Orijinalini görmek için tıklayınız : BU AY COK ŞANSSIZ BİR AY(Y.İNCE)
Yıldıray İNCE
02.Nisan.2013, 20:07
Akşam üzeri eve geldik saat 6.30 da pazar eşyalarını yukarı cıkardık hanım yemeği hazırladı ben bir duş aldım kızım dersiyle ilğilendi yemek hazırlanınca yemeğimizi yedik tam bilğisayararın başına gectim hanım kahvemi yaptı kahvelerimizi içerken hanımın ğözü leptoba takıltı leptop yok nerde dedi kızasorduk ben bilmiyorum dedi yatak odasında tablet vardı ona bakmaya gittim oda yok yalnızca benim kullandığım notbuk var eve hırsızgirmiş enteresan olan notbukuun alınmaması oğlana sorduk ben bilmiyorum dedi polise bildirdik kapılarda pencerelerde zorlama yok dediler polislerde enteresan bir olay notbuku nasıl almamışlar die hayert ettiler olay yeri inceleme geldi bir kaç parmak izi aldı ama ben pek ümitsizim neyse canımıza geleceğine malımızagelsin dedik ama çimçimem iki iki çeşme tabletim gitti diye üzülme kızım daha iyi sini alırım dedim ama işte cocuk bu ay benim için cok şassız bir ay kendim rahatsız oldum şimdide bu olay Allah beterinden korusun...........[size=14pt]
Burhan KESKİN
02.Nisan.2013, 20:26
Ustam büyük geçmiş olsun dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin Yeğenim üzülmesin her taraf tablet dolu! hırsız notbuku görmemiş herhalde görse onuda alırdı bu olayalar çok artı Allah sonumuzu hayır etsin tekrar geçmiş olsun usta..
Onur ÇELİKOĞLU
02.Nisan.2013, 20:30
Yıldıray abi çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin deyip kendimizi teselli etmeliyiz.
Allah daha beterlerinden korusun..
Yıldıray İNCE
02.Nisan.2013, 20:34
Yıldıray abi çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin deyip kendimizi teselli etmeliyiz.
Allah daha beterlerinden korusun..
Ustam büyük geçmiş olsun dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin Yeğenim üzülmesin her taraf tablet dolu! hırsız notbuku görmemiş herhalde görse onuda alırdı bu olayalar çok artı Allah sonumuzu hayır etsin tekrar geçmiş olsun usta..
Dostlarım temennileriniz için cok teşekür ederim..........
Kemal_Uygur
02.Nisan.2013, 20:40
Yıldıray abi çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
çetin ekren
02.Nisan.2013, 21:08
geçmiş olsun yıldıray abi...
şerefsiz çocukları beleş geçinmeye alışmışlar...
yakala bırak kanununlarımız bunlara ön veriyor...
yoksa 10 yıldan aşağı ceza verilmeyecek ki görelim nasıl düşüyor hırsızlık olayları...
neyse yinede cana gelmesin abi...senin ve ailenin canı sağolsun...
Yıldıray İNCE
03.Nisan.2013, 06:51
geçmiş olsun yıldıray abi...
şerefsiz çocukları beleş geçinmeye alışmışlar...
yakala bırak kanununlarımız bunlara ön veriyor...
yoksa 10 yıldan aşağı ceza verilmeyecek ki görelim nasıl düşüyor hırsızlık olayları...
neyse yinede cana gelmesin abi...senin ve ailenin canı sağolsun...
Yıldıray abi çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Çetin kardeşim Kemal kardeşim ilğinize teşekür ederim..........
Burhan KESKİN
03.Nisan.2013, 07:28
Ustam varmı bi gelişme?
Yıldıray İNCE
03.Nisan.2013, 07:41
Ustam varmı bi gelişme?
Yok Ustam yok bir gelişme birazdan emniyete gideceğim hayırlısı......
Osman KARATEPE
03.Nisan.2013, 08:05
Abim ne oldu ya çok üzüldüm .Evde bi pitbul olacak işte hırsızın kolunu alacak.Vay şerefsizler vay.Aliyenur üzülmesin abi daha kötüsüde olabilirdi.
Burhan KESKİN
03.Nisan.2013, 08:16
Walla arkadaşlar bu iş kafamı kurcaladı büyük ihtimalle çocuk işi bu profesyonel bir hırsız evde bi şey bırakmazdı! değerli eşylarıda götürürdü acaba diyorum cep telefonlarındaki gibi bilgi sayarlarında sheep numarasından bulma şansları yokmuki ustam bunu bi konuşsan diyorum belki vardır bi çaresi!! benim oğlanın cep telefonu çalınmıştı telefonu 6 sonra buldular evimize kadar teslim ettiler güvenlik birimlerini bu konudada tebrik ediyorum...
Abi çok geçmiş olsun. Aklıma gelmişken konu ile ilgili hatırlatayım polis arkadaşım eğer hırsızı evinde eline geçirisen sakın dövme veya ellerini felan bağlama suçlu sen olursun senin hakkında dava açma hakkı var hırsızın diyor özgürlüğünü kısıtladığın için. Yapacağın en iyi şey yakaladığın zaman eline geçirdiysen kafa üstü pencereden at ölürse ölsün kaçarken düştü diye tutanak tutulur kapanır gider diyor :) :) :) :)
Abi çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın bugünlerde çevremede bende çok sık duyar oldum bu konuları bulunma ümidi olmasada öte tarafta nasıl olsa sorarsın hesabını kaçıp kaçıp nereye gidecek...
geçmiş olsun tez zamanda yakalınırlarda başkalrının canını yakmazlar
Yıldıray İNCE
03.Nisan.2013, 15:05
Abim ne oldu ya çok üzüldüm .Evde bi pitbul olacak işte hırsızın kolunu alacak.Vay şerefsizler vay.Aliyenur üzülmesin abi daha kötüsüde olabilirdi.
geçmiş olsun tez zamanda yakalınırlarda başkalrının canını yakmazlar
Abi çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın bugünlerde çevremede bende çok sık duyar oldum bu konuları bulunma ümidi olmasada öte tarafta nasıl olsa sorarsın hesabını kaçıp kaçıp nereye gidecek...
Walla arkadaşlar bu iş kafamı kurcaladı büyük ihtimalle çocuk işi bu profesyonel bir hırsız evde bi şey bırakmazdı! değerli eşylarıda götürürdü acaba diyorum cep telefonlarındaki gibi bilgi sayarlarında sheep numarasından bulma şansları yokmuki ustam bunu bi konuşsan diyorum belki vardır bi çaresi!! benim oğlanın cep telefonu çalınmıştı telefonu 6 sonra buldular evimize kadar teslim ettiler güvenlik birimlerini bu konudada tebrik ediyorum...
Osman kardeşim Ali kardeşim Bülent kardeşim Burhan Ustam candan Dostluklarınız için teşekür ederim Burhan ustam bilğisayarların faturalarını emniyete verdim bekliycezartık bakalım.......
Mesut BÜLBÜL
03.Nisan.2013, 20:13
yıldıray kardeşim gecmiş olsun bugün bu olayın böyle olması ve zamanlaması şu kırizde üstüne körlük gibi oldu sağlık olsun diyelim aliye kızımıza cok üzmüş belliki bunlarıda aşarız inşallah hep böyle gitmez diyorum mevlam yar ve yardımcımız olsun inşallah güzel bir haber gelirde olay cözülür diyelim
ibrahim ozel
03.Nisan.2013, 21:28
Bunlar ne çocuğu bilmem ama aile çocuğu olmadıkları garanti. Abim inşallah hayrını göremezler. Ne malın ne parası yar olmaz 100 katı çıkar inşallah. Büyük geçmiş olsun. Zorlama olmaması kafa kurcalıyor. Kapıyı çekip çıkmışsan normal ama kilitlemişsen eğer zorlama olmadan açmak mümkün değil. Yada açık kapı pencere bırakmamışsan. Her neyse inşallah bulunur abim suçlularda cezasını çekerler.
gsahiner
04.Nisan.2013, 06:06
yıldıray abi bende rahatsızdım yeni okuma imkanı buldum çok geçmiş olsun abi allah daha beterinden korusun şerefsizler insanların emeklerini bir çırpıda alıp götürüyorlar işte lanet olsun böyle düzene sanada çok geçmiş olsun abi rahatsızlığından dolayı ALLAH cc yardımcınız olsun her daim
Yıldıray İNCE
04.Nisan.2013, 06:24
yıldıray kardeşim gecmiş olsun bugün bu olayın böyle olması ve zamanlaması şu kırizde üstüne körlük gibi oldu sağlık olsun diyelim aliye kızımıza cok üzmüş belliki bunlarıda aşarız inşallah hep böyle gitmez diyorum mevlam yar ve yardımcımız olsun inşallah güzel bir haber gelirde olay cözülür diyelim
Bunlar ne çocuğu bilmem ama aile çocuğu olmadıkları garanti. Abim inşallah hayrını göremezler. Ne malın ne parası yar olmaz 100 katı çıkar inşallah. Büyük geçmiş olsun. Zorlama olmaması kafa kurcalıyor. Kapıyı çekip çıkmışsan normal ama kilitlemişsen eğer zorlama olmadan açmak mümkün değil. Yada açık kapı pencere bırakmamışsan. Her neyse inşallah bulunur abim suçlularda cezasını çekerler.
yıldıray abi bende rahatsızdım yeni okuma imkanı buldum çok geçmiş olsun abi allah daha beterinden korusun şerefsizler insanların emeklerini bir çırpıda alıp götürüyorlar işte lanet olsun böyle düzene sanada çok geçmiş olsun abi rahatsızlığından dolayı ALLAH cc yardımcınız olsun her daim
Ustam sağol her daim benim yanımda olman beni birazdaha cesaretlendiriyor teşekür ederim......
İbrahim kardeşim teşekür ederim bir tek babamın yattığı odanın penceresi acıktı büyük bir ihtimal oradan tahmin ediyorum.....Ğültekin kardeşim teşekür ederim.........
Recep DÖNMEZ
06.Nisan.2013, 19:22
Geçmiş olsun Kardeşim.
Allah beterlerinden esirgesin.
Selamlar...
Yıldıray İNCE
08.Nisan.2013, 13:22
Geçmiş olsun Kardeşim.
Allah beterlerinden esirgesin.
Selamlar...
Sağolasın Ustam ğüzel temennilerin için teşekür ederim........
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.