Orijinalini görmek için tıklayınız : Adam gelene geçene atıyor bize'de sadece izlemek kalıyor.Geçmiyor günler offff..
Burhan KESKİN
09.Nisan.2013, 12:10
Sayılı günler geçermiş derler külliyen yalan!! adam dikilmiş bir yere gelene geçene atıyor bizde izliyoz Offffff.Offffffff :( :( :( :(
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TLjt_HA9_zQ# (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TLjt_HA9_zQ#)
Osman KARATEPE
09.Nisan.2013, 12:37
Offf offf rüyamda av yapıyorum abi sorma sezonu iple çekiyorum valla.
gsahiner
09.Nisan.2013, 12:47
bende her gün kuş avlıyorum rüyamda :)
İBRAHİM AKKAYA
09.Nisan.2013, 12:49
Bizide bu şekilde Avlar Bekliyor Paralı sezonu Beklesek ne olaçak av mı var.......
Paylaşım için sağol Burhan ama Bu Avlar bizi açmaz. :D :D :D :D
Burhan KESKİN
09.Nisan.2013, 13:23
Bizide bu şekilde Avlar Bekliyor Paralı sezonu Beklesek ne olaçak av mı var.......
Paylaşım için sağol Burhan ama Bu Avlar bizi açmaz. :D :D :D :D
Dayı senle ben bi yere dikilsek nevaleleri kursak gençler tavşan keklik kovalasa bizim önümüzden gelene geçene atsak iyi olmazmı.. :D :D :D :D :D :D :D
İBRAHİM AKKAYA
09.Nisan.2013, 13:55
Dayı senle ben bi yere dikilsek nevaleleri kursak gençler tavşan keklik kovalasa bizim önümüzden gelene geçene atsak iyi olmazmı.. :D :D :D :D :D :D :D
Sen Dayına Yaşlandıkmı Diyorsun Şimdi. :D :D :D :D
Burhan KESKİN
09.Nisan.2013, 13:59
Sen Dayına Yaşlandıkmı Diyorsun Şimdi. :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D dayı Gökhan ile Sercan diyo ben değil avı bırakalım diye dört gözle bekliyorlar gali :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
09.Nisan.2013, 14:54
Oy oy oy büyük ekran yaptım vallaha mükemmel....
Kuşları anladık da, tavşanlar salak herhalde.. Offffff Offfffffff....Tutmayın beni...
Yıldıray İNCE
09.Nisan.2013, 17:36
Valla ben ilaçlardan dolayı eşşek gibi uyuyorum rüya falan göremiyorum.......... :D
Ya yurtdışındaki tavşanlar çok salak yada bizim burdakiler çok akıllı çözemedim :D Adamlarınki kır gezisine çıkmış gibi, bizimkilerde çarşı izninden geç kalmış er gibi :D :D :D :D
çetin ekren
09.Nisan.2013, 20:56
daha ne oldu yaw sezon kapanalı...
daha çok rüya görürsünüz siz... :D :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.