Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç aranıyor !!!
imported_avkolik
03.Mayıs.2013, 09:04
http://www.avkolik.net/forum/index.php?topic=19646
Arkadaslar bu linkteki ilanımızı hayırlısı ile sahiplendirdik. Simdi kaldık mi arabasiz :D
Simdi arkadaslar saka bir tarafa yaklaşık altı aydır arabamı sattığımdan dolayı arabasiz durumdayım. Sizlerden ricam çevrenizde dosta gider dediğiniz bir araç olursa haber vermeniz. 30-35 bin liraya kadar değerlendirebilirim. İlgilenen herkese şimdiden tesekkurler, cümleten hayırlı cumalar…
Yıldıray İNCE
03.Mayıs.2013, 09:31
Usta bizim buralarda bir tabir vardır sizin oralarda varmı bilmem araba satıcıları coğunlukta araba alır satarken Dokdordan veya Bayandan derler bende sana Doktordan veya Bayandan temiz bir araba bulmaya calışayım....... :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-1999-model-520ia-118146177/detay/ ilgilenirsen çok temiz bir araç 2 yıldır biniyorum tabi marka uyarsa
çetin ekren
03.Mayıs.2013, 10:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-cok-temizve-servis-bakimli-121832060/detay
bunada bak diyecem ama senin avla alakan yokki kardeşim...
gsahiner
03.Mayıs.2013, 10:13
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-cok-temizve-servis-bakimli-121832060/detay
çetin abi senin bu ilandaki arabanın hastasıyım ben yaw acaip tipli bir araba bende ladadan felanda çok çok iyi
veyselll
03.Mayıs.2013, 12:35
Abı bu araca KOT PANTOLONLA bınılmez yav :)
Burhan KESKİN
03.Mayıs.2013, 13:10
üstü açık filan olsunmu sen Alanyalara tatile gidiyonda ondan sordum :D :D :D :D
imported_avkolik
03.Mayıs.2013, 16:10
Usta bizim buralarda bir tabir vardır sizin oralarda varmı bilmem araba satıcıları coğunlukta araba alır satarken Dokdordan veya Bayandan derler bende sana Doktordan veya Bayandan temiz bir araba bulmaya calışayım....... :D
Abilerin hası teşekkür ederim hadi bakalım buluruz doktordan bi tane :)
imported_avkolik
03.Mayıs.2013, 16:11
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-1999-model-520ia-118146177/detay/ ilgilenirsen çok temiz bir araç 2 yıldır biniyorum tabi marka uyarsa
Ali kardeşim ben biraz daha yeni modellerle ilgileniyorum marka olarak ve konfor olarak aracınız tartışılmaz bile...Size hayırlı müşteriler.Selamlar
Usta güzel arabaymış beyaa :) Ama tipim deeell :D
Abı bu araca KOT PANTOLONLA bınılmez yav :)
Veyseeelll Osmanla bana karşı bir kızgınlığınız var gibi nolduuu bi foto filan mı kaybettiniz :D :D :D
üstü açık filan olsunmu sen Alanyalara tatile gidiyonda ondan sordum :D :D :D :D
Heralde gideceğiz abi Alanya'ya...Abilerin hası orda ;)
ibrahim uysal
03.Mayıs.2013, 16:38
Heralde gideceğiz abi Alanya'ya...Abilerin hası orda ;)
Cansın Ali'm...Kapı ardına kadar açık can dostlara.... ;)
ibrahim ozel
03.Mayıs.2013, 17:14
yav bu araba alsada alanyaya onunla gitmez cimri benzinin parasını otele verir otobüsle gider :)
Ama halil abim orda ya gitmemek elde değil ki bi ben gidemedim şu abimi ziyarete yav...
Adaletin bumu dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ibrahim uysal
03.Mayıs.2013, 17:50
yav bu araba alsada alanyaya onunla gitmez cimri benzinin parasını otele verir otobüsle gider :)
Ama halil abim orda ya gitmemek elde değil ki bi ben gidemedim şu abimi ziyarete yav...
Kaç yıldır geleceksin Komutan...Ali ile koordine edip,atlayın gelin kardeşim...Sonra da gör muhabbeti... :D :D :D
Yok dahada ben komutanla gelmem abi. Karıştı yahuu dahada davosa gelmem mi olacaktı o her neyse işte :D
ibrahim ozel
03.Mayıs.2013, 18:09
Abi alinin alacağı yeni arabayla gelelim diyecem ama o kıyamaz benzin parasına napalım köpek yarışmasına gelecez artık sarıkafa pointer lazım bu aralar antalyada çokmuş :)
imported_avkolik
03.Mayıs.2013, 18:29
Abi alinin alacağı yeni arabayla gelelim diyecem ama o kıyamaz benzin parasına napalım köpek yarışmasına gelecez artık sarıkafa pointer lazım bu aralar antalyada çokmuş :)
Abi bu böyle olmayacak nedir la bu yönetimin benden alıp veremediği >:(
Bu gidişle dayiyla başbaşa kalacaz :D Komutan dünyada parayı yalnız kendinin mi harcadığını sanıyorsun onu anlayamadım nedir pasam bu benzin parası takıntısı sende, anlatda bilelim hele ;)
ibrahim uysal
03.Mayıs.2013, 18:29
Her taraf sarı kafa Komutan...Yüksek kokulu ve muhteşem fiziğe sahip bunlar...Merada denemeden sahiplendirmiyorlar... :D :D :D :D :D
veyselll
03.Mayıs.2013, 19:24
[/b]
Veyseeelll Osmanla bana karşı bir kızgınlığınız var gibi nolduuu bi foto filan mı kaybettiniz :D :D :D
yok abim ne kızgınlıgı. fotonun kökü bizde nasıl olsa. sen nasıl olsa köye gidecen ve orda telefon bile çekmeyecek :D :D :D
çetin ekren
03.Mayıs.2013, 20:19
Abi bu böyle olmayacak nedir la bu yönetimin benden alıp veremediği >:(
Bu gidişle dayiyla başbaşa kalacaz :D Komutan dünyada parayı yalnız kendinin mi harcadığını sanıyorsun onu anlayamadım nedir pasam bu benzin parası takıntısı sende, anlatda bilelim hele ;)
la ali arada benide hemen harcadın ya bişe demiyorum sana... :D :D :D
ibrahim ozel
03.Mayıs.2013, 21:00
Her taraf sarı kafa Komutan...Yüksek kokulu ve muhteşem fiziğe sahip bunlar...Merada denemeden sahiplendirmiyorlar... :D :D :D :D :D
Abi yetişkin sarı kafa onlar her ava muayyer deniliyosa denemeden almamak lazım zaten muhahaha :D :D
Yav ali ben çamur atemde sen istersen trilyonlar harca bana ne birader cimrisin işte :D :D :D :D
imported_avkolik
03.Mayıs.2013, 21:12
la ali arada benide hemen harcadın ya bişe demiyorum sana... :D :D :D
Yok be abi sen her zaman benlesin. Olur mu oyle şey tabiki sen benlesin bundan şüphem yok.
ibrahim ozel
03.Mayıs.2013, 21:16
Yav bende paramı var harcayacam be paşam :)
imported_avkolik
03.Mayıs.2013, 21:51
Kaç yıldır geleceksin Komutan...Ali ile koordine edip,atlayın gelin kardeşim...Sonra da gör muhabbeti... :D :D :D
Yok dahada ben komutanla gelmem abi. Karıştı yahuu dahada davosa gelmem mi olacaktı o her neyse işte :D
İBRAHİM AKKAYA
03.Mayıs.2013, 22:01
[b]Sana Dedik Temiz Müdürden satılık Araba Var Dedik almadın Şimdi Ararsın Kardeşim. :D :D :D
Burhan KESKİN
03.Mayıs.2013, 22:01
benide alın o şakıcı şantöz ile oynayacam ben :D :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
03.Mayıs.2013, 22:03
Yav hadi ben sarıkafa almaya gidecem sizin ne işiniz var ne avdan ne köpekden anlarsınız ikinizde :)
Burhan KESKİN
03.Mayıs.2013, 22:06
Yav hadi ben sarıkafa almaya gidecem sizin ne işiniz var ne avdan ne köpekden anlarsınız ikinizde :)
sen götürde ben sarı kafamı kara kafamı anlarım :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
03.Mayıs.2013, 22:47
deme yav anlarım diyon yani e hadi bakem sen yengemden izin alma işlemine şimdiden başlaki of tamam defol git kafam şişti desin izin versin yoksa işin zor :)
Ali abi en iyisi sen istediğin marka ve modeli belirt, ona göre özel üretelim aracı. :D :D :D :D :D :D
http://i40.tinypic.com/2119d93.jpg
İBRAHİM AKKAYA
04.Mayıs.2013, 08:08
Ali abi en iyisi sen istediğin marka ve modeli belirt, ona göre özel üretelim aracı. :D :D :D :D :D :D
http://i40.tinypic.com/2119d93.jpg
Fazıl Kardeşim Ali EKBER İle Ali Ağaoğlunu Karıştırmadın Değilmi :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
04.Mayıs.2013, 16:41
kirli çıkı dayı bu ali Allah helikopter nasip etsin demek düşer :)
Fazıl Kardeşim Ali EKBER İle Ali Ağaoğlunu Karıştırmadın Değilmi :D :D :D :D :D
Yok İbrahim abi karıştırmadım. :D Ali abi kartonları ayarlasın tutkallar benden zaten.
Birde bir kaç profil boru, pedal, tekerlek gibi malzemeler için de hayırsever birilerini bulduk mu tamamdır evellallah... :D :D :D :D :D
Recep DÖNMEZ
10.Mayıs.2013, 18:25
Ali Kardeşim malesef bende sattım arabamı.
Satalı daha 15-20 gün oldu ama hergece rüyalarıma giriyor hala...
İnşallah gönlüne ve kesene göre bir araç bulursun...
imported_avkolik
11.Mayıs.2013, 15:04
Ali Kardeşim malesef bende sattım arabamı.
Satalı daha 15-20 gün oldu ama hergece rüyalarıma giriyor hala...
İnşallah gönlüne ve kesene göre bir araç bulursun...
Valla aynen öyle abi.İlk zamanlar çok koyuyor insana. Şimdi ise aşırı zor gelmeye başladı. İnşallah gönlümüze göre kazasız belasız bineceğimiz birşeyler buluruz.
Selamlar abim...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.