Orijinalini görmek için tıklayınız : AVCILIK VİZESİ HARCI KALKIYORMU.?
TARGET
18.Nisan.2008, 11:31
Sevgili Avkolikçiler.
Konfererasyon başkanının yaptığı bi açıklama ile Orman bakanlığının vize harcının fuzuli olduğu gerekçesi ile kaldırılması için ,maliye bakanlığının onaylaması ile bundan sonra eğer kabul edilirse avcılık belgesini vizelettirmek kalkacak sadece ve sadece avlanma pulu alınacak yönünde açıklaması var başkanın yaptığı açıklama ile harcın kaldırılması , Maliye bakanlığının onayına kalmış olduğudur. Fazla umutlanmadan,uygulama kalkarsa, bakın bakalım ozaman bir mucize gerçekleşmiş olur.İnşallah olur.Mersinden Sevgi ve saygılar
MEHMET KANDAK
18.Nisan.2008, 12:54
İNŞALLAH ABİ KALKAR. AVCIYI PARA KAZANILACAK NESNE OLARAK GÖREN DEVLET BÖLE BİŞEY YAPARMI BİLEMEM AMA.. İNŞALLAH KALKAR DİYELİM.
Mustafa ÇİL
18.Nisan.2008, 14:53
inşallah inşallah diyelim gardaş ne yapalım kalkar diye sadece umut edelim
tel.faks yağmuru ama hangi tel.
cemalreis
18.Nisan.2008, 15:07
İNŞALLAH KALDIRILIR....
TARGET
18.Nisan.2008, 16:20
Sayın çil dediğin gibi msn ve telf adreslerine bakıyorum.
Adil Karakus
18.Nisan.2008, 23:04
Kalkmaz arkadaşlar kalkmaz bu zamana kadar ne uygulamaya kondu ise hangisini geri çektiler allahaşkına eğitime katkı payı özel tüketim vergisi özel iletişim vergisi vs. vs. vs.
kuzu kuzu meeeeeee
TARGET
19.Nisan.2008, 05:15
Sevgili Arkadaşlar hiçbirşey yapmadan kuzu kuzu kurt'un gelip kuzuyu almasınımı bekleyeceğiz.kuzu kuzu melemenin bir anlamı yok!) Yıllardan beri aynı düşüncedir gidiliyor.Ama bunlara postun ucuz olmadığınıda göstermek lazım diye düşünüyorum.
Yangelip yatmak yok.ben faks çektim arkadaşlar
bana kızmayın adresi yazmıyorum.msn adresi ve faks telefonları maliye bakanlığı sitesinde mevcut.biraz gayret
Mersinden sevgi ve selamlar
kapadokyali_1981
21.Nisan.2008, 21:07
Bencede boşuna heveslenmemek lazım. Ama olursada fena olmaz tabi :)
İsmail ÇIKRIKÇI
22.Nisan.2008, 09:24
İnşallah?
Devlet burnumuza geçirdi halkayı kimse koparamaz baklayı.
Yinede karamsar olmamak lazım burası Türkiye herşey olabilir Allahtan umut kesilmez.
Adil Karakus
22.Nisan.2008, 11:40
Arkadaşlar Orman Bakanlığı bünyesinde konunu ele alındığı söyleniyor fakat parayı bizden maliye alıyor mevzuu harçlar kanununa tabii bir mevzuu yani diyeceğim oki maliye bakanlığına bu konuyu aksettirmek icap ediyor,ortamda söylenen benim anladığım kadarıyla orman bakanlığı biz hazırız siz maliye bakanlığını ikna edin der gibiler
osman seyfeli
26.Nisan.2008, 08:44
aynen öle adil abi,orman bakanlığı biz hazırız siz maliye bakanlığını ikna edin.
Değerli avcı dostlar, Her sene vize olayını da, Avlanma Harcının her sene yatırılması icadını da zaten Çevre ve Orman Bakanlığı çıkardı. Aynı Bakanlık; Gerek Avcılar Kulüplerine, gerekse Vergi Dairelerine Ocak ayı içinde Vizesini yaptırmayanlardan Avlanma Harçlarını geçmişe dönük faizli olarak alın diye yazı yazdı. Şayet Avcılar Kulüplerinden ve Vergi Dairelerinden araştırırsanız göreceksiniz. Şimdi de bu Harcı, yıllık Vergiye dönüştürmeye çalışıyorlar. Çevre ve Orman Bakanlığının bu güne kadar avcıların eğitilmesinden başka ne doğaya, ne de avcılara faydalı bir iş yaptığını görmedim. (Hatta yeni bir duyum aldım, parayı veriyormuşsunuz, hiç kursa gitmeden Avlanma Kurs Belgeniz geliyormuş. Şayet bu doğruysa o kursun da bir değeri kalmadı.) Pul paralarına gelince; Ben şahsen tüm Döner Sermayelere karşıyım. Bu paraların siyasi amaçla kullanılmayacağını kim garanti edebilir. Ayrıca biz avcılar Ticarethane falan da işletmiyoruz. Atasporumuzu yapıyoruz. Bu sporumuzu yaparken de gerek silah sanayiine, gerekse ülkedeki işsizliğin ortadan kalkmasına zaten maddi olarak katkı sağlıyoruz. Devlete dolaylı dolaysız tüm vergilerimizi de ödüyoruz. Avcılarımız kahve köşelerinde oturmuyor, topluma zararlı işler de yapmıyorlar. Bu Döner Sermaye olayına karşı çıkalım dostlar. Pul parası avcılardan ne için alınıyor? Denetim içinse, zaten denetim yok. Bizim İskenderun'da bu hafta içinde Afrikadan gelen bıldırcıların belini kırdılar. İstermisiniz, Jandarma da, Polis Teşkilatı da birer Döner Sermaye kursun, avcılara onlar da pul satsın. Olayları iyi değerlendirelim avcı dostlarım. Hepiniz sağlıcakla kalın.
cemal soydemir
10.Mayıs.2008, 18:03
kalkmaz abi kalkmaz ötv eğitime katkı payı kalktımıki bu kalkıcak kalkmaz devlet hiç kendine akan suyu kesermi
öncelik ile avcılık kursu ile söylenenler doğrudur.kursa gitmeden parayı verirseniz sertifika elinize geliyor.
ikincisi belki belge vizesi kalkar ama kalsa dahi sanmayın ki ödenen paradan kurtuluruz.bu sene oldugu gibi pul parası artar olur biter.onlar bizi ödemeden kurtarmaya değil kendilerini evrak işinden kurtarmak istiyorlar.çüki dünya kadar belge geliyor hepsini tek tek yazıp mühürlüyorlar ve makbuz kesiyorlar.bundan kurtulacak sadece pul ile işi halledecekler.olsa olsa böyle olur arkadaşlar.
yinede gönül isterki yüzümü zü bu konuda kara çıkarsınlar ama nerdeeeee.
Siz olsanız altın yumurtlayan tavuğu kesermisiniz?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.