Orijinalini görmek için tıklayınız : BİZİM AVCI ARKADAŞLARIN MUHABBET YERİ(Y.İNCE)
Yıldıray İNCE
03.Nisan.2013, 17:52
Bizim avcı arkadaşların avı bitirdikten sonra muhabbet etmek için kullandıkları iki katlı evleri içinde yok yok buzdolabı cekyat muhabbet için gereken herşey var acıkcası......... :)http://i50.tinypic.com/dxd9hs.jpg
İBRAHİM AKKAYA
03.Nisan.2013, 18:14
Kardeşim Hep Hayelimde Olan Bir yer av Bitinçe Oturaçak Yer harika Sizde Soğuk Havada Yok.
Gelinçe Ziyaret ederiz. :) :) :) :)
Mesut BÜLBÜL
03.Nisan.2013, 19:44
OH Be rahatlık geldi icime elloerine sağlık kardeşim böyle günelr görmek dileğimiz olsun dayımında dediği gibi selamlar
ibrahim ozel
03.Nisan.2013, 21:03
Ben gemlikde bir dağ köyünde gördüm adam sırf avlanmak için yaptırmış altta komple salon ve banyo tuvalet üstte 1+1 oda. Kutu gibi bir mekan, davet etti gittik. Taksi patika yoluda olsa çok rahat çıkıyor. Evine kadar grayder ile yolu düzlettirmiş ve sağlamlaştırmış. 2-3 dönüm bahçesi var. Bir sürü çeşit çeşit meyva ağaçları diktirmiş ve sebze ekim yeri yaptırıp sebze ektiği yere basit sazlardan yarım u yaptırıp üstüne saydam naylon çektirmiş. Etrafıda kaliteli şekilde tel örgü çektirmiş. Mükemmel bir barbüküyü bahçeye yaptırmış. Yine ağaçtan masa ve oturaklar yaptırmış. Evi sakın gözünüzde büyütmeyin kutu gibi bir yer. Taban 6*8:48 mt2. Bütün bunların yer dahil maliyeti ise tel çevirme dahil geçen sene 40.000 tl tutmuş tüm hepsi. Yer zaten bedavaya yakın almış. Çok özendim. Dağlık ormanlık bir yer. 3 tane kars çoban köpeği var 2 erkek 1 dişi. Ne ayı ne domuz yaklaşamıyor her biri 120 kg. Rüyalarıma girmedi desem yalan olur. İnşallah bende böyle bir mekan yaptıracağım. BUlunduğu alanda keklik tavşan ve çulluk var. 5 km aşağısı ova ve iznik gölü. Ordada bıldırcın ve ördek var. Gelde özenme.
Burhan KESKİN
03.Nisan.2013, 21:25
Usta yapanların eline sağlık deniz manzaralı villa gibi olmuş güzel muhabbetler dilerim! paylaşım için teşekkürler
gsahiner
04.Nisan.2013, 06:07
maşallah yıldıray abi çok süper bi yer olmuş valla ne güzel dizayn etmişler :)
Yıldıray İNCE
04.Nisan.2013, 06:28
Dostlarım hepinize gönül dolusu teşekür ederim şu zor günlerimde sizin gibi Dostlarımın dostlukları banadahada cesaret veriyor hele Ustamın hakkını hiç ödeyemem kendi babamdan daha yakın oldu......
Burak SEZER
04.Nisan.2013, 07:51
Bence her avcının kafa dinleyebileceği böyle bir yerinin olması şart..
Benim de böyle bir kulübem var Yıldıray abi...Oraya gidip dörmeden av yapmış saymıyorum kendimi... :D
Yıldıray İNCE
04.Nisan.2013, 09:08
Bence her avcının kafa dinleyebileceği böyle bir yerinin olması şart..
Benim de böyle bir kulübem var Yıldıray abi...Oraya gidip dörmeden av yapmış saymıyorum kendimi... :D
Sana katılıyorum Burak kardeşim.........
yucelmert
04.Nisan.2013, 15:44
paylaşım için teşekkürler abi, çok güzel bir mekanınız varmış gerçekten özenmemek elde değil...
yıldıray ustam inşallah bir gün misafir olmak bizlerede nasip olur, kendine iyi bak, selamlar ;)
Yıldıray İNCE
04.Nisan.2013, 17:58
paylaşım için teşekkürler abi, çok güzel bir mekanınız varmış gerçekten özenmemek elde değil...
yıldıray ustam inşallah bir gün misafir olmak bizlerede nasip olur, kendine iyi bak, selamlar ;)
Mert kardeşim Dostlarımızın başımızın üstünde yerivar beklerim..........
Her avcıya bir av köşkü lazım. Allah herkese nasibetsin...
Yıldıray İNCE
05.Nisan.2013, 06:15
Her avcıya bir av köşkü lazım. Allah herkese nasibetsin...
Sana katılıyorum Oğuz hocam........
Osman KARATEPE
05.Nisan.2013, 07:03
Hepimizin hayali böyle bir yer yapmak.İnşallah nasip olur.Benim av köşkü de köydeki evimiz :)
Yıldıray İNCE
05.Nisan.2013, 07:37
Hepimizin hayali böyle bir yer yapmak.İnşallah nasip olur.Benim av köşkü de köydeki evimiz :)
inşallah oralara gelmek nasip olurda beraber senin av köşkündede muhabbet yapma imkanımız olur CAN kardeşim Osman..........
imported_avkolik
06.Nisan.2013, 16:17
Avcı olupta doğayla iç içe yaşamak istemeyen hiçbir kimseyi görmedim daha :)
Ben gemlikde bir dağ köyünde gördüm adam sırf avlanmak için yaptırmış altta komple salon ve banyo tuvalet üstte 1+1 oda. Kutu gibi bir mekan, davet etti gittik. Taksi patika yoluda olsa çok rahat çıkıyor. Evine kadar grayder ile yolu düzlettirmiş ve sağlamlaştırmış. 2-3 dönüm bahçesi var. Bir sürü çeşit çeşit meyva ağaçları diktirmiş ve sebze ekim yeri yaptırıp sebze ektiği yere basit sazlardan yarım u yaptırıp üstüne saydam naylon çektirmiş. Etrafıda kaliteli şekilde tel örgü çektirmiş. Mükemmel bir barbüküyü bahçeye yaptırmış. Yine ağaçtan masa ve oturaklar yaptırmış. Evi sakın gözünüzde büyütmeyin kutu gibi bir yer. Taban 6*8:48 mt2. Bütün bunların yer dahil maliyeti ise tel çevirme dahil geçen sene 40.000 tl tutmuş tüm hepsi. Yer zaten bedavaya yakın almış. Çok özendim. Dağlık ormanlık bir yer. 3 tane kars çoban köpeği var 2 erkek 1 dişi. Ne ayı ne domuz yaklaşamıyor her biri 120 kg. Rüyalarıma girmedi desem yalan olur. İnşallah bende böyle bir mekan yaptıracağım. BUlunduğu alanda keklik tavşan ve çulluk var. 5 km aşağısı ova ve iznik gölü. Ordada bıldırcın ve ördek var. Gelde özenme.
Yaparsın sen komutan bilirim..Kafaya koyarsan yaparsın ama yakışırda kardeşime :) İnşallah hepimize nasip olur...
Yıldıray İNCE
06.Nisan.2013, 16:21
Avcı olupta doğayla iç içe yaşamak istemeyen hiçbir kimseyi görmedim daha :)
Yaparsın sen komutan bilirim..Kafaya koyarsan yaparsın ama yakışırda kardeşime :) İnşallah hepimize nasip olur...
Evet Avcı olupta Doğayla içiçe olmak istemeyeni bende görmedim .......
Recep DÖNMEZ
06.Nisan.2013, 18:59
Yıldıray Bey;
Şu malikanenin plan-projesini bana göndersen,
Emekli olunca aynen böyle bir mekan yapmak istiyorum da...
Selamlar...
Yıldıray İNCE
07.Nisan.2013, 05:37
Yıldıray Bey;
Şu malikanenin plan-projesini bana göndersen,
Emekli olunca aynen böyle bir mekan yapmak istiyorum da...
Selamlar...
Recep Ustam sen emekli ol meka nı beraber yaparız..... :)
Mesut BÜLBÜL
07.Nisan.2013, 06:39
yıldıray bu nerde yaziyaret edelim kardeşim meraklandırma iyi yapmışlar anlattığın gibiyse selamlar
Yıldıray İNCE
07.Nisan.2013, 07:21
yıldıray bu nerde yaziyaret edelim kardeşim meraklandırma iyi yapmışlar anlattığın gibiyse selamlar
Sarıcayın kum acaklarının üst tarafında .....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.