Orijinalini görmek için tıklayınız : USTAM'LA EPEYDİR BİR ARAYA GELEMEMİŞTİK(Y.İNCE)
Yıldıray İNCE
29.Haziran.2013, 16:42
Ustamla epeydir bir araya gelememiştik beraber balığada gitme imkanımız olmadığı için Ustamın davetlisi olduk benim gece sıram vardı fazla zamanım olmadığından muhabbetimiz kısa oldu ama Ustamın ve Annemin eline sağlık evde tadilat vardı yinede bizi ağırladılar ..........
http://i42.tinypic.com/s3n6tk.jpg
http://i43.tinypic.com/2ujs51l.jpg
http://i44.tinypic.com/2z4bs61.jpg
ibrahim ozel
30.Haziran.2013, 09:49
İnşallah bir gün sizleri burda benim evimde misafir edeceğim muhabbetiniz daim olsun abilerim...
Burhan KESKİN
30.Haziran.2013, 10:21
Ustalar yine her zamanki gibi harikasınız daim ve bereketli olsun afiyet şeker bal olsun Milas'a gönül dolusu sevgiler... :)
Yıldıray İNCE
30.Haziran.2013, 10:39
İnşallah bir gün sizleri burda benim evimde misafir edeceğim muhabbetiniz daim olsun abilerim...
İnşallah İbrahim kardeşim ğüzel temennin için teşekürler........
Yıldıray İNCE
30.Haziran.2013, 10:41
Ustalar yine her zamanki gibi harikasınız daim ve bereketli olsun afiyet şeker bal olsun Milas'a gönül dolusu sevgiler... :)
Ğüzel temennin için teşekürler Burhan Uatam Milas'tanda gönül dolusu sevgiler........
Oktay AKÇAKMAK
01.Temmuz.2013, 05:55
gardaşım afiyet olsun sırf bu ortamınız için bigün misafiriniz olacam mesut abime söyle balıksız bırakmasın bizi
Yıldıray İNCE
01.Temmuz.2013, 06:10
gardaşım afiyet olsun sırf bu ortamınız için bigün misafiriniz olacam mesut abime söyle balıksız bırakmasın bizi
Nedemek Komutanım Başımızın üstünde yerin var............
Burak SEZER
01.Temmuz.2013, 14:32
Muhabbetiniz bol olsun..
Balıklar mükemmel görünüyor Yıldıray abim.. ;)
gsahiner
01.Temmuz.2013, 15:14
yıldıray abim yine konuşturmuşsun :)
Yıldıray İNCE
01.Temmuz.2013, 18:34
Muhabbetiniz bol olsun..
Balıklar mükemmel görünüyor Yıldıray abim.. ;)
Teşekür ederim Burak kardeşim.......
yıldıray abim yine konuşturmuşsun :)
Aynen Gültekin kadeşim........ ;)
Burhan KESKİN
02.Temmuz.2013, 12:11
Ustam bunlar ne balığı böyle yaw güzel kızarmışlar... :)
Yıldıray İNCE
02.Temmuz.2013, 14:09
Usta Kuppes bunlar ızğarası güzel olur.........
Muhabbetiniz daim olsun Yıldıray abi. Adanadan selamlar.
Yıldıray İNCE
02.Temmuz.2013, 18:12
Muhabbetiniz daim olsun Yıldıray abi. Adanadan selamlar.
Sağol Ali kardeşim Milastanda selamlar..........
imported_avkolik
02.Temmuz.2013, 18:43
Abowww kaldimi abi onlardan :D Allah muhabbetinizi artırsın abilerim. Selamlar
Yıldıray İNCE
02.Temmuz.2013, 18:52
Kaldı kaldı Ali kardeşim sanada yeter.........
Osman KARATEPE
02.Temmuz.2013, 19:30
Vay vay vayyy afiyet olsun yarasın abilerime :)
Yıldıray İNCE
04.Temmuz.2013, 05:53
Osmanım kacıver bu taraflara zamanı geldi artık......... :)
Mesut BÜLBÜL
07.Temmuz.2013, 05:24
Değerli avkolik doslarımız Başta Yıldıray kardeşime ve ardındanda yorum yazan ve yazmasalarda konumuza ilgi ceken kardeşlerimize sonsuz temenlileri ve bu güzel dilekleriniz için teşekkür ederim henüz bu güzelikleri hep beraber yapmak isterim bundan emin olabilirsiniz inşallah yakın zamanda beraber olmak istiyorum sizlerle av balık bahane olsun ama dosluklarımızın baki olması dileklerimle sizleri teşekkür ederim balıkta sıkıntı yok ama avlamaya gelecek kardeşlerimize ramazan ici mutlaka beklerim tadelat işmde cok az kaldı boyacıya bekliyorum şu an içerileri bitirdik dış cepe boyamız kalıverdi bilğilerinize arz ederim
NOT Yıldıray kardeşim internet arızalıydı sökeriken karışmış ne oldu is4e şimdi yapıldı ilk girişim bu oldu sanada teşekkür ederim babalar gününü bana göstermiş olduğunuz ilkgilerinizden ev halkına selamlar sayğılar diyorum
Mesut BÜLBÜL
07.Temmuz.2013, 05:29
Buyur gek oktay bey beklerim balıksız bırakmamemin olabilirsiniz
osman kardeşim avın adımı olur cık gel sen benim misafirim olmazisen hic gelme haberin olsun direk bana gel :D :D
Ali ekber kardeşim kaldımı ne kelime senin için balığı yaratırım karadan ama tutma zevkine erdireceğim inşallah kendin tut ben pişireyim sen ye diyorum o kadar :D :D :D
Artık önce senin buraya gelmen farz oldu İbrahim bey bilesin ilk sırada sen varsın :D
ARKADAŞLAR Sizleri bekjlerim şunun şurasında ne kaldıki Balık size feda avkolik dosların buluşma sına ise bahane olur inşallahsizleri acil beklerim selamlar sayğılar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.