Orijinalini görmek için tıklayınız : MEHMET SUCU Başkanım Başarılar İ AKKAYA
İBRAHİM AKKAYA
23.Mart.2013, 12:38
Sitemiz Üyesi Değerli Dostum EYAF İkinçi Başkanı ve Akhisar Avçılar derneği Başkanı Mehmet Sucu 22-03 -2013 Tarihinde İzmirde Yapılan Merkez Av Komisyonu Ege Bölgesi Temsilçisi Temsiçisi Seçilmiştir.
Değerli Kardeşim Mehmet SUCU Yu Bugün Ziyaret Edip Başarılar Diledim.
Görevini Layıkıyla Yapaçağına Tüm Gönlümle İnandığım Başkan SUCU Derdiniz Derdim Dedi İstek Ve Önerilerimizi Bekliyor.
http://i49.tinypic.com/14bbti.jpg
imported_avkolik
23.Mart.2013, 12:46
Mehmet başkana yakışır İbrahim abi..İnanıyorum ki çok daha güzel yerlere gelecektir.Senin şahsında Akhisar ekibine selam olsun...
gsahiner
23.Mart.2013, 12:46
yeni görevinde başarılar dileriz mehmet beye
veyselll
23.Mart.2013, 13:29
avcının dertlerı ıle ılgılenen bır baskan olacagına suphem yok. Mehmet bey e yenı gorevınde basarılar dılerım
çetin ekren
23.Mart.2013, 14:10
öncelıkle mehmet başkanı temsilci olarak secen diğer il avcı dernek başkanlarına,jandarmaya,genclık spor il mud.ne ve diğer resmi kurumlara teşekkür ederiz.benim mehmet başkandan talebim şu:lütfen ama lütfen komisyona göç hayvanlarında yasak saha uygulamasının kaldırılması önerisidir.bıldırcin gibi göç hayvanında yasak saha uygulamasi kadar saçma bir olay olamaz.ben mehmet başkanla ayriyeten tel.görüsup bazı konularıda görusup iletmem gerek.
ismail aksu
23.Mart.2013, 14:46
hayırlı uğurlu olsun iç anadolu başkanımız sivas avcılar kulüp başkanı rasim akkaya seçilmiştir onada başarılar dilerim
Burhan KESKİN
23.Mart.2013, 15:05
Hayırlı uğurlu olsun Mehmet bey Allah uatandırmasın...
Yıldıray İNCE
23.Mart.2013, 15:10
Hayırlı uğurlu olsun Mehmet başkan yeni görevinde başarılar dilerim........
Recep DÖNMEZ
24.Mart.2013, 16:47
Mehmet Başkana yeni görevi hayırlı olsun...
Osman KARATEPE
25.Mart.2013, 07:06
Başkanım hayırlı olsun avcıların sözü ve yüreği olacağınızdan hiç şüphem yok.
Hayırlı uğurlu olsun Mehmet başkan yeni görevinde başarılar dilerim........
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.