PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1. Tonluk Azılı Yaban Domuzu...'

Burhan KESKİN
01.Mayıs.2013, 10:28
Bir doğal turizm şirketi, av için Türkiye'ye getirdiği avcıların vurduğu canavara benzeyen dev yaban domuzlarının görüntülerini yayınladı.07 Ocak 2009 Çarşamba 07:36Belli bir ücret karşılığı yapılan bu avlanmadan Çevre ve Orman Bakanlığı iyi bir tanıtım yapılması halinde 500 milyon dolar gelir sağlanabileceğini hesaplıyor.
Geçen yıl 1404 yabancı avcı, 1883 yaban domuzu, 21 çengelboynuz, 164 yaban keçisi, 37 kızıl geyik avladı.
Özellikle Karadeniz ve İçanadolu bölgesinde köylülerin baş belası haline gelen yaban domuzları, en çok mısırı sevdiği için girdikleri bir mısır tarlasını adeta talan ediyor.Bu yüzden köylüler yaban domuzu avlamaya gelen yabancılara büyük kolaylık gösteriyor.Av için ülkemize gelen yabancılar genellikle dünyanın pek çok ülkesine avcılık turu düzenleyen naturetours isimli şirket tarafından getiriliyor.
İşte bu şirket ülkemizde avlanan dev domuzların fotoğraflarını yayınladı.
Vurulan domuzlar arasında bir öküzden daha büyük bir yaban domuzu görenleri adeta şoke etti.

http://i44.tinypic.com/30tgjur.jpg

gsahiner
01.Mayıs.2013, 10:44
oha bee hayvanın büyüklüğüne bak arkadaş neymiş bu ne meşe kemirir be

İBRAHİM AKKAYA
01.Mayıs.2013, 14:14
Adam Bu nu Simit WESSON Tabanca İle Vurmuş .
Ama Resimdek İbrahim Komutana Benziyor. :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
01.Mayıs.2013, 18:02
Adam Bu nu Simit WESSON Tabanca İle Vurmuş .
Ama Resimdek İbrahim Komutana Benziyor. :D :D :D :D

Dayı İbrahim komutanın gençliğine benziyor hakketen......... :D :D :D

çetin ekren
01.Mayıs.2013, 18:42
o değilde bu bizim yurdumuzdaki domuzlara hiç benzemiyor...

veyselll
01.Mayıs.2013, 18:52
bu domuz turkıyede olsaydı garantı haberlere cıkardı. hemde koyluler tarafından ormanda gorulmus domuz olarak. Buyuk ıhtımal avrupada vurulmus ve bıraz fotograf hılesıyle de buyuk gosterılmıs

01.Mayıs.2013, 19:21
galiba fotoda oynama var adam sanki domuzn sırtına dokunmuyor uzak duruyor gibi

ibrahim ozel
01.Mayıs.2013, 20:27
Böyle bir domuzun dünyada bu günümüzde varlığına inanmıyorum bence fotoşop hem olsaydı ben vururdum zaten :)
Ama reklam için kullanılması çok hoş ve akıllıca ülkeye av turizmi için yararlı olacağına inanıyorum güzel reklam...

Osman KARATEPE
02.Mayıs.2013, 06:03
Böyle bir domuzun yaşama şansı yoktur ayrıca bu fotonun düzmece olduğu da kanıtlanmıştır.Böylesine dev bir domuzun yaşaması beslenebilmesi imkansız.