Orijinalini görmek için tıklayınız : silinebilir sahiplendirildi
sukru sunar
26.Haziran.2013, 17:32
g
Yıldıray İNCE
26.Haziran.2013, 18:38
Şükrü kardeşim anlamlı bir işe girişmişsin teşekür ederim inşallah ihtiyacı olan bir avcı arkadaşımız sahiplenir........
vedat hamurcu
26.Haziran.2013, 19:49
işallah ihtiyacı olan biri sahiplenir hayvanda kurtulur aslında bunu alıpta salana bi ton dayak atacan
sukru sunar
27.Haziran.2013, 06:55
arkadaşlar bu kopegın aynı batım kardesını velı abı 1.5 mılyardan sattı ama bı soz vardır bakarsan adam gıbı av kopegı olur bakmazsan sokak kopegı ıt olur olay bu ben bu kopegın guzel bı bakımla cok ıyı olacagına emınım bundan 3 hafta once daha kotu durumdaydı burdakı resımler 10 gun once cekıldı daha dun gordum kopegı ve resmen cok guzel olmus bızım koyden bı bakkal acımıs arada yemek ekmek falan verrıyo ordan oraya kosturuyordu ve bıraz daha kılo almıs ben bıle tanıyamadım kopegı dusunen varsa yenı resımlerını cekıp eklıycem tek ıstedıgım kopek ıyı bı bakımla kurtulsun ve bı abımızın veya bı kardesımızın de ısı gorulsun dusunen varsa benımle ırtıbata gecebılır
Oktay AKÇAKMAK
27.Haziran.2013, 07:39
şimdi şöyle bi durum var şükrü kardeşim..birincisi bu köpek safkan deyil ve kırık drahtarlarda renk beyazı öyle olmaz ..ikincisi hayvan büyük ihtimalle av yapmadığı için sokağa atılmıştır alan kişide bi süre sonra aynı şeyi yapacaktır..kimse av yapan köpeği bu şekilde yola salmaz av yapmayan köpeğede emek vermez insanlar zaten güç şartlarda köpek bakıyorlar onuda emek vermişken karşılığını almak isterler...üçüncüsü bu satten sonra o köpek eğitimsizse eğitim alması çok zor öğrenme sorunu yaşayacaktır..insanlar ve avcılar eğer üstün özellikleri yoksa yavrudan alıp kendileriyle konsantre bir köpek isterler...bu sebeple eyer bi güzellik yapacaksan önce köpeğin hareketlerini bi kontrol et bakalım ava yatkınlığı varmı ona göre ver millete yada bir barınağa götür teslim et kimseyide av yapmayan uyuz bir köpekle uğraştırma çünki dediğim gibi eyer avı yoksa alanında başına bela olacvaktır çunki drhtar zaten zor hayvandır 15 yıldır beslediğim için bilirim heleki eğitim yoksa hepten başa bela olur...sen bu dediklerimi düşün benide yanlış anlama o çocuk zor adam olur...rasgele kardeş
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.