Orijinalini görmek için tıklayınız : büyük bir kaza atlattık...(Ç.Ekren)
çetin ekren
03.Haziran.2013, 19:35
http://i43.tinypic.com/16qf7l.jpg
http://i43.tinypic.com/e63ck3.jpg
http://i43.tinypic.com/2r5t9ih.jpg
http://i40.tinypic.com/1y1zsj.jpg
hafta sonu gezimiz az daha hüsranla sona eriyordu...
verilmiş sadakamız varmış ki Allah yüzümüze baktı ve kimsenin burnu bile kanamadı...
aracın devrinin düşmesi sonucu geri gelip tekrar deneyelim derken sol tarafta bulunan rampa şeklindeki kayaya geri geri çıkınca sağının üzerine yattı...
uçurumun 30 cm.kıyısında kaldı araç...sırtının üzerine dönseydi işte o zaman sonuç içler acısı olurdu...
araçta çoluk çocuk olması beni en üzen taraf oldu...aracı babam kullanıyor olmasıda onu ayrıca üzdü...
son resim 300 mt lik bir dere...
şükürler olsunki dediğim gibi kimsenin burnu bile kanamadı...
İBRAHİM AKKAYA
03.Haziran.2013, 20:27
Çeto Geçmiş olsun Allah Beterinden saklasın .
Mesut BÜLBÜL
03.Haziran.2013, 20:37
Cetin kardeşim hepinize büyük geçmiş olsun allah acımış verilmiş sadakanız varmış konuya görünce şaşkına döndüm ya telefona sarıldım ama şu an saat 23 45 utanmasam arayacağım ha allah beterinden saklasın geçmiş olsun kardeşim tekrar
Burhan KESKİN
03.Haziran.2013, 20:40
Büyük geçmiş olsun çetin kardeşim Allah korumuş..!
Abicim büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış...Allah'ım beterinden saklasın.
sukru sunar
03.Haziran.2013, 21:58
buyuk gecmıs olsun abı Allah korumus
Çetin büyük geçmiş olsun öncelikle. Hakikaten dediğin gibi verilmiş sadakan varmış. Allah seni çocuklarına, çocuklarına da seni bağışlamış...
ibrahim uysal
04.Haziran.2013, 05:51
Büyük geçmiş olsun Çetin...Allah'ım korumuş...
çetin ekren
04.Haziran.2013, 05:54
çok sağolun arkadaşlar...
hepinize teşekkür ederim...
gsahiner
04.Haziran.2013, 06:38
çetin abi büyük geçmiş olsun bereket olsunki kimseye bir zarar gelmemiş
çok geçmiş olsun allah birdaha göstermesin
dadak_e
04.Haziran.2013, 13:04
usta geçmiş olsun
yunus develi
04.Haziran.2013, 13:16
Hocam geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, bu vesile ile size başka bir soru sormak isterim, yaşadığınız olayda arac farklı bir araç olmuş olsaydı bu olayın yaşanıp yaşanmamasına etkisi olurmuydu, çünkü niva ile ilgili bu yönde korkular ve şikayetleri daha önce de duydum, keşke yol ve olay mahali ile ilgili görsel paylaşsaydınız, siz nasıl değerlendiriyorsunuz.
kenan mert
04.Haziran.2013, 13:18
çok geçmiş olmuş
Yıldıray İNCE
04.Haziran.2013, 14:09
Cetin kardeşim Geçmiş olsun Allah Beterinden saklasın .........
Usta aradım cevap vermedin büyük geçmiş olsun
çetin abi çok geçmiş olsun verişmiş sadakanız varmış bununla geçmiş olsun allahım betrinden saklasın
ibrahim ozel
04.Haziran.2013, 15:51
Paşam geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...
Çetin abi çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
geçmiş olsun allah korumus
Burak SEZER
04.Haziran.2013, 18:25
Allah korumuş Çetin abi..
Büyük geçmiş olsun..
çetin ekren
05.Haziran.2013, 07:07
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
iyiki varsınız...
Hocam geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, bu vesile ile size başka bir soru sormak isterim, yaşadığınız olayda arac farklı bir araç olmuş olsaydı bu olayın yaşanıp yaşanmamasına etkisi olurmuydu, çünkü niva ile ilgili bu yönde korkular ve şikayetleri daha önce de duydum, keşke yol ve olay mahali ile ilgili görsel paylaşsaydınız, siz nasıl değerlendiriyorsunuz.
Yunus kardeşim başka araç olsaydı aynı sorun olurmuydu...şimdi şöyle cevaplayım...
niva kısa şase olmasından dolayı dezavantajlıdır...
işin diğer yönünde hatanın çoğu bizdeydi...
çocuklarla dahil aracın içerisinde toplamda 11 kişi olması ve ayriyeten yetmezmiş gibi üste bağlanan bagajda da yaklaşık 100 kg.ma yakın yük atılması...yani anlıyacağın biz davetiye çıkarmıştık...
yoksa lada nivayı ben 12 yıldan fazladır kullanıyorum...her türlü zorlu ortamlarda kullandım....kolay kolay yatacak bir araç değil ama yükün aynı yönde baskısı aracı yatırdı...
Burhan KESKİN
05.Haziran.2013, 10:40
Yunus kardeşim güzel bir soru sormuş bende bir cevap vereyim 2004 yılında bende kullandım bu araçtan ava giderken aracın içinde 5 kişi vardık av mahaline yaklaştığımız esnada keskin virajı alamadım araba yan yattı 2 teker üzerinde biraz sürüklendikten sonra 1-2 takla attık Allah şükür ucuz yırtık benim sağ omuz köprücük kemiği kırıldı diğer arkadaşlarda hafif yaralar olmuştu. ve sonra arabayı masrafın çok olması nedenyle sattım yani senin anlıyacan yunus kardeşim bu arablar hatayı afetmiyor. Çetin kardeşimde bir hata yapmış bizde keskin viraja hızlı girerek hata yaptık. dikkatli kullanmak gerek.. tekrar büyük geçmiş olsun çetin kardeşim..
imported_avkolik
06.Haziran.2013, 11:13
Allah korumuş abim ayrıntıları telefonda öğrenmiştim.Mevla bununla gelmiş geçmiş etsin...Selamlar
ismail aksu
06.Haziran.2013, 15:27
büyük geçmiş olsun abi dileğim tekrarlanmasın selamlar sağlıcakla
yucelmert
09.Haziran.2013, 15:20
gelmiş geçmiş olsun abi, verilmiş sadakanız varmış...
tek tesellimiz kimseye birşey olmaması, selamlar abi...
çetin ekren
10.Haziran.2013, 06:57
arkadaşlar çok çok sağolun dilekleriniz için...
Osman KARATEPE
10.Haziran.2013, 07:05
Abim büyük geçmiş olsun allah korumuş. Gezdiğiniz yerler çok sapa aman dikkat abim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.