PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keklik Yetiştiriciliği ve Keklik Satışı..

Burhan KESKİN
26.Nisan.2013, 19:22
Keklik Yetiştiriciliği ve Keklik Satışı (http://www.youtube.com/watch?v=y7fq_D1tKAU#)

ibrahim ozel
26.Nisan.2013, 21:17
Her seferinde zevkle izlerim bu videoyu. Anlamadığım bu kadar kekliği nasıl pazarlıyorlar binlerce üretim yumurtada alıyolar. Tavuğu anlarım eritmek kolay olur ama bu kadar kekliği ne yapıyolar acaba. Lokantalarmı alıyo napıyo anlamadım ki?

Yıldıray İNCE
27.Nisan.2013, 08:05
Eline sağlık Burhan ustam.......

ismail aksu
27.Nisan.2013, 15:54
burda bi hastalık kapsa ve onlar dağa salınsa sonuç nasıl olur

ibrahim ozel
27.Nisan.2013, 16:12
iyide ismail böyle bir çiftlikde doğaya kaçmasını bırak bütün hayvanları ölür adamın sence aşısızmıdır bu kuşlar ben imkan vermiyorum dediğine. Ama burası Türkiye olmaz olmaz dememek lazım. Yinede burası resmi bir çiftlik ve veteriner kontrolünde olduğuna eminim...

Osman KARATEPE
29.Nisan.2013, 08:50
Her seferinde zevkle izlerim bu videoyu. Anlamadığım bu kadar kekliği nasıl pazarlıyorlar binlerce üretim yumurtada alıyolar. Tavuğu anlarım eritmek kolay olur ama bu kadar kekliği ne yapıyolar acaba. Lokantalarmı alıyo napıyo anlamadım ki?

Aynı soruyu bende soruyorum kendime abi nereye pazarlıyorlar diye.Hangi avcılık kulubü buralardan binlerce keklik alıp salım yapıyor ki ? Zaten salım yasak peki nereye gidiyor bunca keklik ?

gsahiner
29.Nisan.2013, 09:40
Aynı soruyu bende soruyorum kendime abi nereye pazarlıyorlar diye.Hangi avcılık kulubü buralardan binlerce keklik alıp salım yapıyor ki ? Zaten salım yasak peki nereye gidiyor bunca keklik ?

gittiği yer belli abi :) mideye gidiyor :D :D :D