PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hafta Sonu Trap Antrenmanımız

Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 07:52
Pazar günü yapmış olduğumuz antrenmandan bir kaç görüntü.
Video da vuruşlar çok net görünmüyor biraz dikkatli bakıldığında vuruşlar görülecektir.

http://d1304.hizliresim.com/18/1/lpltv.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=0BrMk1RZzBo#ws

İBRAHİM AKKAYA
02.Nisan.2013, 08:22
Evet Sezon Kapanınça Barut Kokusu Duymak için İdal Bir spor.
Türkiyede EGE Başta Artık Her Hafta Sonu Bir yerlerde Olur ama Atışlar Düşük Sebebide Pahalı Bir spor olması Sercan Yıllık 3000 -3500 Fişek Atıyor Getirisi Sıfır :D :D :D :D
Ama Havamız oluyor :D :D :D :D

Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 08:50
Evet Sezon Kapanınça Barut Kokusu Duymak için İdal Bir spor.
Türkiyede EGE Başta Artık Her Hafta Sonu Bir yerlerde Olur ama Atışlar Düşük Sebebide Pahalı Bir spor olması Sercan Yıllık 3000 -3500 Fişek Atıyor Getirisi Sıfır :D :D :D :D
Ama Havamız oluyor :D :D :D :D

Evet dayıcım sezon kapanınca avcı için yapılacak tek spor :)
14 Nisan da başlıyor ve artık her hafta bizim bu civarda yarışmalar var.
Tek getirisi yarışmalardan kazandığınız ödüller oluyor ama tabi onun içinde antrenman şart.
Bende başlayalı daha iki hafta oldu şimdiden 500 fişek gitti :D
Benim sponsorum var , BABAM :D :D :D
Bu sponsorum nereye kadar dayanır bilemem :D

Burhan KESKİN
02.Nisan.2013, 09:08
maşallah Onur 18 leri 23-24 yaparsın artık biraz daha idman kardeşim.. :)

Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 09:12
maşallah Onur 18 leri 23-24 yaparsın artık biraz daha idman kardeşim.. :)

İnşallah Burhan abicim inşallah ..

Osman KARATEPE
02.Nisan.2013, 11:07
Onur maşallah kardeşim bu sene daha yeni başlamasına rağmen 18 çok iyi bu rakam yukarılara çıkacaktır eminim.

Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 11:10
Onur maşallah kardeşim bu sene daha yeni başlamasına rağmen 18 çok iyi bu rakam yukarılara çıkacaktır eminim.

İnşallah Osman abi antrenmanlara devam ediyorum daha da iyileri olacak inşallah

ibrahim ozel
02.Nisan.2013, 14:58
Yav hayatımda 3 defa trap attım. Hatam ilk atışımı profesyonel sahada yapmam hataymış sanırım. 25 de 11 mi 13 mü ne vurmuştum. Standart sahada 10 da 10 en son atışımda 10 da 9 vurdum ama pabuç pahalı. Arkamızda dayımız yokki sponsor olsun :) Onur benden daha karavanacılar var sanırım zevkle seyrettim her birini. Kırık plak çıkması adamı buz gibi yapıyor değilmi?

Burhan KESKİN
02.Nisan.2013, 15:20
Yav hayatımda 3 defa trap attım. Hatam ilk atışımı profesyonel sahada yapmam hataymış sanırım. 25 de 11 mi 13 mü ne vurmuştum. Standart sahada 10 da 10 en son atışımda 10 da 9 vurdum

Yuh yalana bak :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 15:27

:) :D :D

Burhan KESKİN
02.Nisan.2013, 15:29
Onur komutan bu işte işkembeden atıyor... :D :D :D :D :D :D :D :D

Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 15:30
Yav hayatımda 3 defa trap attım. Hatam ilk atışımı profesyonel sahada yapmam hataymış sanırım. 25 de 11 mi 13 mü ne vurmuştum. Standart sahada 10 da 10 en son atışımda 10 da 9 vurdum ama pabuç pahalı. Arkamızda dayımız yokki sponsor olsun :) Onur benden daha karavanacılar var sanırım zevkle seyrettim her birini. Kırık plak çıkması adamı buz gibi yapıyor değilmi?

Karavanacı pek fazla yok abi tek tük..
Kırık plak çıkması insanı sinir ediyor ve konsantresini çok bozuyor. En son artık 700 800 atış yapıldıktan sonra makinaların bobinleri ısınmaya başlayınca 1 numaralı makina çok sorun çıkardı ve herkesi bozdu. Buda haliyle atıcının atışlarını etkiliyor.

Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 15:31
Onur komutan bu işte işkembeden atıyor... :D :D :D :D :D :D :D :D

Bir şey diyemem ben abi benden büyük saygım sonsuz :)

Yıldıray İNCE
02.Nisan.2013, 16:57
Onur kardeşim maşallah bu işi dahada ilerleteceğinden eminim.......... ;D

ibrahim ozel
02.Nisan.2013, 17:00

Yav sevgili çift tetik mühendisim çok istiyorsan bak yakınız buyur gel.
Adam gibi bir iddia koyalım gemlikde atış poligonumuz var beraber atış yaparız.
Sanırım sen beni kendin ve kendi çevrendeki atıcılarla karıştırdın :D :D :D :D

Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 17:02
Onur kardeşim maşallah bu işi dahada ilerleteceğinden eminim.......... ;D

Teşekkür ederim Yıldıray abi inşallah..

Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 17:03
Yav sevgili çift tetik mühendisim çok istiyorsan bak yakınız buyur gel.
Adam gibi bir iddia koyalım gemlikde atış poligonumuz var beraber atış yaparız.
Sanırım sen beni kendin ve kendi çevrendeki atıcılarla karıştırdın :D :D :D :D

Çift tetik lafı geldi sonunda , Burhan abiye neden çift tetik deniyor merak ediyorum :D
Burhan abi , İbrahim abi bak çok iddialı hadi bir yarışma yapın bakalım ne olacak :)

ibrahim ozel
02.Nisan.2013, 17:11
Valla harikasın be onurum. Buyur çift tetik haydi hodri meydan varmısın yarışmaya muhahahaha :)

Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 17:23
Valla harikasın be onurum. Buyur çift tetik haydi hodri meydan varmısın yarışmaya muhahahaha :)

Burhan abi sitede yok sanırım :)

Burhaan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koş yetiş mevzu var :D :D :D :D :D :D

02.Nisan.2013, 18:04
Çift tetik lafı geldi sonunda , Burhan abiye neden çift tetik deniyor merak ediyorum :D
Burhan abi , İbrahim abi bak çok iddialı hadi bir yarışma yapın bakalım ne olacak :)

Bende merak ettim bak. :D :D :D :D :D

Burhan KESKİN
02.Nisan.2013, 20:07
yetiştim yetiştim ne oluyor yaw :D :D :D :D :D ibooo alırım façanı bak senin yaşın müsaitmi benimle kapışmaya bakem :-*

Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 20:10
yetiştim yetiştim ne oluyor yaw :D :D :D :D :D ibooo alırım façanı bak senin yaşın müsaitmi benimle kapışmaya bakem :-*

Ah be Burhan abicim uyarmasam arkandan neler dönüyor haberin olmayacak :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Burhan KESKİN
02.Nisan.2013, 20:17
Teşekkürler onurum yetiştim zaten :) Bak komutan bizim oradada poligon var hemde sıfır km. sizin oradakiler hilelidir sen dolap çeviririsin şimdi :D :D :D nasıl olsa gelicen buraya kurarız makinaları Oktay komutanda hakem olur pilavdan dönenin kaşığı kırılsın 8) 8)

ibrahim ozel
03.Nisan.2013, 00:12
Arkadaşlar şahitsiniz değilmi? Yavrum çift tetik burhan abi. Donla suya girmesine varmısın? İşte şimdi düştün elime. Dikkat et sular akıntılı olmasın donda gider dışarı çıkaman :) Şahit olan kimler paşam kaşık falan kırdı bu çift tetik ortam hazır değildi şu oldu bu oldu derse suç onun kıvıracak nasılsa. Sakın kıvırma ben bilerek sallamadım bu sefer, benim trap atışım çok iyidir. Tamam mı paşam donla suya girecek kaybeden :) Yok ben mühendisim şuyum buyum anlamam bende çok mühendis var bilirim :) muhahahaha :)

03.Nisan.2013, 05:11
Hepimiz şahidiz ibrahim abi yalnız fotolu video lu olsun :D

Burhan KESKİN
03.Nisan.2013, 07:37
Arkadaşlar şahitsiniz değilmi? Yavrum çift tetik burhan abi. Donla suya girmesine varmısın? İşte şimdi düştün elime. Dikkat et sular akıntılı olmasın donda gider dışarı çıkaman :) Şahit olan kimler paşam kaşık falan kırdı bu çift tetik ortam hazır değildi şu oldu bu oldu derse suç onun kıvıracak nasılsa. Sakın kıvırma ben bilerek sallamadım bu sefer, benim trap atışım çok iyidir. Tamam mı paşam donla suya girecek kaybeden :) Yok ben mühendisim şuyum buyum anlamam bende çok mühendis var bilirim :) muhahahaha :)

Komutan valla sen hele bi gelde donlamı donsuzmu görecen suya nasıl girilirmiş hemide videoları çekip burada paylaşacam :D :D :D :D

Onur ÇELİKOĞLU
03.Nisan.2013, 09:17
Video şart ama baştan sonra :D
Birde donla suya girerkende olacak video :D :D :D

ibrahim ozel
03.Nisan.2013, 09:52
Ula abi kızdırdım ya sonunda seni oleyyyyyyyy :)

gsahiner
04.Nisan.2013, 06:18
onurum daha başarılı olacağına inanıyorum

Onur ÇELİKOĞLU
04.Nisan.2013, 08:30
onurum daha başarılı olacağına inanıyorum

İnşallah Gültekin abicim inşallah..