Orijinalini görmek için tıklayınız : bız hala saçmaları karısık dolduralım :)
veyselll
10.Mayıs.2013, 16:34
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A4EJyo0spPs#!
yucelmert
10.Mayıs.2013, 17:06
haklısın veysel bu fişeğin takibindeyim, mesafe uzasada grupman yüzdesi değişmiyor...
insan işi değil bu fişek :D :D
veyselll
10.Mayıs.2013, 17:40
haklısın veysel bu fişeğin takibindeyim, mesafe uzasada grupman yüzdesi değişmiyor...
insan işi değil bu fişek :D :D
Abı dıkkat ettım sacmalar cok ılgınc bı sekılde yapılmıs. Demekkı uzun bı arastırma devresınden gecmıs. Tapa bıle ozel. Cok ekmek yemesı lazım bızım fırmaların coookkkk
Recep DÖNMEZ
10.Mayıs.2013, 17:45
Güzel fişek,güzel sunum.
Paylaşım için teşekkürler...
veyselll
10.Mayıs.2013, 22:57
Güzel fişek,güzel sunum.
Paylaşım için teşekkürler...
begenin ıcın ben tesekkur ederım abi
ibrahim ozel
10.Mayıs.2013, 23:02
Nerde bulunur acaba bu fişeklerden?
Osman KARATEPE
11.Mayıs.2013, 06:03
Ördek ve kaz avları için geliştirilmiş. Bende bulmayı ve en azından bir kutu alarak kullanmayı isterdim .
Oktay komutana duyuralım bulsun şundan bize..:))) Şaka bir yana bu yıl kambaşlara 3. yü sıktığım oldu. İlkinde havaya dikildi. 2. de tüyleri uçtu. 3. de yere canlı düştü...:))) Utandım 4. yü atamadım..Özellikle kış aylarında fişek seçimi çok önemli..
Federal Black Cloud Shells Voiceover (http://www.youtube.com/watch?v=IlxYhwfKHyA#) Aha buda bir değişiği :)
Oktay AKÇAKMAK
11.Mayıs.2013, 12:04
BU FİŞEKTEN BENDE VAR KIBRISTA ALMIŞTIM SIRF KAZ AVI İÇİN AMA KUTUSU 63 TL..KOLİ 600 TL İDİ..BENCE BUKADAR PARA VERİPTE ALMAYA DEYMEZ HERZAMAN SÖYLEDİĞİM GİBİ NE TÜFEK VURUR NE DE FİŞEK ......ADAM VURUR ADAM
Yıldıray İNCE
11.Mayıs.2013, 14:01
BU FİŞEKTEN BENDE VAR KIBRISTA ALMIŞTIM SIRF KAZ AVI İÇİN AMA KUTUSU 63 TL..KOLİ 600 TL İDİ..BENCE BUKADAR PARA VERİPTE ALMAYA DEYMEZ HERZAMAN SÖYLEDİĞİM GİBİ NE TÜFEK VURUR NE DE FİŞEK ......ADAM VURUR ADAM
Helal be Komutanım ........... ;D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.