PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce bu nedir ? Bilene Opinel marka av bıçağı hediye !!! (O :Karatepe)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 14:39
http://i49.tinypic.com/351h151.jpg

Hadi bakalım dostlar sizce bu resimde görünen nedir neye ait olabilir ? Cevabı doğru tahmin edene opinel marka orta boy bir av çakısı hediye edeceğim.Bilecik Turna avı dönüşü yani 15 Nisan Pazartesi sabahına kadar süre var Pazartesi sabahı Bu konuya fotoğrafın gerçek boyutunu yükleyeceğim ve doğru tahmin eden ilk kişiye çakısını kargoyla göndereceğim.Bol şanslar :)

gsahiner
10.Nisan.2013, 14:49
sahte balık değilmi osman abi :) yada gerçek bir balığın bir bölümü

ibrahim ozel
10.Nisan.2013, 14:51
kargoya gerek yok osman elden ver bıçağımı :) bebeğin şapkasıyla alnı arasında kalan yer burası. Belki kol tarafıda olabilir ama demek istediğimi anladın sanırım bıçak merakımda malum :)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 14:55
sahte balık değilmi osman abi :) yada gerçek bir balığın bir bölümü

Malesef Gürkan :)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 14:56
kargoya gerek yok osman elden ver bıçağımı :) bebeğin şapkasıyla alnı arasında kalan yer burası. Belki kol tarafıda olabilir ama demek istediğimi anladın sanırım bıçak merakımda malum :)

Bıçaklara merakını biliyorum abim ama bebeklere pek merak yok sanırım bilemedin malesef :)

gsahiner
10.Nisan.2013, 14:57
osman abi resim çok belirsiz ama mesela o siyahlığın gölgemi yoksa başka bişeymi olduğunu bilemedim sanki iki taraftada deri gözeneği var gibi resimden dolayı tam belli olmuyor az ipicu bir canlımı cisimmi bununla alakalı az bi bilgi versen yeter :)

gsahiner
10.Nisan.2013, 15:01
kaş ve alın mı abi ne bu yaw :)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 15:05
osman abi resim çok belirsiz ama mesela o siyahlığın gölgemi yoksa başka bişeymi olduğunu bilemedim sanki iki taraftada deri gözeneği var gibi resimden dolayı tam belli olmuyor az ipicu bir canlımı cisimmi bununla alakalı az bi bilgi versen yeter :)

Aksine resim belirgin aslında ama ip ucu veremem Gürkan zevki kalmaz kafa yormaya devam ;)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 15:05
kaş ve alın mı abi ne bu yaw :)

Devam devam :D

dadak_e
10.Nisan.2013, 15:07
balık havyarımı osman abi

gsahiner
10.Nisan.2013, 15:09
çocuk yada balık ağzınada benziyor osman abi :) neye benzetirsen benzet arkadaş beri benze bişeye bezmiyor ki :) bak burunada benziyor alttaki siyahlıkta burun deliği olabilir :D :D :D :D abi insan vucudunda bir yer çünkü yukarıda deri çizikleri buruşuklarıda mevcut :)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:07
balık havyarımı osman abi

Hayır Emre değil malesef...

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:07
çocuk yada balık ağzınada benziyor osman abi :) neye benzetirsen benzet arkadaş beri benze bişeye bezmiyor ki :) bak burunada benziyor alttaki siyahlıkta burun deliği olabilir :D :D :D :D abi insan vucudunda bir yer çünkü yukarıda deri çizikleri buruşuklarıda mevcut :)

Gültekin alem adamsın valla birazdan tüm organları sayacaksın anlaşılan :D :D :D

10.Nisan.2013, 16:09
osman kardeşim Bu bir bebeğin burun deliği hem de sağ taraf adresi bilahere gönderirim..

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:11
osman kardeşim Bu bir bebeğin burun deliği hem de sağ taraf adresi bilahere gönderirim..

Adresi göndermene gerek yok Naci bilemedin malesef ;)

Burhan KESKİN
10.Nisan.2013, 16:13
üzerindeki parlak yer deriyi bir kuşun göğüsünü andıryor yoksa pişmeye hazır çulluk göğüsü olmasın osman ???

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:15
üzerindeki parlak yer deriyi bir kuşun göğüsünü andıryor yoksa pişmeye hazır çulluk göğüsü olmasın osman ???

Andırıyor mandırıyor yok abi kesin cevap isterim :)

Burhan KESKİN
10.Nisan.2013, 16:19
Tamam bu senin bu sene vurduğun çulluklardan çuluk göğüsü bildimmi :)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:20
Birden fazla cevap vermeyin arkadaşlar Gültekin gibi mesela ;) tek ve doğru cevap gelsin lütfen :)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:20
Tamam bu senin bu sene vurduğun çulluklardan çuluk göğüsü bildimmi :)

Malesef abim bilemedin :)

Oktay AKÇAKMAK
10.Nisan.2013, 16:23
kedidir o kedi desem çokmu bayat kaçar...dilmi yoksa

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:26

Genelleme yapmayalım lütfen Oktay abim :)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:27
Heyecan yaptım yahu :)

Burhan KESKİN
10.Nisan.2013, 16:32
şimdi bizim başka cevap hakımız yokmu osman :'(

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:33
şimdi bizim başka cevap hakımız yokmu osman :'(

Var abim olmazmı bilene kadar devam ;)

10.Nisan.2013, 16:44
göz kapağı mı?

İBRAHİM AKKAYA
10.Nisan.2013, 16:45
Osman Yeğenim Sünet Yaptığın Yerin Altındaki Torba Değilmi :D :D :D :D

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:46
göz kapağı mı?

Göz kapağımı ...neyin göz kapağı ama :) delik vaarr delik var değilmi :D :D :D

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:47
Osman Yeğenim Sünet Yaptığın Yerin Altındaki Torba Değilmi :D :D :D :D

:D :D :D :D allah iyiliğini versin dayı emi :D :D :D benzete benzete oraya mı benzettin :D :D :D :D

10.Nisan.2013, 16:48
Göz kapağımı ...neyin göz kapağı ama :) delik vaarr delik var değilmi :D :D :D
göz çukuru o...

10.Nisan.2013, 16:56
Osman Son kararım ve son cevabım balığın ağzı..

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:58
göz çukuru o...

Malesef Naci değil...

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 16:58
Osman Son kararım ve son cevabım balığın ağzı..

Bilemedin :)

Burhan KESKİN
10.Nisan.2013, 17:36
Turna balığı :D :D :D :D :D :D :D :D gelin Bilecik'e Osman orada söyleyecek cevabı balıklar benden pişir pişir ye :D :D :D :D :D

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 17:40
Pazar gününe kadar bilen çıkmazsa Bilecik'te kolum kadar turnayı tutanı bilmiş sayacağım ve oradan canlı yayında siteye atacığım resmi ;)

Burhan KESKİN
10.Nisan.2013, 17:47
Pazar gününe kadar bilen çıkmazsa Bilecik'te kolum kadar turnayı tutanı bilmiş sayacağım ve oradan canlı yayında siteye atacığım resmi ;)

Yaşaaaa Osman kesin ben tutacam kol gibi turnayı :D :D Osman çok güzel turnalar çıkıyormuş haberler iyi yönde geliyor ;)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 17:53
Yaşaaaa Osman kesin ben tutacam kol gibi turnayı :D :D Osman çok güzel turnalar çıkıyormuş haberler iyi yönde geliyor ;)

Valla senmi tutarsın İbrahim abim mi tutar bilemem abi :)
Malzemeler hazır çelik teller,kaşıklar ,çadır mangal saç kavurma inşallah hava güzel olurda zevkle balığımızı tutar muhabbetin dibine vururuz.

Yıldıray İNCE
10.Nisan.2013, 18:01
Valla senmi tutarsın İbrahim abim mi tutar bilemem abi :)
Malzemeler hazır çelik teller,kaşıklar ,çadır mangal saç kavurma inşallah hava güzel olurda zevkle balığımızı tutar muhabbetin dibine vururuz.
Osmanım benim gelişim yarın belli olacak birşey getirmem lazımmı........

Burhan KESKİN
10.Nisan.2013, 18:05
haydiyin beyler yeni üyeler cevap yok mu yaw hadi bendende bıçağın yanında bir turna balığı hediye olsun :)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 18:20
Osmanım benim gelişim yarın belli olacak birşey getirmem lazımmı........

Hiçbirşeye gerek yok abim sen gel yeter.

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 18:21
haydiyin beyler yeni üyeler cevap yok mu yaw hadi bendende bıçağın yanında bir turna balığı hediye olsun :)

Benim bıçak kargoyla gider de senin turna nasıl gider bilmem abi :D :D

Oktay AKÇAKMAK
10.Nisan.2013, 18:54
tamam bi hediyede benden ozaman en buyuk balığı tutana orjinal bir browning şapka hediye edecem hadi balıkçılarrr valla orjinal bak....... gelen kaç oldu burhannnnnnn.....

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 18:58
tamam bi hediyede benden ozaman en buyuk balığı tutana orjinal bir browning şapka hediye edecem hadi balıkçılarrr valla orjinal bak....... gelen kaç oldu burhannnnnnn.....

Oooo Oktay abi bizim balık kampı turnuvaya dönecek desen harika :)

10.Nisan.2013, 19:10
Osman denizde bir balık sürüsü o resim devamında da dev balıkların ziyafeti var sanırım balıkların cinsini bilmiyorum ama :)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 19:14
Osman denizde bir balık sürüsü o resim devamında da dev balıkların ziyafeti var sanırım balıkların cinsini bilmiyorum ama :)

Harika cevaplar geliyor yaa işte avcı olmanın faydaları :) amaa malesef değil Bülent'im.

Oktay AKÇAKMAK
10.Nisan.2013, 19:31
yahu gardaş söz meclisten dışarı bir deli kuyuya taş attı kırk akıllı çıkaramadı la çocuk ömrumuzu yedin be neyse söyle şu mereti bıçaktan vazgeçtim ben bitane daha alaydım çatlatma la bizi burda...yavvv bitane bulacak adam yokmu şunu komşularrrrrr

Onur ÇELİKOĞLU
10.Nisan.2013, 19:38
Arıların bal yatağı beyaz olan..
Balık yumurtası..
Veya sünger naylon sünger tarzında bişey allah allah iki saattir bakıyorum gözlerim ağrıdı :D

10.Nisan.2013, 19:44
Osman buruna benzettim en sonunda :)

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 19:44
yahu gardaş söz meclisten dışarı bir deli kuyuya taş attı kırk akıllı çıkaramadı la çocuk ömrumuzu yedin be neyse söyle şu mereti bıçaktan vazgeçtim ben bitane daha alaydım çatlatma la bizi burda...yavvv bitane bulacak adam yokmu şunu komşularrrrrr

Harikasın be abim :D :D :D :D

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 19:45
Arıların bal yatağı beyaz olan..
Balık yumurtası..
Veya sünger naylon sünger tarzında bişey allah allah iki saattir bakıyorum gözlerim ağrıdı :D

Say say Onurum :D :D

Osman KARATEPE
10.Nisan.2013, 19:46
Osman buruna benzettim en sonunda :)

Bülent biraz önce de dedim delik vaarr delik var ama ne deliği onu bilmek lazım ;)

veyselll
10.Nisan.2013, 20:32
kulak kepcesı ust kısmı ???

ibrahim ozel
10.Nisan.2013, 20:52
Olim kıç deliği değil heralde delik var delik var ne deliği bu :)

Burhan KESKİN
10.Nisan.2013, 22:11
[quote author=Oktay AYÇAKMAK link=topic=19581.msg215145#msg215145 date=1365620046]

Usta 30 oldu herhalde... ???usta bu şapkayı kaptırmam kimseye cevabı yazarım bak:D :D :D :D :D :D

Osman KARATEPE
11.Nisan.2013, 05:48
kulak kepcesı ust kısmı ???

Güzel tahmin ama değil malesef :)

Osman KARATEPE
11.Nisan.2013, 05:48
Olim kıç deliği değil heralde delik var delik var ne deliği bu :)

:D :D :D abi inan böyle bir cevap bekliyordum senden sonunda dayanamadın : :D :D

Osman KARATEPE
11.Nisan.2013, 05:50
[quote author=Oktay AYÇAKMAK link=topic=19581.msg215145#msg215145 date=1365620046]

Usta 30 oldu herhalde... ???usta bu şapkayı kaptırmam kimseye cevabı yazarım bak:D :D :D :D :D :D

Burhan abi Oktay komutan şapkayı cevabı bilene değil en büyük turnayı tutana verecek bizim şenlik turnuva gibi olacak yani :) en büyük turna için yarışacağız ;) ben kaşıkları bi gözden geçireyim :)

gsahiner
11.Nisan.2013, 05:56
arkadaş valla saymak istediğim bütün delikleri herkez saymış bana bişey demek düşmez :D çatlayacağım sabaha kadar uyuyamadım hayur bıçaktan felan geçtim ben takıntılıyımdır abi yapmayın yaw :D :D :D neyin neresinin ne deliğiymiş bu :D

gsahiner
11.Nisan.2013, 06:01
bir balık ve balığın burun deliğimi yada ağız kenarı büyük ihtimallede yayın balığı

Osman KARATEPE
11.Nisan.2013, 06:02
arkadaş valla saymak istediğim bütün delikleri herkez saymış bana bişey demek düşmez :D çatlayacağım sabaha kadar uyuyamadım hayur bıçaktan felan geçtim ben takıntılıyımdır abi yapmayın yaw :D :D :D neyin neresinin ne deliğiymiş bu :D

:D :D :D dün Yıldıray abimin oğlu Hasan aradı abi sen ne paylaştın öyle iki saattir bizimkiler bilgisayarı sağa sola yatırıyor ters çeviriyorlar diye :D :D

gsahiner
11.Nisan.2013, 06:45
bir balık ve balığın burun deliğimi yada ağız kenarı büyük ihtimallede yayın balığı

Osman KARATEPE
11.Nisan.2013, 07:25

Ha gayret Gültekin az kaldı :)

gsahiner
11.Nisan.2013, 07:30
osman abi burun deliğine benziyor kedi burnu gibi sanki tamam ya kesin kedi burun deliği kesin cevabım bu ya doğrumu kedinin burun deliği

Osman KARATEPE
11.Nisan.2013, 07:45
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tebrik ederim Gültekin doğru cevabı buldun :)

http://i48.tinypic.com/262td6u.jpg

Yıldıray İNCE
11.Nisan.2013, 07:59
Gültekin kardeşim büyük cabalar sonunda buldun epey kafa yordun ama tebrik ederim cakını güle güle kullan........... :)

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 08:06
yaw osman bu van kedisimi ne temiz burnu varmış.. ondan bilemedik beyaa :D :D :D gültekin tebrikler kardeşim ;D ;D ;D ;D ;D ;D gelince turna hediyeni veririm tamammı eğer sen gelene kadar ibrahim komutan tavaya koymazsa tabi... :D :D :D :D

gsahiner
11.Nisan.2013, 08:07
Gültekin kardeşim büyük cabalar sonunda buldun epey kafa yordun ama tebrik ederim cakını güle güle kullan........... :)

Sağolasın yıldıray abi sabahaca yatamadım meraktan evde internette yoktu :)

gsahiner
11.Nisan.2013, 08:08
yaw osman bu van kedisimi ne temiz burnu varmış.. ondan bilemedik beyaa :D :D :D gültekin tebrikler kardeşim ;D ;D ;D ;D ;D ;D gelince turna hediyeni veririm tamammı eğer sen gelene kadar ibrahim komutan tavaya koymazsa tabi... :D :D :D :D

sağolasın burhan abi van kedisi değil osman karatepe kedisi :) :) :) turnayıda tututar beraber yeriz yaw dert ettiğin şeye bak hele bir gelelimde :D

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 08:13
Osman hediyenin resmini görelim bakalım turnaları güzel kesecekmi... :D :D :D

çetin ekren
11.Nisan.2013, 08:33

abicim adam en başta bilmiş işte...
kedidir medidir...bilmiş işte...bayatına tazesine bakmayın yaw... :D :D :D

Osman KARATEPE
11.Nisan.2013, 08:38
Aslında Oktay abim bildi ama kedinin neresi olduğunu söylemedi o yüzden sayılmaz ;)

ibrahim ozel
11.Nisan.2013, 08:54
Ankaradan gelen kim yav sölesin bana...

Osman KARATEPE
11.Nisan.2013, 09:11
Ankaradan gelen kim yav sölesin bana...

Gültekin gelecek sanırım abi.

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 10:19
Osman ara sıra böyle güzel bilgi yarışmaları yapalım kardeşim güzel oluyor şimdi sıra komutanda o soruyu bulsun sorsun hediyesini belirlesin bekliyoruz... :)

11.Nisan.2013, 10:38
Aslında Oktay abim bildi ama kedinin neresi olduğunu söylemedi o yüzden sayılmaz ;)

Yahu Osman kedide kaç delik var kıçı olacak hali ,yok ya.. Sen bir çakı da Oktay Abiye ayarla bence haksızlık olmasın..:))

Osman KARATEPE
11.Nisan.2013, 11:20
Osman ara sıra böyle güzel bilgi yarışmaları yapalım kardeşim güzel oluyor şimdi sıra komutanda o soruyu bulsun sorsun hediyesini belirlesin bekliyoruz... :)

Abim sıradaki etkinlik hazır bile :) Pelitözü'nde en büyük turnayı tutma yarışması ;)

Osman KARATEPE
11.Nisan.2013, 11:21
Yahu Osman kedide kaç delik var kıçı olacak hali ,yok ya.. Sen bir çakı da Oktay Abiye ayarla bence haksızlık olmasın..:))

Naci Oktay abimle konuştum ben ;) önemli olan delikleri bilebilmek :)

11.Nisan.2013, 11:26
Naci Oktay abimle konuştum ben ;) önemli olan delikleri bilebilmek :)

:D :D :D :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 11:56
tamam ozaman ikinci yaışmayı başlatıyorum hediyeside benden...orjinal bir kamuflajlı av tişörtü hediye edecem bilene.......
SORU 1...KALEŞNİKOFUN ŞARJÖRUNDE 30 MERMİ VAR 19 TANE SIKARSANANIZ ŞARJÖRDE KAÇ MERMİ KALIR????
SORU 2...İNCEDİR UZUNDUR KESİKTİR BAŞI SÜRTTÜKÇE DÜRTTÜKÇE AKITIR GÖZYAŞI BU NEDİR???
SORU3....İSMİNİN BAŞ HARFİ.. N .... OLAN BİR HAYVAN ADI SÖYLEYİN???????
HER ÜÇ SORUYADA DOGRU CEVABI VEREN ARKADAŞIM ORJİNAL BİR HİLMANN TİŞÖRT KAZANACAKTIR AMA BİR KİŞİ ÜÇ SORUYADA DOĞRU CEVABI VERMELİDİR HAYDİ BEYLER BU GÜZELİM TİŞÖRTÜ İSTEYENLER ÇIKSIN MEYDANEE..RASGELE

gsahiner
11.Nisan.2013, 12:08
tamam ozaman ikinci yaışmayı başlatıyorum hediyeside benden...orjinal bir kamuflajlı av tişörtü hediye edecem bilene.......
SORU 1...KALEŞNİKOFUN ŞARJÖRUNDE 30 MERMİ VAR 19 TANE SIKARSANANIZ ŞARJÖRDE KAÇ MERMİ KALIR????
SORU 2...İNCEDİR UZUNDUR KESİKTİR BAŞI SÜRTTÜKÇE DÜRTTÜKÇE AKITIR GÖZYAŞI BU NEDİR???
SORU3....İSMİNİN BAŞ HARFİ.. N .... OLAN BİR HAYVAN ADI SÖYLEYİN???????
HER ÜÇ SORUYADA DOGRU CEVABI VEREN ARKADAŞIM ORJİNAL BİR HİLMANN TİŞÖRT KAZANACAKTIR AMA BİR KİŞİ ÜÇ SORUYADA DOĞRU CEVABI VERMELİDİR HAYDİ BEYLER BU GÜZELİM TİŞÖRTÜ İSTEYENLER ÇIKSIN MEYDANEE..RASGELE

Komutanım zevkle cevaplıyorum

cevap 1 : 19 tane sıkarsanız 1 tane namluya sürer 10 şarjörde kalır
cevap 2 : dolmakalem
cevap 3 : Nar Bülbülü

:D :D :D :D bildim mi :D

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 12:14
Yaw usta zor soru sor bari sorunun arkasından 1 cevapta patlattılar bombayı bak bildi işte bütün hediyeleri topladı :D :D :D :D

gsahiner
11.Nisan.2013, 12:16
Yaw usta zor soru sor bari sorunun arkasından 1 cevapta patlattılar bombayı bak bildi işte bütün hediyeleri topladı :D :D :D :D

burhan abi hediyeleri sayıyorum

1- opinel marka çakı
2- browning marka şapka
3- bilecik marka - TURNA :D :D :D
4- Oktay bçv marka av tişörtü :D :D

vay be hiç bukadar hediye almamıştım :D :D

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 12:19
Helaaaal yakışır kardeşime tebrikler.... ;D ;D ;D ;D ;D

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 12:24
OLMADI GULTEKİN YANLIŞ KARDEŞ ARDIÇ KUŞU NAR KUŞU ÇALI BÜLBÜLÜ GİBİ EKLEMELİ İSİM OLMAYACAK HAYVANIN BİZZAT KENDİ ADI OLACAK..MESELA ASLAN KEKLİK TURAÇ GİBİ ÖNUNDE ARKASINDA EKLEME OLMAYAN BİR HAYVAN HADİ BAKEM CANIM DERSİNE BİRAZ DAHA ÇALIŞ

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 12:25
nar bülbülü

www.youtube.com/watch?v=KW3A5vc2qsw (http://www.youtube.com/watch?v=KW3A5vc2qsw#)

gsahiner
11.Nisan.2013, 12:29
OLMADI GULTEKİN YANLIŞ KARDEŞ ARDIÇ KUŞU NAR KUŞU ÇALI BÜLBÜLÜ GİBİ EKLEMELİ İSİM OLMAYACAK HAYVANIN BİZZAT KENDİ ADI OLACAK..MESELA ASLAN KEKLİK TURAÇ GİBİ ÖNUNDE ARKASINDA EKLEME OLMAYAN BİR HAYVAN HADİ BAKEM CANIM DERSİNE BİRAZ DAHA ÇALIŞ

komutanım ozaman başka bir hayvan söylüyorum

NAUTİLUS (burgu kabuklu bir deniz canlısı)

http://i46.tinypic.com/2nba682.jpg

NEON BALIĞI

http://i50.tinypic.com/221gdt.jpg

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 12:37
komutanım bunlarda benim cevabım...heeeeeeeeee dee gali yaw :D :D :D :D

cevap 3 : Nemo (balık türü)
http://i50.tinypic.com/28hctw7.jpg

gsahiner
11.Nisan.2013, 12:38
komutanım bunlarda benim cevabım...heeeeeeeeee dee gali yaw :D :D :D :D

cevap 3 : Nemo (balık türü)
http://i50.tinypic.com/28hctw7.jpg

Yanlış usta balık nemo değil neon hem ben senden önce attım bak :)

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 12:39
la gültekin girme araya çık aradan Ankara :D :D :D :D

gsahiner
11.Nisan.2013, 12:41
la gültekin grime araya çık aradan Ankara :D :D :D :D

:D :D :D :D burhan abi bütün frekanslar burdan geçer bilmeyonmu sen beya

11.Nisan.2013, 12:45
1. 10 tane kalır..
2. Dolmakalem
3. Neoplan..

gsahiner
11.Nisan.2013, 12:51
1. 10 tane kalır..
2. Dolmakalem
3. Neoplan..

naci abi neoplan otobüs ismi :D :D :D :D :D

11.Nisan.2013, 12:54
naci abi neoplan otobüs ismi :D :D :D :D :D

Öyle bir hayvan var geyiğe benziyor..

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 12:58
Yaw bende Nijerya faresi dicem komutan kabul etmiyor :-*

ibrahim ozel
11.Nisan.2013, 13:23
1- 100 mermi kalır
2- o kalemi dolduranın....
3- naşşşşş hayvanı
Nasıl abi bildimmi :)

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 13:42
BU KARADA YAŞIYOR SU CANLISI DEYİL ÖYLE İNTERNETTEN BULMAKLA OLMUYOR HADİ BAKEM HADİİİİİ BİRAZ DAHA UĞRAŞIN CANLAAAARARRR

gsahiner
11.Nisan.2013, 13:45
BU KARADA YAŞIYOR SU CANLISI DEYİL ÖYLE İNTERNETTEN BULMAKLA OLMUYOR HADİ BAKEM HADİİİİİ BİRAZ DAHA UĞRAŞIN CANLAAAARARRR

valla başka yok komutanım :) bilimsel olarak kabul edilen canlılar bu 3ü eğer senin yeni keşfettiğin bir hayvan varsa onu bilemem :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 13:46
HA HA HAAAAYYYTTT NACİ.... GULTEKİN CEVABINI VERMİŞ GARDAŞ HANİ NERDEYSE NEOPLANIN YANINA VARAN TURİZM DE YAZACAKMIŞIN YANİİİ VALLA ÇOK GULDÜM

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 13:56
ŞU ANA KADAR EN ÇOK İBO YAKLAŞTI CEVABA HA GAYRET İBO TİŞÖRT GELİYOR...HA HA HAAAAYYYYTTTT....NAUTİLUS DENİZLER ALTINDA 20000 FERSAH ROMANINDAKİ DENİZALTIMIYDI NEE...OLMADI GÜLTEKİN...KAPTAN NEMO İSE MALUM ZATEN BUDA UYMADI BURHAN ...HAAA SEN UYSADA KOYDUM UYMASADA DİYORSAN O BAŞKA....ÇALIŞIN BİRAZ ÇALIŞIIIIIIINNNN PAZARA BİŞEY KALMADI TİŞORT GELİYORRRRR

gsahiner
11.Nisan.2013, 14:09
ŞU ANA KADAR EN ÇOK İBO YAKLAŞTI CEVABA HA GAYRET İBO TİŞÖRT GELİYOR...HA HA HAAAAYYYYTTTT....NAUTİLUS DENİZLER ALTINDA 20000 FERSAH ROMANINDAKİ DENİZALTIMIYDI NEE...OLMADI GÜLTEKİN...KAPTAN NEMO İSE MALUM ZATEN BUDA UYMADI BURHAN ...HAAA SEN UYSADA KOYDUM UYMASADA DİYORSAN O BAŞKA....ÇALIŞIN BİRAZ ÇALIŞIIIIIIINNNN PAZARA BİŞEY KALMADI TİŞORT GELİYORRRRR

usta başka hayvan yok yaw sen biraz bizi yiyon gibi ama hadi hayırlısı :D diğer 2 cevabı ilk ben verdim tişörtün 3/2 sini alırım :D :D :D

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 14:09
ibo bu asmin ne hareketli köpek la.... :)

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 14:16
tamam şimdi buldum NİL TİMSAHI komutanım tişörtü hazırla :D :D :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 14:18
ANLAŞILDI SİZ BU SORUYU BİLEMEYECEKSİNİZ PEKİ OZAMAN DAHA KOLAY Bİ SORU SORUYORUM BU SORUYU BİLENE ORJİNAL KIBRISTAN GETİRDİĞİM DÜNYACA ÜNLÜ KÜBA PUROSU Kİ BU PURO BAKİRE KIZLARIN BACAKLARINDA SARILARAK YUVARLAK HALE GELMİŞTİR..VE YANINDADA ORJİNAL BİR AVCI ÇAKMAĞI Kİ BUDA HERTURLÜ HAVA ŞARTLARINDA SÖNMEYEN YAGMURDAN VE SUDAN ETKİLENMEYEN BİR ÇAKMAKTIR ...CEVABI BİLENLER PAZAR GÜNÜ HEDİYESİNİ BENDEN ALACAKTIR DUYRULUR......
SORU...BEN BURHANDAN 25 LİRA BORÇ ALDIM İBODANDA 25LİRA BORÇ ALDIM OLDU 50 LİRA BORÇ SONRA GİTTİM KENDİME 45 LİRAYA BİR AYAKKABI ALDIM SONRA GELİP BİR LİRA BURHANA BİR LİRA İBOYA VERDİM KALDI 48 LİRA BORCUM AMA CEBİMDEDE 3 LİRA KALDI48+3= 51 lira NERDEN GElDİ BU BİR LİRA...HAYDİ BAKALIM MÜHENDİSLER ÜNİVERSİTELİLER BİLİN ŞU SORUYU HEDİYE SİZİ BEKLİYORRRRRRRRR

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 14:24
ben anlamam cevabı verdim Nil timsahı tişörtümü isterim bana ne bana ne :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 14:26
BUNU Bİ DÜŞÜNÜRÜZ BURHANNN

ibrahim ozel
11.Nisan.2013, 14:27
Bu öle hesaplanmaz komutanım tersten hesaplanır. Tüfeği söküp nasıl en son çıkardığın parçayı ilk takıyosan öyle yani.
1+1 borcunu ödemişsin etti 2 tl
3 tl elinde var ödediğin 2 tl ile etti 5 tl
45 tl yede malzeme almışsın elindeki 5 tl ile eder 50 tl
Teşekürler... :)

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 14:29
OLMADI BENİM CEBİMDE SONUÇTA ÜÇ LİRA KALDIMI KALDI...BORCUMDA 48 LİRAMI EVET BU BİR LİRA NERDEN GELDİ HADİ BİLİN

gsahiner
11.Nisan.2013, 14:32
ben anlamam cevabı verdim Nil timsahı tişörtümü isterim bana ne bana ne :D :D :D

eklentili olmayacak dedi burhan abi

bu yeni sorunun cevabınıda ibrahim abi vermiş iyiki bi dumanlanmaya çıktık hemen kaptılar soruyu tühh beee

ibrahim ozel
11.Nisan.2013, 14:34
Yav elinde 3 tl kaldı zaten bende bunu diyorum fazladan 1 lira yok elinde. 3 tl elinde 2 tl borcunu ödedin 5 tl etmiyomu arkadaş 45 tl ayakkabı almışsın al sana burhan abi ile benden aldığın toplam borcun 50 tl

gsahiner
11.Nisan.2013, 14:36
ANLAŞILDI SİZ BU SORUYU BİLEMEYECEKSİNİZ PEKİ OZAMAN DAHA KOLAY Bİ SORU SORUYORUM BU SORUYU BİLENE ORJİNAL KIBRISTAN GETİRDİĞİM DÜNYACA ÜNLÜ KÜBA PUROSU Kİ BU PURO BAKİRE KIZLARIN BACAKLARINDA SARILARAK YUVARLAK HALE GELMİŞTİR..VE YANINDADA ORJİNAL BİR AVCI ÇAKMAĞI Kİ BUDA HERTURLÜ HAVA ŞARTLARINDA SÖNMEYEN YAGMURDAN VE SUDAN ETKİLENMEYEN BİR ÇAKMAKTIR ...CEVABI BİLENLER PAZAR GÜNÜ HEDİYESİNİ BENDEN ALACAKTIR DUYRULUR......
SORU...BEN BURHANDAN 25 LİRA BORÇ ALDIM İBODANDA 25LİRA BORÇ ALDIM OLDU 50 LİRA BORÇ SONRA GİTTİM KENDİME 45 LİRAYA BİR AYAKKABI ALDIM SONRA GELİP BİR LİRA BURHANA BİR LİRA İBOYA VERDİM KALDI 48 LİRA BORCUM AMA CEBİMDEDE 3 LİRA KALDI48+3= 51 lira NERDEN GElDİ BU BİR LİRA...HAYDİ BAKALIM MÜHENDİSLER ÜNİVERSİTELİLER BİLİN ŞU SORUYU HEDİYE SİZİ BEKLİYORRRRRRRRR

45 tl malzeme aldın 3 tl cepte var 1 tl burhana 1 tl ye ıboya verdin toplam 50 :) kalan borç 48 tl 45 malzeme aldın cepte kaldı 3 tl :)

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 14:38
HAAAA BU ARADA YİNE DE BU İNSANLIĞIMI UNUTMAYIN SİZE ŞU SORUYUDA SORABİLİRDİM....YUMURTAMI TAVUKTAN ÇIKAR TAVUKMU YUMURTADAN..YAAAA

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 14:39
usta sen toplamayı ve çıkarmayı yanlış yapmışsın beya 45 tl ayakkabı aldım diyosun geriye 5 tl kalır.bunun 1tl bana 1tl iboya veriyosun kalır cebinde 3 tl toplam borç 45+2=47 tl eder burada yanılma yöntemi var geriye kalan 3 tl yi toplarsan 47+3=50 eder yani senin anlıycan toplama ve çıkarman 0 :D :D :D

gsahiner
11.Nisan.2013, 14:40
oktay abi tişört ve şapkayı bekliyorum senden tabi proyuda alabilirim ama bence ibrahim abi vermiş zaten cevabı yok kabul etmem diyosan bende dogru cevabı attım bak :) tavuk işinede gelince ben horozum abi işime bakarım :D :D :D :D :D :D

Burhan KESKİN
11.Nisan.2013, 14:47
usta bak ayağındaki donda gidecek haberin ola :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D bu çocuk her soruyu biliyo yaw sert soru gönder sert ???

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 14:58
LA BURHAN BEN SİZE BİRER LİRA VERİNCE 48 LİRA BORCUM KALMAZMI GARDAŞ EEEE CEBİMDEDE 3 LİRA KALDI NASIL OLACAK ŞİMDİ

gsahiner
11.Nisan.2013, 15:00
LA BURHAN BEN SİZE BİRER LİRA VERİNCE 48 LİRA BORCUM KALMAZMI GARDAŞ EEEE CEBİMDEDE 3 LİRA KALDI NASIL OLACAK ŞİMDİ

usta borcun 48 tl bunun 45 ini aldığın malzemeye çık cepte kalır 3 tl allah yaw matematik sıfır :) yanlış şeyleri topluyosun çıkarıyosun bak butun hedıyelerı hakettım ben :D

ibrahim ozel
11.Nisan.2013, 15:16
Ya oktay abi madem sen doğru cevabı bilmiyon neden soru soruyon :D :D
Aslında hata bizde la burhan abi borç vermeyek buna olsun bitsin :D :D

gsahiner
11.Nisan.2013, 15:19
Dostlarım Abilerim Mahmut abinin babası ağır hastaymış o yüzden gelemeyecekmiş tabi oda gelemediği için bende gelemiyorum bileciğe

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 16:37
YAHU GULTEKİN GEL İŞTE GARDAŞ GEREKİRSE BİZ YOLDA ALIRIZ BİLECİĞE GİRERİZ BE YAVVVV

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 18:45
YAHU OLAYA BİDE ŞURDAN BAKSANIZA 45 LİRAYA AYAKKABI ALDIM..BENİM SİZE 50 LİRA BORCUM YOKMU BİR SANA BİR İBOYA VERİRSEM 24 ER LİRA BORCUM KALMAZMI BENİM CEBİMDEDE 3 LİRA KALMAZMI 24 ARTI 24 ..48 EDER EEE 3 LİRA VAR BENDE

ibrahim ozel
11.Nisan.2013, 18:57
Hala ne diyor ya. Senin harcadığın para 45 tl elindeki para 3 tl eder 48 tl 2 tl borç ödedin eder 50 tl aynı şey ama bakış açın yanlış. sen borcun toplamına bakıyosun ama elindeki 3 tl yi hesaba katmıyosun peki sen söyle elindeki 3 tl neden senin hesabında yok. 48 tl borcun üstüne elindeki 3 tl eklenemez mantık dışı. o zaten elinde 2 defa 3 tl yi hesaba katmış oluyosun. Yaptığın masrafa bak sen. bocun 48 tl değilmi? harcadığın ne kadar 45 tl işde aradaki 3 tl elinde olan. Ama gavur inadı var ya nasıl anlatsakki buna. :)

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 19:02
ULA İBO BORCUM BORC AMA NE ÖDERİM NE İNKAR EDERİM

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 19:13
YAHU AYIPTIR BEEE SİZE MATEMATİK ÖGRETEN HOCAYA YAZIK..Bİ BASİT SORUYU BİLE BİLEMEDİ BUKADAR ADAM PAZARA KADAR CEVABI BULAMAZSZANIZ ORDA SÖYLERİM SİZE..AMA OZAMAN HEDİYELERDE ÇEKİLİŞE KALIR BİLESİNİZ YAHU HADİ BİLİN ARTIK ŞU SORULARI HEMNEOLDU ŞU N HARFİYLE BAŞLayan HAYVAN ONADA CEVAP YOK OLMUYOOOOOORRRRR OLMUYOOOOORRR

Onur ÇELİKOĞLU
11.Nisan.2013, 19:30
Oktay abi daha önceden cebinde kalmıştır o 1 lira :D :D :D

Kemal_Uygur
11.Nisan.2013, 19:39
YAHU AYIPTIR BEEE SİZE MATEMATİK ÖGRETEN HOCAYA YAZIK..Bİ BASİT SORUYU BİLE BİLEMEDİ BUKADAR ADAM PAZARA KADAR CEVABI BULAMAZSZANIZ ORDA SÖYLERİM SİZE..AMA OZAMAN HEDİYELERDE ÇEKİLİŞE KALIR BİLESİNİZ YAHU HADİ BİLİN ARTIK ŞU SORULARI HEMNEOLDU ŞU N HARFİYLE BAŞLayan HAYVAN ONADA CEVAP YOK OLMUYOOOOOORRRRR OLMUYOOOOORRR

NAUTILUS Al sana N ile başlayan bir hayvan ahada resmini bilem koyuyorum...

http://img194.imageshack.us/img194/5972/nautilus15152.jpg (http://img194.imageshack.us/i/nautilus15152.jpg/)

ibrahim ozel
11.Nisan.2013, 19:49
nutria: kunduz türleri içerisinde güney amerikaya mahsus olan bir tür.

nematodes: veya nematod olarak da bilinen bir kurtcuk, solucancık

neoplan: kedigillerden türünden. kaplana benzeyen bir tür

nimf vardır bi de...diğer adı yaprak bitidir

Namzet böceği ayrıca dünyanın en büyük böceğidir. Kendisi yaklaşık 100 gr ağırlığındadır.

Bu tamam mı komutanım :)

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 20:25
ULAN BU NE LAN BÖYLE ORTALIK BÖRTÜ BÖCEKTEN GEÇİLMEZ OLDU BEEE..UTANMASANIZ NAMAM BÖCEGİ NARA FATMA FİLANDA YAZACAKSINIZ YAAANİİ..OLDU OLACAK CÜNEYT MİSALİ.. NOLAMAZ NAAAYYYIIIIR FİLANDA YAZIN BARİ

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 20:30
HEM NEOPLANLAR DA DEMODE OLDU ŞİMDİ MİTSUBUSHİ PRENSESLER VAR UZUN YOLDA DAHA KONFORLU GARDAAAAAŞŞŞŞ

Oktay AKÇAKMAK
11.Nisan.2013, 20:33
BU SİTEDE BU YAZDIGINIZ HAYVANLARIN ADINI DAHA ONCEDEN DUYAN BİTANE ADAM CIKSIN TAMAM KABUL AMA YOKTURRR BE ABİİİ

ibrahim ozel
11.Nisan.2013, 20:41
Yav inat etme senin dediğin olcek diye bişi yok soru n harfiyle başlayan hayvan ismiydi yazdık illa senin dediğin hayvanmı olacak valla soyunu bilmesem var bi kırmalık dicem ama toprağımsın sana laf bana laf :)

Kemal_Uygur
11.Nisan.2013, 20:43
Allah allaaahhh yav Oktay Bçvş'um 40 tane N'li hayvan bulundu beğenmedin... Nedelim şimdi yeni hayvanlarmı keşfedelim :D :D

gsahiner
12.Nisan.2013, 05:51
abi en önce cevapları ben verdim bak hediyelerimi isterim oktay abi :D

gsahiner
12.Nisan.2013, 06:07
Allah allaaahhh yav Oktay Bçvş'um 40 tane N'li hayvan bulundu beğenmedin... Nedelim şimdi yeni hayvanlarmı keşfedelim :D :D

kemal abi geçmiş sayfalara bakarsan bu olabilecek cevapların tamamını verdim ben :D :D :D :D

Osman KARATEPE
12.Nisan.2013, 06:47
Oktay abi yakmışsın ortalığı be :D :D :D

gsahiner
12.Nisan.2013, 06:56
Oktay abi yakmışsın ortalığı be :D :D :D

osman abi oktay komutan oyun bozanlık yapıyor bak ben butun hepsını bıldım yok yanlıs dıyor bileciğe gelemiyorum diye hediyelerimi göndermiyor :)

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 07:26
YAHU HADİ BİR GUN KALDI ŞURDA TAMAM LA BUGUNDE BİLEMEZSENİZ YARIN SABAH AÇIKLAYACAM SİZE BU HAYVANI SON GECENİZ BUGÜN MİLLET ŞAFAK 1

çetin ekren
12.Nisan.2013, 07:39
yaw şu sitede bu sorulara doğru cevap verecek bir tane insan yokmu...
tam ben yazıyorudum ki oktay abi telefonla aradı...
sakın yazma dedi...
komutan,burhan abi yazdığınız tüm cevaplar yanlış ne yazık ki...
yaw biriniz mühendis biriniz koskoca devletimin askeri amaikinizde kafayı tam çalıştıramıyorsunuz...
hele hele şu N harfiyle başlayan ve hepimizin rahatça bileceği şu hayvanı nasıl bilemezsiniz...valla ayıptır...
hemde birgünden beri kafa yoruyorsunuz...size birgün daha tanımış oktay komutan birgün daha bilemezseniz rekorlar kitabına gireceksiniz zaten... :D :D :D

yaw oktay abi ama haksızlık bu abi...ben sorularına cevabı verdim telefonda nasıl olacak şimdi...
sırf yazma dedin diye yazmadım ama hediyeler ne olacak abi...

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 08:15
GARDAŞ BEN İSTİYORUM Kİ ŞU BİLECİĞE GELECEKLERDEN BİRİNE VERELİMDE KARGOYLA FİLAN UGRAŞMAYALIM AMA SENİN SÖYLEDİĞİNİ HİÇ BİRİ AKIL EDEMİYOR İŞTE HALBUKİ CVP GÖZLERİNİN ÖNUNDE AMA NE FAYDA BİDE LAFA GELİNCE ŞÖYLE BÖYLE DİYORLAR AAAAAAHHH AHH

çetin ekren
12.Nisan.2013, 08:23
GARDAŞ BEN İSTİYORUM Kİ ŞU BİLECİĞE GELECEKLERDEN BİRİNE VERELİMDE KARGOYLA FİLAN UGRAŞMAYALIM AMA SENİN SÖYLEDİĞİNİ HİÇ BİRİ AKIL EDEMİYOR İŞTE HALBUKİ CVP GÖZLERİNİN ÖNUNDE AMA NE FAYDA BİDE LAFA GELİNCE ŞÖYLE BÖYLE DİYORLAR AAAAAAHHH AHH

tamam abi görelim şu cevapları...
hedi hepsini anladımda şu N harfiyle başlayan hayvanı nasıl bilememişler ona hayret ediyorum... :D :D :D
en basit soru bu bence...

gsahiner
12.Nisan.2013, 08:42
buldum abi karada yaşıyor

NANDU

http://i47.tinypic.com/33lh7wh.jpg

Yıldıray İNCE
12.Nisan.2013, 09:34
Oktay abi bu hayvan karada yaşıyorso bence n harfiyle nonoş tur abi :D :D :D :D :D :D :D

çetin ekren
12.Nisan.2013, 09:45
Oktay abi bu hayvan karada yaşıyorso bence n harfiyle nonoş tur abi :D :D :D :D :D :D :D

yurdumuzda genelde nerde yaşar bu canlı türü yıldıray abi... :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 10:40
YILDIRAY İÇİNDEKİ HARFLERLE İLGİLİ OLARAK BAYAĞI YAKLAŞTIN HARFLERLE BİRAZ DAHA OYNA HEDİYEN GELİYOR HA GAYRET GARDAŞ...GULTEKİN TÜYOYU VERİYORUM BİR ÇOK AVCI BUNU ARAZİDE GÖRUR VE BİLİR DAHA NE DİYİM LA SİZE HATTA VURANLARDA VARDIR DOĞAYA ZARARLI DİYE...EEEEEE HADİİİ

ibrahim ozel
12.Nisan.2013, 11:42
nıçan nare natmaca nartal nahin ne la bu abi :)
yıldıray abi bi başka yaklaşım yapmışta çetoya kırıldım gülmekten yav gel burda çok o dediklerinizden :) :)

gsahiner
12.Nisan.2013, 11:55
abi nansar nilki nıçan ne dir bu beyaw :D

Burak SEZER
12.Nisan.2013, 12:04
Şimdi komutan ile telefonda görüştük..Gerçekten de bilinmesi gereken bi hayvan..Birazcık ilgisi olan rahatlıkla bulabilir arkadaşlar :)
Bu arada İbrahim abi sen kontenjanı doldurmuşsun artık..Cevaplar ardı ardına gelmiş :D :D :D

gsahiner
12.Nisan.2013, 12:11
Şimdi komutan ile telefonda görüştük..Gerçekten de bilinmesi gereken bi hayvan..Birazcık ilgisi olan rahatlıkla bulabilir arkadaşlar :)
Bu arada İbrahim abi sen kontenjanı doldurmuşsun artık..Cevaplar ardı ardına gelmiş :D :D :D

ya burak ne kadar hayvan varsa buldum kardeşim hatta avda gördüğümüz hayvanların eski adlarını bile çıkardım yok yaw neymiş bu meraktan çatlayacağım valla

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 12:17
ÇETO O SENİN DEDİĞİN HEYVANATIN ANAVATANI BURSA DİYE SÖYLENİR TURKİYEDE AMA YİNEDE LAF DOKUNDURMA AYIPTIR BİSÜRÜ GARDAŞIMIZ VAR ALINIRLAR VALLA LA GERÇİ BİZİM İBODA ORDA GÖREVE BAŞLADIĞINDAN BERİ SANKİ BÖÖÖYYLE BİRAZ UCUNDAN KIYISINDAN .....HANİ NEBİLİYİM YANİ KONUŞMASI FİLAN ADANA ŞİVESİNDEN ÇIKTIDA O YUZDEN DİYORUM ART NİYETİM VARSA NAMERDİM......

gsahiner
12.Nisan.2013, 13:43
ÇETO O SENİN DEDİĞİN HEYVANATIN ANAVATANI BURSA DİYE SÖYLENİR TURKİYEDE AMA YİNEDE LAF DOKUNDURMA AYIPTIR BİSÜRÜ GARDAŞIMIZ VAR ALINIRLAR VALLA LA GERÇİ BİZİM İBODA ORDA GÖREVE BAŞLADIĞINDAN BERİ SANKİ BÖÖÖYYLE BİRAZ UCUNDAN KIYISINDAN .....HANİ NEBİLİYİM YANİ KONUŞMASI FİLAN ADANA ŞİVESİNDEN ÇIKTIDA O YUZDEN DİYORUM ART NİYETİM VARSA NAMERDİM......

abi bi çok hayvan söyledik kabul değilmi onlar bak uçandan kaçandan börtüden böcükten :) her çeşitini saydım

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 14:05
LAN TAMAM OZMAN ASIL TÜYOYU VERİYORUM HANİ BİZ ÇUCUKTUK ESKİDEN İSİM ŞEHHİR HAYVAN OYUNU OYNARDIKTA N HARFİNDEN OLUNCA HERKES AYNISIN YAZARDI VE 5 OUAN ALIRDIK ÖNEMLİ OLAN SİZİN BULDUKLARINIZ DEYİL OOOOLUM BENİM AKLIMDAKİNİ BULMANIZ ...MESELA GULTEKİN YAZMIŞ ORAYA NANDU DİYE BİR HEYVANAT LA O NE KİMDİR NEDİR YENİRMİ İÇİLİRMİ DUYAN GÖREN VARMI..GÜLTEKİN NANDU TEPENE KONDU OLMADI CANIIIIIMMM

imported_avkolik
12.Nisan.2013, 14:09
Hadi bunu bitirin bir avkolik tişörtü sonrasındaki soru içinde avkolik şapkası benden :) Ama çabuk bilin ona göre :)

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 14:10
BU HAYVAN HERYERDE YAŞAR ÖZELLİKLE SU VE KAYALARIN OLDUGU HERYERDE YAŞAR LA HADİ İBO HİÇMİ BU OYUNDAN OYNAMADIN OLİM YAAAA..

gsahiner
12.Nisan.2013, 14:13
BU HAYVAN HERYERDE YAŞAR ÖZELLİKLE SU VE KAYALARIN OLDUGU HERYERDE YAŞAR LA HADİ İBO HİÇMİ BU OYUNDAN OYNAMADIN OLİM YAAAA..

abi uçan bişeymi sürünen bişeymi kaçan bişeymi yaşar yaşar ne yaşar siteye kilitlendim yaw biri bulsun cevabı meraktan çatalayacağım yaw

çetin ekren
12.Nisan.2013, 14:19
dimeeemmmm hiç zorlamayın beni...
telefonlarım kitlendi...
özel mesaj okumaktan canım çıktı...
ama komutanıma söz verdim demiyecem diye...
yaw siz nasıl avcısınız arkadaş... :D :D :D
adamın bir ismini yazmadığı kalmış...bu kadar ip ucundan sonrada bulamıyorsunuz ya...sizi ayakta alkışlıyorum... :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 14:19
HEM SUDA HEM KARADA YAŞAR HEM İKİSİNDEDE YAŞAR BİR AVCILIK TÜRÜNÜN VAZGEÇİLMEZ HAYVANIDIR ÇOK GÜZEL GEL GEL YAPAR DAHA NE DİYEM BEEE EL İNSAF LAAA

gsahiner
12.Nisan.2013, 14:24
vay arkadaş neymiş bu gel gel yapan hayvan bi bize yapmadı

gsahiner
12.Nisan.2013, 14:28
Buldummm NALANN hem karada yaşar hem suda plajda gel gel yapar :D

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 14:37
HA HA HAYYYYYTTTT...BAŞ HARFİ N DAHA NEKADAR İPUCU VEREYİM YAHU..AKŞAMA ORTADAKİ HARFİDE SÖYLEYECEM HADİ BEYLEERRRRR...BAKIN HEM KARADA HEM SUDA CANI NERDE İSTERSE ORDA YAŞARHEMEN HEMEN HER AVCI MUTLAKA GİİTTİĞİ BİYERDE BİR SÜRÜ GÖRMÜŞTÜR SÜRÜ HALİNDE YAŞARLAR YETER ARTIK BULUN ŞUNU YAAWWWWW

gsahiner
12.Nisan.2013, 14:43
HA HA HAYYYYYTTTT...BAŞ HARFİ N DAHA NEKADAR İPUCU VEREYİM YAHU..AKŞAMA ORTADAKİ HARFİDE SÖYLEYECEM HADİ BEYLEERRRRR...BAKIN HEM KARADA HEM SUDA CANI NERDE İSTERSE ORDA YAŞARHEMEN HEMEN HER AVCI MUTLAKA GİİTTİĞİ BİYERDE BİR SÜRÜ GÖRMÜŞTÜR SÜRÜ HALİNDE YAŞARLAR YETER ARTIK BULUN ŞUNU YAAWWWWW

komutanım ortasındaki yada sonundaki harfi nedir şimdi söylede bilelim akşama ben yokum yaw :D evde internet yok neymiş bu kesin eski bir isim :)

çetin ekren
12.Nisan.2013, 14:58
arkadaşlar yeter artık 3 gün şarjı giden telefonumun bırgunde şarjı bitti.burdan söylüyorum cırpınmayın dimeemm.burhan abiyi devreye koymayın ona hiç demem.sizin gibi avcının emi.oktay abi görüyon demi bizim avcıları.hadi son harfide benden olsun.son harfi k.

gsahiner
12.Nisan.2013, 15:04
kaplumbağamı ne yaw bu arkadaş kafayı sıyırmak üzereyim

çetin ekren
12.Nisan.2013, 15:13
ha gültekin bildi dogru cevap kaplumbağa.bak baş harfi n son harfi k. Ha ha ha.

Burak SEZER
12.Nisan.2013, 15:16

Hahaha :D Sende çok fazla kopya veriyorsun Çetin abi :D :D

gsahiner
12.Nisan.2013, 15:18

abi ne bu yemin ederim sabahtan beri bütün hayvan ansiklopedilerini hatim ettim ama yok bu bildiğimiz bir hayvan ama ismi yöresel bi isim yani bilimsel değil yöresel bi isim kesin

çetin ekren
12.Nisan.2013, 15:38
yöresel olsa ben nerden biliyorum ama.adam sorar sormaz ben bildim ama.hem yöresel olsa ibrahim komutanda bilırdı.

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 15:46
ÇETİN DOĞRU SÖYLUYOR SON HARF KONUSUNDA HADİİİİİİİİ

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 15:49
YAHU ARKADAŞ HEM SUDA HEM KARADA YAŞAR İSİM ŞEHİR HAYVAN OYUNUNUN VAZGEÇİLMEZİDİR BÜTÜN ÇOCUKLAR ONU YAZAR SİZ BİLMİYORSANIZ ÇOCUKLARA SORUN ONLAR BİLİR DE HADİ YAHU

gsahiner
12.Nisan.2013, 15:54
YAHU ARKADAŞ HEM SUDA HEM KARADA YAŞAR İSİM ŞEHİR HAYVAN OYUNUNUN VAZGEÇİLMEZİDİR BÜTÜN ÇOCUKLAR ONU YAZAR SİZ BİLMİYORSANIZ ÇOCUKLARA SORUN ONLAR BİLİR DE HADİ YAHU

ninja kamlumbağa :D :D çocuklar bunu yazar hahahaha :D

veyselll
12.Nisan.2013, 16:33
ben hep arkadasım necatı nın ısmını yazardım hayvan kısmına ve kavga cıkardı

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 16:35
HA HA HAAYYYYYYTTTT GUZELDİ VALLA UZUN ZAMANDIR BUKADAR EGLENMEMİŞTİM..AMA İDDİA EDİYORUM BUNU BİLSE BİLSE İBO BİLİR

veyselll
12.Nisan.2013, 16:50
eee bende yazayım bı tahmın

Nunuk

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 17:05
NUNUK NE YAWWWW

veyselll
12.Nisan.2013, 17:32
abı ne bılem o anda aklıma o geldı. Nasıl olsa bılen cıkmayacak acıkla abı de barı mıllet rahat etsın

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 18:07
BUNU BİLEN CIKACAK BİLİYORUMBUNU HADİ BE GARDAŞLAR SABAHA BİŞEY KALMADI SABAHA KADAR BİLEMEZSENİZ ACIKLAYACAM CEVABI

ibrahim ozel
12.Nisan.2013, 18:50
yav yoksa şu kayalara yapışan sulak yerde yaşayan NÜNÜK denmi bahsediyon abi sen. cevap nünük :)
adanada bir tür sülük çeşidine verilen isimdir hatta çukurovada nünük derler ggogleden bulabilirsiniz :)

Burak SEZER
12.Nisan.2013, 18:54
Tek umudumuz İbrahim komutandı...Ondan da iş çıkmadı yaw :D :D

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 19:04
BRAAAAAAAVOOOO..SONUNDA BULDUNUZ... LAN ALLAHIN ADANALISI BUNUDA BİLMESEYDİN KAFANI KIRACAKTIM ZATEN..EVET BEYLER DOGRU CEVAP NÜNÜKTÜR GOOGLA YAZIN GÖRURSUNUZ DİGER İKİ HEDİYEMİDE AZİMLİ GAYRETLERİNDEN DOLAYIBURHA VE OKADAR YOLU TEPİP GELDİGİ İÇİN YILDIRAY GARDAŞIMA VERELİM...NE DERSİNİZ

ibrahim ozel
12.Nisan.2013, 19:05
Hehe yöresel desene abi şuna :D :D :D :D ben ne kazandım şimdi pro şapka tişörtmü?

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 19:22
yok daha neler allah gözunu doyursun bascavuss sen puroyla çakmak kazandın..yıldıray şapkayıkazandı burhanda tişortu...gultekin kardeşimedeozelbir hediye ayrıca verilecektir duyurulur..şükür beee sonunda bittidekurtıuldukanasını satayım..lan ne zor işimi beee...sevgili avcı kardeşlerim gosterdiğiniz katkı ve cabadan dolayı hepinize tesekkurler..hepimiz biliyoruki tek bir gayemiz vardı oda...AV BAHANE MUHABBET ŞAHANEEEE...RASGELE

ibrahim ozel
12.Nisan.2013, 19:44
Tamam şimdi ben bu konuyu kilitliyorum Ali ekber yeni yarışma düzenleyecek oraya yazalım 1 saat sonra kilitlenecektir. Oktay abi çakmağın gazını doldur getir orda yansın rezil olmayak :)

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 20:40
MERAK ETME BU Ç.AKMAK TAAA BEYRUTTAN GELDİİ SADECE AVA ÖZEL BİR ÇAKMAK HER HAVA ŞARTINDA VE YAGMURDA YANAR BUDA ABİNDEN SANA YADİGAR OLSUN KOCUM GUZEL AVLARDA KULLANMAN DİLEGİYLE

ibrahim ozel
12.Nisan.2013, 20:43
Şu bakire kızların bacağında sarılan pro bir kutumu abi peki :)

Oktay AKÇAKMAK
12.Nisan.2013, 20:46
EVET İÇİNDE 5 TANE VAR AMA AYRICA ORDA İÇMEK İÇ.İN DUNYANIN EN SERT İCKİSİ OLAN APSENT VE BİR KUTUDA YİNE KUBA HAVANA PUROSU GETİRECEM MERAK ETME ALEM KRAL OLACAK GARDAŞŞŞ

çetin ekren
12.Nisan.2013, 21:22
bele ey vallaha...
yaw arkadaşlar sorulan soruların 3 ünüde bilen benim,avucumu yalayanda benim...
yok arkadaş ben bu oyunu bozarım... :D :D

ibrahim ozel
12.Nisan.2013, 21:30
bele ey vallaha...
yaw arkadaşlar sorulan soruların 3 ünüde bilen benim,avucumu yalayanda benim...
yok arkadaş ben bu oyunu bozarım... :D :D

Yarısı senin çetom :D :D :D :D :D :D :D

çetin ekren
12.Nisan.2013, 21:40
Yarısı senin çetom :D :D :D :D :D :D :D

yarısı senin derken...benle konuşurken sen lütfen açık konuş... :D :D :D
yutturuyonmu,gerçekmi diyon ben şüpheye düşüyorum... :D :D :D

ibrahim ozel
12.Nisan.2013, 22:03
yarısı senin derken...benle konuşurken sen lütfen açık konuş... :D :D :D
yutturuyonmu,gerçekmi diyon ben şüpheye düşüyorum... :D :D :D

İnsan lakabını haketmeli dimi ama sadece sen söyleyebilirsin o nedenle burda yazma lütfen başkasının bu sözü sarfetmesini şaka bi tarafa kaldıramam anladın sen kimlerin olduğunu :D :D :D :D

gsahiner
13.Nisan.2013, 06:05
abi ben dedim bu isim yöresel diye bak hele adanalılar çıktı piyasaya :D :D :D hem google bak nünük diye bir hayvan yok :D nasıl bir avcılımış bu nünüğü yani sülüğü vururlarmış sülükte gel gel edermiş yaw gülmekten öldüm börtü böcek saydınız dedin komutanım senin saydığın hayvanın sınıfı bile belli değil :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
13.Nisan.2013, 07:05
şimdi şöyle açıklayayım canları..nünük hayvanı yazın çıkar googl.da bu hayvan kayalarda yaşayan bir tür sülüktür ama sülük familyasından deyiıldir..bütün balıkçılar bunu bilir çünki oltaya taktığında topak burun kefal sarıkanat ve çupra kesinlikle dayanamaz buna direk gelir ve yemi yutar..yerinden sökmek zor olduğu için topluca almak için ateş edildiğide olur..ama balığa çok fena gel gel yapar hayvan bunu yemek için ölür be ölür

gsahiner
13.Nisan.2013, 07:10
şimdi şöyle açıklayayım canları..nünük hayvanı yazın çıkar googl.da bu hayvan kayalarda yaşayan bir tür sülüktür ama sülük familyasından deyiıldir..bütün balıkçılar bunu bilir çünki oltaya taktığında topak burun kefal sarıkanat ve çupra kesinlikle dayanamaz buna direk gelir ve yemi yutar..yerinden sökmek zor olduğu için topluca almak için ateş edildiğide olur..ama balığa çok fena gel gel yapar hayvan bunu yemek için ölür be ölür

neyse oktay abi olsun be napalım yapacak bişey yok :D

çetin ekren
13.Nisan.2013, 07:55
İnsan lakabını haketmeli dimi ama sadece sen söyleyebilirsin o nedenle burda yazma lütfen başkasının bu sözü sarfetmesini şaka bi tarafa kaldıramam anladın sen kimlerin olduğunu :D :D :D :D

yok gardaşım o senin bana olan samimiyetine dayanarak sarfedilen bir kelime...yoksa mümkün değil...

çetin ekren
13.Nisan.2013, 07:57
gültekin nasıl yok googlede...bu ne?

nünük anlamı
1. Denizden çıkarılan kabuklu hayvan ya da kabuğu (istiridye, midye, şeytan minaresi vb.). 2. Salyangoz. 3. Sümüklüböcek.

gsahiner
13.Nisan.2013, 08:13
gültekin nasıl yok googlede...bu ne?

nünük anlamı
1. Denizden çıkarılan kabuklu hayvan ya da kabuğu (istiridye, midye, şeytan minaresi vb.). 2. Salyangoz. 3. Sümüklüböcek.

evet varmış ama resmi yok bişeyi yok bulamadım o anlamda dedim çeto baba ne kızıyon hemen yaw iyiki bi soruyu bilemedik diye :D

ibrahim ozel
13.Nisan.2013, 08:45
Yav gültekin hani minare gibi olurlarya sümüklü böcünün ufağı ve sivrisi yav işde :)

gsahiner
13.Nisan.2013, 08:58
neyse komutanım yapacak bişey yok çakı ve oktay komutanın özel hediyesiyle idare edeceğiz artık :D

Oktay AKÇAKMAK
13.Nisan.2013, 09:38
kardeşim geliyor olsaydın hediyen hazırdı ama sözum söz..sanada bir hatıra bırakacam

ibrahim ozel
13.Nisan.2013, 10:45
Hediyeyi hazırla geliyor paşam :)

imported_avkolik
13.Nisan.2013, 13:42
Tamam buda bittiğine göre burda noktayı koyalım....Bilecik yarışmasından sonra diğer bir yarışmada bir avkolik tişörtü ve şapkasıda benden olsun

gsahiner
13.Nisan.2013, 13:43
tamam ali abi noktayı koy konuya kilit atalım :)

ibrahim ozel
13.Nisan.2013, 16:07
Kilitledim....