PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ata Venza

Eren Utku
31.Mart.2013, 17:09
ATA Av Tüfekleri ailesine yeni katılan VENZA tüfeğimizi takdim etmek isteriz.Venza 12 Kalibre ve 4 farklı renk seçeneğiyle, 5 adet (70mm) Venza Uzun şok ve 2 numara mat yağlı Dipçiğiyle geliyor.Venza Sistemi Muhteşem performans ve dinamik görünüşü, yeni gaz basınç kontrol sistemi ve dizaynı ile birleştirmiştir.
Venza’nın Yeni gaz Basınç kontrol sistemi, Geniş gaz çıkış valf’i kullanılarak, yüksek gramalajlarda hızlı gaz çıkışı sağladık. Gereksiz gazları hızlıca dışarı atması sayesinde omuzunuza gelebilecek tepme şiddetini minimum seviyeye indirdik. Aynı zamanda bu sistemi tasarlarken rakip firmalardan daha küçük gaz çıkış alanları oluşturduk.Venza ile muhteşem isabet etkisine ulaşırsınız. Venza ile atış yaptığınızda muhteşem dengeyi ve uyumu hissedeceksiniz.
Kısaca yeni gaz basınç kontrol sistemi, Özel dizaynı ve muhteşem Atış kontrolü ve dengesiyle birlikte geliyor. Bu demektir ki en iyi hedeflere venza ile ulaşırsınız. Tepmeyi az hissetme aynı zamanda daha az namlu hareketidir. Venzanın avantajlarını tek hedefe seri atışlar yaparken yaşayacaksınız.

Teknik Özellikler
Model Venza
Kalibre 12Ga
Namlu Hafif ağırlıklı Profil, Yüksek Bant, 3inch fişek yatağı, 61,66,71,76cm Namlu seçenekleri
Şoklar 70mm (1,2,3,4,5) Numaralı olmak üzere toplam 5 adet şok
Şarjör Kapasitesi 3
Gövde Hafif Aliminyum Alaşımlı
Gövde renk seçenekleri Bronz, Gri, Yeşil, Siyah
Dipçik Ahşap ( 2Numara Mat Yağlı) veya Sentetik
Ortalama Ağırlık 3,1Kg

Kinetik ve gazlı sistem olarak çalışmalarımız devam etmekte olup yeni av sezonuna yetiştirmek için çalışmalarımız devam etmekteyiz.
ATA VENZA
http://www.ustaavcilar.com/2013/03/16/ata-venza-tanitimi/

Yıldıray İNCE
31.Mart.2013, 19:05
Eren kardeşim fotoğrafınıda atda daha cok bilğimiz olsun elinesağlık........

ata venza
26.Şubat.2014, 14:30
Merakla beklenen tüfeğin piyasaya çıkmasına fazla bir zaman kalmadı arkadaşlar. Ata Venza (http://www.atavenza.net) hakkında merak ettiklerini öğrenmek için web sayfasını takip etmenizi öneriyorum : Ata Venza (http://www.atavenza.net)

ibrahim uysal
26.Şubat.2014, 14:42
Mehmet bey,öncelikle ailemize hoşgeldiniz...Profil bilgilerinizde yaşınızı da yazarsanız size hitapta kusur etmemiş oluruz...Verdiğiniz linkte ürün bilgisi girilmemiş galiba...

Mesut BÜLBÜL
26.Şubat.2014, 20:13
Eren bey aramıza hoş geldin muğla milastan selamlar kardeşim Burası avcı kardeşlerimizin buluşup kaynaşıp sıcak bir av cennetidir keyifli paylaşımlarını bekleriz tanışalım önce
bilgilendirmen için teşekkürler Tüfek işi sonraki pilanlarda olsun kardeşim selamlar sayğılar

27.Şubat.2014, 09:44
Gerekli düzenlemeleri yapmanız için arkadaşlar herşeyi yazmışlar.sitemize hoşgeldiniz ancak ben bu venza yı merak ettim.ne demektir venza bunu da paylaşırmısınız bizimle..

Burhan KESKİN
27.Şubat.2014, 12:57
Aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim..

gsahiner
27.Şubat.2014, 14:58
Gerekli düzenlemeleri yapmanız için arkadaşlar herşeyi yazmışlar.sitemize hoşgeldiniz ancak ben bu venza yı merak ettim.ne demektir venza bunu da paylaşırmısınız bizimle..

veysibor
13.Ekim.2015, 09:42
Herkeze Kucak Dolusu Selamlar. ATA VENZA Benim Çok Araştırdığım Bir Av Tüfeğidir. İnternette Satanları Hep Aradı ve Neden Sattıklarını Sordum. Bulundukları İllere Göre Yorum Yaptılar. Memnun Olanda Çok , Olmayanda. Ben Bu Tüfeğe Sahip Oldum , Yani Aldım. Daha Önce Armsan A612 Kullandım. Fakat VENZA Ayrıcalıklı Bir Tüfek. Kim Ne Derse Desin ; Yok Canlı Düşürüyor , Yok Patlatıyor Gibi Şeyler Deselerde Diyenler Ya Fişeğine Baksın , Yada Kendisine. Tüfek On Üzerinden On Puan Veriyorum. Dağılımı . Grupmanı ve Saçması İnanılmaz. Uzak Mesafe Menzil Muhteşem. Ben Ördek Avında Düşünemiyorum. Avrupa Silahlerdan Hiç Farkı Yok. Gönül Rahatlığıyla Tavsiye Ediyorum Kardeşim. Alan Pişman Olmaz.Herkeze Saygılarımla.

14.Ekim.2015, 12:53
Veysi bey öncelikle hayırlı uğurlu olsun VENZA Tüfeğiniz aynı tüfekten bendede var acaba hangi fişek kullanıyorsunuz veya hangi fişekde daha güzel randıman alıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar