Orijinalini görmek için tıklayınız : İTİNA İLE BOYA BADANA İŞİ YAPILIR(Y.İNCE)
Yıldıray İNCE
02.Mayıs.2013, 14:15
Bugün Hanım boş boş oturuyorsun bari bir işe yara odayı boya dedi ben nekadarda İbrahim Dayımın yeğeniyim desemde sökmedi mecburen koyulduk yola sonuç bu işte....... :D :D :D
http://i41.tinypic.com/1zxmskn.jpghttp://i40.tinypic.com/2na8exf.jpghttp://i43.tinypic.com/5trm10.jpg
gsahiner
02.Mayıs.2013, 14:16
hey gidi baş balıkçı yıldıray abi bu hallere düşecek adammıydın be :)
Oktay AKÇAKMAK
02.Mayıs.2013, 14:37
BUNU GÖRECEĞİME ÖÖLEYDİM BE ÖLEYDİM KARİZMA SIFIR GARDAŞŞŞ...AMA ŞUDA Bİ GERÇEK AVRATTAN KORKMAYAN ALLAHTAN KORKMAZMIŞ GENEDE ELİNE SAĞLIK Bİ İŞE YARAMIŞIN İŞTE HEP KENDİNE ÇALIŞMA..BİRAZDA EVE ÇELIŞ KARDEŞŞ
Abi kolay gelsin yalnız duvarı değil yerleride boyamışsın epey sıcak suyla kurumadan silda bari ikinci bir iş etme kendine :)
Yıldıray İNCE
02.Mayıs.2013, 17:21
hey gidi baş balıkçı yıldıray abi bu hallere düşecek adammıydın be :)
Senide görecez bakalım o zaman konuşurum ben sana........ :D
BUNU GÖRECEĞİME ÖÖLEYDİM BE ÖLEYDİM KARİZMA SIFIR GARDAŞŞŞ...AMA ŞUDA Bİ GERÇEK AVRATTAN KORKMAYAN ALLAHTAN KORKMAZMIŞ GENEDE ELİNE SAĞLIK Bİ İŞE YARAMIŞIN İŞTE HEP KENDİNE ÇALIŞMA..BİRAZDA EVE ÇELIŞ KARDEŞŞ
Komutanım emir büyük yerden napabilirim emre itaatsizlik olmaz biliyorsun........ :D
Abi kolay gelsin yalnız duvarı değil yerleride boyamışsın epey sıcak suyla kurumadan silda bari ikinci bir iş etme kendine :)
Usta silme işide yengene ait o kadarda deyil artık yav........ :D
gsahiner
02.Mayıs.2013, 17:49
abi ben zevkle yaparım valla hatta yıllardır evin boyasınıda ben yapıyorum
Burhan KESKİN
02.Mayıs.2013, 20:27
Usta Kolay gelsin bu tarafa doğruda gel ilk sıraya benide koy :)
Yıldıray İNCE
03.Mayıs.2013, 05:54
Usta Kolay gelsin bu tarafa doğruda gel ilk sıraya benide koy :)
Tamam Burhancım seni listeye aldım.........
Osman KARATEPE
03.Mayıs.2013, 06:57
Ben sana dedimm gitme abiii birkaç hafta kal diye ama sen dinlemedim beni ;) Yengem iyi yapmış valla evde iyice hamladın boya boya ;)
çetin ekren
03.Mayıs.2013, 08:00
yaw bülent sende yaşlanmışsın adam yerlere naylon sermiş görmüyormusun tam usta gözüyle bakıyordum ki yıldıray abiye elindeki rulonun büyüklüğünü gördüm... :D :D
o ruloyla ne kadar zamana biter acaba... zaten son resimde bu oda ne zamana biter der gibi bakıyor...
gsahiner
03.Mayıs.2013, 08:04
abi kıştan çıktık adam islenen pislenen yerlere rütüş yapıyor belliki :)
Yıldıray İNCE
03.Mayıs.2013, 09:17
yaw bülent sende yaşlanmışsın adam yerlere naylon sermiş görmüyormusun tam usta gözüyle bakıyordum ki yıldıray abiye elindeki rulonun büyüklüğünü gördüm... :D :D
o ruloyla ne kadar zamana biter acaba... zaten son resimde bu oda ne zamana biter der gibi bakıyor...
Aynen senin düşündüğün gibi Cetinim.......... :D
Yıldıray İNCE
03.Mayıs.2013, 09:28
Ben sana dedimm gitme abiii birkaç hafta kal diye ama sen dinlemedim beni ;) Yengem iyi yapmış valla evde iyice hamladın boya boya ;)
Evet Osmanım bu evde fazla kalmanın cezası......... :D
ibrahim ozel
03.Mayıs.2013, 16:09
Abi hanım bana boya diyemez boyatalım diyebilir o kadar duvar duvar gezdiririm yoksa ADANALIYIK GARDAŞŞŞŞ :)
imported_avkolik
03.Mayıs.2013, 16:17
Abi herşey tamamda o son resimdeki bakış ne abi :D Kolay gelsin ellerin dert görmesin inşallah :D
ibrahim ozel
03.Mayıs.2013, 22:53
Abi herşey tamamda o son resimdeki bakış ne abi :D Kolay gelsin ellerin dert görmesin inşallah :D
He valla ya acı bana der gibi küçük emrah bakışı atmış :)
Yıldıray İNCE
04.Mayıs.2013, 06:48
Abi hanım bana boya diyemez boyatalım diyebilir o kadar duvar duvar gezdiririm yoksa ADANALIYIK GARDAŞŞŞŞ :)
Biliyoz biliyozsenide İbo........ :D
Yıldıray İNCE
04.Mayıs.2013, 06:51
Evet tam küçük Emrah bakışı yaptım ama ne care yemedi nede olsa Hanımda Adanalı kanı varya ondan heralde........ :D
ibrahim ozel
04.Mayıs.2013, 10:12
Yav ben neden adanadan kız almadım eli sopalı bizimkilerin bak yumuşak memleket bursa akıllı olmak lazım :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.