Orijinalini görmek için tıklayınız : YENİ A5
ismail aksu
26.Haziran.2013, 06:32
şu tanıtım filmindeki estetiğe şu tüfekteki sağlamlık kalite marka sistem varmı TÜRKİYE de neyimiz eksik yada cevapları alalım yeni a5 hayırlı olsun tam ekran izlemenizi tavsiye ederim Browning A5 (http://www.youtube.com/watch?v=B4KAkCY7SRc#ws)
Burhan KESKİN
26.Haziran.2013, 07:47
Muhteşem eline sağlık kardeşim...
Oktay AKÇAKMAK
26.Haziran.2013, 07:58
eeeeee bu benim A 500 ün aynısı hiç bi değişklik göremedimki..fakat yinede avcının tüfeği browningtir derim tek geçerim..
ismail aksu
26.Haziran.2013, 08:53
eeeeee bu benim A 500 ün aynısı hiç bi değişklik göremedimki..fakat yinede avcının tüfeği browningtir derim tek geçerim..
aynısı biraz çok az fark var ama komutanım farkı bu marka severleri üzen tarafı Bu kısımdan anladığıma göre Portekiz'le ilgili üretimlerde parçaların diğer kardeş tesislerden gelmiş olabileceği ama ekseri işin Portekiz'de yapıldığı. Orada Browning Silver, Maxus ve diğer Portekiz çıkışlı olanları sıralamışlar. Şimdi yukarıdaki listeye "Yeni Browning A-5" yani "geri dönen kambur" da dahil oldu diyebiliriz
Yani, günümüzde Browning marka otomatik olup da Belçika'da üretileni yok görünüyor. Herkesin Maxus y. otomatiği Portekiz çıkışlı
ismail aksu
26.Haziran.2013, 08:54
Muhteşem eline sağlık kardeşim...
teşekkürler abim saol
Abi kinemekanik ne onu anlamadım bildiğimiz kinetikmi bu kullanmadım bilmem onun için soruyorum. Son olarak bir adamların tanıtım videosuna bakın birde bizim huğlunun :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.