PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇELİK KASA 71 NAMLU HAFİF VE KULLANIŞLI SORUNSUZ BİR S.POZE ALACAĞIM ...

roza
27.Mart.2013, 13:04
Değerli gönül Dostları ve Büyük ustalar Babama tüfek alacağım yarı otomatik bir tüfek alacaktım. Ancak Babam ısrarla Yarı otamatik tüfekten vazgeçtiğini s.poze almak istediğini söyledi gerçekte niyetimiz Armsan POHNEMA Argentum modelini almaktı.
Kararımızı S.poze almakla değiştirdik ancak yerli S.pozeler içerisinde siz değerli ustalarında daha çok kullandığı ve önerebileceği seçimleri görmek istedim Kararı kullananların doğrultusunda görelim zaman zaman ağır dolu 34-36 Gram fişek atıyoruz ve pek gitmesekte kursun atmamız icab eden nadir domuz avları oluyor o yüzden aliminyum kasa hiç mantıklı gelmiyor seçimimizi çelik kasa tüfeklerden yana yapacağız...

Ben Huğlu kop. 103 DE 71 Namlu modelini kullanıyorum çok memnunum. Babama 103 CE almayı düşündük ancak Çulluk ve uzun süreli keklik avları yapıyoruz daha hafif ve Kullanışlı çelik kasa kullananların başka önerisi olucakmı onu görmek istedim , Teşekkürler...

ismail aksu
27.Mart.2013, 14:06
akdaş

çetin ekren
27.Mart.2013, 20:02
Gürkan çelik kasa poze düşünüyorsun ama 3 kg.dan aşağısını sanmıyorum,bulamazsınız...

çetin ekren
27.Mart.2013, 20:03
oyum akus ve akdaş'dan yana...

Kemal_Uygur
27.Mart.2013, 22:03
Hem çelik kasa hem hafif süperpoze??? Seçenekler neler?

imported_avkolik
27.Mart.2013, 22:12
Hem çelik kasa hem hafif süperpoze??? Seçenekler neler?

Seçenekler üstte anket olarak görünüyor Kemal'im

tayfun
09.Mayıs.2014, 06:09
Selam bence hafiflik konusunda ve kullanış bakımından yıldız markasını incele derim hatta yıldız marka spz ile ilgili bir kişi avrupada dergiye konu olduğu biliyorum. Yıldız marka tüfeğin özelliklerini ve konu hakkında bilgilerini çok net bir sekilde paylaşmış.
Yıldız spz me derin ben.