Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013-2014 MAK KARARLARI
yucelmert
26.Mayıs.2013, 18:01
2013-2014 mak kararları
aşağıdaki linkte resmi gazetede yayınlanmıştır.
hayırlı olsun...
http://www.avkolik.net/forum/index.php?page=2013_2014_Av_Donemi_Mak_Kararlari
Hayırlı olsun Komutanım ama dikkatli okuyunca devlet o kadar komik duruma düşüyorki kendi koyduğu yasağı başka bir maddede kendisi bozuyor :D Yazdıklarını anlasalar bize avlanacak hiç bir yer kalmıyor her taraf yasak oluyor. Neyse bu sezonda yurtdışındayım önümüzdeki 3-5 sezonuda yurtdışında geçirecem gibi görünüyor. Geldiğimde en büyük bohçacı ben olacam :D
ibrahim ozel
26.Mayıs.2013, 22:29
Ben bu konuda yorum yapmak bile istemiyorum keklik avını 2 aya düşüren bi zihniyeti kınıyorum ve kanunlarına çok fazla uyabileceğimi sanmıyorum...
Yıldıray İNCE
27.Mayıs.2013, 06:02
Ben bu konuda yorum yapmak bile istemiyorum keklik avını 2 aya düşüren bi zihniyeti kınıyorum ve kanunlarına çok fazla uyabileceğimi sanmıyorum...
Bende sana katılıyorum İbrahim kardeşim..........
Bunlar B..kunu çıkarıyorsa avcıya diycek birşey yok abi. Benim her zaman savunduğum konu bu mübareklerin soyu TR sınırları içerisine girince tükeniyor 100km ilerimizde bulgaristanda katliam yapılıyor sınırı geçtimi soyu tükeniyor. Bu konu ve limitler hakkında avcı eğitimi kursunda milli parklardan gelen yetkiliye sordum verdiği cevaplar tatmin etmedi iyice sıkıştırdım bana siz orda halledersiniz onu dedi bizde hallederiz o zaman. Ne diyimki başka eminim bir çoğu bize kızacak abi ama devlet her konuda kendi eliyle itiyor vatandaşını yasadışı iş yapmak için en yakın örneği akşam canın sıkılınca saat 10'u geçtimi danışmak için bir büyük alamıyorsun yanına :D
yucelmert
27.Mayıs.2013, 17:45
eywallah canlar, böyle durumları danışacak, tartışacak bir büyüğümüz yok ama ortanca yatıyor kuzu gibi alicim... :D :D
Aaaaahh komutanım kıbrıstaki yıllarım olacaktıki fotoğraflarını gönderebilirim yıllık peşin alıyorduk büyükleri cilaları felan hiç hesaba katmıyorum zaten. Şimdi 100,75,35 3 ünün yan yana yatırıyorum sürekli :)
gsahiner
30.Mayıs.2013, 09:34
yeni kararlar hiç memnun sonuçlar çıkaracak bir karar değil yani insafsızlığın bu kadarı buzamana kadar görülmemiştir madem kekliği sakınıyorsun düşünüyorsun bu sene bütün türkiye geneli yasaklayacaktın olacak bitecekti
imported_avkolik
30.Mayıs.2013, 11:56
Portal üstünde link olarak eklenmiştir( Necip kardeşime teşekkürler)...İlk mesajdaki linkte sitemizde olacak şekilde düzenlenmiştir.
gsahiner
30.Mayıs.2013, 11:58
Portal üstünde link olarak eklenmiştir( Necip kardeşime teşekkürler)...İlk mesajdaki linkte sitemizde olacak şekilde düzenlenmiştir.
eline sağlık ali abi
imported_avkolik
30.Mayıs.2013, 11:59
eline sağlık ali abi
Eyvallah kardeşim..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.