PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seni iyi bir avcı yapan nedir ?

03.Temmuz.2013, 16:58
Hızlı koşamıyorsun.
İnce bir derin var, çok çabuk üşüyor ve yırtılıyor.
Kötü bir görüş yeteneğin var
Daha kötü bir duyma duyun.
Sağlam tırnakların yok,hemen kırılıyor.
İki ayağının üzerinde yürüdüğün için hemen düşebiliyorsun,ve yürürken çok gürültü çıkarıyorsun

Ağır bir kafan var ve bütün omurgana baskı yapıyor.

Seni iyi avcı yapan nedir ?

ibrahim ozel
03.Temmuz.2013, 19:40
Hemşerin dediğini anlamadım ben bilmece gibi konuşmuşsun daha açık olursan cevaplayalım yada anketine katılalım...

vedat hamurcu
04.Temmuz.2013, 14:07
valla bende bişey anlamadım ama anketine katıldım

Burhan KESKİN
04.Temmuz.2013, 14:25
Bu anketi düzenlemek gerek Ali kardeşimin ne anlatmak istediğini anladım....!
konunun özeti şu Ali kardeşim birisini tarif etmiş eksilerini yazmış ve tarif ettiği kişinin bu eksikleri olmasına rağmen bu kişiyi avcı yapan nedir diye sormuş anket açmış... yanılıyorsam özür dilerim Ali kardeşim :)

Anketi şöyle düzeltebilirsin istersen Ali kardeşim aslında çok güzel bir anket...

Soru. sizi avcı yapan nedir?

Kanımızda var..
Merak....
Spor ....
Silah tutkusu...
Sürdürebilir avcılık Popülasyon...
Hepsi

Oktay AKÇAKMAK
04.Temmuz.2013, 15:01
HEPSİ

Burhan KESKİN
04.Temmuz.2013, 15:08
HEPSİ

Komutanım hepsi şıkkı yok :)

Yıldıray İNCE
04.Temmuz.2013, 18:18
Bu anketi düzenlemek gerek Ali kardeşimin ne anlatmak istediğini anladım....!
konunun özeti şu Ali kardeşim birisini tarif etmiş eksilerini yazmış ve tarif ettiği kişinin bu eksikleri olmasına rağmen bu kişiyi avcı yapan nedir diye sormuş anket açmış... yanılıyorsam özür dilerim Ali kardeşim :)

Anketi şöyle düzeltebilirsin istersen Ali kardeşim aslında çok güzel bir anket...

Soru. sizi avcı yapan nedir?

Kanımızda var..
Merak....
Spor ....
Silah tutkusu...
Sürdürebilir avcılık Popülasyon...
Hepsi

[font=comic sans ms][b][i]
Usta harikasın beyav...........

04.Temmuz.2013, 18:44
Abilerim arkadaşlarım. Şimdi bu yukarıda yazdığımı okurken bir kekliğin veya kocakulağın size sorduğunu düşünün. Burhan abi öyle diyorsan öyledir abi :)

Burhan KESKİN
04.Temmuz.2013, 19:59
Abilerim arkadaşlarım. Şimdi bu yukarıda yazdığımı okurken bir kekliğin veya kocakulağın size sorduğunu düşünün. Burhan abi öyle diyorsan öyledir abi :)

Ali kardeşim şimdi bu yazdığın yorum farklı bir durumu ortaya çıkardı..! işte o keklik ve koca kulak keşke konuşabilseydi neler sorardılar neler.. :) Şimdi ben kendimi onların yerine koyuyorum ve soruyorum...! tam yavru bırakacağım zaman beni niye vuruyorsunuz, yavrularımı büyütüp daha doğaya alışmadan palazken neden katlediyorsunuz, benim körlüğümden ve zaafımdan faydalanıp kalleşçe gece beni niye avlıyorsunuz. diye soruduğum sorunun cevabını merak ederdim..! tabiki bana yaşama şansı verirseler :) neyse Ali kardeşim güzel bir anket fakat anlaşılma açısından konuyu biraz açmak lazım diye düşünüyorum.. selamlar..

Oktay AKÇAKMAK
05.Temmuz.2013, 06:37
BEN HEPSİ DERKEN HEPSİ KIZLARINDAN BAHSETMİŞTİM BELKİ BEN ONLARLA AVA GİTMEK İSTİYORUM ...OLAMAZMI YANİİİ....ULA BENDE BİŞEY ANLAMADIM NE YAZACAZ ŞİMDİ BURAYA BİZ HELE ALİ GARDAŞIM AÇ ŞU KONUYU BİRAZDA ANLAYALIM MESELE NEDİR

Mustafa ÇİL
22.Eylül.2013, 07:32
zamanında avlanmamak,,bol bol makina kurmak,gece far avlarına gitmek,ıslak peştemal gibi her gıca uygun bi adam olmak :) büyüklerin tecrübelerini hiçe saymak,burnundan kıl aldırmamak,dün başlayıp yıllanmış tecrübeleri görmezden gelmek,merada hırslı bi adam olmak,fermasız bol bol tetik çekmek,kimin önünden kalksa kuş tetik çekmek,tetik çektiğin kuşun arkasına bile bakmamak,köpekleri video çekeceğim reklam yapacağım derken teybi unutup açık brakmak :), merasında kuş bol olan vilayetlerde oturup,,burda çok kuş var demek yerine sadece köpeğim bulur veya benim köpeklerim süper imajını yaratmak,vs. vs. vs. İYİ BİR AVCI OLMAK İÇİN GEREKENLERİ ÇOK FAZLA EKSİĞİ İLE YAZMIŞ BULUNUYORUM :))) bu ankete benim yorumum

gsahiner
23.Eylül.2013, 06:02
köpeği köpek yapan bol ava gitmesi yani tecrübe,
avcıyı avcı yapan bol av vurması yani tecrübe ,
fişeği fişek yapan kullanan herkezin memnun kalması yani tecrübe etmesi ,
tüfeği tüfek yapan fabrikada çalışanların tecrübesi ,

yani güzel abilerim herşeyin başı tecrğbe diye düşünüyorum haaa mutlaka başka etkenlerde var ama tecrübe olmadan herşey acemi işi olur

Onur ÇELİKOĞLU
23.Eylül.2013, 09:03
köpeği köpek yapan bol ava gitmesi yani tecrübe,
avcıyı avcı yapan bol av vurması yani tecrübe ,
fişeği fişek yapan kullanan herkezin memnun kalması yani tecrübe etmesi ,
tüfeği tüfek yapan fabrikada çalışanların tecrübesi ,

yani güzel abilerim herşeyin başı tecrğbe diye düşünüyorum haaa mutlaka başka etkenlerde var ama tecrübe olmadan herşey acemi işi olur

tayfun
08.Mayıs.2014, 08:21
hepsi