Orijinalini görmek için tıklayınız : DOSTLAR TŞÖRT ŞAPKA VE SİTİKIR İŞİ OKYAY KOMUTANDA(Y.İNCE)
Yıldıray İNCE
28.Nisan.2013, 17:44
Dostlar tşört şapka ve stikır işini Oktay komutan ilğileniyor renk ve beden konusunda isim listesini Oktay komutan alacaktır isimlerini verecek Dostlar Oktay komutanla irtibata gecsin...........
Oktay AKÇAKMAK
28.Nisan.2013, 18:27
degerli arkadaşlar bu i ş malum bize kaldı şimdi söyle bifikrim var herkes yazsın ki ona göre uygulamaya geçelim bikere bu işiiçin maksimum fiyat elli tl.dirve renk kamuflaj olacak yada en fazla haki yeşil olacak şekilde kırmızı sarı turuncu gibi renkler avda kullanılsada avcılar tarafından en çok tercih edilen renk kamuflajdır bilecik buluşmasındakiyıldırayın kafasındakişapka ve burhana getirdigi tişort renkleri uyugndur diye dusunuyorum..şimdi herkes fikrini yazsın 15 kişi bile olsa yeterlidir akıllarda soru işareti kalmaması acısından yapan kişilerle birebir irtibat tlf..nu verilecektir..hoşcakalın
veyselll
28.Nisan.2013, 18:43
abı kamuflaj tamam benım ıcın. Fıyat da super. bılecıktekı sapkanın ve tsort un kalıtesı bellıydı (unlu bı amerıkan fırması) sıımdıden alacaklara hayırlı olsun. 1 kamuflaj sapka 1 kamuflaj tsort. Bedenı bılıyorsun abı atletık :)
gsahiner
29.Nisan.2013, 06:02
komutanım benide yaz
Oktay AKÇAKMAK
29.Nisan.2013, 06:49
isteyen arkadaşlar yazdırsın kendini fiyata kargo dahildir hadi beyler cevabı bekliyorum...tişört hillman şapka browning olacak kamuflajmı haki yeşilmi onuda yazınki bilelim ayrıca şunuda söyleyim logolar tişortün arka ortasına dikilecekki kamuflaj konusunda ıkıntı yaşamayalım
Komutanım Large Beden mümkünse kamuflaj olsun..ben de istiyorum..
gsahiner
29.Nisan.2013, 08:12
isteyen arkadaşlar yazdırsın kendini fiyata kargo dahildir hadi beyler cevabı bekliyorum...tişört hillman şapka browning olacak kamuflajmı haki yeşilmi onuda yazınki bilelim ayrıca şunuda söyleyim logolar tişortün arka ortasına dikilecekki kamuflaj konusunda ıkıntı yaşamayalım
Komutanım logoyu ortalamayalım sağ veya sol göğüse yazdıralım
Osman KARATEPE
29.Nisan.2013, 08:59
Abi bende istiyorum haki yeşil olsun ama bir takımda oğluma istiyorum ben L beden giyiyorum abi Efe 'de 8 yaşında yaptırabilirsen çok memnun olurum :)
komutanım beni de listeye alın
Oktay AKÇAKMAK
29.Nisan.2013, 09:25
haydiiiiiii bukadar katılımla olmaz toptan yaptırmammız lazım arkadaşlar şöyle bir 15-20 kişi olmalı
gsahiner
29.Nisan.2013, 09:39
Şapka ve Tişortler bunlar olacaktır. Arkadaşlar arkalarında avkolik yazacaktır.
http://i39.tinypic.com/5flvth.jpghttp://i40.tinypic.com/1zyihyv.jpghttp://i44.tinypic.com/16i8vr.jpg
Evet Tişört ve Şapka İsteyenler Listesi
1- Ali Ekber ÇOMAK
2 - Veysel ALTINDAĞ
3- Gültekin ŞAHİNER
4- Naci DİNÇER
5- Osman KARATEPE
6- Efe KARATEPE
7- Bülent UZUN
8- İbrahim ÖZEL
9- Kemal ÖZEL
10- Yücel MERT
11- Mesut BÜLBÜL
12- Recep DÖNMEZ
13- Burhan ÖZDEMİR
Not: Avkolik yazısı kırmızımı olsun yoksa kamuflajın üzerine siyah şekildemi yazdıralım dostlar almışken herkez avda kullanabilsin kırmızı yazıpta hayvanların dikkatini çekmeyelim askeri üniforma usulu kamuflajın üzerine siyah işletelim diyorum sizler ne dersiniz. yada www.avkolik.com (http://www.avkolik.com) da yazdırılabilir
veyselll
29.Nisan.2013, 09:54
1 - Veysel ALTINDAĞ
2- Gültekin ŞAHİNER
3- Naci DİNÇER
4- Osman Karatepe ve Oğlu Afacan KARATEPE :) (ismini bilmediğim için yazdım abi düzeltirsin)
5- Bülent UZUN
Efe karatepe. Ama bız aramızda canavar dıyoruz kendısıne :)
Osman KARATEPE
29.Nisan.2013, 10:33
kamuflajın ya da haki yeşilin üzerine siyah olabilir.
Osman KARATEPE
29.Nisan.2013, 10:33
Efe karatepe. Ama bız aramızda canavar dıyoruz kendısıne :)
Sorma Veysel adama 36 cal tek kırma yaptırdık ...
veyselll
29.Nisan.2013, 10:46
Sorma Veysel adama 36 cal tek kırma yaptırdık ...
Bu sene getır de saglam bı culluk avı yapsın burda
Osman KARATEPE
29.Nisan.2013, 12:39
Bu sene getır de saglam bı culluk avı yapsın burda
Bu sezon Efe 'nin görevi saksağanların kökünü kurutmak.
gsahiner
29.Nisan.2013, 14:01
yokmu dostlar başka ismini yazdırcak olan nerde bu sitenin insanları yaw :)
veyselll
29.Nisan.2013, 14:12
yokmu dostlar başka ismini yazdırcak olan nerde bu sitenin insanları yaw :)
Sen resımlerı bı at hele. Mıllet daha konuyu gormedı. Sonrada yetısemedım dıye sıkayet etme
gsahiner
29.Nisan.2013, 14:33
Sen resımlerı bı at hele. Mıllet daha konuyu gormedı. Sonrada yetısemedım dıye sıkayet etme
attım ya abi resimleri kafanı kaldır bi yukarı bak hele :)
veyselll
29.Nisan.2013, 15:12
kafamı var bızde. Sahılde pufur pufur havada cay carptı bıraz :)
ibrahim ozel
29.Nisan.2013, 15:21
Ula abim askerlikte bıktım haki yeşilden kamuflajdan sen emekli oldun özledin sanırım :D :D :D :D
Birer tane istiyorum ama oğlumda istiyor oktay abi param yok kemale alamıyom napcaz :D :D :D :D
Baştan söyleyeyim arkadaşlar bir kapıda bir dilenci olur kimse sulanmasın ona göre haaa :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
29.Nisan.2013, 15:26
arkadaşlar bu fiyat gayet normaldir kar marjı düşünülmede sadece arkadaşlara hizmet maksatlıdır normalde bu fiyata alamazsınız emin olun
Oktay AKÇAKMAK
29.Nisan.2013, 15:27
kemale beleeeeeeşşşş
Oktay AKÇAKMAK
29.Nisan.2013, 15:28
ula hadi gönlumden geçti osmanın canavarada beleeeeşşşş
gsahiner
29.Nisan.2013, 15:41
kemale beleeeeeeşşşş
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
abi bende gönlünden geçiyim mi :D :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
29.Nisan.2013, 16:03
La gültekin demedikmi 1 kapıda 1 dilenci diye :D :D :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
29.Nisan.2013, 16:45
Dostlar hadi bakalım bu sefer olacak galiba bu iş hayırlısıyla......
yucelmert
29.Nisan.2013, 17:09
abicim benide eklermisin,
şapka + tişört
sırttaki yazı sarıda olabilir, bi fikir sadece ;)
Recep DÖNMEZ
29.Nisan.2013, 18:00
Selamünaleyküm herkese.
Kimse yanlış anlamasın beni,
Bu şapka,tişört işi daha önceki yıllardada büyük bir hevesle
gündeme geldi,herkes 1'er 2'şer takım alıyordu sözde,listeler
yapıldı,bedenler verildi.Bu işi Osman KARATEPE kardeşim organize ediyordu,
bende katılıp ismimi yazdırdım,ücreti Osman Kardeşime havale ettim,ama ne
yazıkki ben ve bir arkadaşımdan başka ücret gönderen olmadığından Osman
Kardeşim bizim gönderdiğimiz ücretleri iade etmek zorunda kaldı....
Evet Osman aynen böyle olmadı mı Kardeşim.
İnşallah bu sefer olur ama ben yokum artık bu işlerde....
Yıldıray İNCE
29.Nisan.2013, 18:09
Recep Ustam yerden ğöğe kadar haklısın bende oğlumla beraber o zaman ismimi yazdırmıştım olmadı bu benim düşüncem tabiki bu sefer olacak heralde........
veyselll
29.Nisan.2013, 18:42
edısonn ampulu bılmemkac denemede bulmus. 100 defada ısmım yazılsa 101. Defa yıne yazın oraya veysel dıye
Mesut BÜLBÜL
29.Nisan.2013, 19:02
komutan bana XXL olarak 1 takım kayda alırsanız sevinirim havale işne gelince ne zaman derseniz uyar derim selamlar sayğılar
NOT biz avkolik olarak bencede saz desenli veya kamufilaj olması daha uygun diyorum bana uyar Özellikle iyi fikir düşünmüşsünüz diyorum
ibrahim ozel
29.Nisan.2013, 21:27
Recep abi düşünceni saygıyla karşılıyorum ama ben yinede ismimi yazdırıyorum bana 2 takım yazıldı sanırım bu olmassa öbürü vazgeçmek istemiyorum.
gsahiner
30.Nisan.2013, 05:53
La gültekin demedikmi 1 kapıda 1 dilenci diye :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D neyse bizede paralı almak düşer şimdi ayıp olur da :)
gsahiner
30.Nisan.2013, 05:56
Selamünaleyküm herkese.
recep abi inş. olmaz abicim yalnız bu konuda da benim bi fikrim var havaleye gerek yok kapıda ödeme ile yollatır oktay komutanım ozaman herkez alır.
ayrıca bir diğer nokta bu şekilde bir durum olacaksa bunu yapacak arkadaşım ne buraya adını yazdırsın nede alacağım diye insanları güvendirsin almadın alamadın diye burda kimsenin kimseye güceneceği darılacağı yok sonuçta bu işler birazda imkan işi kimse kimseye gücenmez ama sizinde dediğiniz gibi alacağım deyipte almayan varsa işte o zaman sıkıntı olur gücenmeler ozaman başlar
gsahiner
30.Nisan.2013, 05:59
komutan bana XXL olarak 1 takım kayda alırsanız sevinirim havale işne gelince ne zaman derseniz uyar derim selamlar sayğılar
NOT biz avkolik olarak bencede saz desenli veya kamufilaj olması daha uygun diyorum bana uyar Özellikle iyi fikir düşünmüşsünüz diyorum
mesut abicim listeye alıyhorum senide beden işi şuanda karışıklık olmasın diye yazmıyorum onun için onu ayrıca telefonda görüşerek teyit edeceğim
maksadımız listemiz biraz kabarsın da ozaman imalat aşamasına geçelim
Osman KARATEPE
30.Nisan.2013, 06:09
Teşekkürler amcası madem gönlünden geçmiş Efe'de seni arayıp teşekkürlerini iletsin o zaman...
Osman KARATEPE
30.Nisan.2013, 06:11
Selamünaleyküm herkese.
Malesef haklısın abi aynen dediğin gibi oldu...ama inşallah bu sefer cayan fazla olmaz da giyeriz tişörtleri.
veyselll
30.Nisan.2013, 07:46
mesut abicim listeye alıyhorum senide beden işi şuanda karışıklık olmasın diye yazmıyorum onun için onu ayrıca telefonda görüşerek teyit edeceğim
maksadımız listemiz biraz kabarsın da ozaman imalat aşamasına geçelim
Guultekın bedenı bılıyorsun kardesım. Xxxllll :D :D
Oktay AKÇAKMAK
30.Nisan.2013, 07:55
arkadaşlar allahın izniyle bu kez ben yapıyorum bu işi ve beni az çok bilen bilir lafım ağızdan çıkarsa kanundur olacak demektir...bu yaştan sonra boş işlerle uğraşmam hasbel kader arkadaşların ricası üzerine böyle bir görevi aldık üzerimize evet bu işler zordur karışıktır bilirim bende ama hadi bakalım lafa gelince herkes konuşuyor iş icraata gelince çok kişi kayıp bu yüzden arkadaşlardan ricam şudur bu ,iş ciddi anlamda ele alındı boşa kaybedecek zamanımızda kafamızda yok bu sebeple ciddi anlamda böyle bir organizasyona katılmak idteyen varsa başçavuşun sözudur bu iş yarım kalmaz...hepinize saygılar bekliyorum isimleri avkolikçiler 15-20 kişi oluncada yapılacak emanetler haberiniz olsun.............. aliekber gardaş şu sticker. leri nasıl alırız senden gardaş
Oktay AKÇAKMAK
30.Nisan.2013, 07:58
bu arada gültekin isimlerle sen ilgilen canımsın şu listeyi veyselle beraber bi oluşturunki kaç kişi olmuş bilelim...genç olmanızdan dolayıdır ve av saygıyla başlar buna sıgınaraktan bu görev paylaşımında yardımcı olursanız sevinirim
gsahiner
30.Nisan.2013, 08:03
bu arada gültekin isimlerle sen ilgilen canımsın şu listeyi veyselle beraber bi oluşturunki kaç kişi olmuş bilelim...genç olmanızdan dolayıdır ve av saygıyla başlar buna sıgınaraktan bu görev paylaşımında yardımcı olursanız sevinirim
estagfurullah komutanım sen demeden ben onu düzenledim olay bende ;)
veyselll
30.Nisan.2013, 11:22
olay gultekındeeee karıstırmayın veyselı :D :D :D :D emrın olur abım ne demek. Gereklı yerlerı telefon trafıgı yapıyom ben
Recep DÖNMEZ
30.Nisan.2013, 21:05
arkadaşlar allahın izniyle bu kez ben yapıyorum bu işi ve beni az çok bilen bilir lafım ağızdan çıkarsa kanundur olacak demektir...bu yaştan sonra boş işlerle uğraşmam hasbel kader arkadaşların ricası üzerine böyle bir görevi aldık üzerimize evet bu işler zordur karışıktır bilirim bende ama hadi bakalım lafa gelince herkes konuşuyor iş icraata gelince çok kişi kayıp bu yüzden arkadaşlardan ricam şudur bu ,iş ciddi anlamda ele alındı boşa kaybedecek zamanımızda kafamızda yok bu sebeple ciddi anlamda böyle bir organizasyona katılmak idteyen varsa başçavuşun sözudur bu iş yarım kalmaz...hepinize saygılar bekliyorum isimleri avkolikçiler 15-20 kişi oluncada yapılacak emanetler haberiniz olsun.............. aliekber gardaş şu sticker. leri nasıl alırız senden gardaş
Oktay Abi selamlar,
Abicim seninle fizana giderim,mevzu seninle alakalı değil onu bilesin.
Ben sadece bu mevzular başlayınca istekli çok oluyor,işin sonunda
yalnız kalıyoruz onu anlatmaya çalıştım.
Ama dediğim gibi seninle ilgili hiçbir sıkıntı yok abicim.
Mademki sen bu işe el attın lafımdan dönüyorum
Bana da XL yaz abicim.....
Selamlar....
gsahiner
01.Mayıs.2013, 06:15
ekledim recep abi senide listeye evet dostlarım başka ismini yazdıracak olan varmı
Oktay AKÇAKMAK
01.Mayıs.2013, 08:41
KAÇ OLDU RAKAM GENÇLER ULA M,İLLET SİYTEYEMİ GİRMİYOR YOKSA GÖRMUYORMU YAHU BEYLER BU FİYATA HILLMAN TİŞORT BROWNİNG ŞAPKA ALAMAZSINIZ HABERİNİZ OLA BU FİYATLARA HATIRIMIZA BİR DEFAYA MAHSUS VERİLMİŞTİR YOKSA SADECE HİLLMAN 70 TL. AV BAYİLERİNDE..DEDİĞİM GİBİ GEREKLİ YERLERELE KONUŞTUM BU İŞ YARIM KALMAZ BEN SADECE ARACIYIM PARAYLA İŞİM OLMAZ DOSTLARIMIZ FAYDAMIZ OLURSA NE ALA
Oktay AKÇAKMAK
01.Mayıs.2013, 08:42
HA ŞUNUDA BELİRTMEDEN GEÇMİYECEM BU İŞTE 5 KİŞİDE KALSAK BU İŞ YİNE YAPILACAK LAF AĞIZDAN ÇIKTI BİKERE MERMİ MİSALİ DÖNERSE BENİ VURUR..
gsahiner
01.Mayıs.2013, 09:10
HA ŞUNUDA BELİRTMEDEN GEÇMİYECEM BU İŞTE 5 KİŞİDE KALSAK BU İŞ YİNE YAPILACAK LAF AĞIZDAN ÇIKTI BİKERE MERMİ MİSALİ DÖNERSE BENİ VURUR..
oktay komutanım liste 9 kişi 2 bebe ile birlikte toplamda 11 kişi millet giriyorda olaya yanaşmıyor komutanım olay bukadar net
Dostlar merhabalar 2yıldır aranızdayım yeni nasip oldu yazmak...
Benide ekleyin listeye bi takımda ben alayım...
Yıldıray İNCE
01.Mayıs.2013, 09:32
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Burhan KESKİN
01.Mayıs.2013, 09:43
Tişörtüm var haki yeşil komutanımın hediyesi!! şapkam yok banada bir brownig sadece şapka yazın :)
gsahiner
01.Mayıs.2013, 10:48
Tişörtüm var haki yeşil komutanımın hediyesi!! şapkam yok banada bir brownig sadece şapka yazın :)
yok arkadaş öyle tek olmuyo takım halinde bunlar :)
imported_avkolik
01.Mayıs.2013, 11:24
yok arkadaş öyle tek olmuyo takım halinde bunlar :)
Super ;D ;D ;D
gsahiner
01.Mayıs.2013, 11:34
Super ;D ;D ;D
sen niye yazdırmıyon adını admin abicim bu listeye ? :) senin neyin eksik bizden yazıyorum sen baş sıraya eksilen olursa parasınıda senden alcam :)
yucelmert
01.Mayıs.2013, 16:27
herkesin emeğine sağlık, bu sene meralarda moda avkolik olacak :D :D :D
veyselll
01.Mayıs.2013, 16:47
gultekın lıste ne durumda
gsahiner
01.Mayıs.2013, 21:35
Liste birinci sayfada arkadaşlar listeye oradan bakabilirsiniz
ilker...
02.Mayıs.2013, 00:08
ben yeniyim bu sitede ama ben de alırım. tabi kabul ederseniz. hatta bir takım da oğluma.
Ustalarım caymalar oluyor demissiniz ücretleri şimdiden göndersek sonradan cayma olmaz diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum.
veyselll
02.Mayıs.2013, 11:04
Ustalarım caymalar oluyor demissiniz ücretleri şimdiden göndersek sonradan cayma olmaz diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum.
Burhan bey, oktay abı bu ıse el attıysa cayma olmaz rahat olun.
gsahiner
02.Mayıs.2013, 11:05
Kardeşim listede cayacak insan yok
Oktay AKÇAKMAK
03.Mayıs.2013, 10:44
GÜLTEKİN RECEBİN DEDİĞİ GİBİ ÇOK FAZLA UĞRAŞMAYA GEREK YOK HERKES BEDEN ÖLÇÜSÜNÜ YAZSIN GARDAŞ LAF HAVADA KALMASIN EN AZINDAN...EN SON LİSTEYİ BİR TOPARLAYINDA SİPARİŞİ VERELİM GARDAŞ BİR HAFTAYA YAPARLAR
gsahiner
03.Mayıs.2013, 13:18
Arkadaşlar tişörtler için son çağrı herkez bedenlerini son bir kez yazsın listemiz aşağıdaki gibidir
BEDENLER
1- Ali Ekber ÇOMAK XL
2- Burhan KESKİN XL
3 - Veysel ALTINDAĞ L
4- Gültekin ŞAHİNER L
5- Naci DİNÇER L
6- Osman KARATEPE L
7- Efe KARATEPE S
8- Bülent UZUN XL
9- İbrahim ÖZEL XL
10- Kemal ÖZEL S
11- Yücel MERT ?????
12- Mesut BÜLBÜL XXL
13- Recep DÖNMEZ XL
14- Burhan ÖZDEMİR ?????
15- İlker GÜNDÜZ ?????
NOT :
HERKEZ BEDENLERİNİ VE ALACAĞINI SON KEZ BİR TEYİD ETSİN SİPARİŞLER VERİLECEKTİR.
KAMUFLAJ TİŞÖRTÜN ÜZERİNE SİYAH YAZI İLE AVKOLİK YAZILACAKTIR
Burhan KESKİN
03.Mayıs.2013, 13:21
Liste birinci sayfada arkadaşlar listeye oradan bakabilirsiniz
Ben niye yokum listede çırak yaz benide benim neyim eksik yaw bu sitenin en çok kahrını çeken biri olarak avlaklarda avkolik tişört ve şapkayla gezecem üye toplayacam hadi en başa yaz beni bakem.. :-* :-* :-*
gsahiner
03.Mayıs.2013, 13:29
varsın abi kambersiz düğün olurmu
gsahiner
03.Mayıs.2013, 13:31
Arkadaşlar tişörtler için son çağrı herkez bedenlerini son bir kez yazsın listemiz aşağıdaki gibidir
BEDENLER
1- Ali Ekber ÇOMAK >>>>>>>>>> XL
2- Burhan KESKİN >>>>>>>>>> XL
3 - Veysel ALTINDAĞ>>>>>>>>>> L
4- Gültekin ŞAHİNER>>>>>>>>>> L
5- Naci DİNÇER >>>>>>>>>>>>> L
6- Osman KARATEPE >>>>>>>>> L
7- Efe KARATEPE >>>>>>>>>>> S
8- Bülent UZUN >>>>>>>>>>>>> L
9- İbrahim ÖZEL >>>>>>>>>>>> L
10- Kemal ÖZEL >>>>>>>>>>>>> S
11- Yücel MERT >>>>>>>>>>>>> XL
12- Mesut BÜLBÜL >>>>>>>>>>>> XXL
13- Recep DÖNMEZ >>>>>>>>>>> XL
14- Burhan ÖZDEMİR >>>>>>>>>> L
15- İlker GÜNDÜZ >>>>>>>>>>>> ??? ???
16- Yıldıray İNCE >>>>>>>>>>>> XXL
17- Hasan Mert İNCE>>>>>>>>>>XL
18- Ali BOZKUŞ >>>>>>>>>>>>>>XL
19-İbrahim AKKAYA >>>>>>>>>>>XXL
20-Sercan AKKAYA >>>>>>>>>>> L
NOT :
HERKEZ BEDENLERİNİ VE ALACAĞINI SON KEZ BİR TEYİD ETSİN SİPARİŞLER VERİLECEKTİR.
Oktay AKÇAKMAK
03.Mayıs.2013, 13:44
arkadaşlar malzemeler eve teslim edilecektir lutfen adresleri alalım
Oktay AKÇAKMAK
03.Mayıs.2013, 13:52
tişörtler ve şapkaların üzerinde avkolik.net yazacak orman desenli olacak siyah yazıyla logo olacak insan gözuyle dikkat çeker ama hayvanların siyah beyaz gördüğü ve nadir hayvanın renkli gördüğü düşünülürse ava hitap eder..posta havalesi ücretsiz olacaktır hesaba yatırılacaktır..ayrıyeten hes. no bildirecem osman ve ibonun çocuklara tişortler benim hediyemdir güle güle kullansınlar ..aklında soru işareti olan varsa yazsın arkadaşlar yada daha başka fikri olanlar...baştan söyleyim fikirler çok dikkate alınmayacaktır çünki her kafadan bir ses çıkacağı için boku çıkar ortak karar alınmıştır bumudur budur sonuçta..hepimize hayırlı olsun arkadaşlar
imported_avkolik
03.Mayıs.2013, 16:21
tişörtler ve şapkaların üzerinde avkolik.net yazacak orman desenli olacak siyah yazıyla logo olacak insan gözuyle dikkat çeker ama hayvanların siyah beyaz gördüğü ve nadir hayvanın renkli gördüğü düşünülürse ava hitap eder..posta havalesi ücretsiz olacaktır hesaba yatırılacaktır..ayrıyeten hes. no bildirecem osman ve ibonun çocuklara tişortler benim hediyemdir güle güle kullansınlar ..aklında soru işareti olan varsa yazsın arkadaşlar yada daha başka fikri olanlar...baştan söyleyim fikirler çok dikkate alınmayacaktır çünki her kafadan bir ses çıkacağı için boku çıkar ortak karar alınmıştır bumudur budur sonuçta..hepimize hayırlı olsun arkadaşlar
Olay budur komutanım...Had arkadaşlar gerçekten harika bir iş çıakcak ortaya tişört ve şapkayı Bilecikte gördük.Olabilecek en iyi kalite diyebilirim şüpheniz olmasın.
yucelmert
03.Mayıs.2013, 16:40
abi benim xl olsun lütfen,
adres :
Yücel Mert
2.hava kuvveti komutanlığı lojmanları ptt şubesi bağlar/diyarbakır
0 505 747 36 40
veyselll
03.Mayıs.2013, 17:18
valla beden konusunda bıraz sanssızım. Gıymeden pek anlamam uyup uymayacagından. Gultekın sen bedenı gordun kardesın atletık yaz sen oraya :D :D :D
Adres: tacir köyü/iznik/bursa
Tel:05384958809
ibrahim ozel
03.Mayıs.2013, 17:21
Ben oktay abiden alırım istanbuldan geliyom ustam yanına çok yakında :)
Gültekin banada L benden yaz kardeşim xl bana büyük olur sen beni ramboya mı benzettin orda nedir :D
üstü altı 78 kiloluk adamız :D
Gültekin benimki ''L''
yenikent mah. 105 sok yeşilkoza 7blok kat4 daire7 söke/aydın
Oktay AKÇAKMAK
04.Mayıs.2013, 05:01
hadi beyler bu listede adıolanlar yazsın adresini adre yazmayan vazgecti kabul edilecektir bidaha soyluyorum bu tişort ve şapka benim hatırıma bu fiyat kar marjı düşünülmeden bir defaya mahsus hatır icin yapılmaktadır..bidaha istesenizde olmaz zaten laf havada kalmasın ve yıllardır lafcta kalan şey bitsin diye duzenledim bu işi ...LAFI UZATMAYALIM BU BİR EMİRDİR TİŞORT ALINACAK...AL
Yıldıray İNCE
04.Mayıs.2013, 06:38
Yıldıray İnce Akkent Sitesi 120. Bulok Daire.717 Kat.2 Milas.Muğla
Yıldıray İNCE
04.Mayıs.2013, 18:35
Mesut Bülbül Emek mah.Sanayi Sİtesi 8.cad no.1 Milas.Müğla
Burhan KESKİN
04.Mayıs.2013, 22:41
Burhan keskin Ertuğrul gazi mah. akasya sok. sırma ap. no 26/3 Bilecik/mrkz
ibrahim ozel
04.Mayıs.2013, 23:39
istihbarat yönünden adresi veremem kusura bakmayın muhahahaha :)
Komutanım Oktay komutanım kulaklarını çeker bak özel denen birşey var ordan gönder istihbaratını ozaman Az önce misafirimdi sağolsun biraz sohbet ettik kulaklarınızı çınlattık haftaya dağıtılıyormuş tişörtler sabırsızlıkla bekliyoruz artık
Yeşilyurt Mah. Hacılar sok. 24/202 sultandağı/Afyonkarahisar 0532 5909602
gsahiner
06.Mayıs.2013, 07:36
Gültekin banada L benden yaz kardeşim xl bana büyük olur sen beni ramboya mı benzettin orda nedir :D
üstü altı 78 kiloluk adamız :D
abicim boydanb dolayı rahat olsun seneyedew giyersin diye :D :D :D
gsahiner
06.Mayıs.2013, 07:38
Gültekin ŞAHİNER Altınevler mahallesi plevne caddesi balpeteği sokak no:1 Gülveren ANKARA
ali bozkuş çardak köyü orta mahalle no/15 köroğlu market nevşehir merkez) 1 takımda ben alacagım eger geç kalmadıysam
Oktay AKÇAKMAK
06.Mayıs.2013, 17:53
Arkadaşlar yarın hes notunu verecek elli tl yatıran arkadaşlar adreslerine gönderilecektim emanetler
Oktay AKÇAKMAK
06.Mayıs.2013, 17:54
Hesap numarası yazdım ama değişmiş yine anlayın siz işte
İBRAHİM AKKAYA
06.Mayıs.2013, 22:22
[b]Oktay Komutan İbrahim ile Osmanın Sıpalarına Kirve oluyorsunda Bizim sıpaya olmuyormusun Sen Nasıl Emmiisin. :D :D :D :D
Bizede Yazın Bir xxl Bir L Canınız sağolsun . :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
07.Mayıs.2013, 07:25
onlar daha çocuk be dayı seninkide sana göre çocuk ama bize göre delikanlı..yiğenimin canı sağolsun adanadan eşyaları getirincede yiğenime alt üst bir kamuflaj sözüm olsun..o adam artık avcı oldu ve abisinin hediyesiyle av yapsın bu yılda..dayı hayırlısıyla şu işi birelimde ondan sonrası kolay sen rahat ol
komutanım L olacak unutmusum numarayı
gsahiner
07.Mayıs.2013, 10:27
BEDENLER
1- Ali Ekber ÇOMAK >>>>>>>>>> XL
2- Burhan KESKİN >>>>>>>>>> XL
3 - Veysel ALTINDAĞ>>>>>>>>>> L
4- Gültekin ŞAHİNER>>>>>>>>>> L
5- Naci DİNÇER >>>>>>>>>>>>> L
6- Osman KARATEPE >>>>>>>>> L
7- Efe KARATEPE >>>>>>>>>>> S
8- Bülent UZUN >>>>>>>>>>>>> L
9- İbrahim ÖZEL >>>>>>>>>>>> L
10- Kemal ÖZEL >>>>>>>>>>>>> S
11- Yücel MERT >>>>>>>>>>>>> XL
12- Mesut BÜLBÜL >>>>>>>>>>>> XXL
13- Recep DÖNMEZ >>>>>>>>>>> XL
14- Burhan ÖZDEMİR >>>>>>>>>> L
15- İlker GÜNDÜZ >>>>>>>>>>>> ??? ???
16- Yıldıray İNCE >>>>>>>>>>>> XXL
17- Hasan Mert İNCE>>>>>>>>>>XL
18- Ali BOZKUŞ >>>>>>>>>>>>>>L
19-İbrahim AKKAYA >>>>>>>>>>>XXL
20-Sercan AKKAYA >>>>>>>>>>> L
NOT :
veyselll
07.Mayıs.2013, 10:36
oooookkkeeeeeyyyyyyy :)
Oktay AKÇAKMAK
07.Mayıs.2013, 12:49
arkadaşlar konuyu netleştirinki artık siparişlere başlayalım haber bekliyorlar
arkadaşlar konuyu netleştirinki artık siparişlere başlayalım haber bekliyorlar
Abi konu netleşti gibi.. Sen hesap nosunu ver paraları gönderelim.. Siparişi sonra ver bence.. herkes bedenini yazmış zaten.. bu konu olgunlaştı iyice..
gsahiner
07.Mayıs.2013, 13:53
abicim sen hesap numarasını yaz herkez yolladımı adama siparişi ver gitsin
Oktay AKÇAKMAK
07.Mayıs.2013, 14:57
evet arkadaşlar hesap numarasını veriyorum....5333122 metin erçoban adınadır ..p.t.t hesap numarasıdır...adanada hilal av bayii olarak geçer internettede bulabilirsiniz ayrıca arkadaşlar ucuza mal vereenlerdendir..reklam yapmam sadece tavsiye ederim okadar...haydi hayırlı olsun beyler yakındada malzemeler elimizde olur
yucelmert
07.Mayıs.2013, 18:43
işlem tamam komutanım, bilgilerinize arz ederim ;)
evet arkadaşlar ben havelemi yaptım sim sıra tşört ve şapkamı bekleyeceyim saygılarımla emegi geçen herkese teşekürler
Oktay AKÇAKMAK
09.Mayıs.2013, 06:52
arkadaşlar en yakın zamanda adreslere gönderilecektir emanetler
gsahiner
09.Mayıs.2013, 07:14
arkadaşlar en yakın zamanda adreslere gönderilecektir emanetler
komutanım ben biraz geç yollayabilirim malum maaş dönemi değil
Oktay AKÇAKMAK
09.Mayıs.2013, 08:16
olur kardeş olur
Osman KARATEPE
10.Mayıs.2013, 05:54
Abim kusura bakma birkaç gündür kabinde tadilat yapıyorum siteye giremedim.
Adnan menderes mah. Osmanağa Cad. No:80/1 Deva Sağlık Kabini Osmangazi/Bursa
Ayrıca oğlumun tişörtü için çok teşekkür ederim.
Oktay AKÇAKMAK
10.Mayıs.2013, 07:31
evet beyler dikim işi başladı haberiniz ola....
havale tamamdır.. Emeğinize sağlık..
yucelmert
10.Mayıs.2013, 17:19
komutan emeğine sağlık, şimdiden teşekkür ederim...
Recep DÖNMEZ
10.Mayıs.2013, 17:32
Pazartesi havale işini halledeceğim inşallah....
Oktay abim tşörtlermi dikiliyor yoksa AVKOLİK yazısımı dikiş ile yapılıyor...
Mesut BÜLBÜL
10.Mayıs.2013, 19:44
Komutan pazartesi işi halledeyim şimdi girdim konuyu ilgileneceğim ellerine sağlık
Oktay AKÇAKMAK
11.Mayıs.2013, 06:17
ARKADAŞLAR KISA KOLLU OLSAYDI HAZIRDI AMA GENEL İSTEK UZUN KOLLU OLUNCA ÜZERİNDE ÇALIŞMAK GEREKTİ..TİŞÖRTLER ORMAN DESENLİ SOL GÖGÜSTE CEP ÜSTUNDE AVKOLİK SİYAH YAZILI OLARAK HAZIRLANIYOR RENKLERİ SECERKEN ÖZELLİKLE ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ OLMAMASINI TERCİH ETTİKKİ KAMUFLAJ TAM OLSUN ÖNUMUZDEKİ HAFTA SONUNA KADAR KARGOLAR ELİNİZE GEÇMEYE BAŞLAR...ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN...ŞAPKALARDAKİ RENKLERDE TAM OLARAK ARAZİ DESENLERİ VE TOPRAK RENKLERİYLE ORMAN RENKLERİ ÜZERİNDEDİR..ORJİNAL BROWNİNG OLUP HERYERDE RAHATÇA GİYEBİLİRSİNİZ..ŞAHSEN BEN DIŞARI ÇIKIP GEZERKEN BİLE TAKIYORUM ŞIK VE GÜZEL ŞAPKALAR..İNŞALLAAH SİZİN KAFALARDA YILDIRAYINKİ GİBİ KOÇ KAFASI DEGİLDİR....ULA YILDIRAY SENDEN NE KELLE PAÇA ÇIKAR BE GARDAŞ...HA HA HAAAYYYYTT
Yıldıray İNCE
11.Mayıs.2013, 08:10
ARKADAŞLAR KISA KOLLU OLSAYDI HAZIRDI AMA GENEL İSTEK UZUN KOLLU OLUNCA ÜZERİNDE ÇALIŞMAK GEREKTİ..TİŞÖRTLER ORMAN DESENLİ SOL GÖGÜSTE CEP ÜSTUNDE AVKOLİK SİYAH YAZILI OLARAK HAZIRLANIYOR RENKLERİ SECERKEN ÖZELLİKLE ÇOK DİKKAT ÇEKİCİ OLMAMASINI TERCİH ETTİKKİ KAMUFLAJ TAM OLSUN ÖNUMUZDEKİ HAFTA SONUNA KADAR KARGOLAR ELİNİZE GEÇMEYE BAŞLAR...ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN...ŞAPKALARDAKİ RENKLERDE TAM OLARAK ARAZİ DESENLERİ VE TOPRAK RENKLERİYLE ORMAN RENKLERİ ÜZERİNDEDİR..ORJİNAL BROWNİNG OLUP HERYERDE RAHATÇA GİYEBİLİRSİNİZ..ŞAHSEN BEN DIŞARI ÇIKIP GEZERKEN BİLE TAKIYORUM ŞIK VE GÜZEL ŞAPKALAR..İNŞALLAAH SİZİN KAFALARDA YILDIRAYINKİ GİBİ KOÇ KAFASI DEGİLDİR....ULA YILDIRAY SENDEN NE KELLE PAÇA ÇIKAR BE GARDAŞ...HA HA HAAAYYYYTT
Komutanım yine belden aşağı vurmuşsun neyse sen yinede şapka ölcülerini benim kafaya göre ver neolur ne olmaz........ : :D
gsahiner
11.Mayıs.2013, 14:08
dostlar ben alamıyorum gerekli açıklamayı oktay komutanıma yaptım kusura bakmayın
yucelmert
12.Mayıs.2013, 12:10
komutan hangi kargo ile göndereceksin... malum ona göre benim lojman teslimatları sıkıntılı oluyor, o yüzden aras kargo ile alipınar/bağlar/diyarbakır şubesi (şubeden teslim) veya
ptt kargo ile direk alayın içine... sen seç artık olurmu ???
Mesut BÜLBÜL
13.Mayıs.2013, 06:43
Komutan pazartesi işi halledeyim şimdi girdim konuyu ilgileneceğim ellerine sağlık
Oktay bey saat 09 itibariyle işlemi tamamladım şu verdiğiniz ptt hesap NO Suna 5333122 metin ercoban adına havalemi yaptım 50 tl bilgilerinize arz ederim Emeği gecen tüm kardeşlerimize teşekkür ederim selamlar saygılar
gsahiner
20.Mayıs.2013, 14:05
güncel
dadak_e
20.Mayıs.2013, 17:05
emre avcı
oktay abi benide listeye ekliye bilirsiniz
organize sanayi bölgesi 5 ara sokak bayramoğlu yem un fabrikası AZİZİYE\ERZURUM L BEDEN
05359721041
Oktay AKÇAKMAK
22.Mayıs.2013, 10:16
son üç gün arkadaşlar tişörtlariniz hazır hepsi önümüzdeki hafta adreslere postalanacak duyurlur
yucelmert
22.Mayıs.2013, 16:37
eywalllah komutan emeğine sağlık...
Bizim tişörtler noldu yahu?? Var mı alan..
Oktay AKÇAKMAK
06.Haziran.2013, 11:00
evet arkadaşlar sizin tişörtleri diktirdim burdada bit pazarında yedim parasıylada rakı iç tim ha ha ahaayyyy...arkadaşlar tişörtler bitti şu an bana yollanıyor bende burdan herkese tek tek kargo yapacam adresleriniz burda vardı sanırım ula sıkıştırmayın sanki sabah avamı çıkacanız avcılarrr...oldu oldu hemde güzel oldu tam isted,ğimiz gibi hemde..haydin görüşürüz yakında
evet arkadaşlar sizin tişörtleri diktirdim burdada bit pazarında yedim parasıylada rakı iç tim ha ha ahaayyyy...arkadaşlar tişörtler bitti şu an bana yollanıyor bende burdan herkese tek tek kargo yapacam adresleriniz burda vardı sanırım ula sıkıştırmayın sanki sabah avamı çıkacanız avcılarrr...oldu oldu hemde güzel oldu tam isted,ğimiz gibi hemde..haydin görüşürüz yakında
Yav Oktay Abi ne uğraşıyon bu kadar. Adresi verelim onlara göndersinler.. Vallaha sana çok zahmet verdik. Neyse sen bi gel hele borcumuzu ödeyeceğiz.. selamlar.
senin canın sagolsun komutanım
Oktay AKÇAKMAK
06.Haziran.2013, 13:37
alla arkadaşlar adamlar zaten maliyetine yaptılar tişörtleri..üstüne bide kargo parasınıda verin gönderin diyemedim ama merak etmeyin bir kaç gün içinde elinizde olur ava çıkmadığımız ve ii olsun istediğimiz için biraz yavaştan aldık işi..,
gsahiner
13.Haziran.2013, 09:43
DUYANLAR DUYMAYANLAR TİŞÖRTLER GELİYOR :D
geliyor derken gültekin kardeş
gsahiner
13.Haziran.2013, 12:08
geliyor derken gültekin kardeş
oktay komutan pazartesi yollayacakmış yalnız para göndermede bir sıkıntı olmuş galiba elinde dekontları olan dostlar buraya yükleyebiliyorsa yüklesin yoksa oktay komutanla bir irtibata geçilmesinde fayda var
Oktay AKÇAKMAK
13.Haziran.2013, 12:21
yahu arkadaşlar aceleye gerek yok çunki koca sitede sadece 7 kişi tişört istedi..mecburen beklenilen rakamı yakalamak zorunda kaldık 35 tane yaptırlrıdı bundan diğerleride arkadaşlara dağıtılacak mesele tek başıma benim üzeriöme kalıncada haliyle biraz zaman aldı konunun yetişmesi bu sebeple arkadaşlar kusura bakmasınlar sezonda kapalı olduğu için beni makul görün lütfen herkese ayrı ayrı kargo yapılacağı için iş karışıklığa gelmesin diye uğraşıyorum ama hafta içi bitecek sanırım bu iş..hepinize şimdiden hayırlı olsun beyler
Burhan KESKİN
14.Haziran.2013, 10:29
Usta sen bi harikasın ya sabır her şeyin ilacıdır.. :)
Oktay AKÇAKMAK
17.Haziran.2013, 07:16
arkadaşlar herkesin tişörtleri elime geçti adreslere postalamaya başladım hayırlı olsun şimdiden
Yıldıray İNCE
17.Haziran.2013, 07:20
arkadaşlar herkesin tişörtleri elime geçti adreslere postalamaya başladım hayırlı olsun şimdiden
Herkes adına teşekür ederim Komutanım..........
dadak_e
17.Haziran.2013, 08:12
oktay abi bu tişörtlerin yırtılmaya güneşe karşı solmaya ne kadar garintisi var bak biz seni tanırız yanında garanti belgelerinide yollıycanmı :D
dadak_e
17.Haziran.2013, 08:13
abi çok teşekkür ederiz sanada zahmet verdik
erzurumdan slm ve saygılarla
gsahiner
17.Haziran.2013, 08:24
GÜLTEKİN ŞAHİNER : Çelikay ltd. şti. Plevne caddesi Balpeteği sokak no: 1 mamak ankara
OSMAN KARATEPE : Adnan menderes mah. Osmanağa Cad. No:80/1 Deva Sağlık Kabini Osmangazi/Bursa
EMRE AVCI
organize sanayi bölgesi 5 ara sokak bayramoğlu yem un fabrikası AZİZİYE\ERZURUM L BEDEN
YILDIRAY İNCE Akkent Sitesi 120. Bulok Daire.717 Kat.2 Milas.Muğla
MESUT BÜLBÜL Emek mah.Sanayi Sİtesi 8.cad no.1 Milas.Müğla
BURHAN KESKİN Ertuğrul gazi mah. akasya sok. sırma ap. no 26/3 Bilecik/mrkz
NACİ DİNÇER Yeşilyurt Mah. Hacılar sok. 24/202 sultandağı/Afyonkarahisar 0532 5909602
ALİ BOZKUŞ çardak köyü orta mahalle no/15 köroğlu market nevşehir merkez
YÜCEL MERT
2.hava kuvveti komutanlığı lojmanları ptt şubesi bağlar/diyarbakır
0 505 747 36 40
VEYSEL ALTINDAĞ
Adres: tacir köyü/iznik/bursa
Tel:05384958809
BURHAN ÖZDEMİR
yenikent mah. 105 sok yeşilkoza 7blok kat4 daire7 söke/aydın
Oktay AKÇAKMAK
18.Haziran.2013, 06:53
arkadaşlar tişort ve şapkalar adreslerinize postalandı..kamuflaj olup sol göguste avkolik yazısı bulunmaktadır herkese hayırlı olsun
Komutanım benim adresi biliyorsunuz postaya kargoya gerek yok :D sizi de bekliyorum poligonda bir stres daha atalım :)
Burhan KESKİN
18.Haziran.2013, 11:17
Teşekkürler ustam...
Oktay AKÇAKMAK
18.Haziran.2013, 13:30
yahu arkadaş zor işmiş ama alnımızın akıyla çıktık şükür..arkadaşlar benim tespit ettiğim ve durumu iyi olmayan arkadaşlardan bazılarına ben hediye yaptırdım lutfen kimse yanlış anlamasın adam ayırdığımdan deyil gariban yoldaşı olduğumdandır...sakın ha bu konuyla ilgili ileri geri kimse laf etmesin ayrıca biraz gecikme oldu bu sebeple arkadaşlardanda özurdiliyorum..fakat gerçekten guzel şeyler oldu emin olun dışarda siz alsanız bulamazsınız bu fiyata sadece amblemine bile bi dunya para istiyoprlar...umnarım herkesin gönlune hitap eder ...guzel gunlerde giymeniz dileğiyle hayırlı olsun arkadaşlar
Yıldıray İNCE
18.Haziran.2013, 15:56
Eline emeğine sağlık Komutanım.........
Oktay AKÇAKMAK
19.Haziran.2013, 06:01
aras kargoyla emanetleriniz dün verildi bazı arkadaşların telefonu yoktu bu sebeple şu bir iki gün dikkt edin arkadaşlarda malzemeler elinize geçsin...hoşçakalın
teşekürler komutanım bügün gelir herhalde
Oktay AKÇAKMAK
19.Haziran.2013, 14:16
Gültekin kardeşimin emaneti varmış yerine başka alan varmı beyler
dadak_e
20.Haziran.2013, 08:45
oktay abi banada geldi tşk ederim
veyselll
20.Haziran.2013, 17:56
abı aras kargoyla gorustum. Yok
Mesut BÜLBÜL
21.Haziran.2013, 06:27
benim tişört ve şapkam geldi ellerine ve emeklerinize sağlık kardeşim
yucelmert
21.Haziran.2013, 08:47
diyarbakırdan sorunsuzca arkadaşlar teslim almışlar,
teşekkürler emeğinize sağlık abicim...
Yıldıray İNCE
21.Haziran.2013, 09:30
Yav birinizde fotolayında bizlerde bir görelim Dostlar........... :)
yucelmert
21.Haziran.2013, 18:45
haklısın abi, ben izindeyim denizlideyim,
kargoyu diyarbakırda arkadaşım aldı :(
devrem çok beğenmiş hatta sen kendine bi takım daha söyle dedi deee :)
bakalım döndüğümde nasıl olacak. :D :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.