PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benim sevip bıraktığım dan bir hafta sonra büyümüş hali (BÜLBÜL) Den

Mesut BÜLBÜL
03.Haziran.2013, 20:28
Bir hafta sonra tekrar bahçeye gittim bizim ufaklık biraz büyümüş maşşallah iki kare çektim koşarak gitti
http://i42.tinypic.com/14v20z9.jpg
http://i39.tinypic.com/3469b1s.jpg

sevimli tavşanı torunlarım bile arkasından baktı kaldı onların halini çekmek aklıma ble gelmemiş

Burhan KESKİN
03.Haziran.2013, 20:36
Mesut abi size alışmış bu yabaniler baksana hiç ayrılmıyorlar bahçe bereketi maşallah eline sağlık paylaşım için teşekkürler..!

Mesut BÜLBÜL
04.Haziran.2013, 18:45
Mesut abi size alışmış bu yabaniler baksana hiç ayrılmıyorlar bahçe bereketi maşallah eline sağlık paylaşım için teşekkürler..!

burhan kardeşim bizden ona zarar gelmiyeceğini anladı sanırım yorum için teşekkür ederim sağolasın

Yıldıray İNCE
04.Haziran.2013, 19:11
Uste sen bu tavşan yavrusunu bayağı alıştın artık biraz daha büyüdüğünde vurmaya kıyamazsın........... :D

ibrahim ozel
04.Haziran.2013, 20:16
Vurmaz bencede abi :) (Beni çağırır :) )

Yıldıray İNCE
05.Haziran.2013, 06:20

İbo sen biraz uzaktasın bence beni cağırır....... :D

Mesut BÜLBÜL
05.Haziran.2013, 08:31
İbo sen biraz uzaktasın bence beni cağırır....... :D

Sizler hic Dert etmetin bu güne kadar hic bana düşürmediler bundan sonrada düşürmezler bohcacılar siz gelin ben size ölü tavukla ağırlarım bizler tavşanın etini tatmıyalı cok oldu bir adet arkadaş vurdu onada 3 el sıktı şaşmadan haşat olmuş tavşan eti yememe sebeb olmuştu :D :D :D :D

gsahiner
05.Haziran.2013, 10:48
usta evcilleştirdin herhalde sen bunu söylede sezonda akrabalarını alıp sana gelsinler :D bizde sana gelelim :D

Mesut BÜLBÜL
07.Haziran.2013, 19:09
usta evcilleştirdin herhalde sen bunu söylede sezonda akrabalarını alıp sana gelsinler :D bizde sana gelelim :D

Gel kardeşim ne demek bekleriz tavşan olmazsa balık 0olur YETERKİ GEL BEKLERİM