Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇETO DİKKAT!!! KİMİNLE DANS ETTİĞİNİN FARKINDA OL !!!!(R.DÖNMEZ)
Recep DÖNMEZ
29.Temmuz.2013, 12:16
http://youtu.be/qe7GVyVkNPs
Çeto Dostum,
Bak benimle fazla uğraşma istersen,
Ha bu restaurantı bile ters çevirenler seni ne yapar gerisini sen düşün !!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
29.Temmuz.2013, 12:25
ha ha hayyyyy yeterli bir cevap bence
Burhan KESKİN
29.Temmuz.2013, 12:47
Abooooo rekabet yine başladı dur bakalım ben buna az sonra bir çözüm bulacam ??? bekleyin görün kesin çözüm bu olacak
çetin ekren
29.Temmuz.2013, 14:34
e yapta görelim diyorum laz uşağı..hodri meydan diyorum..
sen ha bire bana öyle yaparım,şöyle yaparım diyorsun...
söylemekle olsaaaaaa....
sen hele bir yap bakalım...bizde NENE HATUN torunuyuz elbette gerektiği gibi cevap veririz....
Recep DÖNMEZ
29.Temmuz.2013, 20:00
e yapta görelim diyorum laz uşağı..hodri meydan diyorum..
sen ha bire bana öyle yaparım,şöyle yaparım diyorsun...
söylemekle olsaaaaaa....
sen hele bir yap bakalım...bizde NENE HATUN torunuyuz elbette gerektiği gibi cevap veririz....
Çeto fazla söze gerek yok.
Bizi tanıyan tanıyo.
Bizim Lakabımız ''Kaz Avcısı''
Senin ki neydi hatırlayamadım.....????????????
Bu lakaplar manavdan,bakkaldan satın alınmıyo bilgin olsun...
feridun berin
30.Temmuz.2013, 01:06
Recep kardeşim uğraşma şu Çetinle benden söylemesi. ???
Not: Zengine taş atma dağı başına geçirir derler. :) Bu dadaş başkasına benzemez ben Erzuruma gittim gördüm sen Laz uşağıısan bende egenin efesiyim ama bu Çetoya efelik falan sökmez benim gözüm korktu en iyisi ustam de kardeşimde altan al ne dersin. :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
30.Temmuz.2013, 06:10
ABOOWWWW KAVGADA SÖYLENMEZ VALLA RECEBİM DEMMEKKİ ÇETONUN KULİS ÇALIŞMALARI DAHA ETKİN GARDAŞ YETERİNCE MİLİTAN TOPLAMIŞ OLSUN BE YAŞLI KURT BİZ GENEDE GENÇLERE TAŞ ÇIKARTIRIZ OKADAR
Recep DÖNMEZ
30.Temmuz.2013, 08:53
Recep kardeşim uğraşma şu Çetinle benden söylemesi. ???
Not: Zengine taş atma dağı başına geçirir derler. :) Bu dadaş başkasına benzemez ben Erzuruma gittim gördüm sen Laz uşağıısan bende egenin efesiyim ama bu Çetoya efelik falan sökmez benim gözüm korktu en iyisi ustam de kardeşimde altan al ne dersin. :D :D :D
Feridun Abicim Çeto ateş olsa ancak düştüğü yeri yakar.
Bu Reco'da Çeto'ya papuç bırakacak göz var mı hiç ????
Ustalık işi karışık iş,
Ben zamanında O'na gönlü olsun diye Usta dedim ama O bunun
kıymetini bilmedi,gerçekten Ustayım zannedip şımardı her zaman.
Ahanda şimdi hodri meydan bakacak şimdi nereye kaçacak.
Yalnız bu Çeto öyle şeytan ki;
Korkuyom bu yarış sürecinde bir çok filmler çevirecek,
Ama ne yaparsa yapsın,yarışı kim kazanırsa kazansın Çeto benim
herzaman Can Dostum,Can Gardaşım ve Can Düşmanım !!!!!!
Recep DÖNMEZ
30.Temmuz.2013, 08:55
ABOOWWWW KAVGADA SÖYLENMEZ VALLA RECEBİM DEMMEKKİ ÇETONUN KULİS ÇALIŞMALARI DAHA ETKİN GARDAŞ YETERİNCE MİLİTAN TOPLAMIŞ OLSUN BE YAŞLI KURT BİZ GENEDE GENÇLERE TAŞ ÇIKARTIRIZ OKADAR
Abicim bunun adı Çeto...
Ne yapacağı belli olmaz,
Ne yaparsa yapsın,sonuç ne olursa olsun
ben onun ipini sezon başlayınca çekecem sen merak etme....
feridun berin
30.Temmuz.2013, 09:20
>:( Çetooooo nerdesin la ortalığı Recep ustaya bıraktın korktunmu yoksa ???
Oktay AKÇAKMAK
30.Temmuz.2013, 09:43
BEN SÖYLEMİŞTİM ZATEN RECEP MAÇA BİR SIFIR GALİP BAŞLADI ÇETONUN İŞİ ZOR DİYE YÜRÜ BE YAŞLI KURT BUNLARIN TEVVELLUTU YETMEZ BİZE..KOCADIK AMA ÖLMEDİK RECEBİM
Recep DÖNMEZ
30.Temmuz.2013, 10:11
>:( Çetooooo nerdesin la ortalığı Recep ustaya bıraktın korktunmu yoksa ???
Feridun Abicim !!!
Boşuna arama Çeto'yu....
Artık kolay kolay çıkamaz gün yüzüne.
Eeee nede olsa karşısında dişli bir rakibi var....
Recep DÖNMEZ
30.Temmuz.2013, 10:13
BEN SÖYLEMİŞTİM ZATEN RECEP MAÇA BİR SIFIR GALİP BAŞLADI ÇETONUN İŞİ ZOR DİYE YÜRÜ BE YAŞLI KURT BUNLARIN TEVVELLUTU YETMEZ BİZE..KOCADIK AMA ÖLMEDİK RECEBİM
Oktay Abi 1-0 ne demek 10-0 desen hadi neyse......
Çeto ya bana Usta diyecek Ya da yine Usta diyecek!!!!!
Oktay AKÇAKMAK
30.Temmuz.2013, 10:31
OZAMAN DESENE GARDAŞ....O KEDİ BU MASAYA GELECEEEEEKKKK...HA HA HAYYY
çetin ekren
30.Temmuz.2013, 11:13
valla pilavdan dönenin kaşığı kırılsın...
ben bu dağlarda senin gibi çok laz uşağına tövbe ettirmişim,sen kendini hazırla...
geçen sezonda öyle yapacam,böyle yapacam diyordun ne oldu...
gittin vurulmuş avlarla resim çekildin... :D :D :D
kafa bu işlere süper çalışır nede olsa laz aklı da...
:D :D :D
ben burdaydım,halada burdayım...lafla peynir gemisi yürümez...
görelim senin lazlığını,sende gör bakalım bizim dadaşlığımızı...
ama yoruldum,üşüdüm dersen seni değil avkoliğe yedi düvele erzurumda üşüyen laz avcı diye tanıtırım...
ha unutmadan senle tanıştırdım ya bizim dernekte laz uşağı vardı nurettin....oda trabzonludur daa.
sen ona sor istersen...bak oda sizin kutsal topraklardan...sana kimle uğraştığını söylesin...
feridun abi gerekeni söylemiş...o burdada gördü beni manisa kozak yaylasında da gördü...
hatta o zamanda bana meydan okuyordun ama cesaret edip gelemedin...ben burdan izmire ordanda manisa ya geçtim...
kozak yaylasında 15 kişi toplandık...çulluk avı yapacaktı...heryerden avcı vardı bu sitenin üyesi olan...
4 çulluk vurulmuştu o gün...
BİR SOR BAKALIM O GÜN VURULAN DÖRT ÇULLUĞUN 3 ÜNÜ KİM VURMUŞTU....hemde hayatında tekbirkez dahi çulluk avı yapmayan biri...çulluğu tanımayan biri... :D :D :D :D
yaw sen git kumda oyna recep abi....benle atışma... :D :D :D
Burak SEZER
30.Temmuz.2013, 14:39
Arkadaş sizde gaza getirmeyin şu adamları birbirlerini yiyecekler sonra :) :)
Bu ustalık mevzusunu içerisinde tarafsız bir jüri heyeti olmak şartıyla bir av organizasyonunda hemde Erzurumda çözelim diyorum...Hazır Recep abim de Gümüşhaneye gelmişken... :)
ibrahim ozel
30.Temmuz.2013, 15:32
Tak tak recep ustayı tek geçerim o kadar :)
dadak_e
30.Temmuz.2013, 15:42
recep abı uzaktan atması kolay oluyordu bıze yaklastın bakalım bızımle ava gıdınce kımın resımlerı ıle ustalıgını göstericen erzurumdan slm ve saygılarla
ibrahim ozel
30.Temmuz.2013, 16:20
recep abı uzaktan atması kolay oluyordu bıze yaklastın bakalım bızımle ava gıdınce kımın resımlerı ıle ustalıgını göstericen erzurumdan slm ve saygılarla
Abovvv işde bu ağırdı be recep abi ne diyon sen şimdi bu işe erzurumda başkasının vurduklarıylamı resim çekinecen. Ama ben bu sefer senden yanayım şu dadaşların kafasına düşür şu keklikleride sussunlar :)
çetin ekren
30.Temmuz.2013, 16:37
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
KAPAK
çetin ekren
30.Temmuz.2013, 16:40
Arkadaş sizde gaza getirmeyin şu adamları birbirlerini yiyecekler sonra :) :)
Bu ustalık mevzusunu içerisinde tarafsız bir jüri heyeti olmak şartıyla bir av organizasyonunda hemde Erzurumda çözelim diyorum...Hazır Recep abim de Gümüşhaneye gelmişken... :)
Hay ağzına sağlık kardeşim...
aha buyursun gelsinler...yandaşlarınıda beklerim...
sende yakınsın burakcım...atla gel..sen şahit ol kardeşim neyin ne olduğuna bunlar ölmeyi bayılmak zannediyor... :D :D :D
ibrahim ozel
30.Temmuz.2013, 17:15
Bu sefer Erzurumda avlanırsak lütfen ekip ekip avlanalım yoksa dadaş vurmak zorunda kalıyorum emreyi bile avladım önce avcı kolunu öğrensin bu dadaşlar :)
çetin ekren
30.Temmuz.2013, 18:03
onlar koluda bilir bacağıda.onlar buraların kurtları.ugraşma onlarla bana gel bana.
ibrahim ozel
30.Temmuz.2013, 20:53
Sen avlanmayı biliyomusunda sana gelecem olim muhahaha :) Yav bu siteyi bundan seviyom :)
çetin ekren
30.Temmuz.2013, 22:55
Sen avlanmayı biliyomusunda sana gelecem olim muhahaha :) Yav bu siteyi bundan seviyom :)
geldin gördün,hatta geldiğimde de gördün...
arkadaş birşeyide kabul edin da...30 sefer sordum birkez cevaplamak cesaretinde bulunmadınız...
kozak yaylasında neler olduğunu... :D :D :D
korkmayın ustalığınızdan birşey kaybolmaz... :D :D :D
feridun berin
31.Temmuz.2013, 00:36
Avkolik üyelerinin dikkatine Çetin misafirimiz olduğunda Kozak yaylasında hayatında ilk defa gittiği çulluk avında vurulan 4 çulluğun 3 nü Çeto vurdu Çetinle manisada ve Erzurumda avlandığımda iki şey gördüm birincisi silah sesi ikincisi al gel oğlum yürübe dadaşoğlu kim tutar seni.... İbrahim Komutanlada Uşak eşmede avlandık bir el silah sesi geldi baktım komutan havaya sıçrıyor vurdum vurdum sordum ne vurdun bir şey vurdum baktık Keklik vurmuş anladımki komutan o gün ilk kez keklik vurmuştu :D :D :D şimdi Recep kardeşim Çetinle boy ölçüşmeğe kalkıyor benderim ki recepin yanına ibrahim komutanıda koy ikisinin vurduğu avları 2 ile çarpın ancak Çetinin vurduğunun yarısı olur siz analadınız aradaki farkı Oktay komutan sen diyon bu işe. ???
Osman KARATEPE
31.Temmuz.2013, 07:00
Avkolik üyelerinin dikkatine Çetin misafirimiz olduğunda Kozak yaylasında hayatında ilk defa gittiği çulluk avında vurulan 4 çulluğun 3 nü Çeto vurdu Çetinle manisada ve Erzurumda avlandığımda iki şey gördüm birincisi silah sesi ikincisi al gel oğlum yürübe dadaşoğlu kim tutar seni.... İbrahim Komutanlada Uşak eşmede avlandık bir el silah sesi geldi baktım komutan havaya sıçrıyor vurdum vurdum sordum ne vurdun bir şey vurdum baktık Keklik vurmuş anladımki komutan o gün ilk kez keklik vurmuştu :D :D :D şimdi Recep kardeşim Çetinle boy ölçüşmeğe kalkıyor benderim ki recepin yanına ibrahim komutanıda koy ikisinin vurduğu avları 2 ile çarpın ancak Çetinin vurduğunun yarısı olur siz analadınız aradaki farkı Oktay komutan sen diyon bu işe. ???
:D :D :D Feridun abim son noktayı kapak niyetine koymuş ortaya :D
Oktay AKÇAKMAK
31.Temmuz.2013, 07:09
HİŞŞŞŞŞ....FERİDUN ABİ ÇAKTIRMAAAAAA...SEN SÖYLEMEMİŞ OL BEN DE DUYMAMIŞ OLAYIM...BENİM İÇİMDEKİDE BIRAK BENDE KALSIN..BU DAVA BİTMEZ EMİN OLDUĞUM TEK ŞEY O
feridun berin
31.Temmuz.2013, 08:01
>:( Oktay komutan senide anlıyamıyorum bırak içimde kalsın diyorsun pes valla ilginç bir ülke olduk vesselam insanlar sessiz etliye sütlüye karışmayan pısırık kendinden çekinen düşündüğünü söylemeyen bir duruma geldi söyle kardeşim söyle söyleki sapla saman, keçi ile koyun ayrılsın ya benide gaza getiriyon valla. ???
İBRAHİM AKKAYA
31.Temmuz.2013, 08:10
Ferudun Kardeşim Seninde Hafızan Zayıflamış :D :D :D :D
Komutan Çilli Bişi Çil Keklik Herhalde dedi Baktık Çulluk Elindeki Resimleri sitede var :D :D :D :D
Ama Şimdi Teptik Keçe Sivreltik Küllah oldular Ahkam kesiyorlar :D :D :D :D
feridun berin
31.Temmuz.2013, 08:35
Ferudun Kardeşim Seninde Hafızan Zayıflamış :D :D :D :D
Komutan Çilli Bişi Çil Keklik Herhalde dedi Baktık Çulluk Elindeki Resimleri sitede var :D :D :D :D
Ama Şimdi Teptik Keçe Sivreltik Küllah oldular Ahkam kesiyorlar :D :D :D :D
??? İbrahim kardeşim kıymetli hemşerim ihitiyarlık be doğru söylüyon keklik olmuş çulluk olmuş ne fark eder ama o gün olaya en yakın şahit olanlardan biri sendin doğrusun unutkanlık işte kusura bakmayın yalnız bu İbrahim komutanı Oktayın yanına gönderelim bir yıl kalsın sonra kaldığımız yerden devam ederiz haksızmıyım :D :D :D İbrahim komutan Allahnı Adanalısı nerdesin ???
Oktay AKÇAKMAK
31.Temmuz.2013, 09:05
MADEM ÖYLE DEDİN FERİDUN ABİ BUNLARI BİRKEZ YAZACAM..BİDAHASI OLMAYACAK EMİN OL..BEN 26 SENEMİ AVA VERDİM DAHA ÖNCEDENDE BAHSETMİŞTİM SANIRIM DEDEMDE BABAMDA TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNDE AV YAPMIŞ TANINMIŞ HATIRI SAYILIR AVCILARDIR...7 YILDIR BU SİTEDE AKTİF OLARAK PAYLAŞIMLARDA BULUNUYORUM...TURKİYENİN HER BÖLGESİNDE AV YAPTIM HERYERDE HATIIRI SAYILIR DERECEDE DOSTLARIMIZ VAR..RESİM ATMA KONUSUNA GELİNCE BENDE SON ONYILIN AVLARI LAPTOPDA BİRİKMİŞ VAZİYETTE ONDAN ÖNCKİLERDE RESİM OLARAK ALBUMLERDE SAKLI ANTEBE AVA GELEN DOSTLARIMIZ BİLİRLER ARŞİVLERDE NELER OLDUĞUNU..ŞİMDİ KONUNUN ÖZÜNE GELECEK OLURSAK ABİ BENDE YALANDA YOK HIRATTA..DOĞRUYU SÖYLERİM GEREKİRSE DOKUZ KÖYDENDE KOVULURUM..BENİM USTALIKLA İLGİLİ Bİ SORUNUM YOK ÇUNKİ BEN KENDİMİ VE AVA OLAN TUTKUMU BİLİRİM KİMSENİN BUNU ONAYLAMASINA İHTİYACIM YOKTUR..ANCAK MADEM Kİ USTALIK SIFATI KIYIDAN KÖŞEDEN YAKIŞTIRILIYOR BANA OZAMAN .....NAÇİZANE FİKRİMİ BELİRTEYİM....ŞİMDİ AV RESMİ ATMAK BU İŞİN İSPAT BOYUTUDUR GERİSİ SADECE LAFTIR..GENÇLERİ VE ÇÖMEZLERİ BU KATEGORİYE DAHİL ETMİYORUM O ÇOCUKLAR BİZ YAŞLARA GELDİĞİNDE ELBETTE KENDİLERİNCE TECRUBE VE İLHAM SAHİBİ OLARAKTAN DANIŞILAN İNSANLAR GRUBUNA GİRECEKTİR..ANCAK SİTE İÇİNDE SINIFLANDIRMA BOYUTUNA GELİNCE SİZ VE İBRAHİM ABİ BİZDEN YAŞÇA BUYUKSUNUZ BU BİLE BİZİM USTAMIZ OLMANIZ İÇİN YETERLİ BİR SEBEBPTİR..RECEP ÇETO BURHAN VE İBOYA GELİNCE..BUNLAR GÖRECELİ KAVRAMLARDIR KİŞİNİN BAKIŞINA GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTERİR..RECEP GARDAŞIM EFENDİLİĞİYLE ÜSLUBUYLA DELİKANLILIĞIYLA VATANPERVERLİĞİYLE KALBİMİZİ FETHETMİŞTİR ...ZAMANINDA GUZEL AVLAKLARDA GUZEL AVLAR YAPMIŞ ANCAK MEMUR POZİSYONUNU BİLDİĞİM İÇİN DİYORUM BUNDA ONUN SUÇU YOK BÖLGEDE AV YOKSA O NAPSIN BENSE ASKERLİK MESLEĞİNİN AVANTAJLARINI SONUNA KADAR KULLANARAK TAYINLERİMDE HEP MEMLEKETLERİN TURİSTİK DEYİL AVLAK POZİSYONLARINI SEÇEREK TAYİN İSTEDİM VE 23 YILLIK MESLEK HAYATIMDA HEP AV BÖLGELERİNDE GÖREV YAPTIM...ÇETONUN AVANTAJI HERZAMAN RECEBE GÖRE FAZLADIR VE RECEBİN ONU AV VURMADA GEÇMESİ ÇOK ZOR...ANCAK USTALIK KONUSU SADECE AV VURMA SAYISIYLA SINIRLI İSE RECEP YENİLİR BU İŞTE AMA ADAMLIK DERSEN HER İKİSİDE ASLAN GİBİ GARDAŞLARIMIZDIR ÖZ ANADOLU DELİKANLISI DEDİĞİMİZ TİPLERDİR..BİLGİ OLARAK RECEPDE ÇETİNDEN DAHA İİDİR BUNU YAZDIKLARINDAN ÇIKARIYORUM ÇETO AYNI BENİM GİBİ KARA DÜZEN BİR ADAMDIR OLSUNDA ÇAMURDAN OLSUN MİSALİ AVA ÇIKAR BOŞDA DÖNMEZ BÖLGENİN AVANTAJINI KULLANIR YANİ...FAKAT ŞU BİR GERÇEK HER İKİSİDE SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YILLARDIR ÇİZGİNİN BİR ADIM ÖTESİNE GEÇMEDEN AYNI AŞIK OZANLAR GİBİ ATIŞIP DURURLAR..BİZEDE BU GÜZEL SESLERİ DİNLEMEK DÜŞER..HAAAA AV RESMİ ATMAK DERSENİZ EYER DEĞİL BU SİTEDE TURKİYEDE PARMAKLA GÖSTERİLECEK KADAR AZDIR BENİM YAPTIĞIM AVLARI YAPAN ADAM SAYISI..ANCAK BU USTALIK İÇİN BİR KRİTERMİDR ONUDA BİLEMİYORUM SİZ KARAR VERİN ARTIK..BİLDİĞİM TEK ŞEY ŞUDUR 1987 DE AVA BAŞLADIM VE EKİBİMDEKİLERİN YAŞ ORTALAMASI 0ZAMAN 40-50 ARASIYDI BABAMIN ARKADAŞLARIYDI..TAM 6 YIL ÇANTACILIK YAPTIM ONLARIN YANINDA ONLARIN SAYESİNDE ÇOK GÜZEL AVLAR YAPTIM AVIN BÜTÜN İNCELİKLERİNİ VE ADABINI ONLARDAN ÖĞRENDİM.. DİYECEĞİM ODUR Kİ BU KATEGORİYE BURHANLA İBOYU SOKMUYORUM BİLE NİYE DERSENİZ .....AVA HARCANAN ZAMAN.. AVA BAŞLAMA TARİHİ.. VURULAN AV ÇEŞİDİ.. OLARAK DAHA ÇOOOOOKKK YOL KATETMELERİ GEREKİYOR BELKİDE GARDAŞLARIM BANA DOĞRU SÖYLEDİM DİYE KIZACAKLARDIR AMA KIRILMASINLAR ADAMI ADAM YAPAN AVI DEĞİL ADAMLIĞIDIR.BEN GÖNLUME YAZMIŞIM ÇIKMAZLAR..HER İKİSİDE GELECEK KUŞAKLARA ÇOK ŞEYLER KATACAK MERT İNSANLARDIR..BURDAN ÇETOYADA RECEBEDE SESLENMEK İSTİYORUM BİZ SİZİ ATIŞMALARINIZLA CANDANLIĞINIZLA SEVDİK GERİSİ TEFERRUAT...RASGELE
feridun berin
31.Temmuz.2013, 09:20
Ula Oktay komutan bir dokunduk bin ah işittik yerden göğe kadar haklısın belki ama gönül nasıl görmek istiyorsa biz öyle görüyoruz.
Recep DÖNMEZ
31.Temmuz.2013, 10:33
Oktay Abi !
Yazdıkların,duygların ve düşüncelerin için çok çok teşekkürler.
İnan ki hem Çeto hem Ben aynı şekilde senin için düşünüyoruz.
Seni sever ve sayarız.
Sitede herkesi sever ve sayarız.
Madem ki sen açık yürekle Çeto ve benim hakkımda bunları yazdın;
Yazdıklarında Ustalık kriterlerini belirttin,
Tamamdır Çeto bugünden itibaren benim Ustamdır.
Evet Çeto Ustamsın artık.
Bu konuda yorum yapan herkese selam ve saygılar...
O zaman şu Ustalık işini vazgeçelim,
gsahiner
31.Temmuz.2013, 11:16
Oktay Abi !
Yazdıkların,duygların ve düşüncelerin için çok çok teşekkürler.
İnan ki hem Çeto hem Ben aynı şekilde senin için düşünüyoruz.
Seni sever ve sayarız.
Sitede herkesi sever ve sayarız.
Madem ki sen açık yürekle Çeto ve benim hakkımda bunları yazdın;
Yazdıklarında Ustalık kriterlerini belirttin,
Tamamdır Çeto bugünden itibaren benim Ustamdır.
Evet Çeto Ustamsın artık.
Bu konuda yorum yapan herkese selam ve saygılar...
O zaman şu Ustalık işini vazgeçelim,
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
MADEM ÖYLE DEDİN FERİDUN ABİ BUNLARI BİRKEZ YAZACAM..BİDAHASI OLMAYACAK EMİN OL..BEN 26 SENEMİ AVA VERDİM DAHA ÖNCEDENDE BAHSETMİŞTİM SANIRIM DEDEMDE BABAMDA TÜRKİYENİN HER BÖLGESİNDE AV YAPMIŞ TANINMIŞ HATIRI SAYILIR AVCILARDIR...7 YILDIR BU SİTEDE AKTİF OLARAK PAYLAŞIMLARDA BULUNUYORUM...TURKİYENİN HER BÖLGESİNDE AV YAPTIM HERYERDE HATIIRI SAYILIR DERECEDE DOSTLARIMIZ VAR..RESİM ATMA KONUSUNA GELİNCE BENDE SON ONYILIN AVLARI LAPTOPDA BİRİKMİŞ VAZİYETTE ONDAN ÖNCKİLERDE RESİM OLARAK ALBUMLERDE SAKLI ANTEBE AVA GELEN DOSTLARIMIZ BİLİRLER ARŞİVLERDE NELER OLDUĞUNU..ŞİMDİ KONUNUN ÖZÜNE GELECEK OLURSAK ABİ BENDE YALANDA YOK HIRATTA..DOĞRUYU SÖYLERİM GEREKİRSE DOKUZ KÖYDENDE KOVULURUM..BENİM USTALIKLA İLGİLİ Bİ SORUNUM YOK ÇUNKİ BEN KENDİMİ VE AVA OLAN TUTKUMU BİLİRİM KİMSENİN BUNU ONAYLAMASINA İHTİYACIM YOKTUR..ANCAK MADEM Kİ USTALIK SIFATI KIYIDAN KÖŞEDEN YAKIŞTIRILIYOR BANA OZAMAN .....NAÇİZANE FİKRİMİ BELİRTEYİM....ŞİMDİ AV RESMİ ATMAK BU İŞİN İSPAT BOYUTUDUR GERİSİ SADECE LAFTIR..GENÇLERİ VE ÇÖMEZLERİ BU KATEGORİYE DAHİL ETMİYORUM O ÇOCUKLAR BİZ YAŞLARA GELDİĞİNDE ELBETTE KENDİLERİNCE TECRUBE VE İLHAM SAHİBİ OLARAKTAN DANIŞILAN İNSANLAR GRUBUNA GİRECEKTİR..ANCAK SİTE İÇİNDE SINIFLANDIRMA BOYUTUNA GELİNCE SİZ VE İBRAHİM ABİ BİZDEN YAŞÇA BUYUKSUNUZ BU BİLE BİZİM USTAMIZ OLMANIZ İÇİN YETERLİ BİR SEBEBPTİR..RECEP ÇETO BURHAN VE İBOYA GELİNCE..BUNLAR GÖRECELİ KAVRAMLARDIR KİŞİNİN BAKIŞINA GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTERİR..RECEP GARDAŞIM EFENDİLİĞİYLE ÜSLUBUYLA DELİKANLILIĞIYLA VATANPERVERLİĞİYLE KALBİMİZİ FETHETMİŞTİR ...ZAMANINDA GUZEL AVLAKLARDA GUZEL AVLAR YAPMIŞ ANCAK MEMUR POZİSYONUNU BİLDİĞİM İÇİN DİYORUM BUNDA ONUN SUÇU YOK BÖLGEDE AV YOKSA O NAPSIN BENSE ASKERLİK MESLEĞİNİN AVANTAJLARINI SONUNA KADAR KULLANARAK TAYINLERİMDE HEP MEMLEKETLERİN TURİSTİK DEYİL AVLAK POZİSYONLARINI SEÇEREK TAYİN İSTEDİM VE 23 YILLIK MESLEK HAYATIMDA HEP AV BÖLGELERİNDE GÖREV YAPTIM...ÇETONUN AVANTAJI HERZAMAN RECEBE GÖRE FAZLADIR VE RECEBİN ONU AV VURMADA GEÇMESİ ÇOK ZOR...ANCAK USTALIK KONUSU SADECE AV VURMA SAYISIYLA SINIRLI İSE RECEP YENİLİR BU İŞTE AMA ADAMLIK DERSEN HER İKİSİDE ASLAN GİBİ GARDAŞLARIMIZDIR ÖZ ANADOLU DELİKANLISI DEDİĞİMİZ TİPLERDİR..BİLGİ OLARAK RECEPDE ÇETİNDEN DAHA İİDİR BUNU YAZDIKLARINDAN ÇIKARIYORUM ÇETO AYNI BENİM GİBİ KARA DÜZEN BİR ADAMDIR OLSUNDA ÇAMURDAN OLSUN MİSALİ AVA ÇIKAR BOŞDA DÖNMEZ BÖLGENİN AVANTAJINI KULLANIR YANİ...FAKAT ŞU BİR GERÇEK HER İKİSİDE SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YILLARDIR ÇİZGİNİN BİR ADIM ÖTESİNE GEÇMEDEN AYNI AŞIK OZANLAR GİBİ ATIŞIP DURURLAR..BİZEDE BU GÜZEL SESLERİ DİNLEMEK DÜŞER..HAAAA AV RESMİ ATMAK DERSENİZ EYER DEĞİL BU SİTEDE TURKİYEDE PARMAKLA GÖSTERİLECEK KADAR AZDIR BENİM YAPTIĞIM AVLARI YAPAN ADAM SAYISI..ANCAK BU USTALIK İÇİN BİR KRİTERMİDR ONUDA BİLEMİYORUM SİZ KARAR VERİN ARTIK..BİLDİĞİM TEK ŞEY ŞUDUR 1987 DE AVA BAŞLADIM VE EKİBİMDEKİLERİN YAŞ ORTALAMASI 0ZAMAN 40-50 ARASIYDI BABAMIN ARKADAŞLARIYDI..TAM 6 YIL ÇANTACILIK YAPTIM ONLARIN YANINDA ONLARIN SAYESİNDE ÇOK GÜZEL AVLAR YAPTIM AVIN BÜTÜN İNCELİKLERİNİ VE ADABINI ONLARDAN ÖĞRENDİM.. DİYECEĞİM ODUR Kİ BU KATEGORİYE BURHANLA İBOYU SOKMUYORUM BİLE NİYE DERSENİZ .....AVA HARCANAN ZAMAN.. AVA BAŞLAMA TARİHİ.. VURULAN AV ÇEŞİDİ.. OLARAK DAHA ÇOOOOOKKK YOL KATETMELERİ GEREKİYOR BELKİDE GARDAŞLARIM BANA DOĞRU SÖYLEDİM DİYE KIZACAKLARDIR AMA KIRILMASINLAR ADAMI ADAM YAPAN AVI DEĞİL ADAMLIĞIDIR.BEN GÖNLUME YAZMIŞIM ÇIKMAZLAR..HER İKİSİDE GELECEK KUŞAKLARA ÇOK ŞEYLER KATACAK MERT İNSANLARDIR..BURDAN ÇETOYADA RECEBEDE SESLENMEK İSTİYORUM BİZ SİZİ ATIŞMALARINIZLA CANDANLIĞINIZLA SEVDİK GERİSİ TEFERRUAT...RASGELE
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ustalıklar bunu gerektirir abilerim yine sizlere yakışacak bir davranış kuşkusuz.
çetin ekren
31.Temmuz.2013, 12:18
eyvallah abim sağol varol...
seni hep duygu ve düşünce olarak kendime yakın hissettim...
bizim kesinlikle avla ilgili ne bir yarışımız nede herhangi bir konuda iddamız olamaz...
av üzerine idda olmaz...
feridun berin
31.Temmuz.2013, 18:16
Çetin sizin ne üzerine iddanız olur av için olmaz ise sendende rakibindende bi bir şey olmaz fasuleden avcılar sizi......
ibrahim ozel
31.Temmuz.2013, 18:32
Yav arkadaş ben kozak yaylasında çalının ardından attığımı ve vurduğumu gördüm sadece emin olamadım kalkandan çünkü o bölgede çullukta var keklikde. Sonuçta avı o şartlarda buldum zor bir atışlada vurdum değil mi? :)
Şimdi antep avını bilenler Allah için konuşsun gerekeni sonuna kadar yaptımmı yapmadımmı? :) Ustalık konusuna gelince tabiki benden büyüklerden daha ustayım demem diyemem dersem bana yakışmaz. İşin diğer boyutu şu. Oktay abimin dediği gibi memuruz ama ben sanırım azıcık torpilli olduğum için doğu hariç çok fazla av olan yerlerde görev yapamasamda ava verdiğim gönlüm yerinde durmadı ve her sene binlerce km yol alarak bu sevdamın gereğini yaptım. Kendime yetecek kadarda av bilgim oldu çok şükür. Zamanında yaptığımız avlarda hem yaşımızın genç olması hem fotoğraf çektirmemize o zamanlar gerek duymamamızdan kaynaklanan hatıraları gözle görülür duruma getiremedik. Ayrıca çokda önemsediğim bir konu değil. Bunuda şöyle söyleyeyim. Biliyosunuz ben ayrıca köpek üretir ve eğitirim. Bol bol video resim çekmem gereksede köpeklerimle ben yinede bunu ikinci plana atıp avlanmayı tercih ediyorum. Belkide oktay abiyle beraber avlanmasak bunun önemini hala kavrayamamışda olacaktım. Bu konuda kendisi beni çok yönlendirdi sağolsun. O nedenle zamanında vurduğumuz av hayvanlarını sadece ben ve benimle avlananlar buluştuğumuzda hatırlarız. Hatta vurduklarımızı unutur kaçırdıklarımızı hatırlar güleriz. Babamızın yanında yetişdik çünkü babamda memurdu. Dedem dedemin babasıda avcı ama onlarla avlanmaya babaım mesleği nedeniyle çok fırsat bulamadım. İlk okul 5 den beri önce çantacı sonra çırak sonra kalfa olduk. Şimdi Allah izin verirse evladımın ustası olarak devam edeceğim. Burdaki tüm gönül dostlarıma selametle....
Oktay AKÇAKMAK
01.Ağustos.2013, 06:05
İBRAHİM GARDAŞIM MESLEKTAŞIM HEMŞERİM KÖYLÜM BE HEY ALLAHIN ADANALISI... SANA BUNUN ÖNEMİNİ ANLATMAM İÇİN TEK BİR FOTOĞRAF KARESİ YETERDE ARTAR BİLE...SEN O RESİMLE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞ BİR ADAMSIN BOŞUNAMI DEDİM SANA 7 SENE ÖNCE BİRGÜN BU İT İŞİ SENDEN SORULACAK O YUZDEN BU ANLARI ÖLÜMSÜZLEŞTİR DİYE..SEN USTANI TAKİP ET KOMUTANIN OLARAK ZATEN YANLIŞ YOLA GÖTÜRMEM SENİ DOSTUM..VARSA ÇIKSIN HADİ SENİN O RESMİNİN ÜZERİNE RESİM KOYACAK ADAM DAHA İKİ HAYVANIDA KOYMADIK ORAYA DİKKATİNİ ÇEKERİM HAAAAA...DED,İKLERİME ALINMA BEN GÖRDÜĞÜMÜ SÖYLERİM BİLİRSİN NEZAMANKİ O BURSADAN ÇIKAR ADAM GİBİ BİR AVLAĞA TAYİNİN ÇIKAR İŞTE OZAMAN SENDE SAZI ELİNE ALIRSIN ANLAŞTIKMI KOÇUM
Oktay AKÇAKMAK
01.Ağustos.2013, 06:06
BU ARADA O RESMİ TEKRARDAN PAYLAŞTA ARKADAŞLARDA ANLASIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ
ibrahim ozel
01.Ağustos.2013, 14:43
İBRAHİM GARDAŞIM MESLEKTAŞIM HEMŞERİM KÖYLÜM BE HEY ALLAHIN ADANALISI... SANA BUNUN ÖNEMİNİ ANLATMAM İÇİN TEK BİR FOTOĞRAF KARESİ YETERDE ARTAR BİLE...SEN O RESİMLE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞ BİR ADAMSIN BOŞUNAMI DEDİM SANA 7 SENE ÖNCE BİRGÜN BU İT İŞİ SENDEN SORULACAK O YUZDEN BU ANLARI ÖLÜMSÜZLEŞTİR DİYE..SEN USTANI TAKİP ET KOMUTANIN OLARAK ZATEN YANLIŞ YOLA GÖTÜRMEM SENİ DOSTUM..VARSA ÇIKSIN HADİ SENİN O RESMİNİN ÜZERİNE RESİM KOYACAK ADAM DAHA İKİ HAYVANIDA KOYMADIK ORAYA DİKKATİNİ ÇEKERİM HAAAAA...DED,İKLERİME ALINMA BEN GÖRDÜĞÜMÜ SÖYLERİM BİLİRSİN NEZAMANKİ O BURSADAN ÇIKAR ADAM GİBİ BİR AVLAĞA TAYİNİN ÇIKAR İŞTE OZAMAN SENDE SAZI ELİNE ALIRSIN ANLAŞTIKMI KOÇUM
Ustam ben senin dediklerine hiç bir zaman alınmam biliyosun. Çetinin bir lafı çok hoşuma gitti. İnsanlar bizleri sadece sanaldan tanıyorlar burdaki bilgiler kadar hakkımızda düşünce edebiliyorlar. Bu nedenle sen şunun avcısı ben bunun avcısı olayına ben zaten katılmıyorum. Mutlakaki tecrübelerle daha ilerilere gideceğiz. Her zaman senin gibi düz adamlara saygı duymuşumdur. Gerçekden bana karşı tutumundan dolayıda teşekkürler. Dediğim gibi kim aramıza girmeye kalkarsa paçavra olur nedeni belli damar sağlam hemşeriyiz meslektaşız gönül birliğimiz var. Gerisi hikaye. Bu sezonda geçmiş sezonlardaki gibi seninle avlanmaktan gurur duyacağım. Kıskananlar çatlasın :) Anladın komutanım sen onu :)
çetin ekren
01.Ağustos.2013, 18:50
valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık.bana av ve avcılığı öğreten ustam babamdır.bana asla avın üzerinden iddaya girme avda iddaa olmaz derdi halada der.ve ne olursa olsun avda iddaya girmem,ne zaman avına saygı duyar ve ona gereken değeri verirsen o zaman avcı olursun der.artık bu şekildeki avcılık fasulye avcılığımıdır,bezelye avcılığımıdır ben bilmem.ama ben bu yoldan zarar görmedim ve fasulye avcılığına devam edecem ömrüm oldukca.sanaldan avcılık aynı mak kararlarının masa başından alınmasına döndü çene yapabiliyorsan sen iyi avcısındır.ama bu sadece çömezleri etkiler..
ibrahim ozel
01.Ağustos.2013, 20:09
valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık.bana av ve avcılığı öğreten ustam babamdır.bana asla avın üzerinden iddaya girme avda iddaa olmaz derdi halada der.ve ne olursa olsun avda iddaya girmem,ne zaman avına saygı duyar ve ona gereken değeri verirsen o zaman avcı olursun der.artık bu şekildeki avcılık fasulye avcılığımıdır,bezelye avcılığımıdır ben bilmem.ama ben bu yoldan zarar görmedim ve fasulye avcılığına devam edecem ömrüm oldukca.sanaldan avcılık aynı mak kararlarının masa başından alınmasına döndü çene yapabiliyorsan sen iyi avcısındır.ama bu sadece çömezleri etkiler..
Yapma be paşam sen şimdi benim avcılığımdan etkilenmiyomusun? :)
çetin ekren
01.Ağustos.2013, 20:21
zaten bir tek seni örnek alıyorum. :)
ibrahim ozel
01.Ağustos.2013, 20:24
Senin bu dürüstlüğüne hastayım gurban :)
feridun berin
02.Ağustos.2013, 00:23
Sevgili Çetin kardeşim dedenede, babanada saygım sonsuz öğle iki büyük ustanın yetiştirdiğide elbette kalite avcıdır bende seni sanaldan değil gerçekten seni tanıdım beraber avlandım avdaki silaha hakimiyetini gördüm ve takdir ettim benim için insan olarak mükemmel birisin 12-13 yaşımı çocukluğa verirsen geriye kalan 40 yıl içinde tanıdığım iyi insanlar içinde zirvedesin iyiki senin gibi bir kardeşe sahibim bununla gurur duyarım buraya kadar bir sorun yok.
Gelelim fasule avcılığına benmi dedim size ustalık için oylama yapın sonrada çocuklar gibi mızıkçıklık yapıp oyunu bozun.
sende recep te şu ustalık konusunu bir daha gözden geçirin ustalık neyi kapsar sınırları nereye kadardır bir bakın sonra yine konuşuruz ?
Ben size avın üzerine iddaya girinde demedim haksızmıyım. Kalın sağlıcakla Manisadan kucak dolusu selam. Aeo.
çetin ekren
02.Ağustos.2013, 12:01
abi sende benim için aynı değerleri taşıyorsun...
mesele yok abi tamam...
kusurum olduysa affola...
feridun berin
02.Ağustos.2013, 13:16
Zaten sorun yok rahat ol sular bulanmadan durulmaz derler bundada hayır vardır. kalın sağlıcakla.
Recep DÖNMEZ
03.Ağustos.2013, 20:29
Sevgili Çetin kardeşim dedenede, babanada saygım sonsuz öğle iki büyük ustanın yetiştirdiğide elbette kalite avcıdır bende seni sanaldan değil gerçekten seni tanıdım beraber avlandım avdaki silaha hakimiyetini gördüm ve takdir ettim benim için insan olarak mükemmel birisin 12-13 yaşımı çocukluğa verirsen geriye kalan 40 yıl içinde tanıdığım iyi insanlar içinde zirvedesin iyiki senin gibi bir kardeşe sahibim bununla gurur duyarım buraya kadar bir sorun yok.
Gelelim fasule avcılığına benmi dedim size ustalık için oylama yapın sonrada çocuklar gibi mızıkçıklık yapıp oyunu bozun.
sende recep te şu ustalık konusunu bir daha gözden geçirin ustalık neyi kapsar sınırları nereye kadardır bir bakın sonra yine konuşuruz ?
Ben size avın üzerine iddaya girinde demedim haksızmıyım. Kalın sağlıcakla Manisadan kucak dolusu selam. Aeo.
Feridun Abi selam ve saygılarımı sunuyorum.
Bir kusurumuz varsa affola Abicim.
Bir arkadaşımızın iyi niyetle açtığı ve bizimde muhabbetine,
gırgırına içine daldığımız bir konunun bu boyutlara gelmesine
üzülmemek elde değil tabi.
Ustalık işi bir muhabbetten,bir şamatadan başka birşey değildi zaten.
Herkes kendince Usta'dır mutlaka.
Ama hem Çeto'nun hem benim ikimiz arasında olan çekişme hariç
böyle bir iddiamız olmaz,olamazda....
Tekrar verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz...
Tüm Ustalara selamlar...
Recep DÖNMEZ
03.Ağustos.2013, 20:34
Çetooooooooo !!!!!
Bak Dostum sana sonkez söylüyorum;
Benimle daha uğraşma,kendine artık başka uğraşacak birilerini bul,
Ben ne Ustalık,Ne Yamaklık,Nede başka bişe istemiyom....
Beni kızdırıp damarıma basıyon sonra bak işin içinden çıkamıyoruz.
Bundan böyle sen benim sadece ve sadece Can Dostumsun.....
Bana ne desen ne etsende sana bir kelime muhalafet etmeyeceğim....
feridun berin
04.Ağustos.2013, 00:02
Recep rahat dur Çetine takılma çingen çalımı yapıp durmayın halep ordaysa arşın Erzurumda bu yıl yakın geldin Çetine çıkın ava gösterin birbirinize hünerinizi. bizde sonucu görelim gerisi boş muhabet :)
çetin ekren
04.Ağustos.2013, 12:38
Çetooooooooo !!!!!
Bak Dostum sana sonkez söylüyorum;
Benimle daha uğraşma,kendine artık başka uğraşacak birilerini bul,
Ben ne Ustalık,Ne Yamaklık,Nede başka bişe istemiyom....
Beni kızdırıp damarıma basıyon sonra bak işin içinden çıkamıyoruz.
Bundan böyle sen benim sadece ve sadece Can Dostumsun.....
Bana ne desen ne etsende sana bir kelime muhalafet etmeyeceğim....
;D ;D ;D ;D ;D ;D sonunda pes ettin yani....
demek ki ben ustayım.... :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
05.Ağustos.2013, 08:17
çeto ve recebe seesleniyorum kargolarınız bugün veriliyor beyler
feridun berin
06.Ağustos.2013, 00:07
Oktay komutan ne kargosu bu ?????
Oktay AKÇAKMAK
06.Ağustos.2013, 05:49
nasıl edelim feridun abi ustayı seçemedik ozaman ikiside ustadır deyip birer takım kamuflaj hediye gönderdim arkadaşlara..ikisinede aynı takımı gönderdimki bu sezon vurulan avlar çıksın meydana..güle güle giysin gardaşlarım
feridun berin
06.Ağustos.2013, 09:24
??? Ustayı bizmi seçemedik nedenmiş o aslanlar gibi oyumu verdim ama çıraklar, pardon ustalar :) adaylıktan çekilince seçim yarım kaldı ben ne yapayım >:( hem sanada gönül koydum ustalık yarışını bile göze alamayanlara kargo gönderiyorsun hemde sitede İbrahim AKKAYA, Feridun BERİN ve ismini sayamadığım bunca usta dururken, sesinizi çıkarın değerli ustalar :D :D :D :D
çetin ekren
06.Ağustos.2013, 12:49
abi taktın ha ustaya... :D :D
benim ustalarım bellidir...
nerde bizim Afyon -şuhut avcılar dernek başkanımız Hasan TONKUR abimiz,nerde bizim Tokattan Hasan POLAT abimiz avlarınıda yaptıkları yorumlarıda dikkatle takip eder kişiliklerine ve avcılıklarına hayranlıkla bakardım...
sizler gibi şuan yanımızda olan usta değerlerimizi söylemeye gerek bile duymuyorum feridun abi...
en başındanda dediğim gibi bizimki siz ustaların yanında nacizane kalfalık yarışı diyelim....2 kalfa arasındaki sürdrülen tatlı bir kavga diyelim...
Oktay AKÇAKMAK
06.Ağustos.2013, 14:47
yahu dur hele feridun abi kazasız belasız cenkten yeni çıktı gardaşalarım içimizden gelmiş siteye verdikleri emeğe karşılk bir hediye göndermişiz ustalık filan hikaye maksat gönuller bir olsun can abim.
Oktay AKÇAKMAK
06.Ağustos.2013, 14:47
veysel hele şu adresini yaz buraya
ibrahim ozel
06.Ağustos.2013, 16:10
Oktay abi 2 koli 28 gr 7 numara üveyk fişeği teslim alındı ona göre :)
Yıldıray İNCE
07.Ağustos.2013, 14:21
Komutanım bende kıskandım şimdiyav gerci bizim ğöböğe göre kamufılaş bulunurmu oda var.......... :D :D
çetin ekren
07.Ağustos.2013, 18:48
oktay abi kamuflajları bugün aldım ve tam üzerime göre.bu sezonki avlarda bunlar giyilecek ve kimin ne av yaptığı ortaya çıkacak.teşekkürler abi.
Oktay AKÇAKMAK
08.Ağustos.2013, 11:03
recep gardaş seninki polisevine gönderildi..alınca haber ver bana
Oktay AKÇAKMAK
08.Ağustos.2013, 11:04
yıldıray gardaşım senin göbeğin karşısında tıp ve av bayileri çaresiz gurban ....ancak özel dikim gerekiyor...onuda hallederiz bi ara sıkma canını sen
Yıldıray İNCE
09.Ağustos.2013, 08:33
yıldıray gardaşım senin göbeğin karşısında tıp ve av bayileri çaresiz gurban ....ancak özel dikim gerekiyor...onuda hallederiz bi ara sıkma canını sen
Tamamdır komutanım......... :)
Recep DÖNMEZ
12.Ağustos.2013, 18:22
Oktay Abi teşekkürler.kargo bugün geldi.yeni sezonda bu kamuflajı giydikçe seni hatırlayacağım...
Oktay AKÇAKMAK
12.Ağustos.2013, 22:37
güle güle giy kardeşim üstünde paralansın...veysele sesleniyorum ula senin köyun adı neydi yawwww
Recep DÖNMEZ
13.Ağustos.2013, 10:07
güle güle giy kardeşim üstünde paralansın...veysele sesleniyorum ula senin köyun adı neydi yawwww
Teşekkürler Abicim.....
ibrahim ozel
13.Ağustos.2013, 16:12
veyselin köyü iznik/tacir köyü abi bu arada benim koliyi unuttun sanırım sen dedin diye hiç bişi almadım ona göre :)
çetin ekren
13.Ağustos.2013, 19:45
yaw o nerde ava gidecekte,giyecek...
:D :D :D
artık bayrama giyersin sen o kamuflajları reco...
Oktay AKÇAKMAK
14.Ağustos.2013, 07:31
ibo sen bi sus bakayım koçum..veysele verecez şimdi sırayla bu işler evladım parayla değil ya....
Oktay AKÇAKMAK
14.Ağustos.2013, 07:34
beraber av yapacaz nasılsa ibo ozaman elden teslim alırsın
ibrahim ozel
16.Ağustos.2013, 22:20
Sanırım yarından bahsediyosun abi :) (Kolinin büyüklüğü ne acaba :) çakıda varmıdır ki :) sağlam bide çizme varsa değme keyfine :) Japon otomatiğide koyarmıki o koliye :) 4-5 kolide fişek fena olmaz dı :) soğuk iklim takımı varmı acaba :) çadır koydumu ki o koliye :) ) MUHAHAHAHA YOK EŞŞEEEENNNN GÖÖZÜÜÜÜÜ
Osman KARATEPE
17.Ağustos.2013, 06:46
abi taktın ha ustaya... :D :D
benim ustalarım bellidir...
nerde bizim Afyon -şuhut avcılar dernek başkanımız Hasan TONKUR abimiz,nerde bizim Tokattan Hasan POLAT abimiz avlarınıda yaptıkları yorumlarıda dikkatle takip eder kişiliklerine ve avcılıklarına hayranlıkla bakardım...
sizler gibi şuan yanımızda olan usta değerlerimizi söylemeye gerek bile duymuyorum feridun abi...
en başındanda dediğim gibi bizimki siz ustaların yanında nacizane kalfalık yarışı diyelim....2 kalfa arasındaki sürdrülen tatlı bir kavga diyelim...
Ustaları kaçırdık abi daha çok ararız,,, öyle avcılara sanki biz çok biliyormuşusuz gibi limitten yasaktan bahsettik hatırlarsan
çetin ekren
17.Ağustos.2013, 07:43
Ustaları kaçırdık abi daha çok ararız,,, öyle avcılara sanki biz çok biliyormuşusuz gibi limitten yasaktan bahsettik hatırlarsan
osmancım yapanlar utansın...
gereği gibi saygıyı hep gsterdiğime inanıyorum...ama kendi adıma tabiki o zamanki saygısızlığı yapan isimler şuanda bu sitede değiller...
hak her zaman yerini bulur...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.