Orijinalini görmek için tıklayınız : bu adamlar bu işi biliyor...duck commanderler...
çetin ekren
28.Mart.2013, 07:16
bizde olsa bizde yaparız diyenleri duyar gibiyim...
elbetteki bizde yaparız ama...
bence yinede siz şu videoyu izleyin bence...ördeği nerden çağırıp nereye kadar indiriyorlar..
geriye sadece atış kalıyor...
Early Season Nebraska Duck Hunt 2011 (http://www.youtube.com/watch?v=QeNV_oZ6wjA#ws)
Osman KARATEPE
28.Mart.2013, 07:43
Abi adamlardaki teçhizata bakarmısın.Mührelerin güzelliğine bak kamuflaja bak...
Burhan KESKİN
28.Mart.2013, 07:48
Adamlar bu işi biliyor ve özenerek yapıyorlar! paylaşım için teşekkürler kardeşim..
Burak SEZER
28.Mart.2013, 08:25
Bir kere teçhizat çok iyi..Hakkını vermek lazım..Arazileri de keza öyle..Mısır tarlası, cılga su ne ararsan var...
Amma gel gelelim bu kadar pozitifliğe rağmen atıcılıkta iş yok :D :D
Yıldıray İNCE
28.Mart.2013, 08:32
Çetin kardeşim eline emeğine sağlık adamlarda imkan var bizdede bohcacılar var aradaki fark bu bence........ :)
Çetin abi; Türkiyede böyle ördek varda bizmi avlamadık abi. Hedef göster ceset iste :D :D :D :D
gsahiner
28.Mart.2013, 08:36
adamlar bu işin profesörü olmuş ayrıca herşeyleri dört dörtlük bizim burada bunları almaya bu sistemi kurmaya kalksan servet ödemen gerekir
imported_avkolik
28.Mart.2013, 08:48
Video kadar bizim arkadaşların yorumlarıda güzeldi valla :D
Burak SEZER
28.Mart.2013, 08:53
Video kadar bizim arkadaşların yorumlarıda güzeldi valla :D
Yaw Ali abi çektireceksiniz illa bana bi video... :D Bak o zaman bu gavurların nasıl pabucunu dama atıyorum :D :D :D
imported_avkolik
28.Mart.2013, 09:48
Burak eminim senin videolarda güzeldir ama çekmen gerekecek inanmamız için :D
Osman KARATEPE
28.Mart.2013, 10:49
Yaw Ali abi çektireceksiniz illa bana bi video... :D Bak o zaman bu gavurların nasıl pabucunu dama atıyorum :D :D :D
Tamam Burak yeni sezonda namluya monte edilmiş kameralarla ben bıldırcın,üveyik sen de ördek videolarını hazır edelim kardeşim ne dersin ? ;)
Oktay AKÇAKMAK
28.Mart.2013, 11:22
eeeeee bumudur yani ula biz yıllardır böyle avlanıyoz zaten onlarda ne varsa bendede var hemde fazlasıyla hatta onlarda daha havada dönen ve suya batan çıkan ördekte yok biz bukadar ördegi nasıl vuruyoz zannediyordunuz siz....haaaa şuda bi gercek bu techizatı tam olarak düzmek bi adamın belinide buker yani o yuzden ördek avı ekip işidir ya arkadaşlar...artı bide bizim köpek avantajımızda var hiç yerimizden kalkmadan hepsini itler toplar önumuze koyar bu adamlar gelsinde bizim avı izlesin yeminle avcılıgı bıraktırrım onlara...bakıyımyanımda tufegi kaldırabileceklermi...neyse bunuda gosterecem yakında ispatıyla arkadaşlar rasgele
çetin ekren
28.Mart.2013, 11:27
yaw bırak oktay komutanım..sen nerde böyle avlanacaksın...
yok abi adam kpeğini över,video görmeden inanmam...
şimdi ben video görmeden inanmam abi...adamlar videolu kanıtlı isim yapmışlar...
gösterin videoları görelim nasıl avcı olduğunuzu.... :D :D
nasıl gaz veriyom ama... :D :D
Oktay AKÇAKMAK
28.Mart.2013, 11:34
bukadar resim fotosopdeyildir hele çetom videoyuda iboya gönderdik cd yikaybetti neyapayım ben
çetin ekren
28.Mart.2013, 11:47
bukadar resim fotosopdeyildir hele çetom videoyuda iboya gönderdik cd yikaybetti neyapayım ben
ooo..akşam elektrikler gitti dersimi yapamadım yani...şaka tabiki abi...
bizde bu yasaklar varken adamlar az bile yapıyorlar...
adamların ülkelerinde biri ben avcıyım dediği zaman o kişiye özel davranıyorlar,çünkü o adam avcı...
herkesin yapamadığını yapıyor...herkesin harcı olmayan bir şey yapıyor...
bizde ise avcıyım dediğimiz zaman hemen ummaz avcı illa balıkçı benzetmesini yaparlar...hoş bu sözün anlamını kendileride bilmezler ya...
peşinden 2 keklik,2 alabalık istemeyide unutmazlar...
biz en kralını yaparız elbette abi...
Burak SEZER
28.Mart.2013, 13:33
Burak eminim senin videolarda güzeldir ama çekmen gerekecek inanmamız için :D
Tamam Burak yeni sezonda namluya monte edilmiş kameralarla ben bıldırcın,üveyik sen de ördek videolarını hazır edelim kardeşim ne dersin ? ;)
Ahdım olsun bol bol video çekicem o zaman seneye :D :D
Burak SEZER
28.Mart.2013, 13:34
eeeeee bumudur yani ula biz yıllardır böyle avlanıyoz zaten onlarda ne varsa bendede var hemde fazlasıyla hatta onlarda daha havada dönen ve suya batan çıkan ördekte yok biz bukadar ördegi nasıl vuruyoz zannediyordunuz siz....haaaa şuda bi gercek bu techizatı tam olarak düzmek bi adamın belinide buker yani o yuzden ördek avı ekip işidir ya arkadaşlar...artı bide bizim köpek avantajımızda var hiç yerimizden kalkmadan hepsini itler toplar önumuze koyar bu adamlar gelsinde bizim avı izlesin yeminle avcılıgı bıraktırrım onlara...bakıyımyanımda tufegi kaldırabileceklermi...neyse bunuda gosterecem yakında ispatıyla arkadaşlar rasgele
Hele komutanım bu gavurlarda av yapıyoruz diye geçiniyorlar işte..Milletin güzünü boyuyorlar..Gelsinler bakalım av nasıl yapılırmış tam anlamıyla gösterelim :D :D
Burak kardeşim sana katılıyorum. yanımda bir de kameraman mı götüreyim? ben de de ne ararsan var. Emeksiz yemek olmaz derler. Eber yanımda Akşehir-karamık gölünü söylemiyorum bile.. Kamuflaj-mühre-pırpır-düdük işte bu kadar..:)))
ismail aksu
28.Mart.2013, 14:57
adamlar viedonun sonunda tarlayıbiçti baya masraflı ekip biçmek :D
ibrahim ozel
28.Mart.2013, 16:20
Bu avıda sevmiyorum arada giderim ama çok nadir. Fermasız av av değildir nokta. :)
yucelmert
28.Mart.2013, 17:18
;D
çetin abi sana katılıyorum, bizde avcılık öyle beter bi işki kime sorsan anadan babadan atadan avcı... :)
uzman çavuş oldum, kime sorsam "bana askerde yalvardı komutan ben uzman olmadım" der... : :D
Hava Kuvvetleri Atış takımına girdim (ateşli silah/tüfek), kime sorsam herkes askerde keskin nişancı kırmış geçirmiş :D
özel kuvvetler yakın koruma ve güvenlik kursu aldım, inanırmısın onda bile "ben askerde yakın korumaydım" diyen diyene :D
pes ettim arkadaş, ben hiçbirşeyim... ;)
velhasıl adamların hakkını vermek lazım, çok emek harcıyorlar, hatta düdükle ördek çağırmanın her sezon yarışmalarını yapıyorlar...
çetin ekren
28.Mart.2013, 20:44
la ibo komutanım şimdi burdan sana bi ferma verecem görecen gününü...seni ne balıkta,ne ördekte görmiyim bir daha...fermasız avı sevmiyormuş...
nerden bulalım sana fermalı av...azda genç işi yap ne hep ihtiyar hep ihtiyar...
ne güzel köpek bulsun fermayı versin sende at...oldu bitti...
Osman KARATEPE
29.Mart.2013, 06:28
la ibo komutanım şimdi burdan sana bi ferma verecem görecen gününü...seni ne balıkta,ne ördekte görmiyim bir daha...fermasız avı sevmiyormuş...
nerden bulalım sana fermalı av...azda genç işi yap ne hep ihtiyar hep ihtiyar...
Yok öyle üç kuruşa beş köfte demi Çetin abii ;)
Burak SEZER
29.Mart.2013, 07:54
Konuş be Çetin ustam... :) :)
Seneye keklik kapanırsa ne yapacak bakalım İbrahim komutan..Bol bol bırdırcın vurur artık :D :D :D
Recep DÖNMEZ
31.Mart.2013, 18:15
Ya ben şimdi ben bu adamlara karşı iki kaz avı videolarımızdan atarım buraya,
Ama birileri hemen zıplar havaya.....
Biri Erzurum'dan biri Gemlik'ten atıp tutarlar.... 8) 8) 8) 8) 8)
Yok efendim bu avlar eski,yok efendim şöyle,yok efendim böyle...
Atmıyacağım işte kaz videolarını,
Bana çamur atanlar bana gelince yapmadıklarını bırakmıyorlar ya.....
Şimdi ha böyle gavurların av videolarını izlesinler onlar......
m.erdem yalcindag
01.Nisan.2013, 07:05
Merhaba Cetin,
Evet amerikalilar güzel bir av yapmis nedenide isi güzel yapmislar kamuflaj okey yan tarafda hayvanin istemesede gelecegi
misir tarlasi.Isin diger özelligi ördek düdügü kullanmalari bizde kac kisi kullaniyor sadece teyp hem ördekde hemde bildircinda
degilmi?Ve amerikalilar isteseler daha cokda vurabilirlerdi ama resimde gördün 15-20 ördek isin özelligi bu AV yani tahribat degil.
Bizde gelen örek suya konamiyor iste aradaki fark bu almanyadada böyledir.Isin diger trajik yönü ise yarali ördekleri
kesmezler videoda gördügünüz gibi sallayarak öldürürler.Bu noktayada iyi deginmissin avrupa yabanci olarak avciyim dediginde
seni sevmese bile saygi duyar nedenine gelince burada avci olmak okulu bitirmek kolay bir sey degildir saygi onadir.Hatta
almanlarin bir lafi var avci okulu icin "Yesil Üniversite"derler.Gercekde de budur.Ördek avinda her tüy bir göz olarak algilanmalidir.
http://img222.imageshack.us/img222/1539/izlerrdek261208018wv8.jpg
www.avci43.de (http://www.avci43.de)
çetin ekren
01.Nisan.2013, 07:41
Merhaba Cetin,
Evet amerikalilar güzel bir av yapmis nedenide isi güzel yapmislar kamuflaj okey yan tarafda hayvanin istemesede gelecegi
misir tarlasi.Isin diger özelligi ördek düdügü kullanmalari bizde kac kisi kullaniyor sadece teyp hem ördekde hemde bildircinda
degilmi?Ve amerikalilar isteseler daha cokda vurabilirlerdi ama resimde gördün 15-20 ördek isin özelligi bu AV yani tahribat degil.
Bizde gelen örek suya konamiyor iste aradaki fark bu almanyadada böyledir.Isin diger trajik yönü ise yarali ördekleri
kesmezler videoda gördügünüz gibi sallayarak öldürürler.Bu noktayada iyi deginmissin avrupa yabanci olarak avciyim dediginde
seni sevmese bile saygi duyar nedenine gelince burada avci olmak okulu bitirmek kolay bir sey degildir saygi onadir.Hatta
almanlarin bir lafi var avci okulu icin "Yesil Üniversite"derler.Gercekde de budur.Ördek avinda her tüy bir göz olarak algilanmalidir.
http://img222.imageshack.us/img222/1539/izlerrdek261208018wv8.jpg
www.avci43.de (http://www.avci43.de)
Erdem abi olayın analizi süper...
şuan markasınıyazmak istemediğim yabancı bir firmadan ördek düdüğü siparişi verdik...
ben hayatımda böyle bir düdük görmedim...bizim fülüt dediğimiz müzik aletindeki nota delikleri gibi düdüğün üzerinde delikler var...
bunlar ne diye düşünürken kutunun içerisinden 2 adet kullanım cd si çıktı...
bu düdüğün imalatından tutun,kullanımına ve hatta bu düdükle yapılan ördek ve kaz avlarının video görüntülerini içeren ve insana kandini defalarca izlettiren çok güzel 2 cd...
arada fark var bence...kim ne derse desin bu adamlar bu işi biliyor...
ibrahim ozel
01.Nisan.2013, 07:46
Çetom mesaj atsana bana bu düdük için markası parası hk
ördekçilere verem :)
çetin ekren
01.Nisan.2013, 07:59
gönderdim komutan...
çetin ekren
01.Nisan.2013, 08:02
yaw sanki ne reklam olacak...
markası: BUCK GARDNER CALLS..
direk googleden ararttınığızda çıkar zaten...
gsahiner
01.Nisan.2013, 09:03
çetin abi gerçekten güzel bir düdükmüş biraz inceledim de
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.