Orijinalini görmek için tıklayınız : aman dikkat zafer soygür yalancı ve sözünün arkasında durmamamktadırr
arkadaşlar benim bir duyurum olacak zafer soygür den alış veriş yapmayalım çünkü sözünün eri deyildir. garantili deyipte sattığı köpeklerin arksında durmamaktadır.... köpek alacaklara duyrulur dolandırılmayınnnn....
Burak SEZER
06.Mayıs.2013, 13:09
Ali bey Zafer abi ile aranızda geçen konuşmaları lütfen burada da açıklayınız..Aksi taktirde iddalarınız yerini iftiraya bırakacaktır..
Zafer abi sevdiğim saydığım bir büyüğümdür..Kendisi bu konu hakkında gerekli açıklamayı Ramazan Killi hocam aracılığı ile yapmıştır..Bana göre haksız da değildir..
ÇAmur at izi kalsın yerine sizde kendi iddanızı burada belirtin ki işin aslı ortaya çıksın...
Yalancı ithamı ağır olmuş.. Konuyu açıklarsanız daha yerinde olur..
İBRAHİM AKKAYA
06.Mayıs.2013, 14:01
Ali Kardeşim Zafer Soygür Kimdir Suçu Nedir Açıkla onada Savunma Hakkı DoğarYazdığın Kısaçık Konuya Birşey anlamamız Mümkün Değildir.
Yoksa Site Kuralları Gereği Konunu Kiitlemek zounda Kalaçaz.
ismail aksu
06.Mayıs.2013, 15:04
kim garantili köpek satıyormuşki merak ettim? şimdi
ibrahim ozel
06.Mayıs.2013, 15:23
Ali kardeşim konuyu açalı ve sonraki yönetici arkadaşlarınızın uyarılarını dikkate alınız. Açıklama yapmanız gerekmektedir. Aksi taktirde hem konunuz silinecek hem üyeliğiniz askıya alınacaktır. Bizlere yaptığınız uyarının arkasında duruyorsanız lütfen gereğini yapın ve bizi zor durumda bırakmayın. Konu hakkında olan bitenleri buraya lütfen yazın....
Oktay AKÇAKMAK
06.Mayıs.2013, 17:49
Benim merak ettiğim konu köpek yetişkinim yavrumu yavruya hiç kimse buna garanti veremez ama av yapıyor diye sattıysa o ayrı konu onuda aranızda çözün bence
Recep DÖNMEZ
10.Mayıs.2013, 18:13
Konu sahibi ortaya bir iddia atmış,kendisine yapılan uyarılara rağmen
olay hakkında açıklayıcı bilgi yazmamıştır.Bu nedenle konu kilitlenmiştir.....
Konu silinmemiştir,çünki hakkında bir iddia olan karşı taraf konu ile ilgili açıklama yapmak isteyebilir.
Bir müddet konu kilitli kalacak,bu hususta karşı taraf konu açarsa konu birleştirilecektir....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.