PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yavruma kavustum. Osman abıme tesekkurler

veyselll
31.Temmuz.2013, 19:59
bu sabah erkenden dustuk bursa yollarına. Saat 11 gıbı osman abının dukkandaydık. Sagolsun benı cok ıyı agırladı. Enıklerı tam seytan. Bı 10 dakka kafes saglamlastırdık. Osman abı sagolsun benı cok guzel agırladı. Saat 1,5 gıbı enıge ılacını verdık. 10 dakka sonra sızmıstı. Kutusuna koyup otobus duragına ındık. Tam otobus haraket edecekken bızım yaramaz yıne uyandı. Hemen karsıdakı eczaneye gıdıp sakınlestırıcı aldım. Ben sakınlestırıcı verdıkce o parkta gezıyodu. O ara asker arkadasımı arayıp benı termınale bırakmasını ıstedım oda kabul ettı saolsun. O gelene kadar yarı sızmıstı. Termınale tam uyumustu. Zorla mınıbuse aldık. 1.5 saatlık ıznık yolu bıttıgı zaman yıne uyandı.

Su saat ıtıbarı ıle 51 saattır uyumuyorum. Musadenızle bıraz uyuyacam. Yarın ınsallah atarım enıgın resımlerını. Bu arada osman abıden enık almayı dusunen arkadaslara tavsıyem enıklerı fotolarına gore degerlendırmesınler. Ben enıgı tanıyamadım. Harıka buyumusler. Tosun gıbıler masallah. Harıka kafa yapıları var. Ama resımlerde bunlar gorunmuyor...

ibrahim ozel
31.Temmuz.2013, 20:07
Aynı konuyu açmışsın Veysel bunu kilitliyorum