Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Saygılar
emrah ugur
30.Mayıs.2013, 21:19
İsmim Emrah Ugur. 33 yaşındayım. Aslen Burdur luyum. Beş yıldır Antalya da ikamet ediyorum. Elektrik ustasıyım ve kendime ait işerimde çorbamı kaynatmaya çalışıyorum. Malzeme satışı ve proje uygulamaları yapıyorum. Ailemde hiç avcı olmamasına ragmen avcılıga küçük yaşta sapanla başladım. :) İlk tüfegimi 18 yaşında alıp meraya çıktım. Malesef hiç ustam olmadı. Ava dair, dogru yanlış ne ögrendiysem kendim ögrendim. Tabi yol gösteren olmayınca da çok taban eti yedim. Köpekle de fazla avlanma şansım olmadı. Çok güzel bir kuşçu, bir tavşancı (ikiside yerli. yerli köpeklerimize çok önem veriyorum) köpek edindim. Daha egitim dönemindeyken Antalya ya taşınmam gerekince köpeklerimi avcı arkadaşlara vermek zorunda kaldım. Allah ın izniyle bu hafta yeni bir eve taşınıyorum ve orada köpek besleme imkanım olacak. Şimdiden araştırmalara başladım inşallah iyi bir köpek edinirim. Zaten çok zaman kaybettim.
Bİr tane yerli otomatik, bir tane rus çifte, bir de eski bir tek kırmam var. Şimdilik rus pozem eksik onu ilerde tamamlarım inşallah. Başka avcılık sitelerine üyeydim bir de sizlerle tanışayım diye düşündüm. Herkese saygılar sevgiler
Burhan KESKİN
30.Mayıs.2013, 21:25
Emrah kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim.. Bilecik'ten selamlar
ibrahim ozel
30.Mayıs.2013, 22:54
Emrah kardeşim ailemize hoş geldin. Ustan olamayız ama merak ettiğin her konuyu burda bizlere sorabilirsin. Her konuda sana seve seve yardımcı oluruz. Köpek alacağın zaman haber ver ülkemizde kimde av kanı yüksek köpek var iyi bilirim. Sormadan alma alacağın kişinin ismini ver yeter ben gerekli açıklamayı yaparım köpekleri hakkında. Dedim ya ülkemizde artık mükemmel kanlar var...
imported_avkolik
31.Mayıs.2013, 05:46
Emrah kardeşim aileye hoş geldin. İnsallah kalıcı dostlukların olduğu bu güzel ortama sende muhabbetinle ve paylaşımlarınla renk katarsın. Selamlar kardeşim
Yıldıray İNCE
31.Mayıs.2013, 06:04
Emrah kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim.........
gsahiner
31.Mayıs.2013, 06:30
aileye hoş geldin kardeşim keyifli paylaşımlar dilerim
Oktay AKÇAKMAK
31.Mayıs.2013, 10:53
antalyada doğu garajında tüfekçi nizmettin var bkardeş taniş onunla her konuda yardımcı olur sana..selamımı söyle yeter..hoşgeldin
Burhan KESKİN
31.Mayıs.2013, 11:19
antalyada doğu garajında tüfekçi nizmettin var bkardeş taniş onunla her konuda yardımcı olur sana..selamımı söyle yeter..hoşgeldin
Komutanım nizmettin'mi nizamettinmi :D :D :D :D :D
emrah ugur
31.Mayıs.2013, 13:50
Emrah kardeşim ailemize hoş geldin. Ustan olamayız ama merak ettiğin her konuyu burda bizlere sorabilirsin. Her konuda sana seve seve yardımcı oluruz. Köpek alacağın zaman haber ver ülkemizde kimde av kanı yüksek köpek var iyi bilirim. Sormadan alma alacağın kişinin ismini ver yeter ben gerekli açıklamayı yaparım köpekleri hakkında. Dedim ya ülkemizde artık mükemmel kanlar var...
Hoşbulduk sagolun.
Abi zaten bir köpek arıyorum şu anda. eşimizde dostumuzda yabancı ırk köpek çok ama ben özellikle Buldan sarılarından istiyorum. Hem milli degerlerimize önem verdigim hemde önceki köpegim yavru bir sarı oldugu için başka cins düşünmüyorum. o köpegi vermek zorunda kaldıgım için çok üzgünüm. daha sadece özensiz bir şekilde silah sesi egitimi verip ava çıkardım. vurdugum ilk kuşu emirsiz komutsuz getirip ayak ucuma bıraktı. yetişkin bir kurzahar yorulup kesiliyordu ama benim minik akşama kadar bir adım geri kalmamıştı..
Denizli de Latif Demirayak ustada varmış. hazirana yavru bekliyormuş. onunla irtibata geçmeyi düşünüyorum. tanıyormusun bilmiyorum. iyi bir sarı nerden bulabilirim, ne kadar bütçe ayırmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim. herkese teşekkürler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.