Orijinalini görmek için tıklayınız : USTALARA BİR SORU....?
Burhan KESKİN
28.Temmuz.2013, 01:33
[color=blue]Sitemizin değerli ustaları av hayatım boyunca hiç köpek yavrulatmamıştım bu sene güzel kızım milly den yavru aldım doğumun üzerinden 59 gün geçti avın açılmasına yaklaşık 20 gün gibi sayılı gün kaldı..ben köpeğim milly ava sokmak istiyorum fakat daha sütlükleri çekilmedi..! sorum şu bu sütlükler sarkık duruyor ne zaman çekilir ne yapmam gerekiyor? çünkü milly çok kedileme yapıyor göğüsü yere deymesiyle zarar görebilir diye düşünüyorum değerli yorumlarınız bekliyorum...
http://i41.tinypic.com/27xjp84.jpg
Oktay AKÇAKMAK
28.Temmuz.2013, 10:24
yavruyu çakmandan 20 gun sonra memeler iner gardaş
ibrahim ozel
28.Temmuz.2013, 10:53
Burhan abi tek yolu var bunun. Yazın sadece uygulanır. Yavruları emdirme kes annesinden artık yoksa annesinin memelerini yara ederler onların dişleri şimdi jilet gibidir. Yavrulara emdirmez her sabah her akşam soğuk su ile memeleri yıkarsan 10 güne kalmaz inerler. Ama bu hergün sabah akşam yapmalısın. Hatta varsa dere gibi yer sürekli suyu akan oraya sokarsan daha uygun olur ama bunu hergün ve soğuk su ile yapmalısın ılık yada sıcak su tam ters etki yapar...
çetin ekren
28.Temmuz.2013, 22:17
valla gerekenler yazılmış...
zaten sütten kesersen yavruları kısa bir zaman sonra herşey normale döner...illede ava sokacak olursan anneye memeleri muhafaza edecek şekilde
memelik diktirirsen bir nebze faydalı olur...
Recep DÖNMEZ
29.Temmuz.2013, 10:44
valla gerekenler yazılmış...
zaten sütten kesersen yavruları kısa bir zaman sonra herşey normale döner...illede ava sokacak olursan anneye memeleri muhafaza edecek şekilde
memelik diktirirsen bir nebze faydalı olur...
Memelik mi !!!!
Bu nasıl bişe olu yo Çeto????? ??? ??? ??? ??? ??? ???
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
29.Temmuz.2013, 16:28
Ben resim atacamda bebelere takke olacak oda konuya uymayacak :D :D :D :D :D :D
Osman KARATEPE
30.Temmuz.2013, 09:33
Sütten kesildikten sonra çekilmeye başlar egzersiz ve av daha hızlandırır abi ilk avlardan dönüşte iyive yıkayıp dezanfektan maddeyle silersen hiç bişey olmaz.
Oktay AKÇAKMAK
30.Temmuz.2013, 09:46
LA ÇETO GARDAŞ O SENİN DEDİĞİN KEÇİYE KOYUNA TAKILIR ...BEN HİÇ BİR İTTE GÖRMEDİM ÖYLE BİŞEY..YANİ VARYA ALLAHIN DADAŞI UTANMASAN İTİDE HOMOSEKSUEL YAPACAN YA GARDAŞ...
Recep DÖNMEZ
30.Temmuz.2013, 10:14
Ben resim atacamda bebelere takke olacak oda konuya uymayacak :D :D :D :D :D :D
Komutan tövbe tövbe de....
Ramazanlık günde sakın haaaaa.....
Burhan KESKİN
31.Temmuz.2013, 10:32
Ula usta dedik bir soru sorduk işi çevirdiniz başka şeye.. :) Çeto kardeşim sen bakma bunlara sıkıntı olursa diktiririz bir memelik ne yapalım :)
ibrahim ozel
03.Ağustos.2013, 08:52
LA ÇETO GARDAŞ O SENİN DEDİĞİN KEÇİYE KOYUNA TAKILIR ...BEN HİÇ BİR İTTE GÖRMEDİM ÖYLE BİŞEY..YANİ VARYA ALLAHIN DADAŞI UTANMASAN İTİDE HOMOSEKSUEL YAPACAN YA GARDAŞ...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mesut BÜLBÜL
03.Ağustos.2013, 09:14
gerekli bilgileri vermişler maşşallah ellerine sağlık
Memelik dediğiniz nedir yaw, bildiğimiz sütyenmi? :D :D :D
veyselll
03.Ağustos.2013, 21:14
abi allah iyiliğini versin sandalteden düşüyodum nerdeyse
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.