PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AV İÇİN TÜRKİYEYİ GEZMİŞİM DOSTLARIN RESİMLERİ, YEMEKLER,KÖPEKLER,AVLAR (İ.ÖZEL)

ibrahim ozel
12.Nisan.2013, 19:59
Şaka bi tarafa dostlarla geçirdiğim mükemmel zamanlar olmuş. Ziyaretler grup avları yapılan yemekler. Bu arada ben hanımı Manisa-Gölmarmara'ya götürdüm kanıtı slaytın içinde, dayım hala anamı getirtemedi :)

http://youtu.be/lyxnRVCOJGo

İBRAHİM AKKAYA
12.Nisan.2013, 20:19
Oğlum Kurt Kocadımı Maskara Olurmuş Biz koçadık artık Evde Sözümüz Geçmiyor. :D :D :D :D
Emekli Olduk başımıza Dert aldık Aileçe Biryere Gidemiyoruz.
Birde Sizde Yok Nöbet Yok Denetleme Bizimle mi Uğraşaçanız Devletlemi :D :D :D

ibrahim ozel
12.Nisan.2013, 20:22
Ben mazeret bilmem emeklisin bi hafta sonu bırakcan tekkeyi yeğenlerime takcan anamı konuna gelcen. Yoksa daha çok dilimden dümessin dayı :)

çetin ekren
12.Nisan.2013, 21:37
yaw komutan harbiden ne günler gelip geçmiş...değerini bilmemişiz...
kılibini sonuna kadar izledim ve çok güzel olmuş bence...
hem güzel kızım doçun resmi,hem o birlikte geçirdiğimiz av günlerinin resmi beni duygulandırdı inan...
iyiki bu site var,iyiki sizleri tanımak nasip olmuş...
iyiki varsın AVKOLİK iyiki varsınız dostlarım...

ibrahim ozel
12.Nisan.2013, 22:12
Aynen abi o nedenle bu site bizim ailemiz bak pazar günüde Burhan abi topluyor dostları hepiniz iyike varsınız...

kemal bozkurt
13.Nisan.2013, 20:19
Hey maşallah komutanım tek kelimeyle harika

ibrahim ozel
13.Nisan.2013, 22:08
Eyvallah ta bedavadan eyvallah olmaz kemalim bu sene hangi avda beraber olcaz onu kesinleştirelim burası avkolik değil dostkolik ben senin büyüğünüm evliysen ailemle kaldığım evde bekarsan kendime ait olan dayalı döşeli diğer evimde misafir olacaksın yoksa burası gel geç yeri değil paşam haberin olsun.

Oktay AKÇAKMAK
14.Nisan.2013, 17:40
ula yani ibo varya başka resim bulamadınmı be hey allahın adanalısı..ama misafire sucuklu yumurta yapmakta zevktir be gardaşşş

ibrahim ozel
14.Nisan.2013, 20:52
Abi o resmi inan 10 dk aradım bilerek attımki gülelim diye. :)

Recep DÖNMEZ
15.Nisan.2013, 15:30
Teşekkürler Komutan.
Bizleri 14 dakika boyunca ilgiyle izlettin fotolarını.
Daha güzel günler senin olsun inşallah...

ibrahim ozel
15.Nisan.2013, 15:52
Eyvallah recep abim...

kemal bozkurt
17.Nisan.2013, 19:59
Eyvallah ta bedavadan eyvallah olmaz kemalim bu sene hangi avda beraber olcaz onu kesinleştirelim burası avkolik değil dostkolik ben senin büyüğünüm evliysen ailemle kaldığım evde bekarsan kendime ait olan dayalı döşeli diğer evimde misafir olacaksın yoksa burası gel geç yeri değil paşam haberin olsun.

Büyüksün komutanım evet evliyim ellerinden öper bi kızım bide oğlum var bu arada sezonu zor bekliyorum istanbuldan bezdim kısmet olursa bıldırcına gelirim komutanım allah razı olsun dostkolikteyiz hep birlikte.

ibrahim ozel
17.Nisan.2013, 20:25
Her daim baştacısın kardeşim...

20.Nisan.2013, 04:53
Abisi hepsini anladım da o orkinosu da köpek fermasında vurdum deme pes derim doğrusu... :D :D :D Şaka bir yana gerçekten çok güzel görüntüler. Özellikle köpekler ve fermalar harika. İnşallah bir gün geleceğim yanına... Kendine iyi bak, kalasın sağlıcakla... ;)

ibrahim ozel
20.Nisan.2013, 15:45
Oğuz abi balıkların köpekle alakası yok :D :D :D :D
Eyvallah abi baştacısın her daim her daim beklerim....

İBRAHİM AKKAYA
20.Nisan.2013, 20:33
Abisi hepsini anladım da o orkinosu da köpek fermasında vurdum deme pes derim doğrusu... :D :D :D Şaka bir yana gerçekten çok güzel görüntüler. Özellikle köpekler ve fermalar harika. İnşallah bir gün geleceğim yanına... Kendine iyi bak, kalasın sağlıcakla... ;)

Oğuz Hocam Onların Bölgesinde Deniz Var Köpeği Balığada Ferma verir :D :D :D :D

ibrahim ozel
20.Nisan.2013, 22:07
Oğuz Hocam Onların Bölgesinde Deniz Var Köpeği Balığada Ferma verir :D :D :D :D

Yok o kadarda değil köpekler kaliteli ama henüz su altı kokusunu alamıyolar :)