Orijinalini görmek için tıklayınız : Av makinası doğurdu...
Osman KARATEPE
22.Haziran.2013, 15:56
Dostlar köpeğim Lili dün sabaha karşı doğum yapmaya başladı ve akşama kadar 9 adet sağlıklı yavru dünyaya getirdi.2 kara kafa 7 sarı kafa olan yavruların şimdilik sağlıkları gayet iyi.Tek yaptıkları emmek uyumak ve tekrar emmek :) . Lili ile arkadaşım Ahmet'in pointer azmanı Babi'yi çiftleştirdik.Babi'yi seçmemdeki amaç Bella ile olan çiftleşmelerinden çok güzel ve avcı yavrular vermeleri oldu.Lili ve Babi'nin kanını kaybetmemek ve bu doğumdan olan yavrulardan kendimize ayırmak için bu doğumu dört gözle bekliyorduk.İki köpekte performanslarının zirvesinde tüm avlarda kendilerini kanıtlamış köpekler.En kısa sürede yavruların resimlerini sizlerle paylaşacağım.
ibrahim uysal
22.Haziran.2013, 16:30
Hayırlı olsun Osman'ım...İnşallah yavrular sağlıklı-sıhhatli büyüyüp,onlar da birer av makinası olurlar...Allah can pekliği versin...
Osman KARATEPE
22.Haziran.2013, 16:43
Hayırlı olsun Osman'ım...İnşallah yavrular sağlıklı-sıhhatli büyüyüp,onlar da birer av makinası olurlar...Allah can pekliği versin...
Sağolasın abim iyi dilek ve temennilerin için teşekkür ederim.Yavruların av makinaları olmaları birazda sahiplerine bağlı kokuları ve av içgüdüleri ne kadar fazla olsa da sahiplerinin ava çok çıkarması bunda büyük etken.
Yıldıray İNCE
22.Haziran.2013, 16:54
Osmanım hayırlı uğurlu olsun yavrular inşallah Babası Annesi ğibi birer av makinası olurlar........
veyselll
22.Haziran.2013, 18:16
abi 2 3 haftaya kadar yanında olurum ama genede fotoları merakla bekliyorum. gözün aydın bu arada
Osman KARATEPE
22.Haziran.2013, 18:23
Osmanım hayırlı uğurlu olsun yavrular inşallah Babası Annesi ğibi birer av makinası olurlar........
Hepsi birer canavar olacak abim allahın izniyle gerekli olan av kanını fazlasıyla taşıyorlar.
Osman KARATEPE
22.Haziran.2013, 18:25
abi 2 3 haftaya kadar yanında olurum ama genede fotoları merakla bekliyorum. gözün aydın bu arada
Her zaman beklerim kardeşim ama seninde gözün aydın bu arada ;) harika bir eniğe sahip olacaksın...
veyselll
22.Haziran.2013, 21:28
Her zaman beklerim kardeşim ama seninde gözün aydın bu arada ;) harika bir eniğe sahip olacaksın...
Abı zaten bunu bıldıgım ıcın tereddut etmeden enık ıstedım senden. annenın hal ve haraketlerı, babanın culluktan kalma facalarını gorunce bellı ettıler kendını. Annenın vıdeoları da percın oldu. Benım pısko judı nın yanında culluk makınası yapacam onu.
dadak_e
23.Haziran.2013, 04:41
avları bol ömürleri uzun olsun
Osman KARATEPE
23.Haziran.2013, 11:20
Abı zaten bunu bıldıgım ıcın tereddut etmeden enık ıstedım senden. annenın hal ve haraketlerı, babanın culluktan kalma facalarını gorunce bellı ettıler kendını. Annenın vıdeoları da percın oldu. Benım pısko judı nın yanında culluk makınası yapacam onu.
Senin psiko Judi gibi yapma bu eniği ona göre sosyalleştir hayvanı ;) Eylül sonunda bıldırcına sokacağız enikleri birlikte.
veyselll
23.Haziran.2013, 13:51
Senin psiko Judi gibi yapma bu eniği ona göre sosyalleştir hayvanı ;) Eylül sonunda bıldırcına sokacağız enikleri birlikte.
Abı benım judı ınsanlardan cok korkan bı yavruydu. O yuzden kendıme alıstırmakta bıle zorlandım. Ne kadar ugrassamda ınsanlardan hep uzak durdu. Onun hayatındakı tek sey ben ve av
Mesut BÜLBÜL
23.Haziran.2013, 14:50
osman kardeşim hayırlı ömürlü olsunlar sağlıklı büyüğtmek nasip etsin mevlam
kenan mert
23.Haziran.2013, 19:58
anneleri gibi av makinası olacak küçük lilicikler abim
Osman KARATEPE
24.Haziran.2013, 07:56
Abı benım judı ınsanlardan cok korkan bı yavruydu. O yuzden kendıme alıstırmakta bıle zorlandım. Ne kadar ugrassamda ınsanlardan hep uzak durdu. Onun hayatındakı tek sey ben ve av
Eniğini 50 günlükken alacaksın ve hayatındaki en önemli şey sen olacaksın gene Veysel. Yapman gereken tek şey sosyalleştirmek bırak senin oğlanla biraz oynasın ;)
Osman KARATEPE
24.Haziran.2013, 07:59
osman kardeşim hayırlı ömürlü olsunlar sağlıklı büyüğtmek nasip etsin mevlam
Sağol abim inşallah hepsi sağ salim büyürler.
Osman KARATEPE
24.Haziran.2013, 08:01
anneleri gibi av makinası olacak küçük lilicikler abim
İnşallah abim birlikte göreceğiz ;)
Burhan KESKİN
24.Haziran.2013, 11:03
hayırlı olsun Osman kardeşim Allah can pekliği versin..
Osman KARATEPE
24.Haziran.2013, 12:50
hayırlı olsun Osman kardeşim Allah can pekliği versin..
Sağol abim teşekkür ederim.Seninkiler nasıl oldu abi ?
Burhan KESKİN
24.Haziran.2013, 14:33
Sağol abim teşekkür ederim.Seninkiler nasıl oldu abi ?
Bizimkiler ayaklandı fermalara başladılar bile. :)
ibrahim ozel
24.Haziran.2013, 15:54
Hayırlı olsun osmanım çok sevindim. Eh bi yavruda bana verirsin artık bıktım yıllardır köpeksiz avlanmaya :)
Şaka bi tarafa erkeğide dişiyide gözümle gördüm inanıyorum ki yavrularda mükemmel olacaklar inşallah...
Osman KARATEPE
02.Temmuz.2013, 19:59
Hayırlı olsun osmanım çok sevindim. Eh bi yavruda bana verirsin artık bıktım yıllardır köpeksiz avlanmaya :)
Şaka bi tarafa erkeğide dişiyide gözümle gördüm inanıyorum ki yavrularda mükemmel olacaklar inşallah...
Teşekkür ederim abim. Canın sağolsun enik ne demek ama bizim köpekler senin solitlerin eline su dökemezler.
kenan mert
02.Temmuz.2013, 20:04
osman abi geldin mi
Osman KARATEPE
02.Temmuz.2013, 21:14
osman abi geldin mi
Gelmedim Kenan'cım hala memleketteyim nasip olursa Cuma günü oradayım.
ibrahim ozel
02.Temmuz.2013, 21:49
Bu sene kaçarın yok osman çok açık göünüllülükle yazıyorum habersiz mazeret ne olursa olsun eskişehire habersiz avlanmaya gidersen kırılacağımı bil bu arada ustam yok ortalarda görürsen selamımı söyle...
Osman KARATEPE
03.Temmuz.2013, 08:17
Bu sene kaçarın yok osman çok açık göünüllülükle yazıyorum habersiz mazeret ne olursa olsun eskişehire habersiz avlanmaya gidersen kırılacağımı bil bu arada ustam yok ortalarda görürsen selamımı söyle...
İnşallah abim .
Burak SEZER
03.Temmuz.2013, 10:56
Gözün aydın..
Sağlıkla büyürler inşallah Osman abi...
Osman KARATEPE
03.Temmuz.2013, 13:35
Gözün aydın..
Sağlıkla büyürler inşallah Osman abi...
Teşekkür ederim Burak eksik olma kardeşim...
ibrahim ozel
03.Temmuz.2013, 19:41
Ne alaka osman yav senin köpeklerinde muhteşem ben çok beğendim maşşallahları var...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.