Orijinalini görmek için tıklayınız : Wizart arms süpervision s lütfen dikkatle okuyun
abilerim arkadaşlarm gardaşlarım wizart arms süpervision benim icin artık bitmiştir sebebini anlatayım müsadenizle. Ankaradan biri ile tüfekleri takas icin anlaştık o bana wizartı ve üzümlü marka eski yapım bir tüfekle beraber üstede biraz para karşıgnda huglu pozemi yedek namlulu verecektim arkadas ankaradan bugun sabah geldi tüfekleri denemek icin araziye gittik üzümlü ile 28 30 32 34 gram art arda attım sorun yoktu saçmasıda iyiydi wizartı aldm elime önce baktm namlusuna felan görünüşü ile güzeldi lakin tüfekle atmaya baslaynca bi kere sıkıştı fişek söktük cıkartk fisegi tekrar monte edip başladm atmaya yaklasık bi 20 tane fişek attım namlu acayip ısınmıştı normaldir dedim biraz bekledik çay ictik felan tekrar başladm atmaya 28 30 32 34 gram 15 20 arası attım tamam dedik tüfegi söktüm birde ne görüyüm el kundagı catlamış pistonun altındaki parça kırılmış mekanizmayı geriye ceken celik çatlamış şarjör borusunun üstünteki şimdi soruyorum size ben bu tüfekle magnum fişek ataydım benim durumum nolurdu 34 gram üstü kesinlikle atmadım arkadaş ankaradan gelmeden öncede dipcigi çatlamış onu degiştğrmeye göndermiş ve bakımınıda yapmışlar sagolsunlarda wizarta o kadar iyi yorumlar okudumki almaya karar vermiştim niyetim kesinlikle wizartı kötülemek degil. Bu yazımı okuyan wizart yetkilileri varsa eger bilgilendirmektir kesinlikle yanlış anlamayın hatasız kul olmaz nede olsa kul yapısı bana zaman ayırıp dinlediginiz icin teşkür ederim. Allaha emanet olun
İBRAHİM AKKAYA
18.Mart.2013, 10:09
Mustafa Kardeşim Bende Wizard Kulanıyorum Ve SATIYORUM 40 Tane falan Satmışımdır Hiç bir Şikayet Gelmediği gibi Alan Birkişi daha Getiriyor Teknik Hata Olur Fabrikayla Görüş İbrahim Malının Arkasında Durur Benim İşim Domuz Avı Rotvel MKE YAF RC 34 GRM KURŞUN ATIYORUM Bazen 50 60 tane tık yok.
6 adet Tüfeğim 1 yıldır Wizar arms dışında kileri kılıfından çıkarmıyorum
veyselll
18.Mart.2013, 10:16
bırakın turkıyeyı dunyada yapılan butun tufeklerın hepsı aynı olmaz. Aynı markanın aynı model tufegınden bır kısı memnın olurken baska bır kısı memnun kalamıyor. Bu yuzden bız avcılar tufek alırken, kalıtesının yanı sıra satıs sonrası hızmet konusunu da arastırırız. sızın o baktıgınız tufek hatalı bır tufek olabılır. Ama emınım bulent uzun abı ıle ırtıbata gecılseydı gerekırse yenısıyle degıstırırdı. yanı kısacası ben 4 4 luk tufek hıc gormedım ama ıyı servıs gordum
yukardada söyledigim gibi kesinlikle kötülemek degil niyetim arkadaş tüfek öyle olunca mahmutoglu avı aradı hemen gönderin ne gerkiyosa yapalım dediler arkadaş gönderecek gitti ankaraya benim burda anlatmak istedigim burdada wizarttan yetkili kişi var bu iletimi okusunlarki hani ona göre ne gerkiyosa yapılsın. Tekarar belirteyim niyetim kimseyi karalamak veyahutta kötülemek degildir. Kul hatası her tüfekte olabilir ama otomatik almaktan bu olaydan sonra vazgeçmiş bulunmaktaym pozemle ava devam edecegim nasipse
gsahiner
18.Mart.2013, 10:36
arkadaş 2. el tüfek alıyorsun önce bunu bir aydınlığa kavuşturalım bu her marka tüfeğin 2. elinde yaşayabileceğin bi sorun wizrd arms la ne alakası var onu anlayamadım
İBRAHİM AKKAYA
18.Mart.2013, 10:45
yukardada söyledigim gibi kesinlikle kötülemek degil niyetim arkadaş tüfek öyle olunca mahmutoglu avı aradı hemen gönderin ne gerkiyosa yapalım dediler arkadaş gönderecek gitti ankaraya benim burda anlatmak istedigim burdada wizarttan yetkili kişi var bu iletimi okusunlarki hani ona göre ne gerkiyosa yapılsın. Tekarar belirteyim niyetim kimseyi karalamak veyahutta kötülemek degildir. Kul hatası her tüfekte olabilir ama otomatik almaktan bu olaydan sonra vazgeçmiş bulunmaktaym pozemle ava devam edecegim nasipse
Ben Bayisiyim Tamir için Gideni 3 Günde Geri gönderiyorlar Bir Müşteri 1 şokla Kurşun Atmış Namlulun Uçu şişmiş şok yerinden az da atmamış 35 tane falan gönderdim Kulanıçı Hatası olduğu halde Değiştirdi Giden Namluyu da 61 cm yapmış onuda gönderdi Plastik Komle Dipçik istemiştik Hepsine 90 lira ödedik.
Bu hizmet karşılığını Gören Müşterm 4 Tane Tüfek sattırdı sıkıntı Devam ederse Telim İmzada Mevcut ara Yardımçı olurum
gültekin kardeşim dikkatli oku 2.elle alakası yok tüfek 3 4 aylık sıfır sayılır ben kimseyi kötülemiyorum bi insana hatlarını söylemek mecburiyetindeyizki o hatayı bidaha tekrarlamamaya çalışsınlar anlata bildimmi kardeşim . Arkadaşı aradım mahmutoglu av tekrar aramış tüfegi yenisiyle degiştirelim demişler bu beni sevindirdi türkiyede satılan bi malın arkasında duran firma nadirdir. Söyledigim gibi 28 30 32 34 gram test ettim kesinlikle üstüne cıkmadım allahtan yarı magnum veya magnum fişek atmadım verilmiş sadakamız varmış
çetin ekren
18.Mart.2013, 14:29
bülent sayesinde bende de wizard var ve bu sezon boyunca ayıptır söylemesi tek bır kez temizlemeden sezon boyunca her markadan hemen hemen her marka fısegı kullandım.ahsap kısımlarıda dahıl olmak üzere herhangi bir sorunla karsılasmadığım gibi erzurumun eksi 30 derecesında şakır şakır çalısan otomotık azdır.aksi bir durum olsa bende burdan hiç tereddüt etmeden sizin gibı sorunu dile getirirdim.ama ne varki her cihazda sorun yasanıkdıgı gıbı silahlardada sorun cıkabiliyor önemli olan,satılan mala uretici firmanın sahip çıkabilmesi bu konuda da wizard'a teşekkür ederiz.
ibrahim ozel
18.Mart.2013, 14:56
Bu tüfekden bendede var ve diğer markaların hepsi kılıfında. Belki o tüfek hata yapmıştır buda normal olurmu olur ama ben bu wizard otomatiği tek geçerim. Çok memnunum yeni sezondada kullanmaya devam edeceğim. Arkadaş uyarıda bulunmuş doğrusuda bu wizard sorumluları el atsınlar belki sıkıntı olabilir diye düşünmüş.
gsahiner
18.Mart.2013, 15:33
gültekin kardeşim dikkatli oku 2.elle alakası yok tüfek 3 4 aylık sıfır sayılır ben kimseyi kötülemiyorum bi insana hatlarını söylemek mecburiyetindeyizki o hatayı bidaha tekrarlamamaya çalışsınlar anlata bildimmi kardeşim . Arkadaşı aradım mahmutoglu av tekrar aramış tüfegi yenisiyle degiştirelim demişler bu beni sevindirdi türkiyede satılan bi malın arkasında duran firma nadirdir. Söyledigim gibi 28 30 32 34 gram test ettim kesinlikle üstüne cıkmadım allahtan yarı magnum veya magnum fişek atmadım verilmiş sadakamız varmış
abi işte seninde dediğin gibi içte çatlama olmuş bu hemen hemen her tüfekte olabilecek bişey yani wizard la alakalı bir şey değil bence fabrikadan da olabilir ama adam düşürmüştür sıkışmıştır bülent uzunu iyi tanırım ve tüfekleride iyi bilirim sen wizardı değerlendireceksen eğer bunu sıfır bir tüfekle deneyeceksin ondan sonra hani bu a marka b marka felan farketmez 2. el kullanıma bağlı bir olay bunu hepimiz biliyoruz
yucelmert
18.Mart.2013, 15:53
sonuçta fabrikadan alınıp naylonundan çıkmış bir tüfek değil, 3-4 ay da olsa kullanılmış, veya düşürülmüş, vs.vs.
bu konuda gültekine katılıyorum,
sizin aldığın 2. el tüfek geçer...
mehmet hoca berettayı landın kasasından tam indirirken kılıfından sıyrıldı tüfek,
vurdu dipçiğinin üstüne, dipçik patladı,
ne yapalım şimdi berettayı bir daha almayalımmı....
ne kadar kötü tüfek yapıyor bu ...ne italyanlar :D
tüm tüfek arızalarında artık kötü firma değil, kötü satış sonrası hizmet olayı vardır...
bu firmada üzerine düşen herşeyi yapacağına inanıyorum,
yapmazlar ise eğer, yukarıda yazdığın gibi hep beraber ver yansın ederiz, diye düşünüyorum, selamlar.
2.el tüfek tamamda düşürmüşte olabilir ama ben ilk getirdiginde en ince ayrıntısına varana kadar inceledim hic bir hata görmedim biz atışları yaptıktan sonra oldu olanlar cocukta şaşırdı cünkü ankaradan gelmeden her şeyi konuşmuştuk tutukluk olayı gibi olay olursa kesinlikle olmaz dedim oda tüfegine güvenip geldi saolsun hatasız kul olmaz belki gözden ufak bişey kaçtı o sebep oldu olabilir normal ben almayında demiyorum burda bülent uzun abimiz var wizartcı ben bugun olanları paylaştım sadece belki bu yorumlardan sonra o parçaların eksiklikleri varsa cözüm üretsinler diye yazdım kimse babamın oglu degil herkez istedigi tüfegi alır sonucta para kolay kazanılmıyo. Ben otomatik veya yarı otomatik tüfekten vaz geçmiş bulunuyorum isterse beretta benelli brovning olsun fark etmez.
gsahiner
19.Mart.2013, 06:22
2.el tüfek tamamda düşürmüşte olabilir ama ben ilk getirdiginde en ince ayrıntısına varana kadar inceledim hic bir hata görmedim biz atışları yaptıktan sonra oldu olanlar cocukta şaşırdı cünkü ankaradan gelmeden her şeyi konuşmuştuk tutukluk olayı gibi olay olursa kesinlikle olmaz dedim oda tüfegine güvenip geldi saolsun hatasız kul olmaz belki gözden ufak bişey kaçtı o sebep oldu olabilir normal ben almayında demiyorum burda bülent uzun abimiz var wizartcı ben bugun olanları paylaştım sadece belki bu yorumlardan sonra o parçaların eksiklikleri varsa cözüm üretsinler diye yazdım kimse babamın oglu degil herkez istedigi tüfegi alır sonucta para kolay kazanılmıyo. Ben otomatik veya yarı otomatik tüfekten vaz geçmiş bulunuyorum isterse beretta benelli brovning olsun fark etmez.
hayırlısı olsun abi ne hoşuna gidiyorsa onu alman senin için daha hayırlısı olacaktır
abilerim arkadaşlarm gardaşlarım wizart arms süpervision benim icin artık bitmiştir sebebini anlatayım müsadenizle. Ankaradan biri ile tüfekleri takas icin anlaştık o bana wizartı ve üzümlü marka eski yapım bir tüfekle beraber üstede biraz para karşıgnda huglu pozemi yedek namlulu verecektim arkadas ankaradan bugun sabah geldi tüfekleri denemek icin araziye gittik üzümlü ile 28 30 32 34 gram art arda attım sorun yoktu saçmasıda iyiydi wizartı aldm elime önce baktm namlusuna felan görünüşü ile güzeldi lakin tüfekle atmaya baslaynca bi kere sıkıştı fişek söktük cıkartk fisegi tekrar monte edip başladm atmaya yaklasık bi 20 tane fişek attım namlu acayip ısınmıştı normaldir dedim biraz bekledik çay ictik felan tekrar başladm atmaya 28 30 32 34 gram 15 20 arası attım tamam dedik tüfegi söktüm birde ne görüyüm el kundagı catlamış pistonun altındaki parça kırılmış mekanizmayı geriye ceken celik çatlamış şarjör borusunun üstünteki şimdi soruyorum size ben bu tüfekle magnum fişek ataydım benim durumum nolurdu 34 gram üstü kesinlikle atmadım arkadaş ankaradan gelmeden öncede dipcigi çatlamış onu degiştğrmeye göndermiş ve bakımınıda yapmışlar sagolsunlarda wizarta o kadar iyi yorumlar okudumki almaya karar vermiştim niyetim kesinlikle wizartı kötülemek degil. Bu yazımı okuyan wizart yetkilileri varsa eger bilgilendirmektir kesinlikle yanlış anlamayın hatasız kul olmaz nede olsa kul yapısı bana zaman ayırıp dinlediginiz icin teşkür ederim. Allaha emanet olun
Mustafa bey konu ile ilgili başınızdan geçen olayı baştan sona okudum geçmiş olsun
Öncelikle tüfek aldığınız arkadaşın ankaradan yabantv ilan bölümünden tüfeğini satışa çıkaran bir arkadaş olduğunu sanıyorum ki o ise dipçiğin bağlantı noktasında küçük bir parçası çatlaktı satış içinde pozeyle takas düşünüyordu bilmiyorum ancak o arkadaş olabilir diye tahmin ediyorum
Wizard arms markası 2010 tarihinde üretime başladı ilk önce prenses silah sanayinin patentiyle sonrada oradan ayrılarak yabanav silah sanayi bünyesinde üretimine devam etti ve şuanda namlu üzerinde yaban av silah sanayi diye yazar ustası da prensesin eski ortaklarından Vehbi koç ve İbrahim yetişirdir.
Silah hakkında el kundağının çatlama konusuna gelince 2011 in son aylarından itiaren üretilen tüfeklerin el kundağının içinde namluyu sabitlemek için namlu tespit bileziği kullanılmaya başladı bu tüfeğin el kundağıyla bağını tamamen ortadan kaldırıp kundağa hiç bir yük ve darbe bindirmeden namluyu şarjör borusuna sabitlemeye yaramakta ve ayrıca tüşme ve çarpmalardan dolayı el kundağı kırılsa bile tüfeğin çalışmasını aksatmamakta
Tüfeğin dağılma ve parçalanıp zarar verme tehlikesine gelince üretim izni olup tüfek üreten bir firmanın Yılın belli dönemlerinde TSE yetkilileri tarafından
namlu testleri yapılarak seri numaraları verilir bu testlerde özel aparatlarla 1400 barlık test fişekleri kullanılır atış sonunda namlu ölçümleri yapılarak testi geçen namlular için seri numaraları verilir. Tüfekler imal edildikten sonra da karma seri olan 28 ila 50 gr arası fişekler le tüfekler mutlaka test edilerek çalışması kontrol edilir ki hiçbir firma gönderdiği ürünün arıza nedeniyle tekrar tekrar geri gelip gitmesini ve ismini karalanmasını istemez
hatalı tüfek çıkmazmı derseniz mutlaka çıkar neticede kul yapısı ancak burda da şöyle bir durum ortaya çıkar servis olayı eğer bir hatadan dolayı tüfeğinizi gönderdiğinizde size 15 20 gün gibi bir sürede tüfeğiniz elinize ulaşıyorsa ve bazı parçalardan dolayı servis ücreti isteniyorsa orda sıkıntı var demektir.
Arkadaş dipçiği gönderdiğini değiştirilip geri geldiğini söylemiş acaba onun için bir ücret ödemişmi ?
Türkiyede hiçbir firma tüfeğin dipçik ve kundak aksamlarına garanti vermez garanti belgelerinde bunları da belirtir.
Wizard arms ın servisi konusunda bir sıkıntı yaşayan varsa burdan bildirsin ben gerekeni yaparım
Sarsılmaz markası bugün dünya pazarına açılmış bir marka ancak tamir ve servis konudunda bir sıkıntı yaşadığınızda bakıma gidip gelmesi nekadar süre alıyor ve kaç paralara mal oluyor bir bakın ve piyasada kaç bayide veya tamircide parçalarını bulabiliyorsunuz bir araştırın. Her firmanın kendine göre bir sistemi olabilir. Benim burda söyleyeceğim şey eğer tüfeğin hatasından dolayı yaşanılan sıkıntı giderilmezse ozaman gerekli eleştiriyi bende sizinle birlikte burdan yaparım ki firma yetkililerine de bu durumu mutlaka iletirim. İnşallah birdaha böyle talihsiz bir olayla karşılaşmazsınız Saygılarımla .
çetin ekren
19.Mart.2013, 12:21
beratta urıka 2,benellı vinci güzel tüfeklerdir tavsiye ederım.ama bir o kadar da tuzludurlar..
MUSTAFA KARDEŞ bende kendime ve arkadaşlara yaptırdık 8 tane elimizde var wizart arımsan gayet güzel bir şikayetimiz yok sadece 8 tüfekten 1 tanesi bistonla namlunun aradan kaynak atması oldu hemen iprahim abiyi aradım abi durum bundan bundan ibaret diye tüfekte yeni gelmişti avın ilk açıkdıgı gündü hemen yollayın dedi cumartesi gönderdik salı elimize geri geldi sag olsun 2 günde yapıp gönderdiler sonra o tüfekle ne kadar fişek attık tık yok yani parada istemediler kargo parası da vermekdik demek istedigim kesinlikle yanlışlık yapmazlar allah yapısı deyil kul yapısıdır saygılar
bülent abi yaban tvdeki ilanı görmedim ama dedgin gibi dipcigin mekanizma kısmında ufak çatlak vardı arkadaşa öyle kabul edemem yaptır öyle gel dedim göndermiş 70 tl aldılar dedi bilmiyorum yani dipcigi degişmişler bakımını felan yapmışlar geldiginde tüfek sıfır gibi duruyordu. Ama işte o sorunlar olunca vazgeçtim maddi yönden sıkıntım olmasın beretta a400 var :) onu alırdım. Benim derdim wizartla felan degil allaha şükür ilgileniyorlar sagolsunlar. Sıkıntımı anlattımki o parçalarda sorun cıkıyosa başka bi yolunu bulup yaparlar ümidi ile yardımcı olmak anlamında paylaştım tüfegin resimlerini felan cekmek aklıma gelmedi keşke cekseymişim.
bu arada gültekin kardeş aynı yaştayız heralde abi demesen daha iyi olur yaşlanmayalm durduk yerde :)
gsahiner
20.Mart.2013, 06:12
usta ağız alışkanlığı işte naparsın piyasada çalışmanın kötülükleri :)
Burhan KESKİN
20.Mart.2013, 11:45
Bülent kardeşim gerekeni söylemiş bende bu tüfekten kullanıyorum bir çok fişek denedim hiç bir sıkıntı yaşamadım.sizin şansınıza
artık bizim kısmetimizde yokmuş abi napalım valaha :) konu kapatılabilir sakıncası yoksa milletin kafasını karıştırmayalım :)
Burhan KESKİN
20.Mart.2013, 17:49
Mustafa kardeşim konuyu kapatmaya gerek yok ben geçenlerde Dünya'ya nam yapmış Sarsılmazı eleştirdim Çift patlatma nedeniyle Onlar üretici bizler tüketiciyiz eleştirilerde olacak övmelerde sonuçta herkezin başına gelebilir önemli olan yaklaşımdır Winzart her zaman malına sahip çıkar sıkıntı yok konu kalabilir :)
:) sarsılmaza bakma abiya parçaları felan pahalı :) pozelerinde genelde sorun oldugunu bende duydum ama otomatiklerini okadar öven varki 2 tane arkadaşım biri franchi italyan namlulusunu kullanıyo digeride concorde lx daha 2 hafta oldu bende onlara ayak uyduram diye otomatik alacaz abi nasipse :) eleştiri dedigin gib olur abi :)
Mustafa bey burhan abininde dediği gibi eleştiri mutlaka olmalı eleştiri olacakki kusurlar hatalar görülsün giderilsin herkeste bunu görsün bu tür eleştiriler kullanıcıların alacağı mal hakkında daha iyi karar vermesini sağlar ben şahsen böyle bir eleştiriden dolayı sana çok teşekkür ederim aynı sıkıntıyı bende yaşasam bende eleştiririm mutlaka . konunun kapanmaması daha iyi olur başka sıkıntılar yaşayan olursa onlarda dile getirir çözüm aranır ve sıkıntıların giderilmesine vesile olur keşke diğer firmalarda bu tür form ları takip etselerde kendi ürünleri hakkında yazılan şikayet ve eleştirlere cevap verip çözüm üretseler
Kemal_Uygur
22.Mart.2013, 20:39
Bende 2 sezondur kullanıyorum bu tüfeği ve inan 36 gr ve 42 gr semi magnum fişekler dahil sorunsuz kullandım hirbir sıkıntı yaşamadım. Ama dediğin gibi kul yapısıdır olmaz olmaz diyemeyiz. Daha 2 yıl önce mercedes benz bayiinde çalışan bir arkadaşım sıfır test sürüş aracıyla sistemlerin kendini kitlemesi sonucu takla attı. Şimdi kimseye mercedese binmeyin diyebilirmiyiz? Yada mercedes kusursuz ve süper bir araçtır desek doğru olurmu?
ismail aksu
23.Mart.2013, 15:13
mustafa kardeşim bence sen üste verseydin ben 3 yıl olacak kullanıyorum tik tak birkez germedi bi yazın bide kışın temizlerim bıldırcın domuz keklik tavşan ördek kaz heryere bunla giderim şaka biyana keşke alsaydın yada bülent abiyi ara yapsın sana bigüzellik o sarsılmaz varya o sarsılmaz ocağıma incirağacı dikti 1250 salvo 1patlatırken 2 tetik kurmaz gönder 1 hafta sonra aynı sorun phayton1600 tl aynı sorun bidahamı bedava verseler almam wizart wizart kafam rahat bi avda bi arkadaşım attı öbürhafta kendi tüfeğini sattı vallahi bak haa avrupa başka selamlar kardeşim
abi öyle sorunlar olunca vazgeçtim çünkü karşılıgında taş gibi tüfek verecektim :) sen yerli baretta de kısaca otomatik sevdası başlamasa veya imkanımız olsa 2. Bir tüfege hic düşünmem ama bidaha dek gelirse wizart almam demiyorum test ederiz baktık sorun yok alınır :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.