PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpeksiz bir av düşünemiyorum...

Burhan KESKİN
08.Nisan.2013, 21:23
http://www.youtube.com/watch?v=JVskdFD64TE

çetin ekren
08.Nisan.2013, 21:35
tüfeksiz giderim,köpeksiz gitmem...
o 3 köpeğin ferma ve patronelere sahnesi muhteşemdi...

ibrahim ozel
08.Nisan.2013, 22:05
Sağlam eğitim almış 2 erkek köpekle yapılan avın tadı bambaşka oluyor dostlara tavsiyemdir.

Yıldıray İNCE
09.Nisan.2013, 06:58
Usta ben bu seneye kadar hep köpeksiz gidiyordum Osman karatepe kardeşim sağolsun bundan sonra köpekle gideceğim ........

Osman KARATEPE
09.Nisan.2013, 07:18
Köpeksiz av yoğurtsuz ayrana benzer :)

osmanturka
09.Nisan.2013, 10:48
Bu sezon ilk defa köpekle avlandığım için köpekle ve köpeksiz avlanmanın farkını en iyi bilen kişilerden biri olduğumu düşünüyorum.
Köpekle ve köpek siz avın arasında dağlar kadar fark var mesela birtanesini ben söyleyeyim...
Köpeksiz avlandığım zaman amacın sadece av vurmak akşama kadar kafandaki tek düşünce bu bir av bulsamda vursam.. ve avı bulup ıskaladığın zaman vahlarla tühlerle dövünür durusun heşle birde o gün av vuramamışsan avdan soğursun avı bırakmazsın ama her av dönüşü bu duyguyu yaşarsın..
ancak köpekle avlandığım zaman hele birde köpeğin pointer ise bir ferma,bir iz takibi ve kedileme gibi esteki hareketlere şahit olduğun zaman işte şimdi ben avlanıyorum dersin ve o güzel hereketlerin sonucundada bir av vurmuşşan ohoo çift kaymaklı yassı kadayıf akşam olmasın diye dua edersin.. şayet o güzel hatreketlerden sonra vı kkaçırmışsan bile hiç sorun yok o hareketleri görmen sana yetiyorda artıyor bile... bilmem güzel anlatabildimmi :)
ben geçen 2 sezon önce köpeksiz avlanan ve bu geçtiğimiz sezon köpekle avlanan bir avcı olarak bunları yaşadığımı çok net söyleyebilirim.

dadak_e
09.Nisan.2013, 16:22
usta ben alıştım köpekli gidip köpek yokmuş gibi avlanmaya hiç sorun olmuyo
:D
:D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

09.Nisan.2013, 16:32
Köpeksiz gittiğim bir tavşan avında tavşanlar 100 m'den görüp kaçıyorlardı. köpeğin kıpırtısı kokusu bile yeter. onu gören her hayvan pusar.. SOnuçta Pointerin varlığı yeter...))

09.Nisan.2013, 17:35
İşte böyle olacak ya av kalktımı peşinden koşmayacak. Vurulduğu zaman gidip getirecek.

vedat hamurcu
30.Haziran.2013, 10:15
köpek yoksa avda avcıda yok

gsahiner
01.Temmuz.2013, 15:15
köpek illaki olacak abi avda ama köpek olmasada avdan vazgeçmem mümkün değil :)

ibrahim ozel
03.Temmuz.2013, 19:52
Benim köpeğim hiç eğitim almadan uçan kuşun peşinden gitmez silah atılır kuş düşer aport dememi beklerdi. Ancak hemen hemen her seferinde grup avı yapıldığından aresin fermasında vurulan kuşları kuş uçtuğunda patrone duran diğer köpekler fırlar alırdı. Köpek hırs yapmaya başladı ama ne çare bu huyundan ilk sezonunda vaz geçiremediğim gibi 2 nci sezonun ilk seferlerindede aynısı yaptı. Ancak köpek huy değiştirdi asabi oldu. Onun fermasında vurulan kuşları alan diğer köpeklere sarmaya ve sağlam zarar vermeye ve bagajda her cins köpeği ısırmaya başladı. Sonrasında pointerde eğitimle yaptırılan bu hareketi bozmak için köpek fermadayken köpeği arkasından yavaş yavaş ittirmeye poposuna vurmaya köpeğe kuşu uçurtmaya başladım ve silah atmadan aport diyerek kuşun peşinden koşturup öyle avı vurmaya başladım ve bu mükemmel huyunu istemeye istemeye bozdurdum. Keşke grubumdaki diğer köpeklerinde aynı huyda olması ve bu şekilde av yapsaydık. Nasip değilmiş napalım :)

04.Temmuz.2013, 19:04
İbrahim komutanım sen en iyisini bilirsin ama keşke yapmasaydın öyle ya bozmasaydın Aresi ciğerimin yağı eridi şimdi okuyunca.

ibrahim ozel
04.Temmuz.2013, 19:26
Mecbur kaldım paşam yoksa ares av köpekliğinden dövüş köpeği moduna geçmeye başlamıştı...