PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BU ŞİİRİ KIZIM KENDİSİ YAZDI... (İ.ÖZEL)

ibrahim ozel
18.Nisan.2013, 18:34
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında okunmak üzere şiir yarışması yapılmış. Kızım bu şiiri hazırladı. Bakalım ilk4'e girdi şimdilik. Kazanırsa bayramda okunacak. Bugün okuma çalışmasına başladık. Daha yeni başladık. Adı gibi nazlı bizimkisi :) Daha içten okuması için şimdi görev bana düştü. Şiiri dereceye girsede girmesede bence harika olmuş. Benden geçer not aldı benim zilli :)
http://youtu.be/KGetLeGWzdI

Kemal_Uygur
18.Nisan.2013, 20:02
Yerim kız senin kedi canını ben... Sen şimdiden benim birincimsin. Dile benden ne dilersen. Aslan parçasısın sen. Komutan varya böyle vatanına bağlı, milliyetçi evlatlar yetiştirdiğin için senide ayrı tebrik ediyorum.

Burhan KESKİN
18.Nisan.2013, 20:15
Ağzına sağlık yeğenim güzel şiir okumuş ;D ;D ;D ;D ;D Türklüğümle gurur duydum herkese böyle evlat yetiştirmek nasip olur inşallah tebrikler komutan ;D ;D ;D ;D

ibrahim ozel
18.Nisan.2013, 20:26
Ağzına sağlık yeğenim güzel şiir okumuş ;D ;D ;D ;D ;D Türklüğümle gurur duydum herkese böyle evlat yetiştirmek nasip olur inşallah tebrikler komutan ;D ;D ;D ;D

Yerim kız senin kedi canını ben... Sen şimdiden benim birincimsin. Dile benden ne dilersen. Aslan parçasısın sen. Komutan varya böyle vatanına bağlı, milliyetçi evlatlar yetiştirdiğin için senide ayrı tebrik ediyorum.

Kemalim sendeki canavarın maşşallahı var paşam hep aynı yetiştiriyoruz.
Burhan abi sendeki evlatlar kadar olsun yeter be abi siz büyükler öncümüzsünüz.

çetin ekren
18.Nisan.2013, 20:34
ağzına sağlık biricik..
gerçekten 10 numara bir şiir olmuş...
benden de geçer not aldı...
teşekkür ederiz nazlı kızımıza...

ibrahim ozel
18.Nisan.2013, 21:08
ağzına sağlık biricik..
gerçekten 10 numara bir şiir olmuş...
benden de geçer not aldı...
teşekkür ederiz nazlı kızımıza...

Eyvallah abim sağol varol...

gsahiner
19.Nisan.2013, 05:24
kuzum benim ya nasılda güzel heycanlı heyecanlı okuyor...

abim maşşalahı var yeğenimizin allah cc bahtını açık yolunu kısa eylesin

umarım başarılarla dolu bir ömür geçirir

Yıldıray İNCE
19.Nisan.2013, 08:02
Sana Katılıyorom Burhan Ustam......... ;D

ibrahim ozel
19.Nisan.2013, 10:26
Amin gültekin sağol yıldıray abim...

veyselll
19.Nisan.2013, 12:01
abı op benım ıcın cımcımeyı. harıka sıır yazmıs masallah.

ibrahim ozel
19.Nisan.2013, 16:08
Eyvallah paşam 23 nisanda kızım şiir okuyacakmış seçilmiş :)

Oktay AKÇAKMAK
19.Nisan.2013, 16:28
ASLANDAN ASLAN DOĞAR GARDAŞ

19.Nisan.2013, 16:30
tekkelimeyle mükemmel okuyorsun kendi yazmış olduğun şiirini nazlı kızım.afferin sana

19.Nisan.2013, 16:49
İbrahim senin kızın maşallahı var. Dedem Korkut izne çıktığında yerine bir çırak lazımdı. Şimdi gerek kalmadı :) :) :)

İBRAHİM AKKAYA
19.Nisan.2013, 16:58
Komutan Bu Kız sana Çok Oğlan Dövdürür Bak Demedi Deme. :D :D :D :D :D
Ağzına sağlık Fındık Kurdu Yeğenim . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

veyselll
19.Nisan.2013, 18:01
Eyvallah paşam 23 nisanda kızım şiir okuyacakmış seçilmiş :)

Benım oglan da nossa dansı yapacakmıs nası oluyosa. Evde kıvırtıp duruyodu.

ibrahim ozel
19.Nisan.2013, 23:54
Abilerim dostlarım sağolun 23 nisanda kızım önce kendi şiirini sonra grup olarak tek şiir okuyacaklarmış. İnşallah heyecandan unutmam video çekerim. Çalışmalar hızla devam ediyor....

gsahiner
20.Nisan.2013, 06:18
Abilerim dostlarım sağolun 23 nisanda kızım önce kendi şiirini sonra grup olarak tek şiir okuyacaklarmış. İnşallah heyecandan unutmam video çekerim. Çalışmalar hızla devam ediyor....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

TANER KARA
20.Nisan.2013, 23:55
maşallah komutanım ne de guzel okumuş

ibrahim ozel
21.Nisan.2013, 23:28
Tanerim şimdi ezbere ve çok daha hoş okuyor daha yeni yeni benim istediğim şekle geliyor sağolasın paşam...