Orijinalini görmek için tıklayınız : Tenekede Tavuk nasıl pişer...!
Burhan KESKİN
03.Nisan.2013, 07:32
http://www.youtube.com/watch?v=QUIpuxwDhxo#
Fabrikada öğlen yemeğinde pırasa varmış Burhan abi ne giderdi şimdi yaaaaaa.
Burhan KESKİN
03.Nisan.2013, 09:09
Fabrikada öğlen yemeğinde pırasa varmış Burhan abi ne giderdi şimdi yaaaaaa.
valla dediğin gibi sizde pırasa bizde'de ıspanak var acaba videonun üstüne ekmek bansak olurmuki :D :D :D :D :D
Onur ÇELİKOĞLU
03.Nisan.2013, 09:15
Oooh yazın bol bol yapıyorduk bu teneke tavuğu :)
Ne güzel olurdu beeee.. Hele Tavuğun geçirildiği kazığın altında tabak koyardık altında domates patates ve soğan koyardık tavuğu suyuda içine giderdi o bile harika olurdu ..
ibrahim ozel
03.Nisan.2013, 09:58
Burhan abi bende bunun tabaklı kazığı var ama sadece 1 tane arkadaştakinide alabilirsem getireyim istersen. Harikada yaparım bunu. Videoda diyorki 2 saat ateş altında kalacak diye. Orda ateşler tenekelere mesafeli olduğundan öyle demiş tek tenekede yapılırsa 1 saati geçemez yoksa kömür yersiniz :)
Burhan KESKİN
03.Nisan.2013, 10:37
Burhan abi bende bunun tabaklı kazığı var ama sadece 1 tane arkadaştakinide alabilirsem getireyim istersen. Harikada yaparım bunu. Videoda diyorki 2 saat ateş altında kalacak diye. Orda ateşler tenekelere mesafeli olduğundan öyle demiş tek tenekede yapılırsa 1 saati geçemez yoksa kömür yersiniz :)
İyi ozaman mutfaktaki mahifetlerini göster bakalım ama hobilerin arasında balık temizlemekte olsun bak :D :D :D :D
ibrahim ozel
03.Nisan.2013, 12:14
Onu geçeceksin sen :) abi istersen tenekede tavuk gibi tutabilirseniz turna balığıda yaparım size.
Değerli dostlar ben tavuğun dikildiği çubuğu bir tabağa kaynak yaptırdım. o tabağa sebze koyuyorum ve tavuğun üzerine de kuyruk yağı koyuyorum. hem kızrmış oluyor hem temiz hem de altta ki tabakta kalan sebzeler çok lezzetli oluyor. resimlerini paylaşarım bilahere..
ibrahim ozel
03.Nisan.2013, 12:43
Aynen naci ben tavuğun altına sebze ve iç organlarını koyarım iç yağda sürdümmü tavuğun üstüne offfffffff.... :)
İBRAHİM AKKAYA
03.Nisan.2013, 13:02
Komutan Herşeyi Bilmiyeçeksin Yoksa Aferim Deyip Kenara Çekilyorlar Her işi sen yapıyorsun :D :D :D :D :D
Benim anlatmama Gerek yok O konularda Çok Hamarattım Herkes zevk yapar ben Hizmet .
Şmdi Yaşlandık deyip çekiliyorum Bakıyorum10 dakika sonra Mangalın Başındayım. :D :D :D :D
Yani Akıllı ol Komutan. :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
03.Nisan.2013, 13:18
Alındı anlaşıldı dayım biliyosun Oktay başçavuş bizden önce kalkıp yumurtamıza kadar pişirip uyandırıyordu kahvaltıya.
Bakalım Çift tetik burhan abinin ev sahipliğini göreceğiz. :) (Öffff çok ağır oldu beeeee :) )
Burhan KESKİN
03.Nisan.2013, 13:22
Alındı anlaşıldı dayım biliyosun Oktay başçavuş bizden önce kalkıp yumurtamıza kadar pişirip uyandırıyordu kahvaltıya.
Bakalım Çift tetik burhan abinin ev sahipliğini göreceğiz. :) (Öffff çok ağır oldu beeeee :) )
Olim biz seninle berber aynı çadırda yatacaz uyandırmaya gerek yok :D :D :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
03.Nisan.2013, 13:25
Benim ihtiyarlarla işim yok sen junior burhanlardan birini ver benim çadıra :)
Yıldıray İNCE
03.Nisan.2013, 14:37
Usta olsada şimdi şu ilaç işide olmasada yanındada bir büyük yapsak ne ğüzel olurdu bu moral bozukluğunda..........
Usta olsada şimdi şu ilaç işide olmasada yanındada bir büyük yapsak ne ğüzel olurdu bu moral bozukluğunda..........
Aboooo Yıldıray abi eşşeğin aklına karpuz kabuğunu iyice düşürdün. Malum kızım 3 aylık kışı geçirmek için babamgile sobalı eve gitmiştik yanıp tutuşuyordum hacı izin vermiyordu. Bu akşam kendi evime geçiyorum c.tesi günkü planım bu pirzola ve kaburga eşliğinde :)
ibrahim ozel
03.Nisan.2013, 15:17
Ali bak beni çağırmassan sonun kötü olur.
Aha la arıyom hacı emmimi bak :)
Yıldıray İNCE
03.Nisan.2013, 15:52
Aboooo Yıldıray abi eşşeğin aklına karpuz kabuğunu iyice düşürdün. Malum kızım 3 aylık kışı geçirmek için babamgile sobalı eve gitmiştik yanıp tutuşuyordum hacı izin vermiyordu. Bu akşam kendi evime geçiyorum c.tesi günkü planım bu pirzola ve kaburga eşliğinde :)
Yakışır Ali kardeşim şimdiden afiyet olsun bir tanede benim için atıver......... :)
İbrahim otur oturduğun yerde karıştırmaortalığı........ :)
İBRAHİM AKKAYA
03.Nisan.2013, 21:04
Yav Komutan en Çaykaşığımısın :D :D :D :D
ibrahim ozel
03.Nisan.2013, 21:17
Yok be dayı sığırız ya biz karpuz kabuğunu düşürdü aklımıza olan benim 35 liğe oldu zaten galatasaraylı olarak yenildik :)
Kemal_Uygur
04.Nisan.2013, 00:00
Tamda pazar günü yapacağımız olay... İşyerinde saat akşam 5ten sonra Termal bizim :D Kasım ayından beri yemiyordum teneke kebabı çok özlemişim valla. Kısmetse resimlerinide paylaşırım pazar gününden sonra.
Gel ibrahim abi evim ceyhan yoluna yakın :D
gsahiner
04.Nisan.2013, 06:01
Pazar günü ki yapılacaklar listeme ekledim :)
ibrahim ozel
04.Nisan.2013, 09:01
Tamamdır ali paşam :)
Recep DÖNMEZ
06.Nisan.2013, 19:18
Akşam akşam karnım da aç zaten....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.