PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu sene bıldırcın olacakmı olmayacakmı??

Burhan KESKİN
31.Mayıs.2013, 11:28
http://i43.tinypic.com/2v9ukqv.jpg

Arkadaşlar malum sezon açılışına ramak kaldı 100 den aşağıya düştü sayılı günler çabuk geçer. havalar bu sıralar çok sıcak geçiyor bulumduğum yerde köylüler yağmur duğasına çıkmaya başladı inşallah mahsul için duaları kabul olur. köylerden gelen haberler ve kendi izlenimlerin neticesinde bir o tarladan bu tarladan müthiş bıldırcın sesleri geliyor içimden diyorum acaba bu sene bıldırcın bol olcakmı yoksa yine geçen seneki gibi hüsranmı yaşayacağız. ama benim görüşüm bu sene iyi bıldırcın olacağı inaşalah olur. tabiki bu sadece benim bulunduğum bölgede acaba durum diğer taraflarda nasıl sizlerden fikirleriniz ve görüşlerinizi yazmanız amcamız sezon muhabbetini şimdiden pekiştirmek herkese kolay gelsin..!

İBRAHİM AKKAYA
31.Mayıs.2013, 13:16
Burhan Bıldırcın Bizdede Bol Gözüküyor ama Sezoda Avcı Geçinen Bonçuklar Teyiple Yerli Bıldırçını Topluyor Bize yine Hüsran Oluyor.
inşallah Bol olurda Avlanırız.

ismail aksu
31.Mayıs.2013, 13:20
Burhan Bıldırcın Bizdede Bol Gözüküyor ama Sezoda Avcı Geçinen Bonçuklar Teyiple Yerli Bıldırçını Topluyor Bize yine Hüsran Oluyor.
aynen dayıma katılıyorum

gsahiner
31.Mayıs.2013, 13:34
cihaz kuran çok yaw ne yapcaksak valla bizde şaşmış kalmış durumdayız

Yıldıray İNCE
31.Mayıs.2013, 15:37

Bende Dayıma katılıyorum gecen sezon bizim için hüsrandı inşallah bu sezon bereketli olur............

Burhan KESKİN
31.Mayıs.2013, 20:08

Dayı güzel bir konuya değindin bende diyorum bu sene bu teypçilere aman vermeyelim canım çıktı köpek yetiştirecez diye emekler boşa çıkmasın nerde görürsek hissedersek şikayet edelim...

ibrahim ozel
01.Haziran.2013, 08:31
Şanlı urfada çok çok güzel popilasyon var beklerim :)

kemal bozkurt
02.Haziran.2013, 08:34
Bu sene çok büyük doğal olaylar olmadı seller yangınlar v.s kış kışlığını yaptı yazda yazlığını yapıyor Allah bilir ama bencede iyi olucak

Mesut BÜLBÜL
03.Haziran.2013, 19:50
inşallah arkadaşlar olurda avlarız diyelim zamanı gelince oda karabursa olmaz diyelim