PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avcılardan Yaban Tv boykot...!

Burhan KESKİN
03.Haziran.2013, 22:07
BURSALI AVCILAR YABAN TV BOYKOD ..... (http://www.youtube.com/watch?v=gSJ1z4_zmYE#)

04.Haziran.2013, 02:32
Sen kalitesiz bir fuar düzenle, hatta kaliteyi sıfıra düşür. Açılışa ne vali ne bakan ne de herhangi bir milletvekilin gelsin. (Kaldı ki aynı tarihlerde Bülent Arınç oradaydı.) Organizasyonu ciddiye alma. Yaban Tv de ordan gitmeyip tüm bunları görmezlikten gelip elde mikrofon, "Bakın ne güzel fuar oluyor burda." diye milleti keriz yerine koysun... Tüm bunlar daha mı iyi olacaktı? Bizi keriz yerine koymak istemeyip gittiği için de suçlu Yaban Tv olsun. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına. Hadi kardeşim hadi. Çok aptal yerine konduk, yemiyoruz artık bunları...

çetin ekren
04.Haziran.2013, 06:03
valla fuar muar umrumda değil açıkcası...
geçen dönemlerde aynı fuardan trabzonda kuruldu,bizde kalkıp gittik...3-5 firma haricinde cıncıkcı,boncukçu doluydu...
buna benle beraber gelen arkadaşlarımın yanısıra Burak SEZER de şahittir...o zaman neden katılmadı bu fuara yaban tv...
yaban tv olmazsa fuar olmuyormu...ülkemizde o kadar silah firması,giyim firması,fişek firması olmasına rağmen neden bir çoğu yoktu...
yoksa potansiyel yok diyemi stand kurmadılar...sanki imal ettiklerini yaban tv personeline satıyorlar....sanki karadeniz ve doğuda avcı yok...
ben şahsıma yaban tv nin hiçbir avcının yanında,hiçbir avcınında hakkını aradığına inanmıyorum...içlerinde 2-3 kişi harici hiçbirinide sevmem...
tek sıkıntıları avcıları kullanıp istedikleri yerde istedikleri gibi at koşturmak...
sağolsun bizim avcılarımızın bir çoğunluğuda bu oyuna gelip ağam paşam diyip adamların ekmeklerine yağ sürüyorlar...
neymiş iki satır ekrenda görünüp belki meşhur oluruz...
biz halen daha çok geriyiz ama medyamız iyi adam kullanıyor...
artık gözümüzü açmanın zamanı gelmedimi...bu kanal benim gözümde avcının değil zenginin ve yalakanın yanında...

gsahiner
04.Haziran.2013, 06:36
Sen kalitesiz bir fuar düzenle, hatta kaliteyi sıfıra düşür. Açılışa ne vali ne bakan ne de herhangi bir milletvekilin gelsin. (Kaldı ki aynı tarihlerde Bülent Arınç oradaydı.) Organizasyonu ciddiye alma. Yaban Tv de ordan gitmeyip tüm bunları görmezlikten gelip elde mikrofon, "Bakın ne güzel fuar oluyor burda." diye milleti keriz yerine koysun... Tüm bunlar daha mı iyi olacaktı? Bizi keriz yerine koymak istemeyip gittiği için de suçlu Yaban Tv olsun. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına. Hadi kardeşim hadi. Çok aptal yerine konduk, yemiyoruz artık bunları...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Burhan KESKİN
04.Haziran.2013, 13:39
Her sene gittiğim İstanbul fuarına bunların yüzünden gitmiyorum vazgeçtim..! kendilerini bi b...k zannediyorlar..

Yıldıray İNCE
04.Haziran.2013, 14:03
Cetin kardeşimin şu sözüne canı gönülden katılıyorum.........[color=red]gözümüzü açmanın zamanı gelmedimi...bu kanal benim gözümde avcının değil zenginin ve yalakanın yanında.........

ibrahim ozel
04.Haziran.2013, 16:01
Yeni açılan ''AVADAMI TV'' fuardan gitsin yoksa ben giderim demiş fuar yönetimine. İstekleri kabul görmeyince toplanıp gitmişler. Ne yani huğlu silah şimdi armsan gitsin yoksa ben giderimmi diyecek. Bu nedir ya ne saçmalıktır.

04.Haziran.2013, 16:14
Yalan tv uydu alıcımda bile yok. Ne demek ya büyük firmalar yoksa bende yokum küçük firmalarla aynı fuarda yer almam kimsinki sen onları adamdan saymıyorsun. Yapılan açıklamalardan benim okuduğumdan anladığım bu yanlışım varsa düzeltin lütfen.

04.Haziran.2013, 16:15
Yeni açılan ''AVADAMI TV'' fuardan gitsin yoksa ben giderim demiş fuar yönetimine. İstekleri kabul görmeyince toplanıp gitmişler. Ne yani huğlu silah şimdi armsan gitsin yoksa ben giderimmi diyecek. Bu nedir ya ne saçmalıktır.

Komutanım bu kanalı aradım bulamadım ya.