Orijinalini görmek için tıklayınız : Kim Demiş İngiliz tavşan bulmaz diye :)
View My Video (http://tinypic.com/r/11uksuo/5)
2 Yıl önce 3 arkadaş ava gittik, birde kamera kullanması için yiğenimi götürmüştüm, tabi o zamanlar bende şuanki RAKİ ve ASYA'nın babası namı değer Aldo Ay Turkelli vardı.20 kadar keklik bulduk keklikleri dağıttık,hemen benim ALDO her zamanki gibi fermayı çaktı,yiğende kamerayı açtı ALDO'ya yaklaştı,bende ALDO'yu karşıma aldım keklik havalancak diye bekliyoz,meğersem tavşanmış :)Yiğenim heyecandan tavşan fırladıktan sonra kamerayı kapamış fazla bir çekim yapamadık,Dikkatle bakarsanız tavşan çok net gözüküyo.. İYİ SEYİRLER..
gsahiner
20.Temmuz.2013, 06:29
tebrik ederim güzel bir tavşan bulmuş köpeğiniz
Kim söylemişse üfürmüş biraz. Bizim bir Bayram başkan var. Tam bir pointer hastasıdır. 12 senede 3 köpeğini gördüm. Üçü de tavşan katiliydi. Her sezon kopaycılardan fazla tavşan vururdu. Halen de öyle. Bu tamamen yetiştirmeye bağlı. Köpek tavşan görürse kesinlikle avını da yapar.
Merak ettim de tavşanı vurabildiniz mi acaba? :) :) )
Yıldıray İNCE
20.Temmuz.2013, 06:58
Eline emeğine sağlık Özğür kardeşim.........
Burhan KESKİN
20.Temmuz.2013, 16:08
Söyleyenin ağzı yanmıştır bu videoyu görünce :) rastgelsin kardeşim..
çetin ekren
20.Temmuz.2013, 16:41
valla benim pointerim güzel kızım tavşanda yabancılık çekmedi,sadeceilk karşılaşmasında korkmuştu o kadar...
:D :D
gerisi kendinden geldi...
tebrik ederim güzel bir tavşan bulmuş köpeğiniz
Kim söylemişse üfürmüş biraz. Bizim bir Bayram başkan var. Tam bir pointer hastasıdır. 12 senede 3 köpeğini gördüm. Üçü de tavşan katiliydi. Her sezon kopaycılardan fazla tavşan vururdu. Halen de öyle. Bu tamamen yetiştirmeye bağlı. Köpek tavşan görürse kesinlikle avını da yapar.
Söyleyenin ağzı yanmıştır bu videoyu görünce :) rastgelsin kardeşim..
valla benim pointerim güzel kızım tavşanda yabancılık çekmedi,sadeceilk karşılaşmasında korkmuştu o kadar...
:D :D
gerisi kendinden geldi...
Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim... Oğuz abi maalesef Aldo'nun hakkını yedik,olduğumuz yer çok sık çıltılıktı,çok az bir atış mesafesi vardı,ilkte vurdum sandım ama vuramamışım.Tabi avcının bahanesi bitmez, vurulabilirdide :):)
Osman KARATEPE
21.Temmuz.2013, 05:41
Pointer her avı yapar kanında var ne de olsa.Geçen sezon Lili vuramadığım dediğim tavşanı 15 dakika sonra aportlayıp aldı geldi ...Paylaşım için teşekkürler...
Pointer her avı yapar kanında var ne de olsa.Geçen sezon Lili vuramadığım dediğim tavşanı 15 dakika sonra aportlayıp aldı geldi ...Paylaşım için teşekkürler...
Yorumunuz için teşekkür ederim.
ibrahim ozel
25.Temmuz.2013, 19:50
Gemlikde kopoycular beni sevmez abi 3-5 avda bir getirir kulübe kulak asarım kudururlar :) Köpekde hoş maşşallah...
Recep DÖNMEZ
26.Temmuz.2013, 07:55
Kardeş av köpeğinin tavşan bulmayanı olmaz.....
Sadece ırkına göre tavşanı araması,takibi değişir,
Yoksa önüne çıkan tavşana yok demeyecek her avcı gibi her
av köpeğide yok demez.....
Yalnız birşey sormak istiyorum müsadenle;
Videodaki tavşanı vurabildin mi vuramadınmı ????
Hani 1.atış, 2.atış, 3.atış sesleri geliyo görüntülerden,
Kusuruma bakma merak ettim sadece....
Selamlar....
sukru sunar
26.Temmuz.2013, 12:48
ingilizin tavşan avı yapmadığını hiç duymadım biz yarım saat ara ile köpeğimin fermasında iki tavşan vurduk yani köpek neyi görürse o av hayvanını avlar bende bi video paylaşayım
POİNTERİM PAŞA FERMADA TAVŞAN TORBADA şükrü sunar (http://www.youtube.com/watch?v=zkT3JS0ti68#ws)
Kardeş av köpeğinin tavşan bulmayanı olmaz.....
Sadece ırkına göre tavşanı araması,takibi değişir,
Yoksa önüne çıkan tavşana yok demeyecek her avcı gibi her
av köpeğide yok demez.....
Yalnız birşey sormak istiyorum müsadenle;
Videodaki tavşanı vurabildin mi vuramadınmı ????
Hani 1.atış, 2.atış, 3.atış sesleri geliyo görüntülerden,
Kusuruma bakma merak ettim sadece....
Selamlar....
Recep bey öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim,tabiiki her av köpeği (tabi köpek iyi avcıysa)) önüne gelen tavşanı bulur.Ben zaten bu başlığı koyarken ingilizlerinde diğer köpekler kadar tavşan bulabileceğini kastederek koydum.Tavşana gelince oğuz abide merak etmiş yukarıdaki yorumumda belirtmiştim.Sanırım okumamışsın.Tavşanı vuramadım.
ingilizin tavşan avı yapmadığını hiç duymadım biz yarım saat ara ile köpeğimin fermasında iki tavşan vurduk yani köpek neyi görürse o av hayvanını avlar bende bi video paylaşayım
Kardeşim yorumun için öncelikle teşekkürler, ben kendimi bildim bileli ingiliz besliyorum,vurduğum tavşanın sayısını bilmem,bu başlıkla asıl kastetiğimde buydu,ingilizlerin diğer ırklar kadar sadece kuş avlarında değil tavşan avlarındada en az onlar kadar bulabileceğiydi.Yani bu konuda hemfikiriz.Ayrıca bu paylaştığın videoyuda burada değilde yeni bir başlık ve konu altında paylaşsaydın,daha güzel olurdu.
POİNTERİM PAŞA FERMADA TAVŞAN TORBADA şükrü sunar (http://www.youtube.com/watch?v=zkT3JS0ti68#ws)
sukru sunar
27.Temmuz.2013, 08:59
anladım bende bulmaz deyınce o yuzden yorumu oyle yaptım ayrıca zaten konuyu ve butun dıger vıdeolarımı paylasmıstım http://www.avkolik.net/forum/index.php?topic=19215.0 tesekkurler hayırlı gunler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.