Orijinalini görmek için tıklayınız : BU FİYAT TÜRKİYE'DE İLK BİZDE DERYA ANAKON AV TÜFEĞİ 650 TL
sefa yolcuoglu
06.Temmuz.2013, 15:38
AV SİLAHLARI ANAKON AV TÜFEĞİ TEST ATIŞLARI (http://www.youtube.com/watch?v=zXpAmyBTzsA#ws)
DERYA ANAKON AV TÜFEĞİ AVKOLİK AİLESİNE ÖZEL FİYATA
ÜRÜN ADI : DERYA ANAKON AV TÜFEĞİ
TÜR :Yarı Otomatik Av Tüfeği
MODEL :ANAKON
KALİBRE :12
FİŞEK YATAĞI :76 mm
NAMLU BOYU :51cm
DİPCİK :Teleskbik ( plastik )
ŞARJÖR KAPASİTESİ:6+1
NAMLU ŞOKU :mobil şok,alevgizleyenli
NAMLU TİPİ :Siyah Parlak namlu pilastik kaplama
GÖVDE :siyah krom kasa üztü pilastik kaplama
AĞIRLIK :3100 gr +-100
DİĞER :Tek Tetik
PROMOSYON :Tüfek Kılıfı,Tüfek Harbisi,Askı Kayışı,Silah Yağı
TEKNİK SERVİS :DERYA SİLAH SANAYİ 3 YIL GARANTİLİDİR
ÖDEME SEÇENEKLERİ:Ptt kapıda nakit ödeme.Tüm kartlara 6 taksit.Bonus karta 10 taksit..
SORU VE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN = www.yabanavstore.com (http://www.yabanavstore.com) CEP:0541 966 2449 TEL:0332 524 7006
imported_avkolik
29.Ekim.2013, 20:13
Gercekten güzel bir silah. Tebrikler
Onur ÇELİKOĞLU
29.Ekim.2013, 20:28
Bu tür tüfeklere insanlar nasıl bu kadar paralar verip güvenebiliyorlar anlamıyorum
ibrahim ozel
29.Ekim.2013, 21:12
Onur yazdığını biraz açarmısın ne demek istediğini tam anlamadım
Burhan KESKİN
29.Ekim.2013, 21:18
test başarılı geçmiş silahı üretenleri tebrik ediyorum.. uçar avı için diğer silahlara alışkın olan avcılar için biraz zor fakat domuz avlar için ideal bir tüfek demek lazım demek için verebilirlermi acaba...?
gsahiner
30.Ekim.2013, 06:20
Benim domuz avı ilgimi çekmediği için bu tür domuz tüfekleride hiç ilgimi çekmiyor çokda anladığım birşey değildir bu tür modeller ancak iyi tüfeğe benziyor inşallah alanlara kazasız bir şekilde kullanması nasip olur sonuçta elinizdeki silah ve çevredekiler bir can bu yüzden çok ince elenip sık döşenmesi lazım bir silah alınırken.
Yıldıray İNCE
30.Ekim.2013, 06:28
Ğüzel tüfek bilğilendirme için teşekürler..........
Onur ÇELİKOĞLU
30.Ekim.2013, 07:24
Onur yazdığını biraz açarmısın ne demek istediğini tam anlamadım
İbrahim abi , tüfeğin ne adı belli ne sanı. Konya merdiven altı yapımlardan biridir muhtemelen yine. Şuan Türkiye'de 3 4 tane büyük marka var onlar bile ne sorunlar çıkartıyor iken bu tür ne olduğu belli olmayan tüfeklere bu paraları veripte tüfekten bir şeyler beklemek acayibime gidiyor
gsahiner
30.Ekim.2013, 07:36
İbrahim abi , tüfeğin ne adı belli ne sanı. Konya merdiven altı yapımlardan biridir muhtemelen yine. Şuan Türkiye'de 3 4 tane büyük marka var onlar bile ne sorunlar çıkartıyor iken bu tür ne olduğu belli olmayan tüfeklere bu paraları veripte tüfekten bir şeyler beklemek acayibime gidiyor
Kardeşim bu konudaki çekincelerin de haklısın lakin şunu da unutmayalımki büyük markaları yapanlarda şu an küçük markaları oluşturan ustalardır. Sana bir örnek vereyim;
Bu siteye ilk geldiğim tarihlerde ben torun marka 300 tlye bir tüfek almıştım ki o zaman bunun adı bile duyulmamıştı. Maddiyatım ve alım imkanım ona yetiyordu onu aldım. Ancak ben tüfeğimle 3 yıldır. 5000 i geçkin her marka her model her gramajda fişek attım 40 gram magnum fişek attım bir kez bile tutukluk yapmadı. 1000 adet 24 gram fişek attık sadece bu yıl avcı bayramında yine bir tutukluk vs namlu ısınması bilmem ne olmadı. Torun benim aldığım zamanlarda tıpkı bu derya gibi bir markaydı. Ufak çaplı bir firmaydı ancak sonradan büyüdü gitti vel hasıl tüfeği MARKA değil usta yapar. Zaten biz Türklerin başına ne geliyorsa bu marka sevdası yüzünden geliyor. Önce bir incelemek kontrol etmek lazım diye düşünüyorum bu yorumunu da tecrübesizliğine veriyorum kardeşim.
Onur ÇELİKOĞLU
30.Ekim.2013, 07:53
Kardeşim bu konudaki çekincelerin de haklısın lakin şunu da unutmayalımki büyük markaları yapanlarda şu an küçük markaları oluşturan ustalardır. Sana bir örnek vereyim;
Bu siteye ilk geldiğim tarihlerde ben torun marka 300 tlye bir tüfek almıştım ki o zaman bunun adı bile duyulmamıştı. Maddiyatım ve alım imkanım ona yetiyordu onu aldım. Ancak ben tüfeğimle 3 yıldır. 5000 i geçkin her marka her model her gramajda fişek attım 40 gram magnum fişek attım bir kez bile tutukluk yapmadı. 1000 adet 24 gram fişek attık sadece bu yıl avcı bayramında yine bir tutukluk vs namlu ısınması bilmem ne olmadı. Torun benim aldığım zamanlarda tıpkı bu derya gibi bir markaydı. Ufak çaplı bir firmaydı ancak sonradan büyüdü gitti vel hasıl tüfeği MARKA değil usta yapar. Zaten biz Türklerin başına ne geliyorsa bu marka sevdası yüzünden geliyor. Önce bir incelemek kontrol etmek lazım diye düşünüyorum bu yorumunu da tecrübesizliğine veriyorum kardeşim.
Abi yorumuna tamamen katılıyorum. Her şey ustada bitiyor dediğin gibi. Bende Hatsan var ve yaşadığım sorunları biliyorsun 1 sene önce aldım sürekli sorun sürekli sorun. Tüfekten soğudum, havalı tüfeğini aldık onda bile sorun yaşadık. Bir da Hatsan mı aman aman uzak dursun .. Yanından geçmem.
Yüzlerce tüfek markası var, hangisine güveneceğimizi bilemiyoruz.
gsahiner
30.Ekim.2013, 07:57
Abi yorumuna tamamen katılıyorum. Her şey ustada bitiyor dediğin gibi. Bende Hatsan var ve yaşadığım sorunları biliyorsun 1 sene önce aldım sürekli sorun sürekli sorun. Tüfekten soğudum, havalı tüfeğini aldık onda bile sorun yaşadık. Bir da Hatsan mı aman aman uzak dursun .. Yanından geçmem.
Yüzlerce tüfek markası var, hangisine güveneceğimizi bilemiyoruz.
Paşam en iyisi almadan önce bakacaksın inceleyeceksin herşeyiyle yayı sağlammı kurma mekanizması nasıl tetiğinde boşluk varmı oringler sağlammı gövdesi nasıl bunlara bakacaksın ancak öyle karar vereceksin. Sonra emin olduğun sana en iyi giden tüfeği alacaksın...
Onur ÇELİKOĞLU
30.Ekim.2013, 08:17
1 ay boyunca geceli gündüzlü Hatsan'ı inceledik en sonunda gittik aldık.. Ee noldu başımızdan sorunlar eksik olmadı abi. Bu tüfek fişek av işi tamamen şans işi kim nederse desin
gsahiner
30.Ekim.2013, 08:21
1 ay boyunca geceli gündüzlü Hatsan'ı inceledik en sonunda gittik aldık.. Ee noldu başımızdan sorunlar eksik olmadı abi. Bu tüfek fişek av işi tamamen şans işi kim nederse desin
Dediğin doğru kardeşim biraz şans işi ancak birazda bilgi olcak ;)
Osman KARATEPE
30.Ekim.2013, 08:29
Sefa beyden iki adet tüfek aldım biri oğlum Efe'ye 36 kalibre tek kırma tüfeği çok beğenip arkadaşa ikincisini yaptırdık 3. siparişi babam için verdim 20 kalibre oda bugün kargoda...Gültekin'in dediği gibi benim tüfeğimde torun poze kimse adını bilmiyor ama ne keklikler ne ördekler ne tavşanlar vurdum hiçbir sorun çıkmadı...7.000 tl ye de var poze ama hiçbiri lazer güdümlü fişek atmıyor bunların iş avcıda bitiyor....
gsahiner
30.Ekim.2013, 08:53
Sefa beyden iki adet tüfek aldım biri oğlum Efe'ye 36 kalibre tek kırma tüfeği çok beğenip arkadaşa ikincisini yaptırdık 3. siparişi babam için verdim 20 kalibre oda bugün kargoda...Gültekin'in dediği gibi benim tüfeğimde torun poze kimse adını bilmiyor ama ne keklikler ne ördekler ne tavşanlar vurdum hiçbir sorun çıkmadı...7.000 tl ye de var poze ama hiçbiri lazer güdümlü fişek atmıyor bunların iş avcıda bitiyor....
Abim avcı dediğin sadece vurmayı bilmeyecek tüfeğini bilecek köpeğini bilecek merasını bilecek hayvanını bilecek herşeyi bilecek her işi kendi kendine çözecek yoksa olmaz istersen 100 bin TL lik tüfek al olmaz bozuldum mu kalırsın öyle :)
ibrahim ozel
30.Ekim.2013, 18:31
Torun marka tüfeğin enjektörlüsünü alıpda arıza yaptırmayan arkadaşım yok o nedenle ben o markadan uzak duruyorum
gsahiner
31.Ekim.2013, 05:24
Torun marka tüfeğin enjektörlüsünü alıpda arıza yaptırmayan arkadaşım yok o nedenle ben o markadan uzak duruyorum
Ben otomatiğini kullanıyorum abi bir sorununuda görmedim
ibrahim ozel
31.Ekim.2013, 06:19
Ben otomatiğini kullanıyorum abi bir sorununuda görmedim
Paşam bende sorun çıkarmayana denk gelmedim kendi çevremden...
gsahiner
31.Ekim.2013, 06:37
Paşam bende sorun çıkarmayana denk gelmedim kendi çevremden...
Doğrudur abi ozaman benimki bir şans işi olmuş :)
Osman KARATEPE
31.Ekim.2013, 09:30
Kimse görmeden tüfek almasın alacağı tüfeği mutlaka görsün adı sanı yeri belli olan yerden tüfek alsın...
iyi bilinen 1000 tüfek 1 arıza çıkartır 1 neydi belli olmayan tüfek 1000 arıza çıkartır diye düşünüyorum. bende huğlu 103 fe var sorun yok. bu yılda hatsan otomatik aldım ondada sorun yok. huğlu için şans demem ama hatsana şans diyebilirim. bu arada şanslıyım.:))
YABAN AV STORE
31.Ekim.2013, 16:37
Merhab öncelile en güzel sevinç dolu anlar bizlerin olsun.. Paylaşımlarınız ve düşünceleriniz için teşekkürler..Onur bey görmüş oldugumuz Derya Anakon y.otomatik av tüfeği şu anda av silahları konusunda Türkiyem teknolojisinin vermiş oldugu son imlanlarla yapılan av tüfeğidir.Derya anakon av tüfekleri bu işin son derece uzman zanaatkarlarıyla çalışılarak üretilen av tüfeğidir. Tüfeği kullanan arkadaşlar bilirler ki kesinlikle kolay kolat tutukluluk(sıkıştırma),arızalanmalar gibi hata vermez son derece kusursuz olarak çalışır.Derya anakon yurt dışı başta Amerika olmak üzere Avrupa ve birçok ülkeye ihraç edilerek satışı yapılmaktadır.Gün geçtikce gelen talepler artmakta ve titizlikle karşılanmaya çalışılmaktadır.Merdiven altı diye bahsettiğiniz fabrika son donanım makine parkuru ve işinde uzman ustalarıyla üretimini arttırarak kendinden emin bi şekilde hızla büyümektedir.Türkiyenin en iyi av silahları üretimi yapan fabrikaları arasındadır bilgilerinize...
Burhan KESKİN
31.Ekim.2013, 17:08
MERHABA ÖNCELİKLE EN GÜZEL SEVİÇLİ ANLAR BİZLERİN OLSUN... PAYLAŞIMLARIMIZ VE DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..ONUR BEY GÖRMÜŞ OLDUGUMUZ DERYA ANAKON Y.OTOMATİK AV TÜFEĞİ ŞU ANDA AV SİLAHLARI KONUSUNDA TÜRKİYE TEKNOJİSİNİN VERMİŞ OLDUGU SON İMKANLARLA YAPILAN AV TÜFEĞİDİR. DERYA ANAKON AV TÜFEKLERİ BU İŞİN SON DERECE UZMAN ZANAATKARLARIYLA ÇILIŞILARAK YAPILAN AV TÜFEĞİDİR TÜFEĞİ KULLANAN AVCI ARKADAŞLAR BİLİR Kİ KESİNLİKLE KOLAY KOLAY HATA VERMEZ KUSURSUZ OLARAK ÇALIŞIR DERYA ANAKON YURT DIŞI BAŞTA AMERİKA OLMAK ÜZERE AVRUPA VE BİRÇOK ÜLKEYE İHRAÇ EDİLEREK SATIŞI YAPILMAKTADIR.GÜN GEÇTİKCE GELEN TALEPLER ARTMAKTA VE KARŞILANMAYA ÇILIŞILMAKTADIR MERDİVE ALTI DİYE BAHSETTİĞİNİZ FABRİKA SON DONANIM MAKİNELERİ VE ELEMANLARIYLA ÜRETİMİNİ ARTTIRARAK KENDİNDEN EMİN Bİ ŞEKİLDE HIZLA BÜYÜMEKTEDİR.TÜRKİYENİN EN İYİ AV SİLAHLARI ÜRETİMİ YAPAN FABRİKALARI ARASINDADIR BİLGİLERİNİZE...
Sayın yetkili yorumunuzu büyük harfle yazmanızı yadırgadım bunu belirteyim...! ticarette eleştirilerde, övgülerde olacaktır kardeşimizin sütten ağzı yanmış bundan sonra yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyor..! bizlerde aynı şekilde...! ben koskoca dünyaya nam yapmış bir silah üreticisinden silah aldım 4 sefer arızadan dolayı fabrikaya gitti geldi elimde patladı.. değiştirmediler..tabiki her üretici aynı değildir lakin ülkemizde o kadar çok çeşitli marka silah yapılıyor'ki tüketicinin kafası karışıyor siz sadece bayi olarak silahın tanıtımını yapıyorsunuz amaç sadece satmak olmamalı...! gönül isterdiki sizleri daha iyi tanımak adına buraya silahı üreten firma tarafından fabrikanız hakkında güzel bir görsel hazırlanıp biz avcılara sunmanız... umudumuz yerli yapımdan yana.. saygılar..
gsahiner
01.Kasım.2013, 05:56
MERHABA ÖNCELİKLE EN GÜZEL SEVİÇLİ ANLAR BİZLERİN OLSUN... PAYLAŞIMLARIMIZ VE DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..ONUR BEY GÖRMÜŞ OLDUGUMUZ DERYA ANAKON Y.OTOMATİK AV TÜFEĞİ ŞU ANDA AV SİLAHLARI KONUSUNDA TÜRKİYE TEKNOJİSİNİN VERMİŞ OLDUGU SON İMKANLARLA YAPILAN AV TÜFEĞİDİR. DERYA ANAKON AV TÜFEKLERİ BU İŞİN SON DERECE UZMAN ZANAATKARLARIYLA ÇILIŞILARAK YAPILAN AV TÜFEĞİDİR TÜFEĞİ KULLANAN AVCI ARKADAŞLAR BİLİR Kİ KESİNLİKLE KOLAY KOLAY HATA VERMEZ KUSURSUZ OLARAK ÇALIŞIR DERYA ANAKON YURT DIŞI BAŞTA AMERİKA OLMAK ÜZERE AVRUPA VE BİRÇOK ÜLKEYE İHRAÇ EDİLEREK SATIŞI YAPILMAKTADIR.GÜN GEÇTİKCE GELEN TALEPLER ARTMAKTA VE KARŞILANMAYA ÇILIŞILMAKTADIR MERDİVE ALTI DİYE BAHSETTİĞİNİZ FABRİKA SON DONANIM MAKİNELERİ VE ELEMANLARIYLA ÜRETİMİNİ ARTTIRARAK KENDİNDEN EMİN Bİ ŞEKİLDE HIZLA BÜYÜMEKTEDİR.TÜRKİYENİN EN İYİ AV SİLAHLARI ÜRETİMİ YAPAN FABRİKALARI ARASINDADIR BİLGİLERİNİZE...
Sefa Bey birincisi forum kuralları gereği konuya büyük harfle yorum göndermek yasaktır. En kısa sürede düzeltmesini yapınız kişisel olarak buradaki herkeze hakaret olarak algılanmaktayım bunu... Aksi halde yorumlarınız kaldırılacaktır.
Dostum ikincisi ise kimse mükemmel değildir helede bu firma türkiyedeyse bu gün sektörün en önde gelen firmaları SARSILMAZ, HATSAN , ARMSAN, YILDIZ, HUĞLU vs. bunun gibi firmaların ürünlerinde teknik desteklerinde bile zaman zaman sıkıntılar görülmektedir. Sizde de vardır ve olacaktır. Üzerinde yorum yapılamayacak kadar yeni bir firma olduğunuz için sizde de bir takım sorunlar oluşacaktır ki hali hazırda da mutlaka vardır. Eğer gerçekten çalışıp emek verip sizlerden bir şeyler alan insanların isteklerini memnuniyetleri doğrultusunda karşılarsanız devamınız gelecektir. Ancak karşılamazsanız yaşanmış bir çok Konya markası gibi mazide yerinizi alırsınız. Bu yüzden sizden alış veriş yapan insanlara değer veriniz ve isteklerini gerçekleştiriniz. Ancak tabiki Siz bunları laf ile değil, Hizmetiniz ile insanlara göstermelisiniz...
Üçüncü önemli bir konu ise bırakınız firmayı sürekli övmeyi Profesyonel çalıştığınızı söylüyorsunuz. Ancak görüyorum ki tanıtımlar ve savunmalar bir o kadar yeni ve amatörce. Profesyonel olmak için son teknolojiye sahip olmanız bir şey ifade etmez bizim için. Unutmayınız ki Sizler önce kendini profesyonelleştirmelisiniz. Bence güzel bir görsel hazırlayın sunun insanlar görüşlerini sizinle ticaret yapanlar, sizi yazsın... Ve alan insanlar memnuniyetlerini yazsınlar...
Dördüncü ve merak ettiğim son konu AMERİKA'mı!!! dostum bizdeki birçok parçayı biz oradan ithal ederken ve bu gün Türkiye'nin en baba firmaları bile yalvar yakar birkaç ürünü Türkiye sınırları dışına zor gönderirken Ayrıca amerikadaki en dandik silah üreticisi bile hat safhada teknoloji ile çalışırken, açıkcası sizin USA 'ya ihracat yapmanız çok inandırıcı gelmedi. Kusura bakmayın bu son konu kendi düşüncem saygılarla...
Video şov amaçlı hazırlanmış avda kullanan varmı bilmiyorum biraz daha açıklayıcı izahı olması gerekir.. Selamlar..
Sefa Bey birincisi forum kuralları gereği konuya büyük harfle yorum göndermek yasaktır. En kısa sürede düzeltmesini yapınız kişisel olarak buradaki herkeze hakaret olarak algılanmaktayım bunu... Aksi halde yorumlarınız kaldırılacaktır.
Dostum ikincisi ise kimse mükemmel değildir helede bu firma türkiyedeyse bu gün sektörün en önde gelen firmaları SARSILMAZ, HATSAN , ARMSAN, YILDIZ, HUĞLU vs. bunun gibi firmaların ürünlerinde teknik desteklerinde bile zaman zaman sıkıntılar görülmektedir. Sizde de vardır ve olacaktır. Üzerinde yorum yapılamayacak kadar yeni bir firma olduğunuz için sizde de bir takım sorunlar oluşacaktır ki hali hazırda da mutlaka vardır. Eğer gerçekten çalışıp emek verip sizlerden bir şeyler alan insanların isteklerini memnuniyetleri doğrultusunda karşılarsanız devamınız gelecektir. Ancak karşılamazsanız yaşanmış bir çok Konya markası gibi mazide yerinizi alırsınız. Bu yüzden sizden alış veriş yapan insanlara değer veriniz ve isteklerini gerçekleştiriniz. Ancak tabiki Siz bunları laf ile değil, Hizmetiniz ile insanlara göstermelisiniz...
Üçüncü önemli bir konu ise bırakınız firmayı sürekli övmeyi Profesyonel çalıştığınızı söylüyorsunuz. Ancak görüyorum ki tanıtımlar ve savunmalar bir o kadar yeni ve amatörce. Profesyonel olmak için son teknolojiye sahip olmanız bir şey ifade etmez bizim için. Unutmayınız ki Sizler önce kendini profesyonelleştirmelisiniz. Bence güzel bir görsel hazırlayın sunun insanlar görüşlerini sizinle ticaret yapanlar, sizi yazsın... Ve alan insanlar memnuniyetlerini yazsınlar...
Dördüncü ve merak ettiğim son konu AMERİKA'mı!!! dostum bizdeki birçok parçayı biz oradan ithal ederken ve bu gün Türkiye'nin en baba firmaları bile yalvar yakar birkaç ürünü Türkiye sınırları dışına zor gönderirken Ayrıca amerikadaki en dandik silah üreticisi bile hat safhada teknoloji ile çalışırken, açıkcası sizin USA 'ya ihracat yapmanız çok inandırıcı gelmedi. Kusura bakmayın bu son konu kendi düşüncem saygılarla...
Gültekin kardeşim bu av tüfeği üretimi konusunda nekadar bilgin var bilmiyorum ancak sefanın dedikleri tamamen doğrudur
Derya silah sanayi ni incelersen gerekli bilgileri ordan görebilirsin yurt içinde lion adı altında tüfekleri satılmaktadır ve üzümlü de imal edilen tüfeklerin en kolay üretim izni yurt dışına satılmak üzere verilmektedir ve bugün torun kral artemis lazer gibi firmalar başta olmak üzere aylık komyon yüküyle avrupaya av tüfeği göndermektedir ve gerçekten son teknoloji ürünü cnc makinelerde üretimler yapılmaktadır bunları bizzat gezip gördüğüm için söylüyorum hammaddenin %100 Türk tür ve buna benzer iç piyasaya sürülmeyip sadece yurt dışına gönderlien en az 10 çeşit tüfek gösterebilirim size
Bir diğer husus bu tüfek av amaçlı değil daha çok taktikıl tabir edilen güvenlik ve gösteriş amacıyla üretilmiş bir tüfektir av yapan bir kişi tabiki bu tüfeği tercih etmez
Son olarak ta Sefa kardeşim yazılar konusunda site kuralları gereği büyük karakter kullanmak konuya yorum yapanlara hakaret ve bağırma anlamı taşıyor sanırım sen bunu bilmiyordun o yüzden karekterleri küçük olarak değiştirirsen çok daha iyi olacaktır
herkese saygılar.....
ibrahim uysal
01.Kasım.2013, 13:19
Gültekin kardeşim bu av tüfeği üretimi konusunda nekadar bilgin var bilmiyorum ancak sefanın dedikleri tamamen doğrudur
Derya silah sanayi ni incelersen gerekli bilgileri ordan görebilirsin yurt içinde lion adı altında tüfekleri satılmaktadır ve üzümlü de imal edilen tüfeklerin en kolay üretim izni yurt dışına satılmak üzere verilmektedir ve bugün torun kral artemis lazer gibi firmalar başta olmak üzere aylık komyon yüküyle avrupaya av tüfeği göndermektedir ve gerçekten son teknoloji ürünü cnc makinelerde üretimler yapılmaktadır bunları bizzat gezip gördüğüm için söylüyorum hammaddenin %100 Türk tür ve buna benzer iç piyasaya sürülmeyip sadece yurt dışına gönderlien en az 10 çeşit tüfek gösterebilirim size
Bir diğer husus bu tüfek av amaçlı değil daha çok taktikıl tabir edilen güvenlik ve gösteriş amacıyla üretilmiş bir tüfektir av yapan bir kişi tabiki bu tüfeği tercih etmez
Son olarak ta Sefa kardeşim yazılar konusunda site kuralları gereği büyük karakter kullanmak konuya yorum yapanlara hakaret ve bağırma anlamı taşıyor sanırım sen bunu bilmiyordun o yüzden karekterleri küçük olarak değiştirirsen çok daha iyi olacaktır
herkese saygılar.....
Yurt dışına tüfek satmak,hele hele kamyonlarca satmak gurur verici bir olay...Satmasına satılıyor da;yurt içi satışlarının sonrası müşteri memnuniyeti ve destek nedir? Satışı yapanlar satılan malın arkasında duruyor mu? Memnuniyetsizlikte müşterilerine ilgililer mi?
Yorumlardan okuduğum kadarıyla pek iyi görünmüyor Bülent bey...Bununla ilgili bir açıklama yapabilir misiniz?
Burhan KESKİN
01.Kasım.2013, 13:27
Bülent kardeşim Bilgilendirmen için teşekkürler ticaretten ziyade İzahı ve açıklaması olan her konu bizim için çok önemlidir ki bizler tercihleri bu yönde kullanalım.. Sefa kardeşim'de yorumunu yapıp kenara çekilmeyip inşallah bizlerle iç içe olur onunla dertleşir konuşuruz.. :)
gsahiner
01.Kasım.2013, 13:34
Bülent Abi Bende yapmasın veya yapmıyor yada yalan söylüyor diye bir kelime konuşmadım zaten. Firma hakkında genel olarak düşüncelerimi izah ettim. Ayrıca dedim ki madem bu kadar büyük ve profesyonel bir firma satış sonrasında da iyileştirme gerekiyor dedim. Çevreden duyduğumuz şikayetler bu hususta bende bu konudaki sıkıntıyı arz ettim farklı bir anlam çıkaracak kelimeler konuştuğumu sanmıyorum. Ayrıca abi bu kadar profesyonel ise firmayı sunum tarzının bu olmaması ve satış sonrası desteğin iyileştirilmesi hakkında görüşlerimi bildirdim.
Son olarak da abi hakaret içersin veyahut içermesin konu içindeki yorumların büyük harfle yazılması yöneticiler de dahil yasaktır. Kendisini de düzeltmesi hususunda uyarıda bulundum...
Hani kim ne anladı bilmiyorum ama yazımın genel olarak özeti bu...
Bunların yanı sıra da yurtdışına bu kadar güzel hizmet verilirken yurtiçi de unutlmamalıdır...
Şahsi fikir ve görüşlerim bunlar
Yurt dışına tüfek satmak,hele hele kamyonlarca satmak gurur verici bir olay...Satmasına satılıyor da;yurt içi satışlarının sonrası müşteri memnuniyeti ve destek nedir? Satışı yapanlar satılan malın arkasında duruyor mu? Memnuniyetsizlikte müşterilerine ilgililer mi?
Yorumlardan okuduğum kadarıyla pek iyi görünmüyor Bülent bey...Bununla ilgili bir açıklama yapabilir misiniz?
Halil İbrahim abi bu konuda bire bir üretim yapan yerlerin hakkını yememek lazım ancak size şöyle bir iki noktadan bahsedeyim
Silah satışında devletin silah başına aldığı vergi kdv %18 ötv %22 stopaj vergisi %5 tüfeğin imalat fiyatı üstüne bu fiyatı koyduğunuz anda tüfeğin en düşük satış fiyatı 1000 tl civarına gelmekte genelde avcılık yapmayan veya bohçacı tabir ettiğimiz kişilerin tüfeği atsamda aklımda kalmaz ucuz olsun önemli değil görüşü malesef bu piyasayı yerden yere vurmuş durumda ve tabi ona uygun olarakta kalitesiz malzeme kullanımı hat safahaya gelmekte bugün internet üzerinde 250 300 tl civarında satılan birçek tüfek var ve emin ol ki avrupa tüfekler den daha çok av vuruyor ha sıkıntı çıkartıyorumu evet ama o fiyata tüfek alan adam da pek buna dikkat etmiyor hele birde şans eseri işçiliği iyi yapılmış malzeme si birbirine tam uyumlu çıktımı adam onlarca sene kullanıyor bu yüzden üzümlü yurt içi piyasasına ucuz tüfek sunuyor bugün armsan hatsan huğlu gibi firmaların satış distribitörü var bu firmaların tüfekleri sadece onlardan temin edilebilir bu firmalar fabrikadan birtek tüfek dahi satış yapmazlar ve satılan tüfeklerinde hepsine tam fatura kesilir bu %45 lik devlete ödenen vergi tüfeği alan kişiden bir şekilde tahsil edilir ancak küçük işletmeler sürümden kazanmak için faturayı düşük tutar ve piyasaya öyle sürer sürümden kazanır vergiden kazanır vs vs
benim orda en çok dikkat ettiğim şey ise kalite kontrol olayı bu malesef çok ama çok sıkıntılı bir durum yurt dışına giden tüfeklerin hepsinin kalite kontrolünü sözleşme yaptığı firma tarafından getirilen adam bizzat tek tek kontrol ettikten sonra paketlemeye yolluyor ama yurt içi piyasası na giden tüfekler bir şarjör memi atılıp çalışıyorsa direk piyasaya sürülüyor buradaki en büyük sıkıntı malesef bu
bugün huğlunun üzümlünün yıllar önce yapılmış tüfekleri hala revaçta ve ve çok tutulan modelleri mevcut özellikle pozelerde . nedeni namlu çeliğinin mke den alınması tek düze namlu yapılması ve kalite kontrolü şimdilerde ise mke çeliğinden daha kaliteli çeliklerle yapılan tüfeklerde mevcut ancak su borusu tabir edilen 1040 çelik namludan yapılan tüfeklerde burda şu mantık devreye giriyor para yalan söylemez tüfekte kalite istiyorsan paraya biraz kıyıp kalitelisini isteyeceksin müşteri memnun etmenin en güzel yolu internet üzerinde şikayeti olan müşterileri takip edip sıkıntılarına çözüm olmak eğer bunu takip etseler emin olun çok daha başarılı olurlar
Son olarakta gültekin kardeşim burda görüşlerine karşılık küçük birkaç bilgi aktardım o konuda arkadaşları aydınlatmak istedim ve sefanın da bu küçük harf büyük harf olayını bilmediği için o şekilde yazmış olabileceğini tahmin ettiğim için sefa gereken açıklamayı ve özürünü diler müsait olup siteyi ziyaret ettiğinde saygılar...
gsahiner
01.Kasım.2013, 14:05
Tamamdır abi bende aksi birşey söylemedim zaten ayrıca bilgilendirmen için teşekkürler. Keşke dediğimiz olayda bu zaten keşke çıkıp ilan reklam verdikleri önemi senin gibi açıklama yapmayada verseler emin ol bu sorunların hiçbirinin ortada kalmayacağını düşünüyorum...
ibrahim uysal
01.Kasım.2013, 14:08
Bülent kardeşim,her satırına imzamı atarım...Kesinlikle haklısın...Üzümlü de tanıdığım birçok kişi var bu işi yapan ve sıkıntılarını da biliyorum...İnşallah bunun çözümünü kendi aralarında hallederler ki;daha kaliteli ve güven veren malları görünüyor...
Bunu yanında,pazarlama işini de biraz daha profesyonelce yapmaları lazım gibime geliyor...
Tüfeklerinin satışını yapan kişiler de;satış sonrası müşteri memnuniyetini düşünmeliler...
Açıklaman için ayrıca teşekkürler...
ibrahim ozel
01.Kasım.2013, 14:48
Sefa bey sanırım kurallarımızı bilmediğinden büyük harf kullandı bir daha yapmayacağına inanıyorum. Şu anda konuda herhangi bir sorun yok diye kabul edilmiştir. Konuya üyelerimizin yorumunu bekleyerek yönetim çok fazla müdahil olmasın. Ayrıca bülent kardeşim bu konuyu bir nevi meslek olarak yaptığından bilgisinede güveniyoruz ve yaptığı açıklamalar için teşekür ederiz. Müşteri memnuniyetlerinin ne durumda olduğu konusunda sefa beyden açıklamayı ayrıntılı bekliyoruz, arıza durumunda tamir ve diğer sorunlarında kaç gün süre ile cevap verilecek bunuda ben merak etmekteyim ki bu silahtan almayı düşünmekteyim. Konu yönetim olarak takip edilmektedir.
Osman KARATEPE
01.Kasım.2013, 16:17
Bekleyip göreceğiz ...
yucelmert
01.Kasım.2013, 17:39
alana ve satana hayırlı olsun diyorum, bülente katılmamak elde değil, selamlar...
ismail aksu
01.Kasım.2013, 17:45
bence konuyu guruplaşmadan bazı kişisel arkadaşların kendilerininde dediği gibi bireyselde kalması daha doğru olacaktır burhan abimin dediği gibi yurtdışında büyük pazar sahibi dediği firmadan aldığım tüfekler 1250 tl ye aldım tetik sorunundan dolayı 600 tl sattım dediler daha iyisi 1650 tl ye üst model 1000 tl satana kadar ne çektim yani bu her firmada görüle bilecek bir durum ben bu adamları tanımam görmemdim bülent abime güvenerekten kıredi kart bilgilerimi verdim bana bir tüfek yaptılar o tarihte bi arkadaşım 1500 tl ye gene ünlü bir firma o firma ben o tüfekten fazla tek kurşun dahi attım tık demedi ne iğne kırdı ne laşga oldu ördekte bile onu kullanıyorum attığım fişeğin hattı hesabı yok ama daha sonra benden sonra alanlar oldu model ve çizgi biraz değişmiş alanlar benim tüfeği daha çok beğeniyorlar vurduğum düşürdüğüm mesafeleri ben bilirim ben yaşadım dediğim gibi bu adamlar bamın oğlu diil verdiğim para helali hoş olsun illaki hata olacak illaki kusur olacak ama tabi sorun lar tek tarflı halledilmez 2 tarafında anlayışlıolması şart herkesin eşref saati vardır hangimizi bir günü diğerbi günüyle aynı konuyu büyülmeye gerek yok sefa beyin değerli abimiz osman abiyide üzmeden gerekli duyarliliği göstereceğine parasini verdiği halde sorun yasamasina hakli olarak konuya hassasiyetle yaklaşacağını umuyorum gerekli açıklamayı hoşgörüyle karşılayacağını umuyorum herkese selamlar sağlıcakla
YABAN AV STORE
01.Kasım.2013, 19:33
merhaba..site içi büyük , küççük harf kuralını bilmedigimden dolayı kusura bakmayın av sezonumuzun açılması ve işlerin yogun olması nedeniyle pc ya zaman ayıramamaktayım onun için bu kadar geç kaldım.üzümlülü bir vatandaş olarak üzümlüyü çok iyi bilmekteyim burada ata meslegi olan av tüfeği imalatı konusunda da gene aynı şekikde bilgim vardır.üzümlü insanının av silahları konusunda girişimciligiyle dünya üzerinde türkiye nin isminin duyulmasında büyük emekleri bulunmaktadır bunlardan bilinmiş bikaç örneği kral,torun,hatsan,arthemis,saka,oskar,zirve,öncü,p renses,maraton,altobelli,walter target,wizard,panzer,turkuaz,blaser,derya gibi imalat yapan firmalar kurmuşlardır üzümlü kasabasında üretim yapan yaklaşık 130 firma ve bunların türkiye patent kurumundan almış oldugu tahmini 400 500 kadar marka bulunmaktadır dünya üzerinde av tüfeğinin merkezi diye bilinen üzümlüde yaşamanın ayrıca gurununu yaşamaktayım.ama tabiki 5 parmagın 5 i bir degil mutlaka imalat yapan firmaların arasında özenli,kaliteli,titiz çalışmayanları da bulunmaktadır.tüm avcı arkadaşlarımıza önerim markası belli olmayan yani halk arasında merdiven altı diye tabir edilen tüfekleri kullanmamasıdır.genel olarak avcı arkadaşlarımızla konuştugumuzda dediği arkadaşım fiyatı cok düşük tüfek almış(markasi belli olmayan) çok memnun siz niye bu kadar fiyat çekiiyorsunuz diye konu açıyorlar ama tabiki bilemez çok para vermeden kaliteyi yakalayabilecegini mutlaka kalitesi düşük olan bi tüfek.ama parçaları nadiren güzel olarak toplanmış vede çalıştırılmış.boylede çıkabilir.ama bu tüfeğin avda arıza yapmayacagını,elinde patlamayacagını,namlusunun kalitesini tabiki bilmez ona göre almış.bir diğer bahsetmek istedigim konu ise yorumlardada okudugum tüfek markaları var türkiyede 4 5 iyi yapılan tüfek diye ama bu tüfeklerin bazılarının sıkıntılı oldugunu bilmekteyim fabrikaya gönderilip işlerin yogunlugu nedeniyle sezon sonuna kadar bekletildigini,arızanın kullanıcı hatası olarak tespit edildigi soylenildigini daha neler neler.bence tüfek alacagınızda o tüfeğin sorunu oldugunda o sorunu çözdürebilecek kişiden almanızı öneririm.bu konuda işin uzmanlarıyla çalışılmasını herzaman tavsiye ederim derya anakon av tüfeği tanıtım vidyosunu pek profesyonelce cekemedim galiba :) derya silahın tanıtım vidyosununu sizlerle yaplaşayım bilgili olacagına inanıyorum saygılarımla..
tanıtım türkce http://www.youtube.com/embed/Q4q2zwVbJiM
tanıtım ingilizce http://www.youtube.com/embed/J6WP289I_0w
Burhan KESKİN
01.Kasım.2013, 19:51
İsmail sana sonuna kadar katılıyorum sende biliyorsun ikimizde aynı kaderi paylaştık o ünlü firmadan 1450 tl aldığım tüfek benimde elimde patladı satamadım ama sağ olsun Bülent kardeşim sayesinde ondan kurtuldum bana kendi isteklerim doğrultusunda özel bir tüfek yaptırdı 2 senedir kullanıyorum daha tık demedi her türlü avda kullanıyorum.. Bilecik ve Kütahya'da bir çok avcı arkadaşıma bu tüfeklerden yaptırdık hepside çok memnun...! Konya üzümlü kasabasında bu tüfekleri yapan ustaların eline koluna sağlık..! Bir tane 71 namlu kamuflajlı ördek avında kullanmak için tüfek siparişi daha verdim yakında elimde olacak... herkese de el emeği göz nuru olan tüfekleri almalarını tavsiye ederim.. keyifli formlar..
Burhan KESKİN
01.Kasım.2013, 20:03
Sefa kardeşim şimdi beni etkiledin videoyu sonuna kadar izledim ;D ;D ;D sen sitemizdeki avcıların dertlerine deva olacak gibisin :) eline koluna sağlık paylaşım için teşekkürler.. Değerli yöneticilerim şu videoyu sitemizin bir köşesine sabitliyebilirmiyiz bu bir üye isteğidir ;)
sefa yolcuoglu
24.Şubat.2014, 17:43
AV SİLAHLARI ANAKON AV TÜFEĞİ TEST ATIŞLARI (http://www.youtube.com/watch?v=zXpAmyBTzsA#ws)
sefa yolcuoglu
11.Haziran.2014, 19:53
derya anakon av tüfeği mizde sezon sonu indirimi avkoilik ailesine özel fiyata 650 tl alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun...
yaban ava çok teşekürler gerçekten güzel silah yapıyorlar bende kendi köyüme 15 tane yaptırdık gerçekten 2 sene oldu hiç birinde sıkın yok umarım daha ileriye giderler daha güzel silah üretirler saygılarımla
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.