Orijinalini görmek için tıklayınız : jack,ın en son kimde oldugunu bilen varmı
vedat hamurcu
24.Haziran.2013, 20:45
arkadaşlar şimdiden ilgi ve alakanız için cok sagolun ben köpeğim keş,in babası lordun oglu jack,ı aramaktayım jack mustafa cil kardeşimizin köpeği efsane lord,un oglu jack en son bildiğim kadarıyla kadir sarı kardeşimizden antalyaya gittiğini duymuştum ordanda yanılmıyorsam bilecik taraflarında olduğunu duydum köpeği bilen tanıyan arkadaşların yardımlarını bekliyorum eger yerini ve yeni sahibini tanıyan varsa lütfen yardımcı olun irtibat telim 0 546 270 22 29 şimdiden teşekkürler
veyselll
24.Haziran.2013, 20:51
arkadaşlar şimdiden ilgi ve alakanız için cok sagolun ben köpeğim keş,in babası lordun oglu jack,ı aramaktayım jack mustafa cil kardeşimizin köpeği efsane lord,un oglu jack en son bildiğim kadarıyla kadir sarı kardeşimizden antalyaya gittiğini duymuştum ordanda yanılmıyorsam bilecik taraflarında olduğunu duydum köpeği bilen tanıyan arkadaşların yardımlarını bekliyorum eger yerini ve yeni sahibini tanıyan varsa lütfen yardımcı olun irtibat telim 0 546 270 22 29 şimdiden teşekkürler
Abı ızmıtte pırellı fabrıkasında calısan bı adamda
vedat hamurcu
24.Haziran.2013, 21:07
Veysel kardeşim ilgi alakan için cok sagol allah gölünün muradını versin iyi akşamlar
Burhan KESKİN
25.Haziran.2013, 11:17
Vedat bey jack geçen sene bizim bir arkadaştaydı daha sonra Veysel kardeşimin dediği gibi İzmite satıldı.. yanlız Jack'tan yavru aldılar Bilecikte güzel yavruları var..selamlar
veyselll
25.Haziran.2013, 12:12
vedat abıye teleffonda jakın adresını soyledım. Daha once tam 2 gun aramıstım o kopegı.
Burhan KESKİN
25.Haziran.2013, 13:02
vedat abıye teleffonda jakın adresını soyledım. Daha once tam 2 gun aramıstım o kopegı.
Aferin Veysel birde şu meşhur lordu bulsan nerye kayboldu bu köpek... ??? kimse bilmiyor akibetini
veyselll
25.Haziran.2013, 14:08
Aferin Veysel birde şu meşhur lordu bulsan nerye kayboldu bu köpek... ??? kimse bilmiyor akibetini
yolörende defnedildi abi :D
vedat hamurcu
25.Haziran.2013, 21:17
lord şu anda sosuzlukta avlanıyor en son tayfun kardeşimizde hayata gözlerini yumdu tayfun kardeşimiz babanın yerine velihattı jack ,ı koymaya karar verdi burhan bey dediğiniz gibi bendede jack,ın oglu keş var gayette güzel
vedat hamurcu
25.Haziran.2013, 21:22
Veysel bey prelli fabrikasında mustafa beyi bulduk galiba jack onda değil köpeği ben büyüttüm ben eğittim dermiş ama yine fabrikada çalışan avcı arkadaşlarla irtibata geçilip kimde olduğunu kesin bulacağımıza eminim
veyselll
25.Haziran.2013, 22:42
Veysel bey prelli fabrikasında mustafa beyi bulduk galiba jack onda değil köpeği ben büyüttüm ben eğittim dermiş ama yine fabrikada çalışan avcı arkadaşlarla irtibata geçilip kimde olduğunu kesin bulacağımıza eminim
abi bana yakın bı arkadasımda demişti. hatta ha onun köpek ha benım kopek demişti. ama rakı içiyodu o anda. çelişki olabilir yani. ama jak izmitte onu iyi biliyorum
veyselll
25.Haziran.2013, 22:57
0 532 748 50 31 abi kadir sarı ın bana verdiği telefon buydu
vedat hamurcu
26.Haziran.2013, 11:33
ilgi ve alakandan dolayı teşekkürler Veysel kardeşim sizin gibi doslar olduktan sonra bulunmayacak halomayacak konu olmaz teşekkürler
jack izmit derincede bir abimizdeydi bende bir oglu var aynı jack kopyası şuan 3 yaşında bir erkek kopya baba cok uzun o9lmuş bu yazının başlangıcı ama bilmenizde fayda var diye yazıyorum
Selam avcı arkadaşlar lord türkiye için çok iyi bir damızlıktı. bendede torunu var.
jack ta iyibir damızlıktı izmit eşmede bir abimizdeydi. pazartesi sorarım.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.