Orijinalini görmek için tıklayınız : YÖNETİM DUYURUSUDUR!....
çetin ekren
14.Mayıs.2013, 08:49
değerli avkolik ailesi...
sizlerinde bildiği gibi internet üzerinden kurulu olan sitelerde bazen ufak tefek aksaklıklar ve bizlerin elinde olmayan olumlu yada olumsuz bazı olaylar yaşanmakta...
dün siteye eklenen av resimleri veya diğer resimler yüzünden küçük bir aksilik yaşandı...
resim yükleme siteleri,aradan bir yılı aşkın bir süre geçmiş olan bir konuda kendi tarafından resmi değiştirip resmin yerine çirkince bir resim eklemişti...
konuyu değerli yönetici arkadaşlarım hemen el atıp kaldırdılar...
burdan sizlere bu tür olaylarda anlayışlı olmanızı,bunun bizlerden veya herhangi bir üyemiz tarafından kaynaklanmadığını bildirmek isterim...
eğer bu tür bir durum ile karşılaşırsanız hemen yönetimdeki arkadaşlara bildirmenizi sizden rica ederim....
Burhan KESKİN
14.Mayıs.2013, 09:27
Bu olay bir sefer başıma gelmişti bir arabanın önünde poz veren manken vardı şifremi değiştirmiştim dün yine benim bıçak konusunda vardı herhalde ben değişen resimleri görmedim İbrahim kardeşim konuyu Yönetime taşımış bu nedir anlamadım birisi herhalde benle uğraşıyor.. bu iki oldu hep bana mı denk geliyor sistemden kaynaklanıyorsa diğer üyelerde'de olması lazım yada eski konuyu kim güncelledi.. canım sıklılmaya başladı arkadaşlar bunu Ali Ekber nerden kaynaklandığını kesin bir dille anlatsın..yada bulsun
çetin ekren
14.Mayıs.2013, 10:21
Burhan abi sıkıntının kaynağını açıkladığımı zannediyorum...
sen yöneticilik yapmış birisisin ve bu olayları anlaman gerekli...
eğer senin konunda burdan biri düzeltme veya değişiklik yapmış olsa konunun altında değişiklik tarihi ve değişikliğin kimin tarafından yapıldığı yazar...
böyle ne bir değişiklik var nede düzeltme...
resim ekleme sitelerini incelersen orda yüklenen resimlerin site tarafından istenildiğinde silinme ve değiştirilme haklarının olduğunu göreceksin...
ya çok güvenilir bir siteden resim yükleyeceksin yada yüklemeyeceksin...
ne yazıkki öyle güvenilir bir resim yükleme siteside yok...
Aliye bunu yapanı bul demişsin ama kimi bulacak onu anlamadık abi...
senin pc'yi kullanan isimler şunlar...yani senin bilgisayardan şu isimlerde siteye giriş yapılmış...
Ziyaattin DEMİRALP, Mustafa Gökhan KESKİN, Cengiz KUTLU, Mahmut ORDU, Cahit Ergüven, selçuk çetin ve kullandığın bir sürü IP var....
açıklama yeterlimi abi...
yani bu olayla kimsenin alakası yok...senin başına gelmeside bence tesadüften öte birşey değil...
konuyu buraya açmamdaki amaç üyeleri bilgilendirme açısındandı ve dikkat edersen isim dahi kullanılmadı...
Olur böyle hatalar büyütmemek lazım. Kasıt olamaz bu işte.. Okul sitesine yüklediğim resimlerin yerine maymun resmi koymuşlar. Neyse ki uyandık da mudahele ettik.. upload sitelerinin kapasitesine bağlı bir sorun olduğunu düşünüyorum..
Burhan KESKİN
14.Mayıs.2013, 11:11
Burhan abi sıkıntının kaynağını açıkladığımı zannediyorum...
sen yöneticilik yapmış birisisin ve bu olayları anlaman gerekli...
eğer senin konunda burdan biri düzeltme veya değişiklik yapmış olsa konunun altında değişiklik tarihi ve değişikliğin kimin tarafından yapıldığı yazar...
böyle ne bir değişiklik var nede düzeltme...
resim ekleme sitelerini incelersen orda yüklenen resimlerin site tarafından istenildiğinde silinme ve değiştirilme haklarının olduğunu göreceksin...
ya çok güvenilir bir siteden resim yükleyeceksin yada yüklemeyeceksin...
ne yazıkki öyle güvenilir bir resim yükleme siteside yok...
Aliye bunu yapanı bul demişsin ama kimi bulacak onu anlamadık abi...
senin pc'yi kullanan isimler şunlar...yani senin bilgisayardan şu isimlerde siteye giriş yapılmış...
Ziyaattin DEMİRALP, Mustafa Gökhan KESKİN, Cengiz KUTLU, Mahmut ORDU, Cahit Ergüven, selçuk çetin ve kullandığın bir sürü IP var....
açıklama yeterlimi abi...
yani bu olayla kimsenin alakası yok...senin başına gelmeside bence tesadüften öte birşey değil...
konuyu buraya açmamdaki amaç üyeleri bilgilendirme açısındandı ve dikkat edersen isim dahi kullanılmadı...
Çetin isim yazmana gerek yok portalda Yönetime taşınan eski konu benim zaten daha öncede başıma geldiği için oradan anladım..!O isimleri yazılı arkadaşlar Cahit ERGÜVEN Selçuk ÇETİN dışındaki bunları tanımıyorum Cengiz KUTLU ,Ziyaattin DEMİRALP ,Mahmut ORDU, ile aynı yerde çalışıyoruz yani eti gümüşte her masada bilgi sayar yok onlarda benim ofisimdeki bilgisayardan kendi adları üzerinden giriyorlar onlarıda üye ben yaptım siteye!! günün 8 saati berberiz resim yükleme sıkıntıları vardı onlara yardımcı oldum yönetici olduğum zamanlar çok üyenin resimlerinide yüklemiştim onlarada bakabilirsiniz ama hiç bir zaman değişik resim yüklemedim resim sitesindeki sıkıntı 2 sefer bana denk geldi en son güncellenen konuya ne yüklenmiş onu göremedim eskiden görüyordum..! Mustafa Gökhan KESKİN benim oğlum yanıma geldiğinde buradan oda giriyor bazen..! bu isimlerini yazdığınız arkadaşlarda ikisi dışında onları tanımıyorum yanlış olmaz Komutan iyi tanır onları diğer ikisini hiç görmedim tanımam benim Pc nasıl kullanmışlar bilemiyorum aynı Ip numarası olabilirmi onu siz çözeksiniz üyenin site güvenliği size ait Eğer daha varsa aynı Pc Kullanan hepsini yazın ben tanıdıklarımı tanımadıklarımı size bildireyim siz önlemini alın bu olay 2 seferdir bana denk geldi. ikinci bir olay bu konu portalda yönetime taşındı olarak gözüküyor eski konu hala portalda niye gözüküyor ben hala görüyorum..? ve aklımı kurcalıyor nerden çıktı ve portala geldi kim güncelledi bir gün sonra yönetimden duyuru yapıldı.. benim öğrenmek istediğim bu kardeşim. aydınlatırsan sevinirim... :)
Osman KARATEPE
14.Mayıs.2013, 11:32
Abi eski konu TAŞINDI olarak gözüküyor içeriğinin açılması imkansız.
çetin ekren
14.Mayıs.2013, 11:48
burhan abi bizim facede paylaşmak için olan butonu hatırlıyormusun...konu orya yüklenmiş ve komutana haber vermişler oda gerekeni yapıp konuyu yönetime taşımış hepsi bu...
kimse burda bunu sen yaptın veya bir başkası yaptı diye konuşmuyor ve bir kasıt aramıyor....
sen suçlusun veya o isimler de suçlu demiyoruz sana...
sen araştırın dedin ya...ordaki IP ler bu isimlere ait IP ler...bunu söylerkende bu isimler yapmıştırda demiyoruz...
sadece yükleme sitelerinden kaynaklanan bir sorun ve buna müdehale yetkimizde yok,yapabilecek birşeyde yok...
sadece üyelerimize bu tür bir sorunla karşılaşırsanız bunun siteyle alakasının olmadığını ve o programın kafasına göre yaptığı değişikliklerden kaynaklandığını ifade etmeye çalışıyoruz hepsi bu....
burda sabaha kadarda araştırma yapsak sonuç dowlond sitelerine dayanacak...çünkü senin 2012 de açmış olduğun bu konuya herhangi bir yorumda yapılmamış,herhangi bir düzeltmede yapılmamış...anladınmı abi...
yani kimse seni veya bir başkasını suçlamıyor...
Burhan KESKİN
14.Mayıs.2013, 12:40
tamamdır kardeşim sorun yok anladım teşekkürler. :)
ibrahim ozel
14.Mayıs.2013, 15:28
Resim siteleri 1 yılı aşkın yüklenen resimlerde ilgi çekmek için ve kendini hatırlatmak için yaptığı bir puştluk bu. Burhan abi senle alakası yok şansına sana denk geldi 2 oldu. Bunu ben araştırdım zaten. Resimde gerçekten ilgi çekiyor hani :) Sen yapmış olsaydın zaten sana telefonla ulaşırdım ama zevkli adammışında derdim :) Rahat ol paşam sorun senlik değil.
Burhan abicim senin fotoğrafları yüklediğin sitede bi anormallik var...
http://www.avkolik.net/forum/index.php?topic=17621.0
ibrahim ozel
14.Mayıs.2013, 20:47
Burhan abi sen bu siteden bi daha resim yükleme...
Oktay AKÇAKMAK
15.Mayıs.2013, 05:18
ULA BEN Bİ BOK ANLAMADIM NE OLMUŞ KİM KİMİ ÖPMÜŞ
Yıldıray İNCE
15.Mayıs.2013, 06:10
Komutanım sen sıkma kendini gerekeni İbrahim kardeşim yapmış......... :)
Burhan KESKİN
15.Mayıs.2013, 08:17
Oktay komutanım Benim yüklediğim resim sitesi zaman içerisinde kendi reklamını yapmak için oraya manken resimleri yüklemiş olay budur yani kullandığım resim sitesi bunu kendisi yapmış. bu resimleri hangi siteden yüklediğimi hatırlamıyorum bi daha yüklemem sıkıntı yok usta :)
kemal bozkurt
16.Mayıs.2013, 10:58
Bilgi için teşekkürler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.