PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buda Oktay Bçv'ma gelsin..Alman Drathaar'ler......!

Burhan KESKİN
18.Haziran.2013, 21:56
Dogs 101 - German Wirehaired Pointer (http://www.youtube.com/watch?v=U72huuUa_qU#ws)

Oktay AKÇAKMAK
19.Haziran.2013, 05:57
eline sağlık gardaşım akıllı adam bunu besler işte...o kırık itlerden vazgeçtiğiniz gün doğru yol birdir gelin laf dinleyin atın şu sosyete köpeklerinizi alayına drahthaar ölümüne avvv

Yıldıray İNCE
19.Haziran.2013, 06:01
Oktay komutanı can evinden vurmuşsun Burhan Ustam.......... :)

Ufuk Evci
19.Haziran.2013, 08:20
boşuna demiyolar Almanların iki büyük icadı ;

1- Mercedes

2- Drahthaar diye :D :D :D

sakal varsa av var abi ;) ;) ;)

http://s21.postimg.org/nlaupj5k7/image.jpg (http://postimage.org/)
image hosting photobucket (http://postimage.org/)

dadak_e
19.Haziran.2013, 09:16
bırakın abi bu köpeği besli,yen kamyonetle gitmeli ava av köpeği dediğin ufak olur temiz olur kokudan bunların yanına yaklaşılmaz bırak arabada dolandırmayı kapıya bile yaklaştırmamak lazım
bunula 1 sene av yapıcağımıza pointerle 1 gün av yaparım ona yeter

Burhan KESKİN
19.Haziran.2013, 09:44
Usta korkuyorum ben bu itlerden sakaları çok uzun beya tıraş etsek olmazmı bu itleri.. :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
19.Haziran.2013, 11:05
profösorler niye top sakal bırakır burhan prof.olunca dimi...işte bu köpeklerde avın profosorü koçum gelin vazgeçin şu sosyetelerden valla bi boka yaramaz bu pointer ırkı..ergeç doğru yolu bulacaksınız bal gibi ulan sırf lafımı dinleyin drahtar sakalı bıraktım beeee

Oktay AKÇAKMAK
19.Haziran.2013, 11:06
ben bilkiyordum zaten ufuk gardaşım akıllı avcı işte helal sana ufuk doğru yol budur gardaş

dadak_e
19.Haziran.2013, 11:19
drahtar poınterın yanından geçemez oktay abı kendını kandırma :)

Oktay AKÇAKMAK
19.Haziran.2013, 13:52
ha ha hayyyy ula acıyorum pointercilere valla dokuz dağ ötede kuş arayan itin ben taaaaaa...

dadak_e
19.Haziran.2013, 13:58
:D oktay abi benim canın metini sendemi duydun yoksa

20.Haziran.2013, 12:16
tipi bozuk yavvv...

dadak_e
21.Haziran.2013, 12:30
naci kardeş ben diyom oktay komtana 1 tane pointer bak daha drahtar mırahtar beslemezsin diyom inanamıyor

Burak SEZER
22.Haziran.2013, 12:01
profösorler niye top sakal bırakır burhan prof.olunca dimi...işte bu köpeklerde avın profosorü koçum gelin vazgeçin şu sosyetelerden valla bi boka yaramaz bu pointer ırkı..ergeç doğru yolu bulacaksınız bal gibi ulan sırf lafımı dinleyin drahtar sakalı bıraktım beeee

Bu yoruma imzamı atıyorum :)

Burhan KESKİN
22.Haziran.2013, 14:27
Sizi gidi ördekçiler aportçular sizi Hani göreyim bakalım + 30-35 derece sıcakta takır takır kuru otta bıldırcın avınızı dağda taşta keklik avınızı ??? canlı canlı videolarınızı atın bakayım :-[ yeşil otta suyun içinde av yapmaya benzemez Poınter olsun taştan olsun o kadaaaaaaar :D :D :D :D :D :D

Burak SEZER
22.Haziran.2013, 17:21
Sizi gidi ördekçiler aportçular sizi Hani göreyim bakalım + 30-35 derece sıcakta takır takır kuru otta bıldırcın avınızı dağda taşta keklik avınızı ??? canlı canlı videolarınızı atın bakayım :-[ yeşil otta suyun içinde av yapmaya benzemez Poınter olsun taştan olsun o kadaaaaaaar :D :D :D :D :D :D

Burhan hocam çok yanlış adamlara meydan okuyorsun :) :) Bahsettiğin şeyleri yapmasaydı beslemezdik zaten bu ırkı :)
Boşuna demiyoruz 4x4 diye..Pointere gelince o da 4x2 :) :) :)

dadak_e
23.Haziran.2013, 12:18

helal burhan abi sonuna kadar arkandayız varsa yoksa poınter geriye kalanlar boş

Mesut BÜLBÜL
23.Haziran.2013, 14:55
oktay beye ancak böyle bir dırahtar işini görebilir ama he he he he sağlık olsun o işini bilir selamlar herkeze

Oktay AKÇAKMAK
24.Haziran.2013, 10:20
şimdi burda adama bi dakka dur gardaş derler....burhaaaaaannn siz pointer besliyorsunuz önünüzdeki kuş sayınız belli bizde alman besliyoruz vurduğumuz kuş sayısı belli yani şimdi bukadar kuşu biz bulup bizmi getiriyoruz ...onu bi kalem geçecen kardeş benim itim her avı yapar ama sizin pointerin taş...ğına su deydimi yandım anam ben bu suya girersem puştum diyor nasıl olacak şimdi gardaş de hele

Burhan KESKİN
24.Haziran.2013, 10:57
şimdi burda adama bi dakka dur gardaş derler....burhaaaaaannn siz pointer besliyorsunuz önünüzdeki kuş sayınız belli bizde alman besliyoruz vurduğumuz kuş sayısı belli yani şimdi bukadar kuşu biz bulup bizmi getiriyoruz ...onu bi kalem geçecen kardeş benim itim her avı yapar ama sizin pointerin taş...ğına su deydimi yandım anam ben bu suya girersem puştum diyor nasıl olacak şimdi gardaş de hele

Usta oralarda Kuş avında köpeğe bile gerek yok adım attınmı kalkıyor... :) Ama ördek ve Opal avı dedinmmi su, buz ve don köpeği drathaar ve kurzhaar on numara gerisi hikaye o kadaaaaar..Alayına ferma Ölümüne poınter :D :D :D :D :D :D :D

m.erdem yalcindag
26.Haziran.2013, 21:35
Selamün aleyküm arkadaslar,

Evet her zaman yazdigim gibi her yigidin gönlünde bir aslan yatar bazilarindada benim gibi üc aslan yatar..Her cinsin

kendine göre avantajlari oldugu gibi dezavantajlarida vardir.Amma DD gercekden gözüpek,yorulmak nedir bilmeyen,her türlü

sart altinda calisan sert karakterli olduklari gibi sevimlidirler amma daha genc yavru iken sosyallestirilmek zorundadirlar

yoksa sorun yasanir.Almanyada en cok kullanilan köpek cinsidir yani av köpekleri kategorisinde. Pointerlere gelince

burada flexibilitat(kivrakli),optik görüntü,süratli arama ,ava yaklasma bence göze carpan özelliklerdir.Isin özü egitimi tam

verildikden sonra avda hepsi zevk verir gerisi teferruattir.Kalin saglicakla.

http://imageshack.us/a/img845/3632/5cwk.jpg

www.avci43.de (http://www.avci43.de)

Oktay AKÇAKMAK
27.Haziran.2013, 07:49
yawwwww arkadaşlar anlatamıyorum ki benim gibi adamı pointer kesmez benim önümde her köpek av yapamaz o şartalara canı dayanmaz zor şartların avcısıyız biz -15 derecelerde av yaparken pointerin üşümesini çekemeyiz bana tank gibi köpek lazım o yüzden alman tankını seçiyorum ya...yanıldığınız nokta ne biliyormusunuz drahtarlar sadece aport köpeği deyildir araması bulması ferması hırsı on numara köpektir..getirin köpeklerinizi bigün antebe görüşelim orda bakalım dayanabilecekmi o meşhur pointerleriniz bizim avlara...erdem abiye katılıyorum sadece drahtarlar sosyalleşme isteyen köpektir hırslı ve sinirlidir ama eğitilirse vallahi tam bir av makinasıdır hayatta yolda kalmazsınız herb şartta her avı yapar..bu yıl bekliyorum o gırık itlerinizi bakalım kimin iti yorulmadan bıkmadan av yapacak

Burak SEZER
27.Haziran.2013, 12:45
yawwwww arkadaşlar anlatamıyorum ki benim gibi adamı pointer kesmez benim önümde her köpek av yapamaz o şartalara canı dayanmaz zor şartların avcısıyız biz -15 derecelerde av yaparken pointerin üşümesini çekemeyiz bana tank gibi köpek lazım o yüzden alman tankını seçiyorum ya...yanıldığınız nokta ne biliyormusunuz drahtarlar sadece aport köpeği deyildir araması bulması ferması hırsı on numara köpektir..getirin köpeklerinizi bigün antebe görüşelim orda bakalım dayanabilecekmi o meşhur pointerleriniz bizim avlara...erdem abiye katılıyorum sadece drahtarlar sosyalleşme isteyen köpektir hırslı ve sinirlidir ama eğitilirse vallahi tam bir av makinasıdır hayatta yolda kalmazsınız herb şartta her avı yapar..bu yıl bekliyorum o gırık itlerinizi bakalım kimin iti yorulmadan bıkmadan av yapacak

Aman komutanım sakin...
Herkes birgün doğru yolu bulacak merak etme :)

Burhan KESKİN
27.Haziran.2013, 14:24
Aman komutanım sakin...

Bırakın şu keçi sakallı itleri yaw....dönün poıntere :D :D :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
27.Haziran.2013, 19:17
Aman komutanım sakin...

MUHAHHAHAHAHA :)