PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaban Tavşanı (Yavru)

ilhansevim
03.Mayıs.2013, 09:11
Dün köyden birisi tarlada yavru tavşan yakalayıp köye getirmiş. Ben de aldım ve şu an bende. Şırıngayla koyun sütü içiriyorum ama ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum. Daha önce yavru yaban tavşanı beslemiş veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa acil yardımlarını bekliyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Osman KARATEPE
03.Mayıs.2013, 12:42
İlhan bey yaban tavşanını beslemek çok zordur bir müddet sonra ölür sütten kesilmişse ot yiyebiliyorsa tekrar bulunduğu yere bırakın ancak çok küçükse inek sütünü biraz sulandırarak verin ve süt çiğ olsun pişirmeyin .

Kemal_Uygur
03.Mayıs.2013, 20:06
Hangi akla hizmet tutup getirmiş hayvanı anasından doğasından ayırıp...

veyselll
03.Mayıs.2013, 20:50
Hangi akla hizmet tutup getirmiş hayvanı anasından doğasından ayırıp...

+1

ilhansevim
04.Mayıs.2013, 11:17
Komşunun oğlu meyve ağacının dibinde bulmuş öyle getirmiş. Olan oldu artık. Biraz kendini toparlayana kadar bana yardım ederseniz bakımı hakkında çok iyi olur. 2 gündür bende; şırıngayla koyun sütü içiriyorum. Bu sabah annem küçük tabaktan süt içtiğini söyledi. İnşallah ölmez, elimden geleni yapıyorum ama yardımlarınızı da bekliyorum.

Yıldıray İNCE
05.Mayıs.2013, 11:19
İlhan kardeşim seninde dediğin gibi olan olmuş sen Osman abinin dediklerini uygula........

ilhansevim
07.Mayıs.2013, 16:03
Yaklaşık 5 gün oldu , çok şükür gayet sağlıklı görünüyor. Daha ot da yemiyor. Bizde koyun var; onun sütünü içiriyordum ilk günler şırıngayla. Şimdi tastan da kendisi içiyor. Şu an için bir sıkıntı yok gibi. İnşallah sağ salim büyüyecek.

Onur ÇELİKOĞLU
07.Mayıs.2013, 18:01
Yavruyu sosyalleştirmeyin. Kapalı yerde kalsın insan görmesin sizde çok fazla oynayıp okşamayın ki doğasını , yabani olduğunu unutmasın.Büyüdüğü zaman doğaya geri bırakacağınızı tahmin ediyorum. Su ile karışık ılık inek sütü verin ona yetecektir. Tavşanın yanında kuru ot mutlaka bulunsun her zaman. İlk olarak ot yemeye başlarlar.

ilhansevim
08.Mayıs.2013, 07:33
İnek sütü değil de, taze sağılmış susuz koyun sütü veriyorum. Bir sakıncası olur mu acaba?

gsahiner
08.Mayıs.2013, 07:52
ilhan bey hele bir resim at bakalımda bi görelim

ilhansevim
08.Mayıs.2013, 10:14
Bugün daha çok foto eklerim.
http://i41.tinypic.com/35lzw3q.jpg

Osman KARATEPE
10.Mayıs.2013, 05:56
Bugün daha çok foto eklerim.
http://i41.tinypic.com/35lzw3q.jpg

Bu harika hayvan vurulurmu be :) Bi daha yavru resmi atmayın kardeşim avdan soğutmayın insanı :)

Recep DÖNMEZ
10.Mayıs.2013, 17:51
Bu harika hayvan vurulurmu be :) Bi daha yavru resmi atmayın kardeşim avdan soğutmayın insanı :)

Yaw Osman Kardeşim biz onu yavruyken vurmuyoruz ki....
Tabiki büyümesini bekliyoruz!!!!!!!!!!!!!
Selamlar...