olurum kafama koydum şuan oltayı cıkartıyom :) yarın bi hem dolaşaym hem bi deneme yapayım takım cok igne cesiti felan her büyüklükte var yapay balıklarda var kaşıkta var ama kısmet yok :)

gsahiner
20.Mart.2013, 15:12
solucana geliyosa şamandırayıda takarım kardeşim kamışla ne sazan ne levrek tutabildim solucanda taktm yalnız igne ve kullandıgın yapay yem felan varsa fotograflayıp paylasabilirsen menmun olurum kafama koydum şuan oltayı cıkartıyom :) yarın bi hem dolaşaym hem bi deneme yapayım takım cok igne cesiti felan her büyüklükte var yapay balıklarda var kaşıkta var ama kısmet yok :)

:D :d herşeyin başı nasip mustafa :)

20.Mart.2013, 15:45
teknolojinin gözünü seveyim ya internette 1 saattir bakıyom alabalık takımlarına videeolarına felan kendimi alabalık ustası gibi hissetmeye başladm :) yarın kismetse gece 4 gibi başlayayım diyom bu kaşıklarıda cok övüyolar 2 numara kullanılyomuş solucanla deneyeyim olmadı at cek yapayım baraja derenin aktıgı kısım var L dönüsü gibi bi yer :) oda olmadı oturup bi çay demlerim :)

gsahiner
20.Mart.2013, 15:58
teknolojinin gözünü seveyim ya internette 1 saattir bakıyom alabalık takımlarına videeolarına felan kendimi alabalık ustası gibi hissetmeye başladm :) yarın kismetse gece 4 gibi başlayayım diyom bu kaşıklarıda cok övüyolar 2 numara kullanılyomuş solucanla deneyeyim olmadı at cek yapayım baraja derenin aktıgı kısım var L dönüsü gibi bi yer :) oda olmadı oturup bi çay demlerim :)

mustafa kardeşim hava kapalıysa kaşık atma şamandıralı takımı kullan alabalık kışın yüzeyde yazın dipte olur eğer illaki kaşık kullancam diyorsan sarı veya yeşil fosforlu kaşık atmalısınki kapalı havada hayvanın gözüne ilişsin ama sen bence en mantıklısı tek iğneli bir yüzey oltası yap şamandıralı olatyı çektiğinde gergin tutacak kadar bir kurşun tak balık yeme hamle yaptıgında oltana bir spin attır balık cepte ;)

20.Mart.2013, 17:48
senin dedigin gibi yapacam kardeşim :) tecrübenin sesini dinlemek gerekir. Hava burda bugun cok süperdi 18 20 dereceye gelmiştir sabah nasıl olur bilmem ama yüzey oltası atacam dip oltalarımın 2 tanesinide bozayım şamandıralı yapam diyom bakalm yarın nasıl olacak :)

gsahiner
20.Mart.2013, 19:41
senin dedigin gibi yapacam kardeşim :) tecrübenin sesini dinlemek gerekir. Hava burda bugun cok süperdi 18 20 dereceye gelmiştir sabah nasıl olur bilmem ama yüzey oltası atacam dip oltalarımın 2 tanesinide bozayım şamandıralı yapam diyom bakalm yarın nasıl olacak :)

iğneyi küçük tut kardeşim bozma değil filinta gibi temiz bir takım hazırla

20.Mart.2013, 20:51
tamam kardeşim kamıslı olta 1 tane olunca diger dip oltasısının 2sinide bozam şimdilik baktım kamışa güzel alabalık geliyosa takımı fazlalaştırırım yarın ola hayrola :) bide balıga tekrar gidersen bi video cekme imkanın varsa güzel olur :)

Recep DÖNMEZ
21.Mart.2013, 03:34
Çok güzel bir av olmuş Kardeşim.
Soğuk havada iyi iş çıkartmışsınız.
Maşallah Alalar'da süper gözüküyor.
Afiyet olsun...

gsahiner
21.Mart.2013, 06:09
Çok güzel bir av olmuş Kardeşim.
Soğuk havada iyi iş çıkartmışsınız.
Maşallah Alalar'da süper gözüküyor.
Afiyet olsun...

sağolasın recep abim teşekkür ederim

çetin ekren
21.Mart.2013, 06:54
gültekin alabalık avı gerçekten zevkli bir o kadarda zor bir avdır.ben şahsıma cok severim alabalık avını hele bu dönemde balık solucana çok güzel vurur.yakında kırmızı beneklerın resimleri gelmeye başlar.

gsahiner
21.Mart.2013, 07:08
gültekin alabalık avı gerçekten zevkli bir o kadarda zor bir avdır.ben şahsıma cok severim alabalık avını hele bu dönemde balık solucana çok güzel vurur.yakında kırmızı beneklerın resimleri gelmeye başlar.

evet abi su bulanık oldugu ıcın solucan guzel calısır 15-20 gun sonra mepsler iş yapmaya yaz gününde de fly lar çalımaya başlar :)

gsahiner
22.Mart.2013, 19:16
bak burda ibrahim abi yeni resimler :)

ibrahim ozel
22.Mart.2013, 19:57
Yav bu gültekin çok yalancı bi çocuk. Abisini babam diye tanıtıyor. Olsa olsa 2-3 yas büyüktür senden olim yemezler :)
Latife bi tarafa güzel av olmuş kardeşim hepsini yeme difrize at bellimi olur bir gece ansızın baskın yapılabilir :)

gsahiner
22.Mart.2013, 20:00
Yav bu gültekin çok yalancı bi çocuk. Abisini babam diye tanıtıyor. Olsa olsa 2-3 yas büyüktür senden olim yemezler :)
Latife bi tarafa güzel av olmuş kardeşim hepsini yeme difrize at bellimi olur bir gece ansızın baskın yapılabilir :)

sağolun komutanım dip frize gitmez bizim avlar direk miğdeyeki eti bozulmasın soran olursada yüzümüzde görsün diye hele bi baskın yapılsın gider 2 saatte tutar gelirim :) problem yok :D

Kemal_Uygur
22.Mart.2013, 20:05
Kardeşim harikulade bir av olmuş. Ne diyim ellerinize sağlık, afiyet olsun. Ayrıca balıkları ağlatmadığınız içinde ayrıca sevindim :D

ismail aksu
23.Mart.2013, 06:40
gültekin hangi çiftlikten aldınız bunları:D:D maşallah kardeşim avınız daim olsun rastgele

imported_avkolik
23.Mart.2013, 12:10
Ahh Gültekin ahhh yaramı deştin be kardeşim :( Ölmezde sağ kalırsam bu sene böyle güzel bir av yapacağım inşallah..Av güzel olduğu gibi dostluklar da şahane.Allah daim etsin...Selamlar

gsahiner
23.Mart.2013, 12:47
Ahh Gültekin ahhh yaramı deştin be kardeşim :( Ölmezde sağ kalırsam bu sene böyle güzel bir av yapacağım inşallah..Av güzel olduğu gibi dostluklar da şahane.Allah daim etsin...Selamlar

sağolasın ali ekber abi gelirsen bu taraflara abicim herzaman beklerim