PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Nasıl bir köpektir ya böylesini ilk defa gördüm.....!

Burhan KESKİN
20.Nisan.2013, 20:56
Jara y sedal_Una Grata Sorpresa_Part2 (http://www.youtube.com/watch?v=VyUJE0-IHYI#)

ibrahim ozel
20.Nisan.2013, 22:06
Gaziantep gibi burası :) av bol köpekler aport yapıyor :) Düşünsene o avda bu köpekler hiç aramadan bu kadar hayvan vuruldu. Birde av arayan ferma veren köpekler olsa acaba o avın en az 10 katı vurulmazmıydı? Heralde katliam olurdu. Bence o adamların atladığı avın haddi hesabı yok. Böyle avlanmak şahsen istemem.

TANER KARA
20.Nisan.2013, 23:40
kurt zahar herhalde :D

Yıldıray İNCE
21.Nisan.2013, 06:01
Ustane ne köpeği oldugunu bilemiyeceğim ama köpek iyi yetişmiş bence............

Burhan KESKİN
21.Nisan.2013, 16:44
Gaziantep gibi burası :) av bol köpekler aport yapıyor :) Düşünsene o avda bu köpekler hiç aramadan bu kadar hayvan vuruldu. Birde av arayan ferma veren köpekler olsa acaba o avın en az 10 katı vurulmazmıydı? Heralde katliam olurdu. Bence o adamların atladığı avın haddi hesabı yok. Böyle avlanmak şahsen istemem.

Kardeşim avı boşver sen köpeğe bak Bu köpek ne cins kurt ile poınter kırmasımı yoksa :D :D :D adam köpeği 2 metrelik tel örgünün üstünden atıyor aynı şekilde köpek o kadar yüksekten ağzında av ile sahibinin üstüne atlıyor nasıl bir eğitimdir bu şaşılacak şey :)

çetin ekren
21.Nisan.2013, 19:18
valla cinsi nedir bilmem ama bencede süper bir köpek....

gsahiner
22.Nisan.2013, 06:08
bildiğimiz çayır köpeği bunlar yav :)

Osman KARATEPE
22.Nisan.2013, 14:32
Fermasız av mı olur ya ...al bi golden ya da labrador işi gücü aport olsun ;) Fema verecek abi ferma...

yucelmert
23.Nisan.2013, 20:57
on numara köpek boşa gezmiyor kuşta zayıf ama tavşanı nerde arayacağını çok iyi biliyor,
aportmükemmel...
macar vizsla ile bi akrabalık var ama... :D
ayrıca bretonda güzelmiş....
yalnız amcalar bu kadar avı sucuğa basacaklar herhalde :D :D :D

Mesut BÜLBÜL
25.Nisan.2013, 19:02
ellerine sağlık kardeşim hayelbile edemiyeceğim avdan gelmiş gibi oldum sağolasın köpekte tüfekte atıcıda 10 numara imiş vallaha selamlar sayğılar diyorum