Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben böyle adaletin.....
Spring Snow Goose Hunting with Northern Skies Outfitters 2010 (http://www.youtube.com/watch?v=Jk5dHnmduAg#ws)
Elin oğlu kamyon dolusu avlıyor. Zaten sadece bizim ülkemizde nesli yok oluyor bu hayvanların. Türkiye sınırını geçtimi sorun yok kökünü kazıyana kadar avla nesli tükenmez amaaaaaa sınırı bizim tarafa geçtimi 2 tane vursan, vah tüh tükendi nesli bitti yahu kalmadı yasak yasak avlayamazsın yasak vurma nesli bitti. Göçmen av hayvanlarında yasakçı zihniyeti ben taaaaaaa.... İzledikçe kafayı yiyorum ya. Merak ediyorum bize yasaklar koyan MAK dakiler eline tüfek aldımı ömrü hayatında acaba. Bir kuşu versek ellerine türünü söyleyebilirlermi ? Haksızmıyım ama kızmakta sinirlenmekte. Artı yaban tv kapatılmalı bence orayı izleyen 300 liraya bi tüfek alıp çıkıyor bende avcıyım diye.
İBRAHİM AKKAYA
24.Mart.2013, 14:12
Ali Kardeşim Bunlar Eski Çekimler 1987 -88 yıllarında Çiftçiler Bize Fişek Verirdi KAZLARI Vuralım diye Kuş Popilasyonu Çoktu Konduğu Tarlada Buğday Bırakmazdı.
Sınır yoktu ama İmkanda yoktu Fişek Tüfek Hakgetire 8-10 tane Vurduğumuz Günler olurdu.
Ama Bitti5 senedir Kaza Tüfek atamıyorum. :) :) :) :)
Sağlık olsun ama Dünyada Bitti Bu Bolluklar Ama Haklı olduğun Konu Mak Ankarada Oturup Ahkam Kesiyorlar.
Yaban TV De Çanak Tutuyor adamların Tuzu Kuru :D :D :D :D
İnşallah Güzel Avlar yaparsın RASTGELE. ;D ;D ;D ;D
Burhan KESKİN
24.Mart.2013, 14:18
valla pes doğrusu bu kadar kazı bir arada değil görmek buralarda sesini bile duymadık bu kazlar hiç bizim memlekete uğaramazlarmıki :)adamlar sanki MG-3 ile atıyorlar.. paylaşım için teşekkürler Ali kardeşim eline sağlık..
https://www.facebook.com/photo.php?v=4974715257828
Abi şu videoyada bir bakın ne sinir kaldı ne birşey altıma kaçırdım oldum yav gülmekten :)
yucelmert
24.Mart.2013, 14:28
paylaşım için teşekkürler, bu avların yapıldığı dönemler artan kaz popülasyonunun kendi ırkını tehlikeye soktuğu için, üreme ve barınmada yer bulamadıklarından dolayı limit kaldırılmıştır...
yaban tv'ye kalırsak zaten türkiyenin her yerini özel avlağa çevirecekler...
Osman KARATEPE
24.Mart.2013, 14:32
yzban tv avcıları türedi eline tüfek alan kendini avcıdan sayar oldu...
İbrahim abi birisi bu MAK'a dur demeli yada bizden birisi olmalı MAK'ta başka türlü olmaz bu iş Orman bakanıda Milli parklar müdürüde avcı olsa ah ne var :D çokmu şey istedim yav :D güncel videolarda var adamlar kırıp geçiriyor ama bizde tık yok :) Burhan abi yine çulluk felan idare ile gidiyor sizin oralarda kaz olmasada. Abi tüm samimiyetimle yemin ediyorum ben Adanada ne çulluk gördüm ne kaz gördüm ne keklik nede ördek gördüm. Ha deki yokmu bunlar var, var ama nasıl var bildiğim bir göl var serbest olan oda zaten sezon açıldımı herkez 1 er metre ara ile duruyor gölün kenarına halaya tutuşmuş gibi oluyor herkez :D :D :D :D
Recep DÖNMEZ
24.Mart.2013, 16:12
Ali Kardeşim!
Aslında ''Ben Böyle Adaletin'' diyeceğimize,
''Ben Böyle Avcılığın '' demeliyiz bence....
Yaw adamların yaptığı avlara bakarmısınız,
Ekipman son teknoloji,kazlar sürü sürü,gümeler konforlu,
Ben iddia ediyorum ki adamların gümelerinde ısıtıcı bile vardır,
Onlar gelsinlerde bizim ülkemizde bizim gibi bir sezonda 3-5 kaz göreceğiz
diye aylarca hayal kursunlar,-20,-30'larda sabahın köründe göl,dere kenarlarında
saatlerce beklesinler bakalım avcılık nasıl oluyormuş.....
Yıldıray İNCE
24.Mart.2013, 16:40
Ali kardeşim elineemeğine sağlık...........
Yok abi bu böyle olmayacak kesinlikle gidecem ben Romanyaya felan kaz ördek avına. Ha giderken ve gittiğimde ben kaz gibi yolunacam ama atalarımız ne demiş; Eşşeği süren ossuruğuna katlanırmış :D :D
gsahiner
25.Mart.2013, 06:03
valla pes doğrusu bu kadar kazı bir arada değil görmek buralarda sesini bile duymadık bu kazlar hiç bizim memlekete uğaramazlarmıki :)adamlar sanki MG-3 ile atıyorlar.. paylaşım için teşekkürler Ali kardeşim eline sağlık..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.