PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KEMAL UYGUR MİSAFİRİMDİ... (İ.ÖZEL)

ibrahim ozel
30.Mart.2013, 16:28
Kemal kardeşim sağolsun ben ibrahim dayı gibi hanımına söz geçiremeyenlerden değilim yürü lan avrat abime gidiyoruz demiş :) sağolsun yakışıklı oğlu yiğit ve eşiyle ziyaretime geldi.
Madem misafir gelmiş deniz kenarına balık yapalım dedik malum ağlatmamak lazımdı en son üstüne helvasını yiyeceğiz :)

http://c1303.hizliresim.com/17/y/lm92n.jpg
http://c1303.hizliresim.com/17/y/lm9b4.jpg
http://c1303.hizliresim.com/17/y/lm9kb.jpg
http://c1303.hizliresim.com/17/y/lm9nu.jpg

Yıldıray İNCE
30.Mart.2013, 16:35
İşte sitemizin ğüzelliği Dostluklar hep dolu dolu yaşanır hele bu fotoğraf herşeye değer muhabbetinizbol Dostluklarımız daim olsun......... ;Dhttp://i48.tinypic.com/rlkeph.jpg

Burak SEZER
30.Mart.2013, 17:10
Muhabbetini bol olsun İbrahim abi.. ;)

dadak_e
30.Mart.2013, 17:47
dostluğunuz daim olsun

30.Mart.2013, 19:22
Muhabbetiniz daim olsun. işte dostkolik farkı. değerli dostlar Akşehir tarafına yolu düşenleri mutlaka beklerim.. selamlar.

Oktay AKÇAKMAK
30.Mart.2013, 20:13
İşte görmek istediğim manzara helal olsun koçum Adana misafirperverliğini dibine kadar gostermişsin sanada bu yakışırdı şimdi sıra seni ağırlama sırası bizde Kemal Veysel ve Fahri kardeşimizde kap istikametin belli bakalım sen bizim ağırlamamızı beğenecenmi gerçi hiçde misafirimiz olmadın ya......afiyet olsun gardaşlar canlınız bir olun birlik olun

ibrahim ozel
30.Mart.2013, 20:22
Oktay Abi ben senin yanında bir hiçim senin büyüklüğün yanında sadece eğilirim.
Tüm dostlara yorumları için teşekür ederim sağolun varolun...

Oktay AKÇAKMAK
30.Mart.2013, 20:39
Herkes kendince adamdır değerli hemşerim bir Abi'n olarak sana sadece şunu diyorum insan zor kazanılır kolay kaybedilir ve öyle ol ki insanlar haaaa omu adam gibi adamdır desin bizler belli yaşlara gelmiş insanlarız artık ve bize herseyden çok dost lazım kardeşim bu camiada kazanılan dostluk ömür boyu sürer senin hurdamı yanımda yerin vardır bu tartışılmaz okalar insanı aldın geldin hepsinide selametler uğurladın bunlar zor şeylerdir geleceğin parlak olsun aslanım Allah darda koymasın ve misafirin eksik olmasın....unutma bu lafımı!!!!! Adam adamın yanına gider

Burhan KESKİN
30.Mart.2013, 20:41
O rakının muhabbetine tadına doyum olmaz önemli olan birlik beraberliktir kardeşim!! sizi böyle görünce ikinizide yanımdaymışsınız gibi hissetim gelsenizde gelmesenizde yinede beni bir büyünüz bir abiniz görün biz bugün varsak yarın yokuz anılarını anlatırken yarın senin yerine velihattına geçecek ona dersin bir zamanlar çift tetik burhan amcan vardı bize sakaraya kenarında böyle bir muhabbet yaşattı dersin :) kırma gönül zincirini devam etsin bu günler bir daha geri gelmez batsın bu sanal alem ama dostluklar baki kalsın kardeşlerim tek istediğim beni yanlış tanımayın!! muhabbetiniz daim dostluğunuz baki olsun kardeşlerim sizi seviyorum...

ibrahim ozel
30.Mart.2013, 20:59
Eyvallah abilerim beni bilen biliyor bana maddi zarar vereni umursamam manevi zarar verene ne yazıkki kalbim düzelmiyor buda benim huyum. Burhan abi hayırlısı inşallah gelmeye çalışacağız ve bu konuda çok ciddiyim. Tüm dostluklar dostlarımla olsun. Ben isterdimki bu sene antep avına bilecik ekibiyle gideyim ama malesef bazı terslikler nedeniyle buluşma olamadı ama hala nedenini çok merak ediyorum. Oysa ben gitmesem sanki bilecik ekibi o tarihte antepde olacaklardı hissine kapıldım. İşin doğrusu birazda bu hisse kapıldığımdan gelmek istemiyordum bileciğe. Beni tanıyosunuz ben misafirimi muhabbetle ağırlarım babadan öyle gördük ama gittiğim yerdede huzurla zaman geçirmek isterim. Malum dengesiz adamım çok sabırlı değilimdir. Orada huzur bozulursa ben işin bo..nu çıkartırım diye çekinmiyorda değilim. Aslında antep avına sırf ben geldiğim içinmi bilecik ekibi gelmedi diye bu balık avına gelmek istiyorum bunu zaten burhan abinin arkadaşlarının davranışlarından anlarım. Malum bizdede az çok diploma var insan pisikolojisinide meslekte bize yalatıp yutturdular. İnşallah ben bunu yanlış anlamışımdır. Ama benim yerime burhan abi olsaydı sanırım oda kesinlikle bu hisse kapılırdı. Abi sanalda sallayan çok oluyor ama sanalda bulduğum dostluklarda ortada. Çokda boş vermemeli sanala...

Burhan KESKİN
30.Mart.2013, 21:22
[quote author=İbrahim ÖZEL link=topic=19524.msg214211#msg214211 date=1364680788]
Eyvallah abilerim beni bilen biliyor bana maddi zarar vereni umursamam manevi zarar verene ne yazıkki kalbim düzelmiyor buda benim huyum. Burhan abi hayırlısı inşallah gelmeye çalışacağız ve bu konuda çok ciddiyim. Tüm dostluklar dostlarımla olsun. Ben isterdimki bu sene antep avına bilecik ekibiyle gideyim ama malesef bazı terslikler nedeniyle buluşma olamadı ama hala nedenini çok merak ediyorum. Oysa ben gitmesem sanki bilecik ekibi o tarihte antepde olacaklardı hissine kapıldım. İşin doğrusu birazda bu hisse kapıldığımdan gelmek istemiyordum bileciğe. Beni tanıyosunuz ben misafirimi muhabbetle ağırlarım babadan öyle gördük ama gittiğim yerdede huzurla zaman geçirmek isterim. Malum dengesiz adamım çok sabırlı değilimdir. Orada huzur bozulursa ben işin bo..nu çıkartırım diye çekinmiyorda değilim. Aslında antep avına sırf ben geldiğim içinmi bilecik ekibi gelmedi diye bu balık avına gelmek istiyorum bunu zaten burhan abinin arkadaşlarının davranışlarından anlarım. Malum bizdede az çok diploma var insan pisikolojisinide meslekte bize yalatıp yutturdular. İnşallah ben bunu yanlış anlamışımdır. Ama benim yerime burhan abi olsaydı sanırım oda kesinlikle bu hisse kapılırdı. Abi sanalda sallayan çok oluyor ama sanalda bulduğum dostluklarda ortada. Çokda boş vermemeli sanala...
[/quote
ibocum bak güzel kardeşim bilecik ekibi değil Kütahya ekibi oradaki olayları biliyorsun bunlara bağlama olayı o eskide kaldı bitti Bizim oraya gelememizin nedini oktay komutan biliyor mazeretimizi aksettik hepimiz insan oğluyuz daha maaşları alamamıştık!! bu yüzden gidemedik!! sanalda dostluklar hiç bir zaman tartışılmaz ben sizlerle bu sanal alemde tanıştım iyiyi kötüyü bu sanal alemde ayrıt ettim ama kazanılan dostluklar sanal alemin dışındada sürdürülmeli klavye başına geçince değişmeli yazılanlar çizilenler sevgi ,saygı çerçevesinde yapılmalı gerisi teferruattan başka bir şey değildir....

Kemal_Uygur
30.Mart.2013, 21:29
Burhan Abi sıra geldi seninle yüzyüze tanışmaya. Hadi bakalım hazır ol az kaldı ;) Bu site sayesinde çok dostlar, çok büyükler, çok ADAM'lar tanıdım. Hiçbirinide tanıdığıma pişman olmadım. Hepsinle bir sofrayı, birçadırı, gerekirse bir dubleyi paylaştım ve beni ağırladıkları yetmiyor gibi ailemide kendilerinden ayrı tutmadılar. Allah dostlarımı başımızdan eksik etmesin.

Burhan KESKİN
30.Mart.2013, 21:40
Burhan Abi sıra geldi seninle yüzyüze tanışmaya. Hadi bakalım hazır ol az kaldı ;) Bu site sayesinde çok dostlar, çok büyükler, çok ADAM'lar tanıdım. Hiçbirinide tanıdığıma pişman olmadım. Hepsinle bir sofrayı, birçadırı, gerekirse bir dubleyi paylaştım ve beni ağırladıkları yetmiyor gibi ailemide kendilerinden ayrı tutmadılar. Allah dostlarımı başımızdan eksik etmesin.

Kemal kardeşim başımın üstünde yeriniz var ben her sene çiftlik köye gelirim hanım tarafı oralı kayunçolar orada Aksa elyaf fabrikasında çalışıyorlar tanışmanı isterim selamlar kardeşim..

Oktay AKÇAKMAK
31.Mart.2013, 05:24
Bu organizeyi yapmamın tek amacı dostluklar pekiştirmende insanlar birbirini tansın ve kaynaşsın diyeeydi inşallah devamıda gelecek arkadaşlar hiç bir zaman bu anlar vidana geri gelmez yaşananlar ve anılar kalırzaten topu topu kaç kişiniz zaten bize ancak güzellikleri paylaşmak yakışır hepinizi seviyorum baştacısınız gardaşlar

ibrahim ozel
31.Mart.2013, 08:44
Valla o zaman burhan abi kendine dikkat et kemal ve bana balık tutturamassan seni atacacaz nehire ona göre :) Madem iddalı konuşuyosun gereğini yaptın yaptın yoksa adamı serinletmek nasıl olur görecen sen :) senin hakkında harika planlarımız var nerden geldi lan bunlar deme sakın :)

veyselll
31.Mart.2013, 10:43
harıka muhabbet olmus. Cuma gunu bursadan yalova cıftlıkkoy e gecmıstım. Kemal abıye ugrayacaktım ama ıslerım uzadı. Neyse bılecıkte tanısırız ınsallah.

veyselll
31.Mart.2013, 10:47
İşte görmek istediğim manzara helal olsun koçum Adana misafirperverliğini dibine kadar gostermişsin sanada bu yakışırdı şimdi sıra seni ağırlama sırası bizde Kemal Veysel ve Fahri kardeşimizde kap istikametin belli bakalım sen bizim ağırlamamızı beğenecenmi gerçi hiçde misafirimiz olmadın ya......afiyet olsun gardaşlar canlınız bir olun birlik olun

Abı ben fahrı ıle konustum. Kıf eskısehır organızasyonunun tarıhı bellı degıl onu beklıyo. Pazartesı bellı olur. Eger aynı gune denk gelmezse burdan ben, fahrı bıde yakup ısmınde bı arkadas var bınıp gelecez. Eger gunler cakısırsa ben ıbrahım abıyle gelecem. Aslında pazartesıden sonra konusup da tek arabayla da gelebılırız bakalım

imported_avkolik
31.Mart.2013, 13:10
Komutan bakıyorum Kemal'i de alıp hemen camiye gitmişsin :) Ama normal olanıda bu sen evden işe ordan da camiye başka işi olmayan bi adamsın :D

Dostluğunuz daim olsun...Kemal kardeşimlede inşallah Bilecik'te tanışma imkanımız olur.

ibrahim ozel
31.Mart.2013, 17:15
Eyvallah alim senide görmeyeli çok olmuştu hem sende gel bileciğe çift tetik abimizi serinletecez :)

Recep DÖNMEZ
31.Mart.2013, 17:36
Muhabbetiniz bol olsun....